MC MEDIA NETWORK

Wednesday, May 12, 2021

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (26/4-2/5)

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 26 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2021 για αισθηματικά και επαγγελματικά για τα 12 ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται.

Καριέρα, οικονομικά θέματα, υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η πανσέληνος στις 27 συνοδεύεται από μια ένταση στην ατμόσφαιρα και ένα μπέρδεμα γενικότερο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το θέμα των κοινών οικονομικών με 1. οικογενειακά πρόσωπα, 2. αισθηματική σχέση, 3. τράπεζες, δημόσιο, κλπ. Μην σπαταλάς, μην βιάζεσαι να πληρώσεις ό,τι σου ζητείται, αφού λίγες μέρες μετά την πανσέληνο θα μπορείς να κάνεις τις διαπραγματεύσεις σου υπό καλύτερες συνθήκες. Η πανσέληνος ενδέχεται να σημαίνει και κάτι για τη ρομαντική σου ζωή. Ότι μπορεί π.χ. να αποφασίσεις να είσαι πιο απελευθερωμένος ή να συνειδητοποιήσεις ότι η σταθερή σχέση και ο έρωτας για να συνυπάρχουν είναι απαραίτητες κάποιες προϋποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι σχέσεις είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτή τη βδομάδα, όχι μόνο επειδή ΠΑΝΤΑ σε απασχολεί, αλλά και επειδή η πανσέληνος στις 27 γίνεται σε αυτόν ακριβώς τον τομέα, των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας. Έπειτα από πολλή σκέψη αποφασίζεις να ξεκαθαρίσεις αυτά που χρειάζεται, και καλά κάνεις. Απλώς, έχε υπόψη σου ότι οι μέρες έχουν κάποια ένταση και ότι οι άλλοι φαίνεται να έχουν υπερβολικές απαιτήσεις, κρατήσου λοιπόν, ώστε να μην τους πάρει και τους σηκώσει χωρίς λόγο. Και τώρα τίθεται το ερώτημα «κι αν έχω λόγο;». Αν έχεις λόγο, κρατήσου και πάλι γιατί εντελώς διαφορετικά ξεκαθαρίζονται οι καταστάσεις όταν συναισθηματικά είσαι ψύχραιμος, παρά όταν είσαι εν βρασμώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, τι πρέπει να έχεις κατά νου με την πανσέληνο στις 27 και τις αλλόκοτες όψεις της. 1. οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία σου και μικροατυχηματάκια. 2. Τη διάθεσή σου, η οποία μπορεί να πηγαίνει πάνω κάτω και να προβληματίζεσαι. Αποδέξου ότι υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα και πέρνα καλά με αυτήν. 3. Τις εκκρεμότητές σου. Πρέπει από αρκετές να απαλλαγείς για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ειδικά αν πρόκειται για επαγγελματικές εκκρεμότητες, οργάνωσε όσο καλύτερα γίνεται τον χρόνο σου. 4. Την τάση σου για απαισιοδοξία. Όλα, μα όλα θα ρυθμιστούν, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ώρα του συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος ήρθε: Αυτός-ή που έχεις απέναντί σου, είναι τελικά αυτός που νομίζεις-θέλεις-χρειάζεσαι; Ή μήπως όχι; Αυτά και πολλά άλλα για την αισθηματική σου ζωή θα τα επεξεργαστείς τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 27 και τις απαντήσεις θα τις έχεις λίγο αργότερα. Αυτό πρόσεξέ το, δεν χρειάζονται συμπεράσματα απαραίτητα πριν από την πανσέληνο, γιατί η ένταση που υπάρχει μπορεί να θολώσει την κρίση σου. Τώρα που γυρίζουν τα συναισθηματικά θέματα στο μυαλό σου, ίσως να σκεφτείς και ότι πρέπει να παραμερίζεις λίγο τη λογική και να ακολουθείς το πάθος σου, αυτό που θέλεις διακαώς δηλαδή.

ΛΕΩΝ

Λέων, η αρχή της βδομάδας έχει κάποιο ευχάριστο νέο για τα επαγγελματικά, αλλά μετά έχει και κάποιες δυσκολίες, ίσως να αφορούν κάποια σύγκρουση (μέσα σου ή έξω σου) μεταξύ οικογένειας-σπιτιού και δουλειάς. Αλλά θα ξεπεραστούν όλα αυτά μετά την πανσέληνο στις 27, η οποία πραγματοποιείται στον Σκορπιό. Πρόσεξε λίγο, τις μέρες γύρω από την πανσέληνο στο σπίτι η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι τεταμένη, οπότε για να αποφευχθούν οι εντάσεις, απόφυγε κι εσύ τις πολλές συζητήσεις. Και κάτι άλλο σημαντικό για εκείνες τις μέρες είναι να ασχοληθείς με το θέμα της ασφάλειας της κατοικίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, αυτές οι μέρες είναι έντονες και έχε υπόψη σου ότι μπορεί να καραδοκούν κάποιες παρεξηγήσεις. Η πανσέληνος στις 30 και διάφορες περίεργες πλανητικές όψεις έχουν να σου πουν το εξής: 1. Κάθε προσπάθειά σου να αποφύγεις συζήτηση και ξεκαθάρισμα με φιλικά πρόσωπα ή συνεργάτες μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχία ή ρήξη. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να μιλήσεις για κάποια θέματα, αλλά για χάρη της φιλίας πρέπει να το κάνεις και όχι να κάνεις ότι τον Κινέζο. 2. Η επικοινωνία με τους άλλους, προφορική ή γραπτή, πρέπει να γίνεται με προσοχή και να εξετάζεις σοβαρά και αυτά που λες και αυτά που ακούς, μέχρι τις 30 τουλάχιστον.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, είναι πιθανό η πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 27 στον Σκορπιό να συνοδεύεται από έμμονες ιδέες, ιδίως σε σχέση με οικονομικά, αλλά και με την αίσθηση ασφάλειας (που ενδεχομένως δεν νιώθεις). Η απάντηση στις εμμονές είναι να ΜΗΝ ψάχνεις να βρεις απάντηση, αλλά να τις αγνοήσεις παντελώς. Δοκίμασέ το κι αυτό και παρατήρησε αν θα μπεις σε μια πιο γόνιμη διαδικασία λίγο μετά. Γενικά ίσως επικρατεί ένα χάος αυτέ τις μέρες σε σχέση με θέματα οικονομικά, ειδικά αυτά που μοιράζεσαι με άλλους, αλλά μην μπεις σε διαδικασία να κάνεις κάτι τώρα. Απλώς κάνε την έρευνά σου και προγραμματίσου σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οπλίσου με υπομονή, γιατί η βδομάδα έχει κάποιες εντάσεις, αλλά μια βδομάδα είναι, θα περάσει. Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 27 δεν είναι και η πιο ευχάριστη που θα μπορούσε, αλλά σε οδηγεί σε μεγάλα ξεκαθαρίσματα μέσα σου, αλλά και στις σχέσεις σου. Εδώ και καιρό ταλαιπωρείσαι με το τι ζητάς, ποια είναι η δουλειά που σε εκφράζει, να τολμήσεις ή να ακούσεις τους πολλούς που δεν δρουν ή αντιδρούν όπως εσύ, να χαστουκίσεις τον φίλο που σε πιέζει ή να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Όλα αυτά ξεκαθαρίζονται με κάποια κλικ. Καταλαβαίνεις ποια είναι τα όριά σου, τι θέλεις από τις συνεργασίες σου, τι θέλεις από μια αισθηματική σχέση. Δεν είναι οι καταλληλότερες μέρες για να τα διεκδικήσεις όλα αυτά, μείνε στο ότι τα βλέπεις. Μόλις η συμπαντική σκόνη κατακάτσει και θα σου φύγουν τα νεύρα, θα είσαι έτοιμος να βάλεις τα πάντα στη θέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η εβδομάδα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Ίσως θα ήθελες να μείνεις λίγο μόνος για να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά στο μυαλό σου. Κι όμως, έρχεται η πανσέληνος που σου λέει ότι ναι μεν όλα θα μπουν σε σειρά, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να είσαι ταυτόχρονα βουτηγμένος σε κάποιες υποχρεώσεις, σε εκκρεμότητες, γενικά σε αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Κι όμως, το βήμα που ετοιμάζεσαι να κάνεις είναι μεγάλο και η τόλμη σου αξιοθαύμαστη. Η πανσέληνος στις 27 μπορεί να σε αναστατώνει κάπως και να ανεβοκατεβάζει τη διάθεσή σου. Εσύ όμως, κοίτα τον στόχο. Αυτά που τώρα μπορεί να σου φαίνονται βουνό ή να τα κοιτάζεις με καχυποψία μπορεί αύριο να σου φαίνονται εύκολα και διαχειρίσιμα. Υπάρχει και αυτό που λέμε εξοικείωση και προσαρμογή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, μάλλον είναι ώρα να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα με κάποιες φιλικές σχέσεις σου. Η πανσέληνος στις 27, την οποία δεν λες και ευχάριστη, έχει να κάνει, μεταξύ άλλων, με μια απλή συνειδητοποίηση: κάποιοι άνθρωποι για τους οποίους έχεις κάνει πολλά, μπορούν εύκολα να σου γυρίσουν την πλάτη. Τα μαθήματα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετά, αλλά το βασικό είναι ότι πρέπει να χαίρεσαι. Όταν είσαι σίγουρος πλέον για το τι είναι ο άλλος, ξέρεις τι να περιμένεις – και τι να μην περιμένεις, φυσικά – από αυτόν. Επίσης, μπορεί σε αισθηματικό επίπεδο οι πρώτες μέρες της βδομάδας να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά πρόσεξε μην ερωτευθείς πάλι το πλέον ακατάλληλο άτομο που για τους δικούς του λόγους δεν μπορεί να στηρίξει τη σχέση σας. Αν θέλει κάτι να σου αποδείξει, ο οποιοσδήποτε, ας το αποδείξει με πράξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις αυτή τη βδομάδα με την πανσέληνο στον Σκορπιό: 1. Ένα δημιουργικό έργο μπορεί να σε οδηγήσει σε σπατάλες, Ή μια σχέση. Συγκρατήσου και μην σπαταλάς χρήματα, ενέργεια, αισθήματα, φαιά ουσία, τίποτα. Οικονομία. 2. Μπορεί να υπάρχει μια αντίθεση μεταξύ οικογένειας και εργασίας. Δεν έχεις χρόνο και για τα δύο; Συμβαίνουν αυτά. 3. Μπορεί να υπάρχει μια διαφορά μεταξύ ενός προσώπου κύρους και εσένα, όπως π.χ. πατέρα ή αφεντικού. Το ότι είναι πρόσωπο κύρους π.χ. δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιλάει και να μην ακούει. Κάνε το ίδιο κι εσύ, άκου (κατά προτίμηση πρώτα από όλα), ζήτα διευκρινήσεις και μετά μίλα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, τι θα έπρεπε να αποφύγεις αυτή τη βδομάδα με την πανσέληνο στον Σκορπιό: 1. Τις αντιπαραθέσεις στο σπίτι γενικώς. Επίσης, πρέπει να είσαι προσεκτικός με θέματα κατοικίας. 2. Τα ταξίδια. Αν πρέπει να ταξιδέψεις, πρόσεξε μην ξεχάσεις βαλίτσες διαβατήρια, κλπ. 3. Την απαισιοδοξία σου, αν προκύψει. Το να σε μπερδέψει η πανσέληνος και να δεις ένα θέμα από μαύρη οπτική γωνία είναι λάθος! Στις αρχές τις βδομάδας όμως μπορείς να κάνεις μια ενδιαφέρουσα συμφωνία ή μια νέα γνωριμία. Παρά τη δύσκολη πανσέληνο, πάντως, φαίνεται ότι για σένα η εποχή του κλεισίματος και της εσωστρέφειας τελείωσε και ότι τώρα είναι ώρα να σε δει το φως του ήλιου.

 

www.e-zwdia.gr

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 26 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2021 για αισθηματικά και επαγγελματικά για τα 12 ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται.

Καριέρα, οικονομικά θέματα, υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η πανσέληνος στις 27 συνοδεύεται από μια ένταση στην ατμόσφαιρα και ένα μπέρδεμα γενικότερο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το θέμα των κοινών οικονομικών με 1. οικογενειακά πρόσωπα, 2. αισθηματική σχέση, 3. τράπεζες, δημόσιο, κλπ. Μην σπαταλάς, μην βιάζεσαι να πληρώσεις ό,τι σου ζητείται, αφού λίγες μέρες μετά την πανσέληνο θα μπορείς να κάνεις τις διαπραγματεύσεις σου υπό καλύτερες συνθήκες. Η πανσέληνος ενδέχεται να σημαίνει και κάτι για τη ρομαντική σου ζωή. Ότι μπορεί π.χ. να αποφασίσεις να είσαι πιο απελευθερωμένος ή να συνειδητοποιήσεις ότι η σταθερή σχέση και ο έρωτας για να συνυπάρχουν είναι απαραίτητες κάποιες προϋποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι σχέσεις είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτή τη βδομάδα, όχι μόνο επειδή ΠΑΝΤΑ σε απασχολεί, αλλά και επειδή η πανσέληνος στις 27 γίνεται σε αυτόν ακριβώς τον τομέα, των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας. Έπειτα από πολλή σκέψη αποφασίζεις να ξεκαθαρίσεις αυτά που χρειάζεται, και καλά κάνεις. Απλώς, έχε υπόψη σου ότι οι μέρες έχουν κάποια ένταση και ότι οι άλλοι φαίνεται να έχουν υπερβολικές απαιτήσεις, κρατήσου λοιπόν, ώστε να μην τους πάρει και τους σηκώσει χωρίς λόγο. Και τώρα τίθεται το ερώτημα «κι αν έχω λόγο;». Αν έχεις λόγο, κρατήσου και πάλι γιατί εντελώς διαφορετικά ξεκαθαρίζονται οι καταστάσεις όταν συναισθηματικά είσαι ψύχραιμος, παρά όταν είσαι εν βρασμώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, τι πρέπει να έχεις κατά νου με την πανσέληνο στις 27 και τις αλλόκοτες όψεις της. 1. οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία σου και μικροατυχηματάκια. 2. Τη διάθεσή σου, η οποία μπορεί να πηγαίνει πάνω κάτω και να προβληματίζεσαι. Αποδέξου ότι υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα και πέρνα καλά με αυτήν. 3. Τις εκκρεμότητές σου. Πρέπει από αρκετές να απαλλαγείς για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ειδικά αν πρόκειται για επαγγελματικές εκκρεμότητες, οργάνωσε όσο καλύτερα γίνεται τον χρόνο σου. 4. Την τάση σου για απαισιοδοξία. Όλα, μα όλα θα ρυθμιστούν, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ώρα του συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος ήρθε: Αυτός-ή που έχεις απέναντί σου, είναι τελικά αυτός που νομίζεις-θέλεις-χρειάζεσαι; Ή μήπως όχι; Αυτά και πολλά άλλα για την αισθηματική σου ζωή θα τα επεξεργαστείς τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 27 και τις απαντήσεις θα τις έχεις λίγο αργότερα. Αυτό πρόσεξέ το, δεν χρειάζονται συμπεράσματα απαραίτητα πριν από την πανσέληνο, γιατί η ένταση που υπάρχει μπορεί να θολώσει την κρίση σου. Τώρα που γυρίζουν τα συναισθηματικά θέματα στο μυαλό σου, ίσως να σκεφτείς και ότι πρέπει να παραμερίζεις λίγο τη λογική και να ακολουθείς το πάθος σου, αυτό που θέλεις διακαώς δηλαδή.

ΛΕΩΝ

Λέων, η αρχή της βδομάδας έχει κάποιο ευχάριστο νέο για τα επαγγελματικά, αλλά μετά έχει και κάποιες δυσκολίες, ίσως να αφορούν κάποια σύγκρουση (μέσα σου ή έξω σου) μεταξύ οικογένειας-σπιτιού και δουλειάς. Αλλά θα ξεπεραστούν όλα αυτά μετά την πανσέληνο στις 27, η οποία πραγματοποιείται στον Σκορπιό. Πρόσεξε λίγο, τις μέρες γύρω από την πανσέληνο στο σπίτι η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι τεταμένη, οπότε για να αποφευχθούν οι εντάσεις, απόφυγε κι εσύ τις πολλές συζητήσεις. Και κάτι άλλο σημαντικό για εκείνες τις μέρες είναι να ασχοληθείς με το θέμα της ασφάλειας της κατοικίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, αυτές οι μέρες είναι έντονες και έχε υπόψη σου ότι μπορεί να καραδοκούν κάποιες παρεξηγήσεις. Η πανσέληνος στις 30 και διάφορες περίεργες πλανητικές όψεις έχουν να σου πουν το εξής: 1. Κάθε προσπάθειά σου να αποφύγεις συζήτηση και ξεκαθάρισμα με φιλικά πρόσωπα ή συνεργάτες μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχία ή ρήξη. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να μιλήσεις για κάποια θέματα, αλλά για χάρη της φιλίας πρέπει να το κάνεις και όχι να κάνεις ότι τον Κινέζο. 2. Η επικοινωνία με τους άλλους, προφορική ή γραπτή, πρέπει να γίνεται με προσοχή και να εξετάζεις σοβαρά και αυτά που λες και αυτά που ακούς, μέχρι τις 30 τουλάχιστον.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, είναι πιθανό η πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 27 στον Σκορπιό να συνοδεύεται από έμμονες ιδέες, ιδίως σε σχέση με οικονομικά, αλλά και με την αίσθηση ασφάλειας (που ενδεχομένως δεν νιώθεις). Η απάντηση στις εμμονές είναι να ΜΗΝ ψάχνεις να βρεις απάντηση, αλλά να τις αγνοήσεις παντελώς. Δοκίμασέ το κι αυτό και παρατήρησε αν θα μπεις σε μια πιο γόνιμη διαδικασία λίγο μετά. Γενικά ίσως επικρατεί ένα χάος αυτέ τις μέρες σε σχέση με θέματα οικονομικά, ειδικά αυτά που μοιράζεσαι με άλλους, αλλά μην μπεις σε διαδικασία να κάνεις κάτι τώρα. Απλώς κάνε την έρευνά σου και προγραμματίσου σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οπλίσου με υπομονή, γιατί η βδομάδα έχει κάποιες εντάσεις, αλλά μια βδομάδα είναι, θα περάσει. Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 27 δεν είναι και η πιο ευχάριστη που θα μπορούσε, αλλά σε οδηγεί σε μεγάλα ξεκαθαρίσματα μέσα σου, αλλά και στις σχέσεις σου. Εδώ και καιρό ταλαιπωρείσαι με το τι ζητάς, ποια είναι η δουλειά που σε εκφράζει, να τολμήσεις ή να ακούσεις τους πολλούς που δεν δρουν ή αντιδρούν όπως εσύ, να χαστουκίσεις τον φίλο που σε πιέζει ή να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Όλα αυτά ξεκαθαρίζονται με κάποια κλικ. Καταλαβαίνεις ποια είναι τα όριά σου, τι θέλεις από τις συνεργασίες σου, τι θέλεις από μια αισθηματική σχέση. Δεν είναι οι καταλληλότερες μέρες για να τα διεκδικήσεις όλα αυτά, μείνε στο ότι τα βλέπεις. Μόλις η συμπαντική σκόνη κατακάτσει και θα σου φύγουν τα νεύρα, θα είσαι έτοιμος να βάλεις τα πάντα στη θέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η εβδομάδα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Ίσως θα ήθελες να μείνεις λίγο μόνος για να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά στο μυαλό σου. Κι όμως, έρχεται η πανσέληνος που σου λέει ότι ναι μεν όλα θα μπουν σε σειρά, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να είσαι ταυτόχρονα βουτηγμένος σε κάποιες υποχρεώσεις, σε εκκρεμότητες, γενικά σε αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Κι όμως, το βήμα που ετοιμάζεσαι να κάνεις είναι μεγάλο και η τόλμη σου αξιοθαύμαστη. Η πανσέληνος στις 27 μπορεί να σε αναστατώνει κάπως και να ανεβοκατεβάζει τη διάθεσή σου. Εσύ όμως, κοίτα τον στόχο. Αυτά που τώρα μπορεί να σου φαίνονται βουνό ή να τα κοιτάζεις με καχυποψία μπορεί αύριο να σου φαίνονται εύκολα και διαχειρίσιμα. Υπάρχει και αυτό που λέμε εξοικείωση και προσαρμογή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, μάλλον είναι ώρα να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα με κάποιες φιλικές σχέσεις σου. Η πανσέληνος στις 27, την οποία δεν λες και ευχάριστη, έχει να κάνει, μεταξύ άλλων, με μια απλή συνειδητοποίηση: κάποιοι άνθρωποι για τους οποίους έχεις κάνει πολλά, μπορούν εύκολα να σου γυρίσουν την πλάτη. Τα μαθήματα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετά, αλλά το βασικό είναι ότι πρέπει να χαίρεσαι. Όταν είσαι σίγουρος πλέον για το τι είναι ο άλλος, ξέρεις τι να περιμένεις – και τι να μην περιμένεις, φυσικά – από αυτόν. Επίσης, μπορεί σε αισθηματικό επίπεδο οι πρώτες μέρες της βδομάδας να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά πρόσεξε μην ερωτευθείς πάλι το πλέον ακατάλληλο άτομο που για τους δικούς του λόγους δεν μπορεί να στηρίξει τη σχέση σας. Αν θέλει κάτι να σου αποδείξει, ο οποιοσδήποτε, ας το αποδείξει με πράξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις αυτή τη βδομάδα με την πανσέληνο στον Σκορπιό: 1. Ένα δημιουργικό έργο μπορεί να σε οδηγήσει σε σπατάλες, Ή μια σχέση. Συγκρατήσου και μην σπαταλάς χρήματα, ενέργεια, αισθήματα, φαιά ουσία, τίποτα. Οικονομία. 2. Μπορεί να υπάρχει μια αντίθεση μεταξύ οικογένειας και εργασίας. Δεν έχεις χρόνο και για τα δύο; Συμβαίνουν αυτά. 3. Μπορεί να υπάρχει μια διαφορά μεταξύ ενός προσώπου κύρους και εσένα, όπως π.χ. πατέρα ή αφεντικού. Το ότι είναι πρόσωπο κύρους π.χ. δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιλάει και να μην ακούει. Κάνε το ίδιο κι εσύ, άκου (κατά προτίμηση πρώτα από όλα), ζήτα διευκρινήσεις και μετά μίλα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, τι θα έπρεπε να αποφύγεις αυτή τη βδομάδα με την πανσέληνο στον Σκορπιό: 1. Τις αντιπαραθέσεις στο σπίτι γενικώς. Επίσης, πρέπει να είσαι προσεκτικός με θέματα κατοικίας. 2. Τα ταξίδια. Αν πρέπει να ταξιδέψεις, πρόσεξε μην ξεχάσεις βαλίτσες διαβατήρια, κλπ. 3. Την απαισιοδοξία σου, αν προκύψει. Το να σε μπερδέψει η πανσέληνος και να δεις ένα θέμα από μαύρη οπτική γωνία είναι λάθος! Στις αρχές τις βδομάδας όμως μπορείς να κάνεις μια ενδιαφέρουσα συμφωνία ή μια νέα γνωριμία. Παρά τη δύσκολη πανσέληνο, πάντως, φαίνεται ότι για σένα η εποχή του κλεισίματος και της εσωστρέφειας τελείωσε και ότι τώρα είναι ώρα να σε δει το φως του ήλιου.

 

www.e-zwdia.gr

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 26 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2021 για αισθηματικά και επαγγελματικά για τα 12 ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται.

Καριέρα, οικονομικά θέματα, υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η πανσέληνος στις 27 συνοδεύεται από μια ένταση στην ατμόσφαιρα και ένα μπέρδεμα γενικότερο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το θέμα των κοινών οικονομικών με 1. οικογενειακά πρόσωπα, 2. αισθηματική σχέση, 3. τράπεζες, δημόσιο, κλπ. Μην σπαταλάς, μην βιάζεσαι να πληρώσεις ό,τι σου ζητείται, αφού λίγες μέρες μετά την πανσέληνο θα μπορείς να κάνεις τις διαπραγματεύσεις σου υπό καλύτερες συνθήκες. Η πανσέληνος ενδέχεται να σημαίνει και κάτι για τη ρομαντική σου ζωή. Ότι μπορεί π.χ. να αποφασίσεις να είσαι πιο απελευθερωμένος ή να συνειδητοποιήσεις ότι η σταθερή σχέση και ο έρωτας για να συνυπάρχουν είναι απαραίτητες κάποιες προϋποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι σχέσεις είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτή τη βδομάδα, όχι μόνο επειδή ΠΑΝΤΑ σε απασχολεί, αλλά και επειδή η πανσέληνος στις 27 γίνεται σε αυτόν ακριβώς τον τομέα, των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας. Έπειτα από πολλή σκέψη αποφασίζεις να ξεκαθαρίσεις αυτά που χρειάζεται, και καλά κάνεις. Απλώς, έχε υπόψη σου ότι οι μέρες έχουν κάποια ένταση και ότι οι άλλοι φαίνεται να έχουν υπερβολικές απαιτήσεις, κρατήσου λοιπόν, ώστε να μην τους πάρει και τους σηκώσει χωρίς λόγο. Και τώρα τίθεται το ερώτημα «κι αν έχω λόγο;». Αν έχεις λόγο, κρατήσου και πάλι γιατί εντελώς διαφορετικά ξεκαθαρίζονται οι καταστάσεις όταν συναισθηματικά είσαι ψύχραιμος, παρά όταν είσαι εν βρασμώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, τι πρέπει να έχεις κατά νου με την πανσέληνο στις 27 και τις αλλόκοτες όψεις της. 1. οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία σου και μικροατυχηματάκια. 2. Τη διάθεσή σου, η οποία μπορεί να πηγαίνει πάνω κάτω και να προβληματίζεσαι. Αποδέξου ότι υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα και πέρνα καλά με αυτήν. 3. Τις εκκρεμότητές σου. Πρέπει από αρκετές να απαλλαγείς για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ειδικά αν πρόκειται για επαγγελματικές εκκρεμότητες, οργάνωσε όσο καλύτερα γίνεται τον χρόνο σου. 4. Την τάση σου για απαισιοδοξία. Όλα, μα όλα θα ρυθμιστούν, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ώρα του συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος ήρθε: Αυτός-ή που έχεις απέναντί σου, είναι τελικά αυτός που νομίζεις-θέλεις-χρειάζεσαι; Ή μήπως όχι; Αυτά και πολλά άλλα για την αισθηματική σου ζωή θα τα επεξεργαστείς τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 27 και τις απαντήσεις θα τις έχεις λίγο αργότερα. Αυτό πρόσεξέ το, δεν χρειάζονται συμπεράσματα απαραίτητα πριν από την πανσέληνο, γιατί η ένταση που υπάρχει μπορεί να θολώσει την κρίση σου. Τώρα που γυρίζουν τα συναισθηματικά θέματα στο μυαλό σου, ίσως να σκεφτείς και ότι πρέπει να παραμερίζεις λίγο τη λογική και να ακολουθείς το πάθος σου, αυτό που θέλεις διακαώς δηλαδή.

ΛΕΩΝ

Λέων, η αρχή της βδομάδας έχει κάποιο ευχάριστο νέο για τα επαγγελματικά, αλλά μετά έχει και κάποιες δυσκολίες, ίσως να αφορούν κάποια σύγκρουση (μέσα σου ή έξω σου) μεταξύ οικογένειας-σπιτιού και δουλειάς. Αλλά θα ξεπεραστούν όλα αυτά μετά την πανσέληνο στις 27, η οποία πραγματοποιείται στον Σκορπιό. Πρόσεξε λίγο, τις μέρες γύρω από την πανσέληνο στο σπίτι η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι τεταμένη, οπότε για να αποφευχθούν οι εντάσεις, απόφυγε κι εσύ τις πολλές συζητήσεις. Και κάτι άλλο σημαντικό για εκείνες τις μέρες είναι να ασχοληθείς με το θέμα της ασφάλειας της κατοικίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, αυτές οι μέρες είναι έντονες και έχε υπόψη σου ότι μπορεί να καραδοκούν κάποιες παρεξηγήσεις. Η πανσέληνος στις 30 και διάφορες περίεργες πλανητικές όψεις έχουν να σου πουν το εξής: 1. Κάθε προσπάθειά σου να αποφύγεις συζήτηση και ξεκαθάρισμα με φιλικά πρόσωπα ή συνεργάτες μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχία ή ρήξη. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να μιλήσεις για κάποια θέματα, αλλά για χάρη της φιλίας πρέπει να το κάνεις και όχι να κάνεις ότι τον Κινέζο. 2. Η επικοινωνία με τους άλλους, προφορική ή γραπτή, πρέπει να γίνεται με προσοχή και να εξετάζεις σοβαρά και αυτά που λες και αυτά που ακούς, μέχρι τις 30 τουλάχιστον.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, είναι πιθανό η πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 27 στον Σκορπιό να συνοδεύεται από έμμονες ιδέες, ιδίως σε σχέση με οικονομικά, αλλά και με την αίσθηση ασφάλειας (που ενδεχομένως δεν νιώθεις). Η απάντηση στις εμμονές είναι να ΜΗΝ ψάχνεις να βρεις απάντηση, αλλά να τις αγνοήσεις παντελώς. Δοκίμασέ το κι αυτό και παρατήρησε αν θα μπεις σε μια πιο γόνιμη διαδικασία λίγο μετά. Γενικά ίσως επικρατεί ένα χάος αυτέ τις μέρες σε σχέση με θέματα οικονομικά, ειδικά αυτά που μοιράζεσαι με άλλους, αλλά μην μπεις σε διαδικασία να κάνεις κάτι τώρα. Απλώς κάνε την έρευνά σου και προγραμματίσου σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οπλίσου με υπομονή, γιατί η βδομάδα έχει κάποιες εντάσεις, αλλά μια βδομάδα είναι, θα περάσει. Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 27 δεν είναι και η πιο ευχάριστη που θα μπορούσε, αλλά σε οδηγεί σε μεγάλα ξεκαθαρίσματα μέσα σου, αλλά και στις σχέσεις σου. Εδώ και καιρό ταλαιπωρείσαι με το τι ζητάς, ποια είναι η δουλειά που σε εκφράζει, να τολμήσεις ή να ακούσεις τους πολλούς που δεν δρουν ή αντιδρούν όπως εσύ, να χαστουκίσεις τον φίλο που σε πιέζει ή να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Όλα αυτά ξεκαθαρίζονται με κάποια κλικ. Καταλαβαίνεις ποια είναι τα όριά σου, τι θέλεις από τις συνεργασίες σου, τι θέλεις από μια αισθηματική σχέση. Δεν είναι οι καταλληλότερες μέρες για να τα διεκδικήσεις όλα αυτά, μείνε στο ότι τα βλέπεις. Μόλις η συμπαντική σκόνη κατακάτσει και θα σου φύγουν τα νεύρα, θα είσαι έτοιμος να βάλεις τα πάντα στη θέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η εβδομάδα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Ίσως θα ήθελες να μείνεις λίγο μόνος για να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά στο μυαλό σου. Κι όμως, έρχεται η πανσέληνος που σου λέει ότι ναι μεν όλα θα μπουν σε σειρά, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να είσαι ταυτόχρονα βουτηγμένος σε κάποιες υποχρεώσεις, σε εκκρεμότητες, γενικά σε αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Κι όμως, το βήμα που ετοιμάζεσαι να κάνεις είναι μεγάλο και η τόλμη σου αξιοθαύμαστη. Η πανσέληνος στις 27 μπορεί να σε αναστατώνει κάπως και να ανεβοκατεβάζει τη διάθεσή σου. Εσύ όμως, κοίτα τον στόχο. Αυτά που τώρα μπορεί να σου φαίνονται βουνό ή να τα κοιτάζεις με καχυποψία μπορεί αύριο να σου φαίνονται εύκολα και διαχειρίσιμα. Υπάρχει και αυτό που λέμε εξοικείωση και προσαρμογή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, μάλλον είναι ώρα να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα με κάποιες φιλικές σχέσεις σου. Η πανσέληνος στις 27, την οποία δεν λες και ευχάριστη, έχει να κάνει, μεταξύ άλλων, με μια απλή συνειδητοποίηση: κάποιοι άνθρωποι για τους οποίους έχεις κάνει πολλά, μπορούν εύκολα να σου γυρίσουν την πλάτη. Τα μαθήματα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετά, αλλά το βασικό είναι ότι πρέπει να χαίρεσαι. Όταν είσαι σίγουρος πλέον για το τι είναι ο άλλος, ξέρεις τι να περιμένεις – και τι να μην περιμένεις, φυσικά – από αυτόν. Επίσης, μπορεί σε αισθηματικό επίπεδο οι πρώτες μέρες της βδομάδας να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά πρόσεξε μην ερωτευθείς πάλι το πλέον ακατάλληλο άτομο που για τους δικούς του λόγους δεν μπορεί να στηρίξει τη σχέση σας. Αν θέλει κάτι να σου αποδείξει, ο οποιοσδήποτε, ας το αποδείξει με πράξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις αυτή τη βδομάδα με την πανσέληνο στον Σκορπιό: 1. Ένα δημιουργικό έργο μπορεί να σε οδηγήσει σε σπατάλες, Ή μια σχέση. Συγκρατήσου και μην σπαταλάς χρήματα, ενέργεια, αισθήματα, φαιά ουσία, τίποτα. Οικονομία. 2. Μπορεί να υπάρχει μια αντίθεση μεταξύ οικογένειας και εργασίας. Δεν έχεις χρόνο και για τα δύο; Συμβαίνουν αυτά. 3. Μπορεί να υπάρχει μια διαφορά μεταξύ ενός προσώπου κύρους και εσένα, όπως π.χ. πατέρα ή αφεντικού. Το ότι είναι πρόσωπο κύρους π.χ. δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιλάει και να μην ακούει. Κάνε το ίδιο κι εσύ, άκου (κατά προτίμηση πρώτα από όλα), ζήτα διευκρινήσεις και μετά μίλα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, τι θα έπρεπε να αποφύγεις αυτή τη βδομάδα με την πανσέληνο στον Σκορπιό: 1. Τις αντιπαραθέσεις στο σπίτι γενικώς. Επίσης, πρέπει να είσαι προσεκτικός με θέματα κατοικίας. 2. Τα ταξίδια. Αν πρέπει να ταξιδέψεις, πρόσεξε μην ξεχάσεις βαλίτσες διαβατήρια, κλπ. 3. Την απαισιοδοξία σου, αν προκύψει. Το να σε μπερδέψει η πανσέληνος και να δεις ένα θέμα από μαύρη οπτική γωνία είναι λάθος! Στις αρχές τις βδομάδας όμως μπορείς να κάνεις μια ενδιαφέρουσα συμφωνία ή μια νέα γνωριμία. Παρά τη δύσκολη πανσέληνο, πάντως, φαίνεται ότι για σένα η εποχή του κλεισίματος και της εσωστρέφειας τελείωσε και ότι τώρα είναι ώρα να σε δει το φως του ήλιου.

 

www.e-zwdia.gr

Έλενα Τσαγκρινού: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη πρόβα της στη σκηνή της Eurovision (video)

Δείτε τη δεύτερη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού Και ήρθε η σειρά της Κύπρου για τη δεύτερη πρόβα της! Η Έλενα Τσαγκρινού με τις χορεύτριές παίρνει...

Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που μένεις συνέχεια single!

Γιατί είσαι ακόμα single; Παραδέξου το. Ό,τι ζώδιο κι αν είσαι, έχει έρθει κάποια στιγμή που αναρωτήθηκες «Γιατί δεν μπόρεσα να κρατήσω αυτήν τη σχέση...

Το πιο έξυπνο μυστικό για τέλεια μαλλιά το καλοκαίρι στην παραλία και παντού!

Θέλεις τα μαλλιά σου να είναι λαμπερά και υγιή καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού; Θέλεις τα μαλλιά σου να έχεις μία υπέροχη υφή όσο...

Δεν μπορείς να χάσεις κιλά; 4 τροφές που πρέπει να αποκλείσεις από τη διατροφή σου

Δεν μπορείς να χάσεις κιλά; 4 τροφές που πρέπει να αποκλείσεις από τη διατροφή σου! Οι περισσότεροι διαιτολόγοι ισχυρίζονται πως το να απαγορεύουν συγκεκριμένα φαγητά από...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου;

Τα ζώδια της ημέρας Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου 2021. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα. Μάιος 2021: Πώς...

Tom Cruise: Επέστρεψε τις τρεις Χρυσές Σφαίρες του!

Νέο «χαστούκι» στους διοργανωτές Η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών το 2022 δεν θα μεταδοθεί από το NBC, καθώς έχει προκληθεί κύμα αντιδράσεων κατά της...

Τζένη Μπαλατσινού: «Oι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν μία πολύ σπάνια περίπτωση» (video)

«Ευχαριστώ τον Θεό που έγινα για τέταρτη φορά μητέρα» Για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του γιου της, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην εκπομπή «Happy...

Τώρα με την άνοιξη κάντε την οργάνωση του σπιτιού… παιχνίδι με την ΙΚΕΑ!

Ανακαλύψτε τις λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης ΙΚΕΑ, για να βάλετε όλα τα αντικείμενα του σπιτιού στη θέση τους! Τώρα που αλλάζει ο καιρός είναι η...

Αυτό είναι το νέο luxury hotel της Μυκόνου με θέα που… κόβει την ανάσα!

To νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Μυκόνου έχει άρωμα Ίμπιζα! Ο διεθνής Όμιλος Pacha απόλυτα ταυτισμένος με την ψυχαγωγία και τη φιλοξενία στην Ίμπιζα κάνει φέτος...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου;

Τα ζώδια της ημέρας Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου 2021. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα. Μάιος 2021: Πώς...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου;

Τα ζώδια της ημέρας Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου 2021. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα. Μάιος 2021: Πώς...

Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που μένεις συνέχεια single!

Γιατί είσαι ακόμα single; Παραδέξου το. Ό,τι ζώδιο κι αν είσαι, έχει έρθει κάποια στιγμή που αναρωτήθηκες «Γιατί δεν μπόρεσα να κρατήσω αυτήν τη σχέση...

Πότε θα βρει το ιδανικό της ταίρι η κάθε γυναίκα του ζωδιακού;

Ξέρουμε πότε θα βρει το ιδανικό της ταίρι η κάθε γυναίκα του ζωδιακού! Το αν θα καταλήξεις να είσαι για πάντα μαζί με αυτόν που...

Τώρα με την άνοιξη κάντε την οργάνωση του σπιτιού… παιχνίδι με την ΙΚΕΑ!

Ανακαλύψτε τις λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης ΙΚΕΑ, για να βάλετε όλα τα αντικείμενα του σπιτιού στη θέση τους! Τώρα που αλλάζει ο καιρός είναι η...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου;

Τα ζώδια της ημέρας Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου 2021. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα. Μάιος 2021: Πώς...

Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που μένεις συνέχεια single!

Γιατί είσαι ακόμα single; Παραδέξου το. Ό,τι ζώδιο κι αν είσαι, έχει έρθει κάποια στιγμή που αναρωτήθηκες «Γιατί δεν μπόρεσα να κρατήσω αυτήν τη σχέση...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Advertorials