MC MEDIA NETWORK

Tuesday, May 11, 2021

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/5)

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 3 Μαΐου έως 9 Μαΐου 2021 για αισθηματικά και επαγγελματικά για τα 12 ζώδια

Καριέρα, οικονομικά θέματα, υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Ήρθε η στιγμή να πάρεις τα πάνω σου καθώς αυτή τη βδομάδα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιο των Διδύμων και σου δίνουν την απόλυτη εύνοιά τους. Θετικά συναισθήματα και σκέψεις σε κάνουν πιο αποφασιστική και δυναμική. Οι ιδέες σου στα εργασιακά πέφτουν κυριολεκτικά σα βροχή και είναι η κατάλληλη στιγμή για να κουβεντιάσεις, να διεκδικήσεις και να συμφωνήσεις. Παρόλα αυτά ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει μια ανησυχία για τον τομέα των οικονομικών σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων φέρνει μια ουσιαστική ανανέωση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν χορταίνεις το φλερτ και τις νέες γνωριμίες. Απόλαυσε αυτήν την περίοδο και κάνε τις σωστές επιλογές.

Ταύρος

Αυτή τη βδομάδα φαίνεται ότι θα σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά για την κατάσταση και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Έτσι να είσαι βέβαιη πως θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Αρκετά πιεστικό είναι το κλίμα στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, όμως καθώς κυλούν οι μέρες το κλίμα σταδιακά αποκαθίσταται. Διαχειρίσου έξυπνα και προς όφελός σου συζητήσεις και διαπραγματεύσεις νέων συμφωνιών κυρίως αν αυτές αφορούν στα οικονομικά. Μην αφήσεις κάποιες προσωπικές σου ανησυχίες να επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Πέρνα αρκετό χρόνο μαζί του και να είσαι βέβαιη πως θα σου φτιάξει τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις τόσο αυστηρά νέες γνωριμίες. Εστιάσου περισσότερο στα θετικά από ότι στα αρνητικά.

Δίδυμοι

Αυτήν τη βδομάδα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο δικό σου ζώδιο φέρνοντάς σε στο προσκήνιο. Παρόλα αυτά η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό άγχος και πίεση, για αυτό και θα χρειαστεί να λειτουργήσεις μεθοδικά και κυρίως με προγραμματισμό. Από τις 4/5 που ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο μπορείς να ανακτήσεις το επικοινωνιακό ταμπεραμέντο σου και να διαχειριστείς εργασιακά θέματα με μεγαλύτερη ευκολία, να εκφράσεις τις ιδέες σου και να εντυπωσιάσεις. Μια εντελώς ανανεωμένη περίοδος ξεκινά για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Να περάσετε αρκετό και ουσιαστικό χρόνο μαζί και να κάνετε σχέδια που αφορούν στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, από το τέλος της εβδομάδας με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο ποιος σε πιάνει. Νέες γνωριμίες και φλερτ φέρνουν στο δρόμο σου μοναδικές ευκαιρίες.

Καρκίνος

Με το ξεκίνημα της εβδομάδος παρελθοντικές εκκρεμότητες επανέρχονται και ίσως να νιώσεις λίγο πιεσμένη καθώς θα χρειαστούν διευθέτηση. Παρόλα αυτά η διάθεση και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνουν. Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων μπορείς να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου στα εργασιακά καθώς και τις ευκαιρίες. Εμπιστεύσου τις πρωτοπόρες ιδέες σου και τόλμησε τις αλλαγές. Η αρμονική συνάντηση των πλανητών από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ευνοούν τη συναισθηματική σου ζωή και τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και περιπλέκει λίγο τα πράγματα για σένα που είσαι μόνη συναισθηματικά. Πλατωνικοί ή μυστικοί έρωτες αναστατώνουν την ψυχολογία σου όμως η όποια επιλογή είναι δική σου.

Λέων

Αν και ξεκινάς με λίγο πεσμένη διάθεση την εβδομάδα όσο περνούν οι μέρες ξαναβρίσκεις τον έλεγχο των υποθέσεων σου και νιώθεις περισσότερη αισιοδοξία. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων αυξάνει την κοινωνικότητα σου και την ανάγκη επικοινωνίας. Οι απαιτήσεις των εργασιακών υποχρεώσεων σου είναι πολλές για αυτό και χρειάζεσαι σωστή οργάνωση. Οι εξελίξεις όμως έρχονται να σε επιβραβεύσουν για τις προσπάθειες σου και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου. Αυτή τη βδομάδα η Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν στο ζώδιο των Διδύμων και υπόσχονται μια ανανεωτική περίοδο για τη συναισθηματική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση το κέφι και ο ερωτισμός επανέρχονται και σας βγάζουν από τη ρουτίνα και την κατήφεια του προηγούμενου διαστήματος. Αν πάλι είσαι μόνη, μια φιλική σχέση μπορεί να αλλάξει μορφή και οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

Παρθένος

Με αυξημένες υποχρεώσεις ξεκινά η εβδομάδα σου και πιθανά κάποιες παρελθοντικές εκκρεμότητες να σε βγάλουν εκτός του προγραμματισμού σου. Ωστόσο όσο περνούν οι μέρες βρίσκεις ξανά τους ρυθμούς σου και αποβάλλεις το άγχος. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στηρίζει τα επαγγελματικά βήματα σου και σε βοηθά να βρεις λύσεις στα όποια αδιέξοδα ή προβλήματα. Αν βρίσκεσαι προς αναζήτηση εργασίας καλό είναι αυτό το διάστημα να δραστηριοποιηθείς περισσότερο. Στο τέλος της εβδομάδας κάνει η Αφροδίτη το πέρασμα της στο ζώδιο επίσης των Διδύμων κι έτσι βάζεις ξανά τη σχέση με τον αγαπημένο σου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο κερδίζει το ενδιαφέρον σου όμως μην βιαστείς να το εξιδανικεύσεις.

Ζυγός

Οι πλανητικές μετακινήσεις της εβδομάδας ευνοούν τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση που χαρακτηρίζεται ιδανική για σένα. Επαναφέρει το κέφι, την αισιοδοξία αλλά και την αποφασιστικότητα σου. Γεμάτη δραστηριότητες είναι η επαγγελματική σου ζωή. Συναντήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις μπορείς να τις φέρεις στα μέτρα σου και να προωθήσεις τα σχέδια σου. Εύνοια επίσης φέρνει και η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στα τέλη της εβδομάδας και πιθανά ένα ταξίδι ή μια συμφωνία που αφορά στο εξωτερικό. Η διάθεση και η γοητεία σου αυξάνονται κι αυτό σε κάνει εξαιρετικά ερωτεύσιμη. Έτσι, αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση καιρός να την απολαύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μην την προσπεράσεις.

Σκορπιός

Αν και η εβδομάδα σου ξεκινά λίγο δύσκολα όσο περνούν οι μέρες βρίσκεις τις ισορροπίες σου, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων ευνοεί τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων, γραφειοκρατικά και οικονομικά θέματα σου που πιθανά σχετίζονται με το παρελθόν. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις αρχές της εβδομάδας σου δημιουργεί κάποιες ανησυχίες στα εργασιακά. Διατήρησε τη νηφαλιότητα σου και πράξε έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Είναι παροδικό και σύντομα ξαναβρίσκεις το κέφι και την όρεξή σου για διάκριση και επιτυχία. Η Αφροδίτη στα τέλη της εβδομάδας περνά στο ζώδιο των Διδύμων και ανεβάζει τη σεξουαλικότητα σου στα ύψη. Όσα περισσότερα μοιραστείς με τον αγαπημένο σου τόσο πιο κοντά έρχεστε. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Τοξότης

Αυτήν τη βδομάδα, κυρίως τις πρώτες μέρες της, προστάτευσε τις σχέσεις με τους οικείους σου. Πιθανές παρεξηγήσεις μπορείς να τις αποφύγεις δείχνοντας τους λίγη περισσότερη κατανόηση. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους αποκαθιστά την επικοινωνία και ευνοεί την ανταλλαγή ιδεών. Η διάθεση σου εξαρτάται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από τις εξελίξεις στα εργασιακά. Απόφυγε την επιπολαιότητα ή τον αυθορμητισμό. Πολλές φορές εκμυστηρεύεσαι πράγματα που δεν πρέπει και σε αυτούς επίσης που δεν πρέπει. Κάλυψε τα κενά στη σχέση με τον αγαπημένο σου και πλησίασε τον περισσότερο. Άφησε τις όποιες διαφωνίες ή κακές στιγμές στο παρελθόν και κάντε ένα νέο ξεκίνημα. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων που περνά στα τέλη της εβδομάδος σε ευνοεί περισσότερο και φέρνει στο δρόμο σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Είναι μια καλή ευκαιρία αυτήν τη βδομάδα να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να οργανωθείς έτσι ώστε να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις συσσωρευμένες υποχρεώσεις σου. Ο τομέας των οικονομικών σου επίσης είναι αυτός που χρειάζεται προσοχή καθώς είσαι επιρρεπής σε σπατάλες. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, αλλά και της Αφροδίτης, φέρνουν θετικά αποτελέσματα στον τομέα των εργασιακών και σου αποδεικνύουν πως δεν πάλεψες άδικα το προηγούμενο διάστημα. Σε βοηθούν επίσης να βάλεις σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σου, να φροντίσεις την υγεία σου αλλά να προσθέσεις και νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σου έτσι ώστε να την απολαμβάνεις περισσότερο. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου σταθεροποιείται απόλυτα και αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον του ενός προς τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μια σχέση σου που μέχρι πρόσφατα ήταν απλά φιλική ή συνεργασιακή αλλάζει μορφή και δεν χρειάζεται να σε εκπλήξει.

Υδροχόος

Εξαιρετικά ευνοϊκό είναι για σένα το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης αυτήν τη βδομάδα στο ζώδιο των Διδύμων. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου, σου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείς, σου δίνει έμπνευση για δημιουργία και λύσεις σε προβλήματα που προέρχονται από το παρελθόν. Αρκετές είναι οι εργασιακές υποχρεώσεις σου και σε συνδυασμό με έξτρα καθήκοντα καταλαβαίνεις πως είναι αρκετά κουραστική όμως και δημιουργική, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αποκαλύψεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στη σχέση με τον αγαπημένο σου και κάντε πράγματα που έχετε προγραμματίσει εδώ και καιρό και λόγω των συνθηκών αναβάλλατε. Εσύ που είσαι μόνη, με Ερμή και Αφροδίτη στους Διδύμους έρχονται τα καλύτερα.

Ιχθείς

Μην επιτρέψεις σε παρελθοντικά θέματα να επηρεάσουν την ψυχολογία ή τις σχέσεις σου με τους άλλους. Επωφελήσου από τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων και δώσε ανώδυνες λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα. Αν και τα επαγγελματικά δεν είναι η απόλυτη προτεραιότητα σου αυτήν τη βδομάδα, θα πρέπει να διευθετήσεις κάποιες υποθέσεις σου προκειμένου να απαλλαγείς από το βάρος και την ευθύνη τους. Ξεκινά ένα νέο διάστημα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου που μπορείτε να αναθερμάνετε το πάθος και το συναίσθημα. Η Αφροδίτη στα τέλη της εβδομάδας περνά στο ζώδιο των Διδύμων και υπόσχεται πολλά τόσο σε σένα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση όσο και σε σένα είσαι μόνη.

 

πηγή 

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 3 Μαΐου έως 9 Μαΐου 2021 για αισθηματικά και επαγγελματικά για τα 12 ζώδια

Καριέρα, οικονομικά θέματα, υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Ήρθε η στιγμή να πάρεις τα πάνω σου καθώς αυτή τη βδομάδα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιο των Διδύμων και σου δίνουν την απόλυτη εύνοιά τους. Θετικά συναισθήματα και σκέψεις σε κάνουν πιο αποφασιστική και δυναμική. Οι ιδέες σου στα εργασιακά πέφτουν κυριολεκτικά σα βροχή και είναι η κατάλληλη στιγμή για να κουβεντιάσεις, να διεκδικήσεις και να συμφωνήσεις. Παρόλα αυτά ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει μια ανησυχία για τον τομέα των οικονομικών σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων φέρνει μια ουσιαστική ανανέωση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν χορταίνεις το φλερτ και τις νέες γνωριμίες. Απόλαυσε αυτήν την περίοδο και κάνε τις σωστές επιλογές.

Ταύρος

Αυτή τη βδομάδα φαίνεται ότι θα σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά για την κατάσταση και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Έτσι να είσαι βέβαιη πως θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Αρκετά πιεστικό είναι το κλίμα στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, όμως καθώς κυλούν οι μέρες το κλίμα σταδιακά αποκαθίσταται. Διαχειρίσου έξυπνα και προς όφελός σου συζητήσεις και διαπραγματεύσεις νέων συμφωνιών κυρίως αν αυτές αφορούν στα οικονομικά. Μην αφήσεις κάποιες προσωπικές σου ανησυχίες να επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Πέρνα αρκετό χρόνο μαζί του και να είσαι βέβαιη πως θα σου φτιάξει τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις τόσο αυστηρά νέες γνωριμίες. Εστιάσου περισσότερο στα θετικά από ότι στα αρνητικά.

Δίδυμοι

Αυτήν τη βδομάδα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο δικό σου ζώδιο φέρνοντάς σε στο προσκήνιο. Παρόλα αυτά η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό άγχος και πίεση, για αυτό και θα χρειαστεί να λειτουργήσεις μεθοδικά και κυρίως με προγραμματισμό. Από τις 4/5 που ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο μπορείς να ανακτήσεις το επικοινωνιακό ταμπεραμέντο σου και να διαχειριστείς εργασιακά θέματα με μεγαλύτερη ευκολία, να εκφράσεις τις ιδέες σου και να εντυπωσιάσεις. Μια εντελώς ανανεωμένη περίοδος ξεκινά για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Να περάσετε αρκετό και ουσιαστικό χρόνο μαζί και να κάνετε σχέδια που αφορούν στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, από το τέλος της εβδομάδας με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο ποιος σε πιάνει. Νέες γνωριμίες και φλερτ φέρνουν στο δρόμο σου μοναδικές ευκαιρίες.

Καρκίνος

Με το ξεκίνημα της εβδομάδος παρελθοντικές εκκρεμότητες επανέρχονται και ίσως να νιώσεις λίγο πιεσμένη καθώς θα χρειαστούν διευθέτηση. Παρόλα αυτά η διάθεση και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνουν. Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων μπορείς να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου στα εργασιακά καθώς και τις ευκαιρίες. Εμπιστεύσου τις πρωτοπόρες ιδέες σου και τόλμησε τις αλλαγές. Η αρμονική συνάντηση των πλανητών από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ευνοούν τη συναισθηματική σου ζωή και τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και περιπλέκει λίγο τα πράγματα για σένα που είσαι μόνη συναισθηματικά. Πλατωνικοί ή μυστικοί έρωτες αναστατώνουν την ψυχολογία σου όμως η όποια επιλογή είναι δική σου.

Λέων

Αν και ξεκινάς με λίγο πεσμένη διάθεση την εβδομάδα όσο περνούν οι μέρες ξαναβρίσκεις τον έλεγχο των υποθέσεων σου και νιώθεις περισσότερη αισιοδοξία. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων αυξάνει την κοινωνικότητα σου και την ανάγκη επικοινωνίας. Οι απαιτήσεις των εργασιακών υποχρεώσεων σου είναι πολλές για αυτό και χρειάζεσαι σωστή οργάνωση. Οι εξελίξεις όμως έρχονται να σε επιβραβεύσουν για τις προσπάθειες σου και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου. Αυτή τη βδομάδα η Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν στο ζώδιο των Διδύμων και υπόσχονται μια ανανεωτική περίοδο για τη συναισθηματική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση το κέφι και ο ερωτισμός επανέρχονται και σας βγάζουν από τη ρουτίνα και την κατήφεια του προηγούμενου διαστήματος. Αν πάλι είσαι μόνη, μια φιλική σχέση μπορεί να αλλάξει μορφή και οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

Παρθένος

Με αυξημένες υποχρεώσεις ξεκινά η εβδομάδα σου και πιθανά κάποιες παρελθοντικές εκκρεμότητες να σε βγάλουν εκτός του προγραμματισμού σου. Ωστόσο όσο περνούν οι μέρες βρίσκεις ξανά τους ρυθμούς σου και αποβάλλεις το άγχος. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στηρίζει τα επαγγελματικά βήματα σου και σε βοηθά να βρεις λύσεις στα όποια αδιέξοδα ή προβλήματα. Αν βρίσκεσαι προς αναζήτηση εργασίας καλό είναι αυτό το διάστημα να δραστηριοποιηθείς περισσότερο. Στο τέλος της εβδομάδας κάνει η Αφροδίτη το πέρασμα της στο ζώδιο επίσης των Διδύμων κι έτσι βάζεις ξανά τη σχέση με τον αγαπημένο σου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο κερδίζει το ενδιαφέρον σου όμως μην βιαστείς να το εξιδανικεύσεις.

Ζυγός

Οι πλανητικές μετακινήσεις της εβδομάδας ευνοούν τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση που χαρακτηρίζεται ιδανική για σένα. Επαναφέρει το κέφι, την αισιοδοξία αλλά και την αποφασιστικότητα σου. Γεμάτη δραστηριότητες είναι η επαγγελματική σου ζωή. Συναντήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις μπορείς να τις φέρεις στα μέτρα σου και να προωθήσεις τα σχέδια σου. Εύνοια επίσης φέρνει και η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στα τέλη της εβδομάδας και πιθανά ένα ταξίδι ή μια συμφωνία που αφορά στο εξωτερικό. Η διάθεση και η γοητεία σου αυξάνονται κι αυτό σε κάνει εξαιρετικά ερωτεύσιμη. Έτσι, αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση καιρός να την απολαύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μην την προσπεράσεις.

Σκορπιός

Αν και η εβδομάδα σου ξεκινά λίγο δύσκολα όσο περνούν οι μέρες βρίσκεις τις ισορροπίες σου, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων ευνοεί τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων, γραφειοκρατικά και οικονομικά θέματα σου που πιθανά σχετίζονται με το παρελθόν. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις αρχές της εβδομάδας σου δημιουργεί κάποιες ανησυχίες στα εργασιακά. Διατήρησε τη νηφαλιότητα σου και πράξε έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Είναι παροδικό και σύντομα ξαναβρίσκεις το κέφι και την όρεξή σου για διάκριση και επιτυχία. Η Αφροδίτη στα τέλη της εβδομάδας περνά στο ζώδιο των Διδύμων και ανεβάζει τη σεξουαλικότητα σου στα ύψη. Όσα περισσότερα μοιραστείς με τον αγαπημένο σου τόσο πιο κοντά έρχεστε. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Τοξότης

Αυτήν τη βδομάδα, κυρίως τις πρώτες μέρες της, προστάτευσε τις σχέσεις με τους οικείους σου. Πιθανές παρεξηγήσεις μπορείς να τις αποφύγεις δείχνοντας τους λίγη περισσότερη κατανόηση. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους αποκαθιστά την επικοινωνία και ευνοεί την ανταλλαγή ιδεών. Η διάθεση σου εξαρτάται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από τις εξελίξεις στα εργασιακά. Απόφυγε την επιπολαιότητα ή τον αυθορμητισμό. Πολλές φορές εκμυστηρεύεσαι πράγματα που δεν πρέπει και σε αυτούς επίσης που δεν πρέπει. Κάλυψε τα κενά στη σχέση με τον αγαπημένο σου και πλησίασε τον περισσότερο. Άφησε τις όποιες διαφωνίες ή κακές στιγμές στο παρελθόν και κάντε ένα νέο ξεκίνημα. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων που περνά στα τέλη της εβδομάδος σε ευνοεί περισσότερο και φέρνει στο δρόμο σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Είναι μια καλή ευκαιρία αυτήν τη βδομάδα να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να οργανωθείς έτσι ώστε να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις συσσωρευμένες υποχρεώσεις σου. Ο τομέας των οικονομικών σου επίσης είναι αυτός που χρειάζεται προσοχή καθώς είσαι επιρρεπής σε σπατάλες. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, αλλά και της Αφροδίτης, φέρνουν θετικά αποτελέσματα στον τομέα των εργασιακών και σου αποδεικνύουν πως δεν πάλεψες άδικα το προηγούμενο διάστημα. Σε βοηθούν επίσης να βάλεις σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σου, να φροντίσεις την υγεία σου αλλά να προσθέσεις και νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σου έτσι ώστε να την απολαμβάνεις περισσότερο. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου σταθεροποιείται απόλυτα και αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον του ενός προς τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μια σχέση σου που μέχρι πρόσφατα ήταν απλά φιλική ή συνεργασιακή αλλάζει μορφή και δεν χρειάζεται να σε εκπλήξει.

Υδροχόος

Εξαιρετικά ευνοϊκό είναι για σένα το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης αυτήν τη βδομάδα στο ζώδιο των Διδύμων. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου, σου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείς, σου δίνει έμπνευση για δημιουργία και λύσεις σε προβλήματα που προέρχονται από το παρελθόν. Αρκετές είναι οι εργασιακές υποχρεώσεις σου και σε συνδυασμό με έξτρα καθήκοντα καταλαβαίνεις πως είναι αρκετά κουραστική όμως και δημιουργική, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αποκαλύψεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στη σχέση με τον αγαπημένο σου και κάντε πράγματα που έχετε προγραμματίσει εδώ και καιρό και λόγω των συνθηκών αναβάλλατε. Εσύ που είσαι μόνη, με Ερμή και Αφροδίτη στους Διδύμους έρχονται τα καλύτερα.

Ιχθείς

Μην επιτρέψεις σε παρελθοντικά θέματα να επηρεάσουν την ψυχολογία ή τις σχέσεις σου με τους άλλους. Επωφελήσου από τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων και δώσε ανώδυνες λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα. Αν και τα επαγγελματικά δεν είναι η απόλυτη προτεραιότητα σου αυτήν τη βδομάδα, θα πρέπει να διευθετήσεις κάποιες υποθέσεις σου προκειμένου να απαλλαγείς από το βάρος και την ευθύνη τους. Ξεκινά ένα νέο διάστημα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου που μπορείτε να αναθερμάνετε το πάθος και το συναίσθημα. Η Αφροδίτη στα τέλη της εβδομάδας περνά στο ζώδιο των Διδύμων και υπόσχεται πολλά τόσο σε σένα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση όσο και σε σένα είσαι μόνη.

 

πηγή 

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 3 Μαΐου έως 9 Μαΐου 2021 για αισθηματικά και επαγγελματικά για τα 12 ζώδια

Καριέρα, οικονομικά θέματα, υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Ήρθε η στιγμή να πάρεις τα πάνω σου καθώς αυτή τη βδομάδα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιο των Διδύμων και σου δίνουν την απόλυτη εύνοιά τους. Θετικά συναισθήματα και σκέψεις σε κάνουν πιο αποφασιστική και δυναμική. Οι ιδέες σου στα εργασιακά πέφτουν κυριολεκτικά σα βροχή και είναι η κατάλληλη στιγμή για να κουβεντιάσεις, να διεκδικήσεις και να συμφωνήσεις. Παρόλα αυτά ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει μια ανησυχία για τον τομέα των οικονομικών σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων φέρνει μια ουσιαστική ανανέωση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν χορταίνεις το φλερτ και τις νέες γνωριμίες. Απόλαυσε αυτήν την περίοδο και κάνε τις σωστές επιλογές.

Ταύρος

Αυτή τη βδομάδα φαίνεται ότι θα σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά για την κατάσταση και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Έτσι να είσαι βέβαιη πως θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Αρκετά πιεστικό είναι το κλίμα στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, όμως καθώς κυλούν οι μέρες το κλίμα σταδιακά αποκαθίσταται. Διαχειρίσου έξυπνα και προς όφελός σου συζητήσεις και διαπραγματεύσεις νέων συμφωνιών κυρίως αν αυτές αφορούν στα οικονομικά. Μην αφήσεις κάποιες προσωπικές σου ανησυχίες να επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Πέρνα αρκετό χρόνο μαζί του και να είσαι βέβαιη πως θα σου φτιάξει τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις τόσο αυστηρά νέες γνωριμίες. Εστιάσου περισσότερο στα θετικά από ότι στα αρνητικά.

Δίδυμοι

Αυτήν τη βδομάδα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο δικό σου ζώδιο φέρνοντάς σε στο προσκήνιο. Παρόλα αυτά η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό άγχος και πίεση, για αυτό και θα χρειαστεί να λειτουργήσεις μεθοδικά και κυρίως με προγραμματισμό. Από τις 4/5 που ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο μπορείς να ανακτήσεις το επικοινωνιακό ταμπεραμέντο σου και να διαχειριστείς εργασιακά θέματα με μεγαλύτερη ευκολία, να εκφράσεις τις ιδέες σου και να εντυπωσιάσεις. Μια εντελώς ανανεωμένη περίοδος ξεκινά για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Να περάσετε αρκετό και ουσιαστικό χρόνο μαζί και να κάνετε σχέδια που αφορούν στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, από το τέλος της εβδομάδας με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο ποιος σε πιάνει. Νέες γνωριμίες και φλερτ φέρνουν στο δρόμο σου μοναδικές ευκαιρίες.

Καρκίνος

Με το ξεκίνημα της εβδομάδος παρελθοντικές εκκρεμότητες επανέρχονται και ίσως να νιώσεις λίγο πιεσμένη καθώς θα χρειαστούν διευθέτηση. Παρόλα αυτά η διάθεση και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνουν. Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων μπορείς να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου στα εργασιακά καθώς και τις ευκαιρίες. Εμπιστεύσου τις πρωτοπόρες ιδέες σου και τόλμησε τις αλλαγές. Η αρμονική συνάντηση των πλανητών από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ευνοούν τη συναισθηματική σου ζωή και τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και περιπλέκει λίγο τα πράγματα για σένα που είσαι μόνη συναισθηματικά. Πλατωνικοί ή μυστικοί έρωτες αναστατώνουν την ψυχολογία σου όμως η όποια επιλογή είναι δική σου.

Λέων

Αν και ξεκινάς με λίγο πεσμένη διάθεση την εβδομάδα όσο περνούν οι μέρες ξαναβρίσκεις τον έλεγχο των υποθέσεων σου και νιώθεις περισσότερη αισιοδοξία. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων αυξάνει την κοινωνικότητα σου και την ανάγκη επικοινωνίας. Οι απαιτήσεις των εργασιακών υποχρεώσεων σου είναι πολλές για αυτό και χρειάζεσαι σωστή οργάνωση. Οι εξελίξεις όμως έρχονται να σε επιβραβεύσουν για τις προσπάθειες σου και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου. Αυτή τη βδομάδα η Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν στο ζώδιο των Διδύμων και υπόσχονται μια ανανεωτική περίοδο για τη συναισθηματική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση το κέφι και ο ερωτισμός επανέρχονται και σας βγάζουν από τη ρουτίνα και την κατήφεια του προηγούμενου διαστήματος. Αν πάλι είσαι μόνη, μια φιλική σχέση μπορεί να αλλάξει μορφή και οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

Παρθένος

Με αυξημένες υποχρεώσεις ξεκινά η εβδομάδα σου και πιθανά κάποιες παρελθοντικές εκκρεμότητες να σε βγάλουν εκτός του προγραμματισμού σου. Ωστόσο όσο περνούν οι μέρες βρίσκεις ξανά τους ρυθμούς σου και αποβάλλεις το άγχος. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στηρίζει τα επαγγελματικά βήματα σου και σε βοηθά να βρεις λύσεις στα όποια αδιέξοδα ή προβλήματα. Αν βρίσκεσαι προς αναζήτηση εργασίας καλό είναι αυτό το διάστημα να δραστηριοποιηθείς περισσότερο. Στο τέλος της εβδομάδας κάνει η Αφροδίτη το πέρασμα της στο ζώδιο επίσης των Διδύμων κι έτσι βάζεις ξανά τη σχέση με τον αγαπημένο σου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο κερδίζει το ενδιαφέρον σου όμως μην βιαστείς να το εξιδανικεύσεις.

Ζυγός

Οι πλανητικές μετακινήσεις της εβδομάδας ευνοούν τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση που χαρακτηρίζεται ιδανική για σένα. Επαναφέρει το κέφι, την αισιοδοξία αλλά και την αποφασιστικότητα σου. Γεμάτη δραστηριότητες είναι η επαγγελματική σου ζωή. Συναντήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις μπορείς να τις φέρεις στα μέτρα σου και να προωθήσεις τα σχέδια σου. Εύνοια επίσης φέρνει και η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στα τέλη της εβδομάδας και πιθανά ένα ταξίδι ή μια συμφωνία που αφορά στο εξωτερικό. Η διάθεση και η γοητεία σου αυξάνονται κι αυτό σε κάνει εξαιρετικά ερωτεύσιμη. Έτσι, αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση καιρός να την απολαύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μην την προσπεράσεις.

Σκορπιός

Αν και η εβδομάδα σου ξεκινά λίγο δύσκολα όσο περνούν οι μέρες βρίσκεις τις ισορροπίες σου, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων ευνοεί τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων, γραφειοκρατικά και οικονομικά θέματα σου που πιθανά σχετίζονται με το παρελθόν. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις αρχές της εβδομάδας σου δημιουργεί κάποιες ανησυχίες στα εργασιακά. Διατήρησε τη νηφαλιότητα σου και πράξε έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Είναι παροδικό και σύντομα ξαναβρίσκεις το κέφι και την όρεξή σου για διάκριση και επιτυχία. Η Αφροδίτη στα τέλη της εβδομάδας περνά στο ζώδιο των Διδύμων και ανεβάζει τη σεξουαλικότητα σου στα ύψη. Όσα περισσότερα μοιραστείς με τον αγαπημένο σου τόσο πιο κοντά έρχεστε. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Τοξότης

Αυτήν τη βδομάδα, κυρίως τις πρώτες μέρες της, προστάτευσε τις σχέσεις με τους οικείους σου. Πιθανές παρεξηγήσεις μπορείς να τις αποφύγεις δείχνοντας τους λίγη περισσότερη κατανόηση. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους αποκαθιστά την επικοινωνία και ευνοεί την ανταλλαγή ιδεών. Η διάθεση σου εξαρτάται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από τις εξελίξεις στα εργασιακά. Απόφυγε την επιπολαιότητα ή τον αυθορμητισμό. Πολλές φορές εκμυστηρεύεσαι πράγματα που δεν πρέπει και σε αυτούς επίσης που δεν πρέπει. Κάλυψε τα κενά στη σχέση με τον αγαπημένο σου και πλησίασε τον περισσότερο. Άφησε τις όποιες διαφωνίες ή κακές στιγμές στο παρελθόν και κάντε ένα νέο ξεκίνημα. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων που περνά στα τέλη της εβδομάδος σε ευνοεί περισσότερο και φέρνει στο δρόμο σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Είναι μια καλή ευκαιρία αυτήν τη βδομάδα να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να οργανωθείς έτσι ώστε να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις συσσωρευμένες υποχρεώσεις σου. Ο τομέας των οικονομικών σου επίσης είναι αυτός που χρειάζεται προσοχή καθώς είσαι επιρρεπής σε σπατάλες. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, αλλά και της Αφροδίτης, φέρνουν θετικά αποτελέσματα στον τομέα των εργασιακών και σου αποδεικνύουν πως δεν πάλεψες άδικα το προηγούμενο διάστημα. Σε βοηθούν επίσης να βάλεις σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σου, να φροντίσεις την υγεία σου αλλά να προσθέσεις και νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σου έτσι ώστε να την απολαμβάνεις περισσότερο. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου σταθεροποιείται απόλυτα και αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον του ενός προς τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μια σχέση σου που μέχρι πρόσφατα ήταν απλά φιλική ή συνεργασιακή αλλάζει μορφή και δεν χρειάζεται να σε εκπλήξει.

Υδροχόος

Εξαιρετικά ευνοϊκό είναι για σένα το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης αυτήν τη βδομάδα στο ζώδιο των Διδύμων. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου, σου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείς, σου δίνει έμπνευση για δημιουργία και λύσεις σε προβλήματα που προέρχονται από το παρελθόν. Αρκετές είναι οι εργασιακές υποχρεώσεις σου και σε συνδυασμό με έξτρα καθήκοντα καταλαβαίνεις πως είναι αρκετά κουραστική όμως και δημιουργική, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αποκαλύψεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στη σχέση με τον αγαπημένο σου και κάντε πράγματα που έχετε προγραμματίσει εδώ και καιρό και λόγω των συνθηκών αναβάλλατε. Εσύ που είσαι μόνη, με Ερμή και Αφροδίτη στους Διδύμους έρχονται τα καλύτερα.

Ιχθείς

Μην επιτρέψεις σε παρελθοντικά θέματα να επηρεάσουν την ψυχολογία ή τις σχέσεις σου με τους άλλους. Επωφελήσου από τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων και δώσε ανώδυνες λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα. Αν και τα επαγγελματικά δεν είναι η απόλυτη προτεραιότητα σου αυτήν τη βδομάδα, θα πρέπει να διευθετήσεις κάποιες υποθέσεις σου προκειμένου να απαλλαγείς από το βάρος και την ευθύνη τους. Ξεκινά ένα νέο διάστημα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου που μπορείτε να αναθερμάνετε το πάθος και το συναίσθημα. Η Αφροδίτη στα τέλη της εβδομάδας περνά στο ζώδιο των Διδύμων και υπόσχεται πολλά τόσο σε σένα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση όσο και σε σένα είσαι μόνη.

 

πηγή 

Τα top 5+1 hair looks της Έλενας Τσαγκρινού

Hair icon Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision δε διστάζει να τολμά και να πειραματίζεται συχνά με τα hair look της. Την έχουμε δει με...

Ποιες τροφές μας φουσκώνουν την περίμετρο της κοιλιάς;

Περιορίζουμε τροφές που διπλασιάζουν περιφέρεια στην κοιλιά Πολλές φορές τα 2-3 επιπλέον κιλά που δείχνει η ζυγαριά μας είναι πλασματικά και δεν οφείλονται σε αύξηση...

Dior and Roses: Το τριαντάφυλλο στο επίκεντρο της έκθεσης του οίκου στο Musée Christian Dior

Ένα σύμβολο χάρης, αγάπης και θηλυκότητας, το τριαντάφυλλο βρίσκεται στην καρδιά της έμπνευσης του οίκου Για την έκθεση, αφιερωμένη σε αυτό το άνθος - στο...

Μαίρη Συνατσάκη-Ίαν Στρατής: Μαζί στα παρασκήνια του YFSF (video)

Η κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 «τσάκωσε» την Μαίρη Συντσάκη και τον Ίαν Στρατή στα παρασκήνια του Your Face Sounds Familiar Πολλά δημοσιεύματα το τελευταίο...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16/5)

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 10 Μαΐου έως 16 Μαΐου 2021 για αισθηματικά και...

Έλενα Τσαγκρινού: Εντυπωσίασε στην πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision (video)

Με το «δεξί» η Έλενα Τσαγκρινού στην πρώτη της πρόβα Στο Ρότερνταμ βρίσκεται η Έλενα Τσαγκρινού όπου πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα ερμηνεύοντας το «El...

Έμιλυ Γιολίτη: Το «ευχαριστώ» στη μητέρα της και η φωτογραφία με την κόρη της

Γιορτάζουν οι αγαπημένες μας μανούλες σήμερα! Γιορτή της μητέρας σήμερα και ο πιο πολύτιμος άνθρωπος στη ζωή του κάθε ανθρώπου έχει την τιμητική του. Πολλοί είναι...

Τώρα με την άνοιξη κάντε την οργάνωση του σπιτιού… παιχνίδι με την ΙΚΕΑ!

Ανακαλύψτε τις λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης ΙΚΕΑ, για να βάλετε όλα τα αντικείμενα του σπιτιού στη θέση τους! Τώρα που αλλάζει ο καιρός είναι η...

Αυτό είναι το νέο luxury hotel της Μυκόνου με θέα που… κόβει την ανάσα!

To νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Μυκόνου έχει άρωμα Ίμπιζα! Ο διεθνής Όμιλος Pacha απόλυτα ταυτισμένος με την ψυχαγωγία και τη φιλοξενία στην Ίμπιζα κάνει φέτος...

Τα 3 τυχερά ζώδια της εβδομάδας (10-16/5)

Αυτά τα ζώδια θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου την εποχή του Ταύρου ως μια περίοδο υπομονής και χαμηλού προφίλ....

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16/5)

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 10 Μαΐου έως 16 Μαΐου 2021 για αισθηματικά και...

Πότε θα βρει το ιδανικό της ταίρι η κάθε γυναίκα του ζωδιακού;

Ξέρουμε πότε θα βρει το ιδανικό της ταίρι η κάθε γυναίκα του ζωδιακού! Το αν θα καταλήξεις να είσαι για πάντα μαζί με αυτόν που...

Οι 3 πιο κοινές δικαιολογίες των αντρών όταν χωρίζουν. Tι πραγματικά εννοούν;

Ο dating coach Matthew Hussey σε βοηθάει να διαβάσεις... πίσω από τις λέξεις Δυστυχώς, πολλές φορές, οι λόγοι για τους οποίους οι άντρες αποφασίζουν να...

Τώρα με την άνοιξη κάντε την οργάνωση του σπιτιού… παιχνίδι με την ΙΚΕΑ!

Ανακαλύψτε τις λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης ΙΚΕΑ, για να βάλετε όλα τα αντικείμενα του σπιτιού στη θέση τους! Τώρα που αλλάζει ο καιρός είναι η...

Τα 3 τυχερά ζώδια της εβδομάδας (10-16/5)

Αυτά τα ζώδια θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου την εποχή του Ταύρου ως μια περίοδο υπομονής και χαμηλού προφίλ....

Πότε θα βρει το ιδανικό της ταίρι η κάθε γυναίκα του ζωδιακού;

Ξέρουμε πότε θα βρει το ιδανικό της ταίρι η κάθε γυναίκα του ζωδιακού! Το αν θα καταλήξεις να είσαι για πάντα μαζί με αυτόν που...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Λώρης Λοϊζίδης: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο γήπεδο στην στέψη της Ομόνοιας (pic)

Στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας ο δημοφιλής ηθοποιός Το 21ο πρωτάθλημα της ιστορίας της πανηγυρίζει η Ομόνοια! Μπροστά σε μόλις 3420 οπαδούς της Ομόνοιας που...

Άντρεα Παναγή-Δωρίνα Αντωνίου: Στην φιέστα της Ομόνοιας στο πλευρό των αγαπημένων τους (video)

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Παναγή και του Ιωάννη Κούσουλου H Ομόνοια πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου, που είναι ο 21ος στην ιστορία της ομάδας. Μπροστά σε...

Advertorials