MC MEDIA NETWORK

Tuesday, May 11, 2021

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (19-25/4)

Τα ζώδια της εβδομάδας από 19 έως 25 Απριλίου

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Τι θα μα φέρει αυτή η εβδομάδα με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου για τα Οικονομικά, την Εργασία την Υγεία αλλά και τα αισθηματικά.

ΚΡΙΟΣ

Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτήν την εβδομάδα με τον Ερμή και τον Ήλιο να περνούν στο ζώδιο του Ταύρου. Φρόντισε την τακτοποίηση ή και ρύθμιση παλιών εκκρεμοτήτων έτσι ώστε να βρεις τις ισορροπίες σου. Ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου στα εργασιακά, καθώς οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις θα χρειαστούν έξτρα προσπάθεια προκειμένου να διευθετηθούν. Συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν στα οικονομικά, χρειάζονται διαλλακτικότητα και διπλωματία από πλευράς σου για να εξελιχθούν με βάση τα δικά σου συμφέροντα. Η προσωπική και συναισθηματική ζωή σου έχουν ενδιαφέρον, καθώς έρχονται εξελίξεις και εξομολογήσεις που θα επισφραγίσουν την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή γνωριμία με άτομο κύρους μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου και να πεις ένα αντίο στην εργένικη ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα φαίνεται να έχεις την τιμητική σου, καθώς δυο μετακινήσεις του Ήλιου και του Ερμή πραγματοποιούνται στο δικό σου ζώδιο. Ουσιαστικά ξεκινά δηλαδή μια νέα περίοδος για σένα πιο δημιουργική, πιο επικοινωνιακή με ιδιαίτερη εύνοια στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεών σου. Σε εγρήγορση θα χρειαστεί να είσαι στα επαγγελματικά καθώς παλιές αλλά και νέες προτάσεις σου δίνουν την ευκαιρία να αναδειχθείς, να εξελιχθείς και να διεκδικήσεις πιο δυναμικά τους στόχους και τα σχέδιά σου. Με την παρουσία του Ερμή και του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο αλλά και η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 23/4, η συναισθηματική σου ζωή σημειώνει σημαντικές θετικές αλλαγές. Αν καταφέρεις να αποφύγεις και στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου που πιθανά να δημιουργηθούν από το δικό σου άγχος, έχεις μπροστά σου μια περίοδο που μπορείς να θέσεις γερές βάσεις στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται, η επικοινωνιακή σου ικανότητα βελτιώνεται, οπότε μπορείς να περιμένεις μια νέα συναρπαστική γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου σε κάνουν παρορμητική και ίσως βιαστική στις αποφάσεις και τις ενέργειές σου. Επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θέματα λοιπόν χρειάζονται προσοχή προκειμένου να αποφύγεις αποφάσεις που δεν υποστηρίζουν τα δικά σου συμφέροντα. Εμπιστεύσου τις δικές σου ικανότητες και γνώσεις στα εργασιακά και μην επηρεάζεσαι από τα όσα συμβαίνουν ή λέγονται γύρω σου. Ο Άρης φεύγει από το δικό σου ζώδιο τις 23/4 και περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Από τη νέα του θέση θα σε μάθει τι θα πει αποταμίευση και θα σου δώσει τη δυνατότητα να βάλεις μια τάξη στο πορτοφόλι αλλά και τις υποχρεώσεις σου. Η ηρεμία επανέρχεται στην προσωπική σου ζωή κι έτσι μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όσα έχεις υποσχεθεί στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά ένας παρελθοντικός, απωθημένος ή κρυφός έρωτας να επανέρθει στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας είναι το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, αλλά και του Άρη στο δικό σου ζώδιο που σε δραστηριοποιεί περισσότερο στον τομέα των οικονομικών σου. Η ανάγκη για εξασφάλιση σε οδηγεί στην αναζήτηση αύξησης των πόρων σου με επιτυχία. Καταφέρνεις με αρκετό κόπο βέβαια, να ξεπεράσεις εμπόδια στα εργασιακά και να βρεις τους λόγους που το προηγούμενο διάστημα τα σχέδιά σου δεν εξελίσσονταν έτσι όπως θα ήθελες. Να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις και να τους δώσεις μια ισχυρή ώθηση. Προσοχή θα χρειαστεί ο τρόπος που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου, καθώς στιγμές έντασης κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλική σου σχέση πιθανά να αλλάξει μορφή και να γίνει πιο ερωτική. Διαχειρίσου το με προσοχή και κάνε μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις. Εάν τώρα επιθυμείς την επιστροφή ενός πρώην, είναι καλή η στιγμή για να επιδιώξεις μια προσέγγιση.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου αυξάνοντας την κοινωνικότητά σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με άτομα κύρους, κυρίως στα εργασιακά που η αλήθεια είναι πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα. Την επόμενη μέρα ακριβώς ο Ήλιος κάνει τη μετάβασή του στο ίδιο ζώδιο, κάνοντάς σε λίγο καχύποπτη απέναντι σε νέες προτάσεις και προκλήσεις. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία εμπιστευόμενη το ένστικτό σου. Την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή έχεις την τάση να την περνάς σε δεύτερη μοίρα αυτήν την εβδομάδα. Παρόλα αυτά βγάζεις μια κτητικότητα ή μια ζήλια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Φρόντισε οι όποιες υποψίες σου να βασίζονται σε υπαρκτά γεγονότα και όχι σε αποκυήματα της φαντασίας ή της ανασφάλειάς σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά μέσα από τον εργασιακό χώρο κάτι να αρχίζει να ευδοκιμεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινά μια ευνοϊκή περίοδος για τα σχέδιά σου, καθώς με το ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Άτομα διαφορετικής κουλτούρας μπαίνουν στη ζωή σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να βάλεις νέους στόχους και να βρεις νέα ενδιαφέροντα. Το καλό συνεργασιακό κλίμα και η καλή επικοινωνία διευκολύνουν την εξέλιξη και τη διευθέτηση των υποθέσεών σου. Η σιγουριά των ικανοτήτων σου σε ωθεί σε ενέργειες που έχουν στόχο τη βελτίωση και την εξέλιξη της καριέρας σου. Αμοιβαία κατανόηση, στήριξη και έντονο πάθος χαρακτηρίζουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αυτό το διάστημα που η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος βρίσκονται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, η ανάγκη σου για ασφάλεια μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις δέσμευσης. Εσύ που είσαι μόνη, μαθαίνεις να υποστηρίζεις και να διεκδικείς τις επιλογές σου για αυτό όλα είναι πιθανά αυτό το διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο ζώδιο του Ταύρου, στον τομέα των οικονομικών. Η ανάγκη σου για τη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων αλλά και η βελτίωση της κατάστασης γενικότερα γίνονται προτεραιότητά σου. Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου χρειάζεται να δείξεις περισσότερη προσοχή στα εργασιακά, καθώς δεν αποκλείονται οι συγκρούσεις ή οι διαφωνίες με συνεργάτες. Υπάρχει ένα πάθος και μια εμμονή σε αυτά που θέλεις να πετύχεις για αυτό και μπορεί να γίνεις ισχυρογνώμων. Οι ενέργειες λειτουργούν θετικά για τη συναισθηματική σου ζωή. Έχεις τη δυνατότητα να αφουγκραστείς τις πραγματικές ανάγκες του αγαπημένου και να τις κατανοήσεις. Γίνεσαι πιο τρυφερή και πιο δοτική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, ένα πρόσωπο από το παρελθόν πιθανά να σου ζητήσει μια ακόμη ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου βοηθώντας την σταθεροποίηση της προσωπικής σου ζωής. Συζητήσεις που αφορούν σε συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και χρειάζονται προσοχή καθώς διακρίνεις ένα πνεύμα ανταγωνιστικότητας. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους και συνέχισε να πιστεύεις στους στόχους και τα σχέδιά σου. Η Αφροδίτη, ο Ερμής αλλά και ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου δημιουργούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες σε καμία περίπτωση. Επίσης δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να αλλάξεις και μια επαγγελματική κατεύθυνση. Ένα καλό κλίμα επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου και οι εντάσεις ή οι διαφωνίες μένουν στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία κάνει την εμφάνισή της το επόμενο διάστημα στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυξημένες είναι οι υποχρεώσεις σου αυτήν την εβδομάδα για αυτό και θα πρέπει να λειτουργήσεις με προγραμματισμό. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου βοηθά στο να οδηγηθείς σε νέες αποφάσεις που αφορούν στα εργασιακά και την καριέρα σου. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και εκμεταλλεύσου το καλό επικοινωνιακό κλίμα που επικρατεί. Από τις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου δίνοντάς σου ακόμα μια ευκαιρία για τη διευθέτηση οικονομικών υποθέσεών σου. Στις όποιες αυτές συζητήσεις υπερασπίσου τα συμφέροντά σου και μην αρκείσαι μόνο σε επαίνους και καλοπιάσματα. Ο στόχος σου άλλωστε είναι να κατοχυρώσεις την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου έχει περάσει τα σκαμπανεβάσματά της και ήρθε η ώρα της ισορροπίας. Δεν αποκλείεται να του ζητήσεις κάτι πιο σταθερό και μόνιμο, ακόμα και μια επισημοποίηση. Στιγμές που σε καταβάλλει το άγχος των υποθέσεών σου μην τις μεταδίδεις στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό ή οικείο σου περιβάλλον τραβά την προσοχή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδός του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις αρχές της εβδομάδας, φέρνουν τύχη και εύνοια στις προσωπικές και όχι μόνο υποθέσεις σου. Θέλεις να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου, να ρισκάρεις και να βρεις νέα ενδιαφέροντα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Παραμέρισε για αυτό το άγχος και προχώρησε μπροστά. Οι σταθεροί ρυθμοί στα εργασιακά επανέρχονται κι έτσι έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς, να δρομολογήσεις και να θέσεις τις στρατηγικές του προηγούμενου διαστήματος σε εφαρμογή. Ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου στα τέλη της εβδομάδας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.
Ο συναισθηματικός σου τομέας είναι αυτός που αποσπά το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου αυτήν την εβδομάδα. Οι συνομιλίες με τον αγαπημένο σου γίνονται πιο ουσιαστικές κι έτσι έρχεστε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη και ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου φροντίζουν για σένα και σου προετοιμάζουν εκπλήξεις που ίσως ούτε καν φαντάζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα θέση του Ερμή από το ξεκίνημα της εβδομάδας βοηθά στην εναρμόνιση του οικείου περιβάλλοντός σου. Οι συνθήκες μπορεί να σε αναγκάσουν να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, να κατανοήσεις καλύτερα δικούς σου ανθρώπους και να τους προσφέρεις τη στήριξή σου. Θέματα ακίνητης περιουσίας πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο δίνοντάς σου όμως την ευκαιρία να βρεις λύσεις όπου χρειάζονται. Η ενέργειά σου στα εργασιακά είναι χαμηλή αυτήν την εβδομάδα για αυτό και μπορεί να νιώσεις κούραση. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου. Αλλαγές και νέες προτάσεις μπορεί να προκύψουν στα τέλη της εβδομάδας που ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Φρόντισε να περάσεις αρκετό χρόνο με τον αγαπημένο σου μιας και έχει την ικανότητα να σε χαλαρώνει και να σε ξεκουράζει με την αγάπη και την τρυφερότητά του. Μικρές στιγμές έντασης μην τις τραγικοποιείς. Εσύ που είσαι μόνη, μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα και μην κρίνεις τόσο αυστηρά νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα θέση του Ερμή από το ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Ταύρου, βοηθά στην εξέλιξη, την πρόοδο και την προώθηση των σχεδίων σου. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου και νέα ενδιαφέροντα τραβούν την προσοχή σου. Η επικοινωνία σου βελτιώνεται σημαντικά και κυρίως με τα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σου. Βρες τρόπους να καθησυχάσεις κάποιες ανησυχίες σου στα εργασιακά και μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις και τις γνώμες των άλλων. Συζητήσεις που αφορούν σε μελλοντικά σχέδιά σου χρειάζονται διαλλακτικότητα και διπλωματία για καλύτερα αποτελέσματα. Κοινές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα σας φέρουν πιο κοντά και θα βοηθήσουν να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και της γκρίνιας. Σε περίπτωση που είσαι μόνη, το διαδίκτυο ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας.

 

Τα ζώδια της εβδομάδας από 19 έως 25 Απριλίου

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Τι θα μα φέρει αυτή η εβδομάδα με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου για τα Οικονομικά, την Εργασία την Υγεία αλλά και τα αισθηματικά.

ΚΡΙΟΣ

Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτήν την εβδομάδα με τον Ερμή και τον Ήλιο να περνούν στο ζώδιο του Ταύρου. Φρόντισε την τακτοποίηση ή και ρύθμιση παλιών εκκρεμοτήτων έτσι ώστε να βρεις τις ισορροπίες σου. Ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου στα εργασιακά, καθώς οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις θα χρειαστούν έξτρα προσπάθεια προκειμένου να διευθετηθούν. Συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν στα οικονομικά, χρειάζονται διαλλακτικότητα και διπλωματία από πλευράς σου για να εξελιχθούν με βάση τα δικά σου συμφέροντα. Η προσωπική και συναισθηματική ζωή σου έχουν ενδιαφέρον, καθώς έρχονται εξελίξεις και εξομολογήσεις που θα επισφραγίσουν την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή γνωριμία με άτομο κύρους μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου και να πεις ένα αντίο στην εργένικη ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα φαίνεται να έχεις την τιμητική σου, καθώς δυο μετακινήσεις του Ήλιου και του Ερμή πραγματοποιούνται στο δικό σου ζώδιο. Ουσιαστικά ξεκινά δηλαδή μια νέα περίοδος για σένα πιο δημιουργική, πιο επικοινωνιακή με ιδιαίτερη εύνοια στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεών σου. Σε εγρήγορση θα χρειαστεί να είσαι στα επαγγελματικά καθώς παλιές αλλά και νέες προτάσεις σου δίνουν την ευκαιρία να αναδειχθείς, να εξελιχθείς και να διεκδικήσεις πιο δυναμικά τους στόχους και τα σχέδιά σου. Με την παρουσία του Ερμή και του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο αλλά και η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 23/4, η συναισθηματική σου ζωή σημειώνει σημαντικές θετικές αλλαγές. Αν καταφέρεις να αποφύγεις και στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου που πιθανά να δημιουργηθούν από το δικό σου άγχος, έχεις μπροστά σου μια περίοδο που μπορείς να θέσεις γερές βάσεις στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται, η επικοινωνιακή σου ικανότητα βελτιώνεται, οπότε μπορείς να περιμένεις μια νέα συναρπαστική γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου σε κάνουν παρορμητική και ίσως βιαστική στις αποφάσεις και τις ενέργειές σου. Επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θέματα λοιπόν χρειάζονται προσοχή προκειμένου να αποφύγεις αποφάσεις που δεν υποστηρίζουν τα δικά σου συμφέροντα. Εμπιστεύσου τις δικές σου ικανότητες και γνώσεις στα εργασιακά και μην επηρεάζεσαι από τα όσα συμβαίνουν ή λέγονται γύρω σου. Ο Άρης φεύγει από το δικό σου ζώδιο τις 23/4 και περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Από τη νέα του θέση θα σε μάθει τι θα πει αποταμίευση και θα σου δώσει τη δυνατότητα να βάλεις μια τάξη στο πορτοφόλι αλλά και τις υποχρεώσεις σου. Η ηρεμία επανέρχεται στην προσωπική σου ζωή κι έτσι μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όσα έχεις υποσχεθεί στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά ένας παρελθοντικός, απωθημένος ή κρυφός έρωτας να επανέρθει στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας είναι το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, αλλά και του Άρη στο δικό σου ζώδιο που σε δραστηριοποιεί περισσότερο στον τομέα των οικονομικών σου. Η ανάγκη για εξασφάλιση σε οδηγεί στην αναζήτηση αύξησης των πόρων σου με επιτυχία. Καταφέρνεις με αρκετό κόπο βέβαια, να ξεπεράσεις εμπόδια στα εργασιακά και να βρεις τους λόγους που το προηγούμενο διάστημα τα σχέδιά σου δεν εξελίσσονταν έτσι όπως θα ήθελες. Να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις και να τους δώσεις μια ισχυρή ώθηση. Προσοχή θα χρειαστεί ο τρόπος που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου, καθώς στιγμές έντασης κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλική σου σχέση πιθανά να αλλάξει μορφή και να γίνει πιο ερωτική. Διαχειρίσου το με προσοχή και κάνε μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις. Εάν τώρα επιθυμείς την επιστροφή ενός πρώην, είναι καλή η στιγμή για να επιδιώξεις μια προσέγγιση.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου αυξάνοντας την κοινωνικότητά σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με άτομα κύρους, κυρίως στα εργασιακά που η αλήθεια είναι πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα. Την επόμενη μέρα ακριβώς ο Ήλιος κάνει τη μετάβασή του στο ίδιο ζώδιο, κάνοντάς σε λίγο καχύποπτη απέναντι σε νέες προτάσεις και προκλήσεις. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία εμπιστευόμενη το ένστικτό σου. Την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή έχεις την τάση να την περνάς σε δεύτερη μοίρα αυτήν την εβδομάδα. Παρόλα αυτά βγάζεις μια κτητικότητα ή μια ζήλια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Φρόντισε οι όποιες υποψίες σου να βασίζονται σε υπαρκτά γεγονότα και όχι σε αποκυήματα της φαντασίας ή της ανασφάλειάς σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά μέσα από τον εργασιακό χώρο κάτι να αρχίζει να ευδοκιμεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινά μια ευνοϊκή περίοδος για τα σχέδιά σου, καθώς με το ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Άτομα διαφορετικής κουλτούρας μπαίνουν στη ζωή σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να βάλεις νέους στόχους και να βρεις νέα ενδιαφέροντα. Το καλό συνεργασιακό κλίμα και η καλή επικοινωνία διευκολύνουν την εξέλιξη και τη διευθέτηση των υποθέσεών σου. Η σιγουριά των ικανοτήτων σου σε ωθεί σε ενέργειες που έχουν στόχο τη βελτίωση και την εξέλιξη της καριέρας σου. Αμοιβαία κατανόηση, στήριξη και έντονο πάθος χαρακτηρίζουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αυτό το διάστημα που η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος βρίσκονται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, η ανάγκη σου για ασφάλεια μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις δέσμευσης. Εσύ που είσαι μόνη, μαθαίνεις να υποστηρίζεις και να διεκδικείς τις επιλογές σου για αυτό όλα είναι πιθανά αυτό το διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο ζώδιο του Ταύρου, στον τομέα των οικονομικών. Η ανάγκη σου για τη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων αλλά και η βελτίωση της κατάστασης γενικότερα γίνονται προτεραιότητά σου. Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου χρειάζεται να δείξεις περισσότερη προσοχή στα εργασιακά, καθώς δεν αποκλείονται οι συγκρούσεις ή οι διαφωνίες με συνεργάτες. Υπάρχει ένα πάθος και μια εμμονή σε αυτά που θέλεις να πετύχεις για αυτό και μπορεί να γίνεις ισχυρογνώμων. Οι ενέργειες λειτουργούν θετικά για τη συναισθηματική σου ζωή. Έχεις τη δυνατότητα να αφουγκραστείς τις πραγματικές ανάγκες του αγαπημένου και να τις κατανοήσεις. Γίνεσαι πιο τρυφερή και πιο δοτική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, ένα πρόσωπο από το παρελθόν πιθανά να σου ζητήσει μια ακόμη ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου βοηθώντας την σταθεροποίηση της προσωπικής σου ζωής. Συζητήσεις που αφορούν σε συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και χρειάζονται προσοχή καθώς διακρίνεις ένα πνεύμα ανταγωνιστικότητας. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους και συνέχισε να πιστεύεις στους στόχους και τα σχέδιά σου. Η Αφροδίτη, ο Ερμής αλλά και ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου δημιουργούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες σε καμία περίπτωση. Επίσης δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να αλλάξεις και μια επαγγελματική κατεύθυνση. Ένα καλό κλίμα επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου και οι εντάσεις ή οι διαφωνίες μένουν στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία κάνει την εμφάνισή της το επόμενο διάστημα στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυξημένες είναι οι υποχρεώσεις σου αυτήν την εβδομάδα για αυτό και θα πρέπει να λειτουργήσεις με προγραμματισμό. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου βοηθά στο να οδηγηθείς σε νέες αποφάσεις που αφορούν στα εργασιακά και την καριέρα σου. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και εκμεταλλεύσου το καλό επικοινωνιακό κλίμα που επικρατεί. Από τις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου δίνοντάς σου ακόμα μια ευκαιρία για τη διευθέτηση οικονομικών υποθέσεών σου. Στις όποιες αυτές συζητήσεις υπερασπίσου τα συμφέροντά σου και μην αρκείσαι μόνο σε επαίνους και καλοπιάσματα. Ο στόχος σου άλλωστε είναι να κατοχυρώσεις την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου έχει περάσει τα σκαμπανεβάσματά της και ήρθε η ώρα της ισορροπίας. Δεν αποκλείεται να του ζητήσεις κάτι πιο σταθερό και μόνιμο, ακόμα και μια επισημοποίηση. Στιγμές που σε καταβάλλει το άγχος των υποθέσεών σου μην τις μεταδίδεις στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό ή οικείο σου περιβάλλον τραβά την προσοχή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδός του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις αρχές της εβδομάδας, φέρνουν τύχη και εύνοια στις προσωπικές και όχι μόνο υποθέσεις σου. Θέλεις να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου, να ρισκάρεις και να βρεις νέα ενδιαφέροντα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Παραμέρισε για αυτό το άγχος και προχώρησε μπροστά. Οι σταθεροί ρυθμοί στα εργασιακά επανέρχονται κι έτσι έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς, να δρομολογήσεις και να θέσεις τις στρατηγικές του προηγούμενου διαστήματος σε εφαρμογή. Ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου στα τέλη της εβδομάδας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.
Ο συναισθηματικός σου τομέας είναι αυτός που αποσπά το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου αυτήν την εβδομάδα. Οι συνομιλίες με τον αγαπημένο σου γίνονται πιο ουσιαστικές κι έτσι έρχεστε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη και ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου φροντίζουν για σένα και σου προετοιμάζουν εκπλήξεις που ίσως ούτε καν φαντάζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα θέση του Ερμή από το ξεκίνημα της εβδομάδας βοηθά στην εναρμόνιση του οικείου περιβάλλοντός σου. Οι συνθήκες μπορεί να σε αναγκάσουν να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, να κατανοήσεις καλύτερα δικούς σου ανθρώπους και να τους προσφέρεις τη στήριξή σου. Θέματα ακίνητης περιουσίας πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο δίνοντάς σου όμως την ευκαιρία να βρεις λύσεις όπου χρειάζονται. Η ενέργειά σου στα εργασιακά είναι χαμηλή αυτήν την εβδομάδα για αυτό και μπορεί να νιώσεις κούραση. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου. Αλλαγές και νέες προτάσεις μπορεί να προκύψουν στα τέλη της εβδομάδας που ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Φρόντισε να περάσεις αρκετό χρόνο με τον αγαπημένο σου μιας και έχει την ικανότητα να σε χαλαρώνει και να σε ξεκουράζει με την αγάπη και την τρυφερότητά του. Μικρές στιγμές έντασης μην τις τραγικοποιείς. Εσύ που είσαι μόνη, μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα και μην κρίνεις τόσο αυστηρά νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα θέση του Ερμή από το ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Ταύρου, βοηθά στην εξέλιξη, την πρόοδο και την προώθηση των σχεδίων σου. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου και νέα ενδιαφέροντα τραβούν την προσοχή σου. Η επικοινωνία σου βελτιώνεται σημαντικά και κυρίως με τα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σου. Βρες τρόπους να καθησυχάσεις κάποιες ανησυχίες σου στα εργασιακά και μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις και τις γνώμες των άλλων. Συζητήσεις που αφορούν σε μελλοντικά σχέδιά σου χρειάζονται διαλλακτικότητα και διπλωματία για καλύτερα αποτελέσματα. Κοινές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα σας φέρουν πιο κοντά και θα βοηθήσουν να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και της γκρίνιας. Σε περίπτωση που είσαι μόνη, το διαδίκτυο ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας.

 

Τα ζώδια της εβδομάδας από 19 έως 25 Απριλίου

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Τι θα μα φέρει αυτή η εβδομάδα με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου για τα Οικονομικά, την Εργασία την Υγεία αλλά και τα αισθηματικά.

ΚΡΙΟΣ

Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτήν την εβδομάδα με τον Ερμή και τον Ήλιο να περνούν στο ζώδιο του Ταύρου. Φρόντισε την τακτοποίηση ή και ρύθμιση παλιών εκκρεμοτήτων έτσι ώστε να βρεις τις ισορροπίες σου. Ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου στα εργασιακά, καθώς οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις θα χρειαστούν έξτρα προσπάθεια προκειμένου να διευθετηθούν. Συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν στα οικονομικά, χρειάζονται διαλλακτικότητα και διπλωματία από πλευράς σου για να εξελιχθούν με βάση τα δικά σου συμφέροντα. Η προσωπική και συναισθηματική ζωή σου έχουν ενδιαφέρον, καθώς έρχονται εξελίξεις και εξομολογήσεις που θα επισφραγίσουν την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή γνωριμία με άτομο κύρους μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου και να πεις ένα αντίο στην εργένικη ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα φαίνεται να έχεις την τιμητική σου, καθώς δυο μετακινήσεις του Ήλιου και του Ερμή πραγματοποιούνται στο δικό σου ζώδιο. Ουσιαστικά ξεκινά δηλαδή μια νέα περίοδος για σένα πιο δημιουργική, πιο επικοινωνιακή με ιδιαίτερη εύνοια στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεών σου. Σε εγρήγορση θα χρειαστεί να είσαι στα επαγγελματικά καθώς παλιές αλλά και νέες προτάσεις σου δίνουν την ευκαιρία να αναδειχθείς, να εξελιχθείς και να διεκδικήσεις πιο δυναμικά τους στόχους και τα σχέδιά σου. Με την παρουσία του Ερμή και του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο αλλά και η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 23/4, η συναισθηματική σου ζωή σημειώνει σημαντικές θετικές αλλαγές. Αν καταφέρεις να αποφύγεις και στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου που πιθανά να δημιουργηθούν από το δικό σου άγχος, έχεις μπροστά σου μια περίοδο που μπορείς να θέσεις γερές βάσεις στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται, η επικοινωνιακή σου ικανότητα βελτιώνεται, οπότε μπορείς να περιμένεις μια νέα συναρπαστική γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου σε κάνουν παρορμητική και ίσως βιαστική στις αποφάσεις και τις ενέργειές σου. Επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θέματα λοιπόν χρειάζονται προσοχή προκειμένου να αποφύγεις αποφάσεις που δεν υποστηρίζουν τα δικά σου συμφέροντα. Εμπιστεύσου τις δικές σου ικανότητες και γνώσεις στα εργασιακά και μην επηρεάζεσαι από τα όσα συμβαίνουν ή λέγονται γύρω σου. Ο Άρης φεύγει από το δικό σου ζώδιο τις 23/4 και περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Από τη νέα του θέση θα σε μάθει τι θα πει αποταμίευση και θα σου δώσει τη δυνατότητα να βάλεις μια τάξη στο πορτοφόλι αλλά και τις υποχρεώσεις σου. Η ηρεμία επανέρχεται στην προσωπική σου ζωή κι έτσι μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όσα έχεις υποσχεθεί στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά ένας παρελθοντικός, απωθημένος ή κρυφός έρωτας να επανέρθει στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας είναι το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, αλλά και του Άρη στο δικό σου ζώδιο που σε δραστηριοποιεί περισσότερο στον τομέα των οικονομικών σου. Η ανάγκη για εξασφάλιση σε οδηγεί στην αναζήτηση αύξησης των πόρων σου με επιτυχία. Καταφέρνεις με αρκετό κόπο βέβαια, να ξεπεράσεις εμπόδια στα εργασιακά και να βρεις τους λόγους που το προηγούμενο διάστημα τα σχέδιά σου δεν εξελίσσονταν έτσι όπως θα ήθελες. Να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις και να τους δώσεις μια ισχυρή ώθηση. Προσοχή θα χρειαστεί ο τρόπος που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου, καθώς στιγμές έντασης κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλική σου σχέση πιθανά να αλλάξει μορφή και να γίνει πιο ερωτική. Διαχειρίσου το με προσοχή και κάνε μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις. Εάν τώρα επιθυμείς την επιστροφή ενός πρώην, είναι καλή η στιγμή για να επιδιώξεις μια προσέγγιση.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου αυξάνοντας την κοινωνικότητά σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με άτομα κύρους, κυρίως στα εργασιακά που η αλήθεια είναι πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα. Την επόμενη μέρα ακριβώς ο Ήλιος κάνει τη μετάβασή του στο ίδιο ζώδιο, κάνοντάς σε λίγο καχύποπτη απέναντι σε νέες προτάσεις και προκλήσεις. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία εμπιστευόμενη το ένστικτό σου. Την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή έχεις την τάση να την περνάς σε δεύτερη μοίρα αυτήν την εβδομάδα. Παρόλα αυτά βγάζεις μια κτητικότητα ή μια ζήλια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Φρόντισε οι όποιες υποψίες σου να βασίζονται σε υπαρκτά γεγονότα και όχι σε αποκυήματα της φαντασίας ή της ανασφάλειάς σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά μέσα από τον εργασιακό χώρο κάτι να αρχίζει να ευδοκιμεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινά μια ευνοϊκή περίοδος για τα σχέδιά σου, καθώς με το ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Άτομα διαφορετικής κουλτούρας μπαίνουν στη ζωή σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να βάλεις νέους στόχους και να βρεις νέα ενδιαφέροντα. Το καλό συνεργασιακό κλίμα και η καλή επικοινωνία διευκολύνουν την εξέλιξη και τη διευθέτηση των υποθέσεών σου. Η σιγουριά των ικανοτήτων σου σε ωθεί σε ενέργειες που έχουν στόχο τη βελτίωση και την εξέλιξη της καριέρας σου. Αμοιβαία κατανόηση, στήριξη και έντονο πάθος χαρακτηρίζουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αυτό το διάστημα που η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος βρίσκονται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, η ανάγκη σου για ασφάλεια μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις δέσμευσης. Εσύ που είσαι μόνη, μαθαίνεις να υποστηρίζεις και να διεκδικείς τις επιλογές σου για αυτό όλα είναι πιθανά αυτό το διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο ζώδιο του Ταύρου, στον τομέα των οικονομικών. Η ανάγκη σου για τη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων αλλά και η βελτίωση της κατάστασης γενικότερα γίνονται προτεραιότητά σου. Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου χρειάζεται να δείξεις περισσότερη προσοχή στα εργασιακά, καθώς δεν αποκλείονται οι συγκρούσεις ή οι διαφωνίες με συνεργάτες. Υπάρχει ένα πάθος και μια εμμονή σε αυτά που θέλεις να πετύχεις για αυτό και μπορεί να γίνεις ισχυρογνώμων. Οι ενέργειες λειτουργούν θετικά για τη συναισθηματική σου ζωή. Έχεις τη δυνατότητα να αφουγκραστείς τις πραγματικές ανάγκες του αγαπημένου και να τις κατανοήσεις. Γίνεσαι πιο τρυφερή και πιο δοτική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, ένα πρόσωπο από το παρελθόν πιθανά να σου ζητήσει μια ακόμη ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου βοηθώντας την σταθεροποίηση της προσωπικής σου ζωής. Συζητήσεις που αφορούν σε συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και χρειάζονται προσοχή καθώς διακρίνεις ένα πνεύμα ανταγωνιστικότητας. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους και συνέχισε να πιστεύεις στους στόχους και τα σχέδιά σου. Η Αφροδίτη, ο Ερμής αλλά και ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου δημιουργούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες σε καμία περίπτωση. Επίσης δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να αλλάξεις και μια επαγγελματική κατεύθυνση. Ένα καλό κλίμα επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου και οι εντάσεις ή οι διαφωνίες μένουν στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία κάνει την εμφάνισή της το επόμενο διάστημα στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυξημένες είναι οι υποχρεώσεις σου αυτήν την εβδομάδα για αυτό και θα πρέπει να λειτουργήσεις με προγραμματισμό. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου βοηθά στο να οδηγηθείς σε νέες αποφάσεις που αφορούν στα εργασιακά και την καριέρα σου. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και εκμεταλλεύσου το καλό επικοινωνιακό κλίμα που επικρατεί. Από τις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου δίνοντάς σου ακόμα μια ευκαιρία για τη διευθέτηση οικονομικών υποθέσεών σου. Στις όποιες αυτές συζητήσεις υπερασπίσου τα συμφέροντά σου και μην αρκείσαι μόνο σε επαίνους και καλοπιάσματα. Ο στόχος σου άλλωστε είναι να κατοχυρώσεις την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου έχει περάσει τα σκαμπανεβάσματά της και ήρθε η ώρα της ισορροπίας. Δεν αποκλείεται να του ζητήσεις κάτι πιο σταθερό και μόνιμο, ακόμα και μια επισημοποίηση. Στιγμές που σε καταβάλλει το άγχος των υποθέσεών σου μην τις μεταδίδεις στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό ή οικείο σου περιβάλλον τραβά την προσοχή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδός του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις αρχές της εβδομάδας, φέρνουν τύχη και εύνοια στις προσωπικές και όχι μόνο υποθέσεις σου. Θέλεις να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου, να ρισκάρεις και να βρεις νέα ενδιαφέροντα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Παραμέρισε για αυτό το άγχος και προχώρησε μπροστά. Οι σταθεροί ρυθμοί στα εργασιακά επανέρχονται κι έτσι έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς, να δρομολογήσεις και να θέσεις τις στρατηγικές του προηγούμενου διαστήματος σε εφαρμογή. Ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου στα τέλη της εβδομάδας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.
Ο συναισθηματικός σου τομέας είναι αυτός που αποσπά το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου αυτήν την εβδομάδα. Οι συνομιλίες με τον αγαπημένο σου γίνονται πιο ουσιαστικές κι έτσι έρχεστε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη και ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου φροντίζουν για σένα και σου προετοιμάζουν εκπλήξεις που ίσως ούτε καν φαντάζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα θέση του Ερμή από το ξεκίνημα της εβδομάδας βοηθά στην εναρμόνιση του οικείου περιβάλλοντός σου. Οι συνθήκες μπορεί να σε αναγκάσουν να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, να κατανοήσεις καλύτερα δικούς σου ανθρώπους και να τους προσφέρεις τη στήριξή σου. Θέματα ακίνητης περιουσίας πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο δίνοντάς σου όμως την ευκαιρία να βρεις λύσεις όπου χρειάζονται. Η ενέργειά σου στα εργασιακά είναι χαμηλή αυτήν την εβδομάδα για αυτό και μπορεί να νιώσεις κούραση. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου. Αλλαγές και νέες προτάσεις μπορεί να προκύψουν στα τέλη της εβδομάδας που ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Φρόντισε να περάσεις αρκετό χρόνο με τον αγαπημένο σου μιας και έχει την ικανότητα να σε χαλαρώνει και να σε ξεκουράζει με την αγάπη και την τρυφερότητά του. Μικρές στιγμές έντασης μην τις τραγικοποιείς. Εσύ που είσαι μόνη, μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα και μην κρίνεις τόσο αυστηρά νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα θέση του Ερμή από το ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Ταύρου, βοηθά στην εξέλιξη, την πρόοδο και την προώθηση των σχεδίων σου. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου και νέα ενδιαφέροντα τραβούν την προσοχή σου. Η επικοινωνία σου βελτιώνεται σημαντικά και κυρίως με τα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σου. Βρες τρόπους να καθησυχάσεις κάποιες ανησυχίες σου στα εργασιακά και μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις και τις γνώμες των άλλων. Συζητήσεις που αφορούν σε μελλοντικά σχέδιά σου χρειάζονται διαλλακτικότητα και διπλωματία για καλύτερα αποτελέσματα. Κοινές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα σας φέρουν πιο κοντά και θα βοηθήσουν να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και της γκρίνιας. Σε περίπτωση που είσαι μόνη, το διαδίκτυο ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας.

 

Τα top 5+1 hair looks της Έλενας Τσαγκρινού

Hair icon Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision δε διστάζει να τολμά και να πειραματίζεται συχνά με τα hair look της. Την έχουμε δει με...

Ποιες τροφές μας φουσκώνουν την περίμετρο της κοιλιάς;

Περιορίζουμε τροφές που διπλασιάζουν περιφέρεια στην κοιλιά Πολλές φορές τα 2-3 επιπλέον κιλά που δείχνει η ζυγαριά μας είναι πλασματικά και δεν οφείλονται σε αύξηση...

Dior and Roses: Το τριαντάφυλλο στο επίκεντρο της έκθεσης του οίκου στο Musée Christian Dior

Ένα σύμβολο χάρης, αγάπης και θηλυκότητας, το τριαντάφυλλο βρίσκεται στην καρδιά της έμπνευσης του οίκου Για την έκθεση, αφιερωμένη σε αυτό το άνθος - στο...

Μαίρη Συνατσάκη-Ίαν Στρατής: Μαζί στα παρασκήνια του YFSF (video)

Η κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 «τσάκωσε» την Μαίρη Συντσάκη και τον Ίαν Στρατή στα παρασκήνια του Your Face Sounds Familiar Πολλά δημοσιεύματα το τελευταίο...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16/5)

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 10 Μαΐου έως 16 Μαΐου 2021 για αισθηματικά και...

Έλενα Τσαγκρινού: Εντυπωσίασε στην πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision (video)

Με το «δεξί» η Έλενα Τσαγκρινού στην πρώτη της πρόβα Στο Ρότερνταμ βρίσκεται η Έλενα Τσαγκρινού όπου πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα ερμηνεύοντας το «El...

Έμιλυ Γιολίτη: Το «ευχαριστώ» στη μητέρα της και η φωτογραφία με την κόρη της

Γιορτάζουν οι αγαπημένες μας μανούλες σήμερα! Γιορτή της μητέρας σήμερα και ο πιο πολύτιμος άνθρωπος στη ζωή του κάθε ανθρώπου έχει την τιμητική του. Πολλοί είναι...

Τώρα με την άνοιξη κάντε την οργάνωση του σπιτιού… παιχνίδι με την ΙΚΕΑ!

Ανακαλύψτε τις λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης ΙΚΕΑ, για να βάλετε όλα τα αντικείμενα του σπιτιού στη θέση τους! Τώρα που αλλάζει ο καιρός είναι η...

Αυτό είναι το νέο luxury hotel της Μυκόνου με θέα που… κόβει την ανάσα!

To νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Μυκόνου έχει άρωμα Ίμπιζα! Ο διεθνής Όμιλος Pacha απόλυτα ταυτισμένος με την ψυχαγωγία και τη φιλοξενία στην Ίμπιζα κάνει φέτος...

Τα 3 τυχερά ζώδια της εβδομάδας (10-16/5)

Αυτά τα ζώδια θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου την εποχή του Ταύρου ως μια περίοδο υπομονής και χαμηλού προφίλ....

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16/5)

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 10 Μαΐου έως 16 Μαΐου 2021 για αισθηματικά και...

Πότε θα βρει το ιδανικό της ταίρι η κάθε γυναίκα του ζωδιακού;

Ξέρουμε πότε θα βρει το ιδανικό της ταίρι η κάθε γυναίκα του ζωδιακού! Το αν θα καταλήξεις να είσαι για πάντα μαζί με αυτόν που...

Οι 3 πιο κοινές δικαιολογίες των αντρών όταν χωρίζουν. Tι πραγματικά εννοούν;

Ο dating coach Matthew Hussey σε βοηθάει να διαβάσεις... πίσω από τις λέξεις Δυστυχώς, πολλές φορές, οι λόγοι για τους οποίους οι άντρες αποφασίζουν να...

Τώρα με την άνοιξη κάντε την οργάνωση του σπιτιού… παιχνίδι με την ΙΚΕΑ!

Ανακαλύψτε τις λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης ΙΚΕΑ, για να βάλετε όλα τα αντικείμενα του σπιτιού στη θέση τους! Τώρα που αλλάζει ο καιρός είναι η...

Τα 3 τυχερά ζώδια της εβδομάδας (10-16/5)

Αυτά τα ζώδια θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου την εποχή του Ταύρου ως μια περίοδο υπομονής και χαμηλού προφίλ....

Πότε θα βρει το ιδανικό της ταίρι η κάθε γυναίκα του ζωδιακού;

Ξέρουμε πότε θα βρει το ιδανικό της ταίρι η κάθε γυναίκα του ζωδιακού! Το αν θα καταλήξεις να είσαι για πάντα μαζί με αυτόν που...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Λώρης Λοϊζίδης: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο γήπεδο στην στέψη της Ομόνοιας (pic)

Στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας ο δημοφιλής ηθοποιός Το 21ο πρωτάθλημα της ιστορίας της πανηγυρίζει η Ομόνοια! Μπροστά σε μόλις 3420 οπαδούς της Ομόνοιας που...

Άντρεα Παναγή-Δωρίνα Αντωνίου: Στην φιέστα της Ομόνοιας στο πλευρό των αγαπημένων τους (video)

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Παναγή και του Ιωάννη Κούσουλου H Ομόνοια πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου, που είναι ο 21ος στην ιστορία της ομάδας. Μπροστά σε...

Advertorials