MC MEDIA NETWORK

Thursday, 23 March
Advertisement

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Advertisement

Τα ζώδια της ημέρας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου 2023.

- Advertisement -

Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Πώς θα είναι η μέρα για σένα; Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να περιορίσετε την παρορμητική σας διάθεση, μια που δεν μπορεί να συνυπάρξει με την επιφυλακτικότητα σας. Μάθετε από τα λάθη σας και προσπαθήστε να μην τα επαναλαμβάνετε συνέχεια, γιατί έτσι θα εντείνετε την αγωνία σας για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Εξωγενείς παράγοντες και περίεργα περιστατικά θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας με τους άλλους, όμως δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε για το τι θα γίνει, να καταπιέζεστε τα συναισθήματά σας και να σκέφτεστε αν κάποιοι θα μείνουν πιστοί δίπλα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποια λόγια που θα ακούσετε από τρίτους θα σας πονέσουν, όμως θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε αλήθειες που τόσον καιρό αποφεύγατε να τις δείτε κατάματα. Ακούστε ό,τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά πάρτε την ανάλογη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβληθείτε σε κάποιους, αν χρειαστεί για να βάλατε τα πράγματα στη θέση τους. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάτε τη διάθεσή σας, επειδή κάποιοι σάς γκρινιάζουν. Αν θέλετε να πετύχετε κάτι ουσιαστικό και όμορφο, αφεθείτε στα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ: Μιλήστε με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο για ένα θέμα που αφορά και τους δυο σας. Ξεκαθαρίστε καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό. Υπάρχει ο κίνδυνος να εξαντληθείτε εν μέσω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναλάβετε τον συντονισμό μιας υπόθεσης που εκκρεμεί και πρέπει να διεκπεραιωθεί. Μην επιδεινώνετε την κακή σας διάθεση κάνοντας παρέα με αρνητικούς ανθρώπους. Μην ξοδεύετε χωρίς περιορισμούς νομίζοντας ότι έτσι θα νιώσετε καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε να φανούν τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών σας και μη βιάζεστε. Ασχοληθείτε με την καριέρα σας και μην περιμένετε συνέχεια βοήθεια από τους άλλους. Μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων για θέματα που δεν είναι της δικής σας αρμοδιότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε πώς θα εκφραστείτε για να μην προκαλέσετε άσχημες εντυπώσεις. Κάποιες ασαφείς καταστάσεις απαιτούν επιδέξιες κινήσεις, αν θέλετε να προστατευτούν τα κεκτημένα σας. Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και φροντίστε να ξεκουράζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε πριν κινηθείτε να ψυχολογήσετε έναν συνάδερφο που σας κοντράρει. Είναι ανάγκη να βλέπετε όλες τις πλευρές των ζητημάτων που έχουν προκύψει. Στις διαφορές που αναμφίβολα υπάρχουν πρέπει να ακολουθείτε τον δρόμο της ελάχιστης σύγκρουσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιχειρήστε να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια και επεκταθείτε με καινούργιες συνεργασίες. Διατηρήστε τις ισορροπίες που απαιτούνται και μην ξεφεύγετε από τα όρια. Προωθήστε τα σχέδιά σας χωρίς περαιτέρω αναβολές και καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα αποτελέσματα των προσπαθειών που καταβάλλετε για να εξελιχθείτε θα είναι άριστα και θα ανακάμψετε πολύ γρήγορα στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε συνέπεια στις υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, υπερπηδώντας και τα τελευταία εμπόδια.

ΙΧΘΥΕΣ: Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, σαν να είστε ήδη νικητές και θα ξεπεράσετε με ευκολία τις αντιξοότητες. Οι πιθανότητες επιτυχίας που θα έχετε θα είναι μεγάλες, αρκεί να διώξετε όσο μπορείτε το άγχος από τη ζωή σας και να βάλετε στη θέση του την αισιοδοξία.

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK