MC MEDIA NETWORK

Thursday, 23 March
Advertisement

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Advertisement

Τα ζώδια της ημέρας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023.

- Advertisement -

Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Πώς θα είναι η μέρα για σένα; Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε να είστε πιο κατασταλαγμένοι όσο αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας ανήκουν στο παρελθόν. Μην κάνετε συνέχεια τον καλό Σαμαρείτη, γιατί δεν εκτιμούν όλοι τις καλές σας προθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη, γιατί αυτό θα χαροποιήσει και τους δύο. Ισως υπάρξει κάποιο μικρό πρόβλημα που θα δυσχεράνει την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Εάν προχωρήσετε σε σύμπραξη συνεργασιών, θέστε τους όρους σας όσο πιο σύντομα γίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνάψτε χρήσιμες συμμαχίες και ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο. Φανείτε υποχωρητικοί εκεί που πρέπει, γιατί η διαλλακτικότητα θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Η σύγχυση που θα προκύψει έχει τις ρίζες της στις παρεμβάσεις τρίτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να εκτεθείτε, κάνοντας κινήσεις που θα χρειαστεί να απολογηθείτε γι’ αυτές. Με τη λογική να επικρατεί, βγάλτε συμπεράσματα για θέματα που σας απασχολούν. Προσαρμόστε το πρόγραμμά σας, σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν.

ΛΕΩΝ: Μη δίνετε διαστάσεις σε άσκοπες κόντρες, γιατί ίσως η μονοτονία της σχέση σας να γίνει αιτία για καβγάδες. Τα κοινωνικά ανοίγματα θα σας δώσουν ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας με ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε τα λόγια σας είτε να μην εκθέτουν είτε να μην ενοχλούν φιλικά σας πρόσωπα. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στην εργασία σας, για να μην έχει επιπτώσεις στην υγεία σας. Ανασκουμπωθείτε και προετοιμαστείτε, καθώς τώρα αρχίζει η μάχη για επικράτηση.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και περάστε γρήγορα στην οργανωμένη δράση. Δεν θα είναι δύσκολο να δρομολογήσετε καινοτομίες, επεκτάσεις και ξεκινήματα. Επιστρατεύστε θετικές δυνάμεις προς όφελός σας, ενεργοποιώντας θετικά τη φαντασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ημέρα διαφαίνεται πιο βατή και εύκολα αντιμετωπίσιμη σε όλες της τις εκφάνσεις. Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να συναγωνιστείτε και να ανταγωνιστείτε τους άλλους. Μάθετε να προσεγγίζετε, να εργάζεστε και να συνυπάρχετε με τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προετοιμάστε το έδαφος σε ό,τι αφορά οικογενειακά θέματα που θέλετε να θίξετε. Πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι τα καλά αποτελέσματα δεν θα έρθουν, αν δεν προσπαθήσετε και οι ίδιοι. Αποφύγετε να προβείτε σε ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετές από τις απόψεις, τις προτιμήσεις και τις ιδέες σας θα αλλάξουν ριζικά. Η προεργασία στα σχέδιά σας θα διευκολύνει την εργασία σας να γίνεται πιο άνετα και πιο αποτελεσματικά. Τα αναλυτικό και διεισδυτικό πνεύμα που διαθέτετε θα συνεργαστεί με τη διαίσθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υποχρεωθείτε να αναπροσαρμόσετε τη συμπεριφορά, τον τρόπο σκέψης και δράσης σας. Για να προχωρήσετε κάποια βήματα μπροστά, περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Είτε από δική σας απόφαση είτε από τη φορά των πραγμάτων, προετοιμαστείτε για μια αλλαγή.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα τα σχόλια που θα περιπλέξουν είτε τις συνεργασίες είτε τις σχέσεις σας. Μικρές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να συνηθίσετε τον καινούργιο τρόπο ζωής είναι προτιμότερες από μεγάλες που γίνονται στερητικές.

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK