MC MEDIA NETWORK

Thursday, 23 March
Advertisement

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Advertisement

Τα ζώδια της ημέρας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 5 Μαρτίου 2023.

- Advertisement -

Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Πώς θα είναι η μέρα για σένα; Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχετε, χωρίς να καταφεύγετε στην κριτική και σε ανούσιους υπολογισμούς επιζητώντας την απόλυτη κάλυψη των δικών σας και μόνο αναγκών, γιατί οι παρεξηγήσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντός δεν θα κοπάσουν. Στη μνήμη σας θα κάνουν την εμφάνισή τους αναμνήσεις από παλιές σας αγάπες, κάνοντάς σας να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να νιώθετε ασφαλείς μόνο μόνοι σας. Με καθαρό μυαλό και ήπια συμπεριφορά θα μπορέσετε να βρείτε και πάλι τις σωστές επιλογές για να προχωρήσετε και παράλληλα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι απαιτήσεις στη δουλειά θα είναι πολλές και η εργασία σας ακόμα πιο σκληρή, αλλά με επιμονή και υπομονή θα καταφέρετε να διαμορφώσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να μην εγκλωβίζεστε και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, γιατί στον προγραμματισμό των οικονομικών σας είστε αναμφισβήτητα καλοί. Μνήμες του παρελθόντος έρχονται να ταράξουν την ησυχία σας και σας κάνουν να αναπολείτε κάποιον παλιό σας έρωτα, σκεπτόμενοι τις καλές στιγμές που υπήρχαν. Αφήστε στην άκρη τέτοιου τύπου αναδρομές που σας οδηγούν σε λάθος αναθεωρήσεις και αποφάσεις, χαλώντας τη συναισθηματική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε κυρίως με θέματα του σπιτιού σας, αφήνοντας για λίγο υποχρεώσεις του επαγγελματικού σας τομέα στην άκρη. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό για να νιώσετε πιο ευχάριστα στον προσωπικό σας χώρο, αλλά αφού τα έξοδα δεν υπάρχει περίπτωση, όπως και να έχει, να τα γλιτώσετε, φροντίστε να μην το παρακάνετε και βγείτε τελείως εκτός προϋπολογισμού. Εάν υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις σε συμφωνίες που ήταν ολοκληρωμένες, μη φοβηθείτε και κάνετε αδέξιες κινήσεις επειδή ήδη έχετε ανοιχτεί οικονομικά, γιατί γρήγορα θα ξαναβρείτε τον ρυθμό σας και θα πετύχετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στοχεύστε ψηλά, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε και τι να περιμένετε, ώστε, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως το θέλατε, να μην απογοητευτείτε τόσο που να χαλάσει τελείως η ψυχολογία σας. Αρκετά είναι ταλαιπωρημένη, δεν χρειάζεται κι άλλο. Μικροπροβλήματα που θα υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθούν σε εντάσεις και να σας θέσουν εκτός ελέγχου, καθώς και να προκαλέσουν ρήξη στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Δείξτε σύνεση και επειδή τα έξοδά σας θα συναγωνίζονται τα έσοδα, θα εξαρτάται καθαρά από εσάς η οικονομική σας κατάσταση.

ΛΕΩΝ: Χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί στον συναισθηματικό σας τομέα, καθώς τα πάντα θα είναι δυνατά και συγχρόνως αδύνατα. Οσο εύκολα θα κάνετε κοινά σχέδια τόσο εύκολα θα ανατρέπονται ή θα καθυστερούν, και καθώς θα περνούν οι ημέρες τόσο πιο εύκολο θα είναι, αν δεν δείξετε εγκράτεια, να βρείτε κοινά σημεία επαφής με τον σύντροφό σας. Αυτό το κλίμα θα επεκταθεί και στις σχέσεις με τα υπόλοιπα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα πρέπει να κάνετε βήματα υποχώρησης, καθώς και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις απόψεις τους. Φροντίστε να αξιοποιήσετε την ενεργητικότητά σας και να αγωνιστείτε για τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να κάνετε δίκαιο μοίρασμα στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις, για να μη νιώσετε εσείς ότι οι άλλοι σας συνθλίβουν, αλλά ούτε και οι άλλοι ότι δεν κερδίζουν την προσοχή σας ή τα όποια οφέλη τους αναλογούν. Σε προσωπικό επίπεδο, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει σαν ένα είδος πυξίδας, για να μπορέσετε να κάνετε φανερές τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες στο άτομο που σας ενδιαφέρει και παράλληλα να καλύψετε και τις δικές του, ανταλλάσσοντας χώρο και χρόνο ο ένας για τον άλλον.

ΖΥΓΟΣ: Οι δυνατότητες αλλά και οι ευκαιρίες για να προχωρήσετε επιτυχώς και δυναμικά μπροστά θα υπάρξουν, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να μην τις αφήσετε να χαθούν. Επειδή θα νιώθετε προς στιγμήν αδύναμοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, μη βιαστείτε να αλλάξετε τίποτα πάνω στη σχέση με τον σύντροφό σας, γιατί οι ανησυχίες και οι φόβοι σας είναι αβάσιμοι. Βάλτε σε τάξη την αταξία που υπήρχε τους προηγούμενους μήνες και μια που όλα είναι πιθανά δεν αποκλείεται ακόμα και ένας γάμος ή μια ευτυχής κατάληξη και ηρεμία, έπειτα από μια περίοδο εντάσεων και προστριβών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στους αδέσμευτους δεν αποκλείεται ένας καινούργιος έρωτας, που θα είναι ικανός να ανατρέψει όλα τα δεδομένα που είχατε μέχρι στιγμής και τα πιστεύατε ακράδαντα. Αλλάξτε λίγο τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, επαναλαμβάνοντας συνέχεια τα ίδια λάθη. Ανοιχτείτε προς τα έξω και δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν, αν θέλετε οι επόμενοι μήνες να σας βρουν δεσμευμένους και όχι να συνεχίσετε να είστε μόνοι. Χρησιμοποιήστε την αισιοδοξία για να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές και να πάρει ο έρωτας άλλη διάσταση στη ζωή σας και να φωτίσει πιο λαμπρά τις ημέρες και τις νύχτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο και τη συμπεριφορά σας, εάν δεν θέλετε να δυσκολέψετε κι άλλο τα πράγματα. Κάντε προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις προτού προβείτε σε αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σας. Το έντονο άγχος και οι τάσεις μελαγχολίας που θα σας εμφανίζονται σας βγάζουν από τους κανονικούς σας ρυθμούς, που, αν θέλετε να τους ξαναβρείτε για να νιώσετε καλύτερα, προτιμήστε να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, είτε κάνοντας μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα που σας πνίγει είτε απολαμβάνοντας βόλτες με τους φίλους ή τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν με τον τρόπο σας δώσετε αφορμή να σας παρερμηνεύσουν δεν θα αποφύγετε τα λάθη. Οι περίεργες διαθέσεις και τα συναισθήματά σας θα δίνουν μηνύματα που είναι προτιμότερο να τα αγνοήσετε, παρά να δώσετε σημασία και να καταλήξετε σε εσφαλμένες αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παραπάνω προβλήματα και ρήξη στις σχέσεις σας. Αποφύγετε διά ροπάλου τον σαρκασμό, γιατί μόνο με ευγένεια θα βγείτε κερδισμένοι αυτή την περίοδο και θα κερδίσετε εύκολα τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των φίλων σας, που θα σας είναι χρήσιμη, ενώ παράλληλα οι συναντήσεις μαζί τους θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε κοινωνικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιμείνετε μόνο σε ξεκάθαρες προτάσεις, αφού ό,τι ακούγεται καλό ίσως να μην είναι αληθινό. Εχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε πού υπάρχει παρασκήνιο και τι είναι ικανό να σας βλάψει στο μέλλον. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, για να κάνετε την τύχη να σας χαμογελάσει και πάλι. Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση και δείξτε σιγουριά και σταθερότητα στη σχέση σας. Το να πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας αποκρούει τα συναισθήματά σας είναι λάθος, αλλά η διάθεση σας δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ: Νιώθετε πως δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας και έτσι μεγαλώνουν ολοένα οι απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας. Μειώστε την πίεση που του ασκείτε, σκεπτόμενοι πως δεν θα θέλατε να είστε στη δική του θέση, και βρείτε χρόνο να του αφιερώσετε, αν δεν θέλετε η σχέση σας να καταλήξει σε τέλμα. Μάθετε να τηρείτε τους κανόνες μιας σχέσης, για να μπορέσουν να καταλαγιάσουν οι εντάσεις και να πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες να βελτιώσετε τη σχέση σας. Στηρίξτε τη σχέση σας στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό, αποβάλλοντας κυριαρχικές τάσεις, αλλιώς δεν θα έχει διάρκεια.

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK