MC MEDIA NETWORK

Wednesday, January 27, 2021

Ζώδια: Πώς θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο; (20-21/4)

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό Κριαράκι, με την Σελήνη από τον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό την Παρασκευή, πρωταγωνιστούν επαφές με φίλους και ομάδες. Φρόντισε να σε συνοδεύσει το ταίρι σου για να μην έχεις να αντιμετωπίσεις παράπονα και να σε συγκρατήσει από υπερβολές και σπατάλες.

Το Σάββατο το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, κάνοντας σε να γεμίζεις συναισθήματα και ρομαντισμό, εξ αιτίας των καλών εξελίξεων των επαγγελματικών σου και που έχουν ευχάριστο αντίκτυπο στα αισθηματικά σου. Την Κυριακή η Σελήνη από τους Ιχθύες θα είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, που ίσως σε παρασύρει και κατηγορήσεις άδικα το ταίρι σου για ανύπαρκτα πράγματα.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, έστω και αν ενθουσιαστείς, βεβαιώσου ότι είναι αυτό που δείχνει. Το Σάββατο μπορεί να βρεις το μελλοντικό σου ταίρι σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, ενώ την Κυριακή μην δώσεις βάση σε απόψεις και γνώμες τρίτων σχετικά με νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Πεισματάρικο Ταυράκι, την Παρασκευή που η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν αφήνουν χώρο για την σχέση σου που και οι υπερβολές σου την δυσκολεύουν, κάτι που πρέπει να αποφύγεις για να μην ενοχληθεί το ταίρι σου.

Το Σάββατο μέχρι το μεσημέρι με την Σελήνη στον Υδροχόο και ακολούθως στους Ιχθύες και τα δύο εξάγωνα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από το ζώδιο σου, που σε κάνουν να ξεχωρίζεις με τις δημιουργικές καινοτόμες ιδέες σου επαγγελματικά και κοινωνικά προκαλώντας θαυμασμό στο ταίρι σου. Την Κυριακή, η Σελήνη στους Ιχθύες σε παροτρύνει να συμμετάσχεις με το ταίρι σου σε φιλανθρωπικές κοινωνικές δράσεις που θα ανεβάσουν το ηθικό και την αυτοεκτίμηση σας.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, να ξέρεις ότι οι υπερβολικές εκδηλώσεις μάλλον θα είναι επιζήμιες, ενώ θα πρέπει να εκμεταλλευθείς το Σάββατο που σε ευνοεί, την δε Κυριακή, ο Ποσειδώνας ίσως σε παρασύρει σε υπεραισιοδοξία σχετικά με νέα γνωριμία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρευνα: Τα 5 ζώδια που κάνουν το περισσότερο σεξ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακό Διδυμάκι, με την Σελήνη την Παρασκευή να σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, το επικοινωνιακό σου ταλέντο ανεβάζει την ομιλητικότητα σου σε βαθμό που μπορεί να κουράσει το ταίρι σου αν δεν συγκρατηθείς.

Το Σάββατο που το μεσημέρι η Σελήνη περνά στους Ιχθύες σχηματίζοντας δύο εξάγωνα, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, κυριαρχούν τα επαγγελματικά σου και έχεις την τύχη να σε βοηθά το ταίρι σου. την Κυριακή η Σελήνη από τους Ιχθύες βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα που μπορεί να σε παρασύρει σε καταστάσεις παρανοήσεως και παρεξηγήσεων με το ταίρι σου, οπότε χρειάζεται σαφήνεια και ευθύτητα με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, να περιορίσεις τον αυθορμητισμό και τις μεγαλοστομίες την Παρασκευή σε μια νέα γνωριμία, ενώ το Σάββατο, η επιστροφή παλιάς αγάπης είναι πιθανή, και την Κυριακή να μην περιοριστείς σε λόγια, αλλά προχώρησε σε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο Καρκινάκι, η Σελήνη από τον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό την Παρασκευή, σε κάνει εσωστρεφή και συναισθηματικό, με αποτέλεσμα να είναι υπερβολικές οι εκδηλώσεις σου που ίσως ενοχλήσουν το ταίρι σου και να φέρουν εντάσεις στην σχέση σας. Χαλιναγώγησε το.

Το Σάββατο μετά το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στους Ιχθύες και σχηματίζει δύο εξάγωνα, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, η διάθεση σου βελτιώνεται, δίνοντας σου την δυνατότητα να περάσεις πολύ ωραία με το ταίρι σου και με παρέες συγγενών και φίλων. Την Κυριακή με την Σελήνη στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, φέρνει διάθεση φυγής αλλά και κίνδυνο παραπλάνησης, που καλό είναι να μην αφήσεις να επιδράσουν στην σχέση σου.

Αν είσαι μόνος/η, να μην σε ακουμπήσουν μεγαλοστομίες δικές σου ή της νέας γνωριμίας που θα κάνεις. Το Σάββατο προσφέρεται για γνωριμία μέσα από φιλικό περιβάλλον που θα έχει πιθανότητες εξέλιξης. Την Κυριακή να μην παρασυρθείς σε βιαστικά συμπεράσματα από την πρώτη εντύπωση, επιστράτευσε την λογική και άσε τον χρόνο να δείξει!

ΛΕΩΝ

Υπερήφανο Λιοντάρι, η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Παρασκευή, σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ειδικά την αισθηματική με το ταίρι σου. Η Σελήνη από το μεσημέρι θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να εκδηλώσεις υπερβολές και τάσεις χειρισμού που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και ένα δεύτερο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποχρεώνοντας σε να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Πολύτιμη θα είναι η βοήθεια και χρήσιμες οι συμβουλές από το ταίρι σου. Την Κυριακή που η Σελήνη από τους Ιχθύες θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, χρειάζεται προσοχή στα λεγόμενα σου προς αποφυγήν παρανοήσεων και παρεξηγήσεων με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην αφήσεις την υπεραισιοδοξία να εξοστρακίσει την λογική σου, ενώ το Σάββατο, καλού-κακού να έχεις προετοιμαστεί για μιά επιστροφή από το παρελθόν. Την Κυριακή, με την ασάφεια που φέρνει ο Ποσειδώνας, μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 συνδυασμοί ζωδίων που θα απατήσουν ο ένας τον άλλον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργατικέ και λεπτολόγε Παρθένε, δεν θα νοιώσεις έξω από τα νερά σου, όταν την Παρασκευή η Σελήνη από τον Υδροχόο, θα σου γεμίσει την ημέρα με αγγαρείες και υποχρεώσεις, εσύ τα καταφέρνεις! Μόνο να προσέξεις την αμετροέπεια που φέρνει το τετράγωνο Σελήνης-Δία από τον Σκορπιό που ίσως ενοχλήσει το ταίρι σου.

Το Σάββατο το μεσημέρι, που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και ένα δεύτερομε τον Ουρανό από τον Ταύρο, και κάνοντας την ημέρα ιδιαίτερα ευνοϊκή για κοινές και δημιουργικές ασχολίες που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας συνδέσουν περισσότερο. Την Κυριακή που η Σελήνη από τους Ιχθύες θα είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, να προσέξεις τις ασάφειες και τις παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στην σχέση σας.

Αν είσαι μόνος/η, μην επενδύσεις την Παρασκευή σε νέα γνωριμία μόνο από ό,τι ακούσεις. Το Σάββατο, με αφορμή κάποια εκδρομή ή έστω μια βόλτα στην εξοχή, ίσως γνωριστείς με το μελλοντικό σου ταίρι, ενώ την Κυριακή, να διατηρήσεις επιφυλάξεις και να μην βασιστείς στον ενθουσιασμό της πρώτης εντύπωσης.

ΖΥΓΟΣ

Γοητευτικέ Ζυγέ, πρόσεξε την συμπεριφορά σου στο ταίρι σου και τις υπερβολές την Παρασκευή, καθώς η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό θα προκαλούν μεταπτώσεις στην διάθεση σου και κυκλοθυμία, με συνέπεια να δυσφορήσει το ταίρι σου.

Το Σάββατο το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στους Ιχθύες και σου προκύπτουν δουλειές και υποχρεώσεις, που χάρις στα δύο εξάγωνα της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, το ταίρι σου και οι δικοί σου σπεύδουν να σε βοηθήσουν στην διεκπεραίωση τους. Την Κυριακή η Σελήνη στους Ιχθύες και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα, διατηρούν το καθεστώς των υποχρεώσεων, οπότε με ειλικρίνεια ζήτησε βοήθεια ή έστω κατανόηση από το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, να αποφύγεις την Παρασκευή υπερβολές και ενθουσιασμούς για μια γνωριμία που θα κάνεις, ενώ το Σάββατο σε περιμένει κάποια γνωριμία με προοπτικές. Πάντως, την Κυριακή η νέα γνωριμία, που ίσως κάνεις, μπορεί να σου δίνει παραπλανητικά σημάδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασιστικέ και διεισδυτικέ Σκορπιέ, η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο την Παρασκευή και σε τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο σου, σου δημιουργεί εγωκεντρισμό, παρορμήσεις και απότομη συμπεριφορά που αν δεν προσέξεις θα έχεις αντιδράσεις από το ταίρι σου που θα ενοχληθεί.

Όταν το μεσημέρι του Σαββάτου η Σελήνη περάσει στους Ιχθύες και σχηματίσει δύο εξάγωνα, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, οι περιστάσεις είναι ιδανικές για να ασχοληθείτε σοβαρά, με την περαιτέρω εξέλιξη της σχέσης σας. Την Κυριακή που η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου όλη την έκταση των ερωτικών σου αισθημάτων.

Αν είσαι μόνος/η, μην έχεις υπερβολική αισιοδοξία την Παρασκευή σχετικά με νέα γνωριμία, ενώ το Σάββατο μπορεί επίσης να ενθουσιαστείς με κάποια νέα γνωριμία, όμως ο σοβαρός Κρόνος θα σε καθοδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Την Κυριακή με νέες γνωριμίες, χρειάζεται όλη η προσοχή σου για να μην πέσεις θύμα των παραπλανήσεων του Ποσειδώνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε Τοξότη, με την Σελήνη στον Υδροχόο την Παρασκευή, τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και το ταλέντο σου επικρατούν αλλά με την προϋπόθεση να δώσεις προσοχή στο τετράγωνο που αυτή σχηματίζει με τον Δία από τον Σκορπιό, που μπορεί να προκαλέσει παρασκηνιακές καταστάσεις και περίεργα σχόλια που μπορεί να επιδράσουν στην σχέση σου.

Το Σάββατο το μεσημέρι η Σελήνη περνά στους Ιχθύες και σχηματίζει δύο εξάγωνα, το ένα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και το δεύτερο με τον Ουρανό από τον Ταύρο που ευνοούν τα οικονομικά σου, ανεβάζουν την διάθεση σου και αυξάνουν την γοητεία σου που επιδρά στο ταίρι και στην οικογένεια σου. Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, καλό είναι να επιδιώξεις να μείνετε μόνοι με το ταίρι σου στο σπίτι, όπου θα του εκφράσεις την αγάπη και τον ρομαντισμό σου, χωρίς όμως χειριστικές τάσεις.

Αν είσαι μόνος/η, να μην δώσεις σημασία την Παρασκευή σε απόψεις και γνώμες τρίτων σχετικά με νέα γνωριμία. Το Σάββατο πιθανόν να συναντήσεις το μελλοντικό σου ταίρι σε επαγγελματικούς χώρους, ενώ χρειάζεται προσοχή την Κυριακή στην παραπλανητική επίδραση της συνόδου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, που μπορεί να παρουσιάσει ιδανική κάποια γνωριμία χωρίς να είναι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πες μου ποια μέρα γεννήθηκες να σου πω τι χαρακτήρας είσαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοπρεπές Αιγοκεράκι, να προσέξεις την οικονομική σου διαχείριση την Παρασκευή, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό, μπορεί να προκαλέσει προστριβές με το ταίρι σου σε περίπτωση σπατάλης, αστοχιών ή κακοδιαχείρισης.

Το Σάββατο το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σχηματίσει δύο εξάγωνα, με τον Κρόνο από το ζώδιο σου και τον Ουρανό από τον Ταύρο, και που θα σου χαρίσουν κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και ικανότητα να εκφράζεσαι δημιουργικά, με αποτέλεσμα να σε ξαναερωτευτεί το ταίρι σου. Την Κυριακή η Σελήνη θα παραμένει στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τονίζοντας την επικοινωνιακή σου διάθεση για επαφές και συναναστροφές με παρέες, όμως να αποφύγεις να αναμιχθούν τρίτοι στην σχέση σου γιατί η ανάμιξη τους θα είναι επιζήμια γι’ αυτήν.

Αν είσαι μόνος/η, κάποια γνωριμία την Παρασκευή, ίσως σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα αλλά τίποτε περισσότερο, σε αντίθεση με το Σάββατο που θα σου προσφέρει γνωριμία με καλές προοπτικές, ενώ την Κυριακή μην επιρρεαστείς από απόψεις τρίτων για νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμο Υδροχοάκι, μη χαλάς τον χαρακτήρα σου με το να βγάλεις ισχυρογνωμοσύνη και εγωκεντρισμό που φέρνει η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σου και το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό. Αντιστάσου, θα προστατεύσεις την σχέση με το ταίρι σου.

Το Σάββατο που το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σχηματίσει δύο εξάγωνα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, είναι η κατάλληλη και ευνοϊκή ευκαιρία να συζητήσετε με το ταίρι σου πως θα εξελίξετε την σχέση σας και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Την Κυριακή με την Σελήνη στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σε απασχολούν οι οικονομικές σου υποθέσεις. Κράτησε τις για τον εαυτό σου γιατί αν κάνεις κάποια σχετική συζήτηση με το ταίρι σου ίσως να προκύψουν εντάσεις.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, απόφυγε τις υπερβολές στα όσα υπόσχεσαι και δεν μπορείς να εκπληρώσεις γιατί θα εκτεθείς. Το Σάββατο είναι πολλά υποσχόμενο για τα αισθηματικά σου και την Κυριακή να διακρίνεις τα παραπλανητικά μηνύματα που μπορεί να σου εκπέμψει κάποια γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο Ψαράκι, με την Σελήνη στον Υδροχόο την Παρασκευή σε τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, γίνεσαι εσωστρεφής, γεμίζεις καχυποψία που ίσως βρουν στόχο το ταίρι σου, κάτι που πρέπει να αποφύγεις.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σχηματίσει δύο εξάγωνα, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, διορθώνεται η διάθεση σου, απομακρύνονται από το μυαλό σου οι φοβίες και τα απωθημένα, ενώ επιστρέφει η κοινωνικότητα και η επιθυμία σου να συναναστραφείς με φίλους και παρέες, διασκεδάζοντας με το ταίρι σου. Την Κυριακή με την Σελήνη να παραμένει στο ζώδιο σου και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, η προσωπικότητα σου είναι έντονη γοητεύοντας το ταίρι σου. Μην αγνοήσεις όμως τον κίνδυνο των παραπλανήσεων που εμπεριέχει η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα.

Αν είσαι μόνος/η, μην προσπαθήσεις προσεγγίσεις την Παρασκευή έχοντας απωθημένα και φοβίες, ενώ αντίθετα το Σάββατο θα φροντίσουν φίλοι σου να σου βρουν ταίρι. Την Κυριακή αν κάνεις κάποια γνωριμία, να βεβαιωθείς ότι δεν σε παραπλανά η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα οδηγώντας σε λάθος και απατηλές εντυπώσεις.

 

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό Κριαράκι, με την Σελήνη από τον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό την Παρασκευή, πρωταγωνιστούν επαφές με φίλους και ομάδες. Φρόντισε να σε συνοδεύσει το ταίρι σου για να μην έχεις να αντιμετωπίσεις παράπονα και να σε συγκρατήσει από υπερβολές και σπατάλες.

Το Σάββατο το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, κάνοντας σε να γεμίζεις συναισθήματα και ρομαντισμό, εξ αιτίας των καλών εξελίξεων των επαγγελματικών σου και που έχουν ευχάριστο αντίκτυπο στα αισθηματικά σου. Την Κυριακή η Σελήνη από τους Ιχθύες θα είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, που ίσως σε παρασύρει και κατηγορήσεις άδικα το ταίρι σου για ανύπαρκτα πράγματα.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, έστω και αν ενθουσιαστείς, βεβαιώσου ότι είναι αυτό που δείχνει. Το Σάββατο μπορεί να βρεις το μελλοντικό σου ταίρι σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, ενώ την Κυριακή μην δώσεις βάση σε απόψεις και γνώμες τρίτων σχετικά με νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Πεισματάρικο Ταυράκι, την Παρασκευή που η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν αφήνουν χώρο για την σχέση σου που και οι υπερβολές σου την δυσκολεύουν, κάτι που πρέπει να αποφύγεις για να μην ενοχληθεί το ταίρι σου.

Το Σάββατο μέχρι το μεσημέρι με την Σελήνη στον Υδροχόο και ακολούθως στους Ιχθύες και τα δύο εξάγωνα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από το ζώδιο σου, που σε κάνουν να ξεχωρίζεις με τις δημιουργικές καινοτόμες ιδέες σου επαγγελματικά και κοινωνικά προκαλώντας θαυμασμό στο ταίρι σου. Την Κυριακή, η Σελήνη στους Ιχθύες σε παροτρύνει να συμμετάσχεις με το ταίρι σου σε φιλανθρωπικές κοινωνικές δράσεις που θα ανεβάσουν το ηθικό και την αυτοεκτίμηση σας.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, να ξέρεις ότι οι υπερβολικές εκδηλώσεις μάλλον θα είναι επιζήμιες, ενώ θα πρέπει να εκμεταλλευθείς το Σάββατο που σε ευνοεί, την δε Κυριακή, ο Ποσειδώνας ίσως σε παρασύρει σε υπεραισιοδοξία σχετικά με νέα γνωριμία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρευνα: Τα 5 ζώδια που κάνουν το περισσότερο σεξ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακό Διδυμάκι, με την Σελήνη την Παρασκευή να σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, το επικοινωνιακό σου ταλέντο ανεβάζει την ομιλητικότητα σου σε βαθμό που μπορεί να κουράσει το ταίρι σου αν δεν συγκρατηθείς.

Το Σάββατο που το μεσημέρι η Σελήνη περνά στους Ιχθύες σχηματίζοντας δύο εξάγωνα, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, κυριαρχούν τα επαγγελματικά σου και έχεις την τύχη να σε βοηθά το ταίρι σου. την Κυριακή η Σελήνη από τους Ιχθύες βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα που μπορεί να σε παρασύρει σε καταστάσεις παρανοήσεως και παρεξηγήσεων με το ταίρι σου, οπότε χρειάζεται σαφήνεια και ευθύτητα με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, να περιορίσεις τον αυθορμητισμό και τις μεγαλοστομίες την Παρασκευή σε μια νέα γνωριμία, ενώ το Σάββατο, η επιστροφή παλιάς αγάπης είναι πιθανή, και την Κυριακή να μην περιοριστείς σε λόγια, αλλά προχώρησε σε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο Καρκινάκι, η Σελήνη από τον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό την Παρασκευή, σε κάνει εσωστρεφή και συναισθηματικό, με αποτέλεσμα να είναι υπερβολικές οι εκδηλώσεις σου που ίσως ενοχλήσουν το ταίρι σου και να φέρουν εντάσεις στην σχέση σας. Χαλιναγώγησε το.

Το Σάββατο μετά το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στους Ιχθύες και σχηματίζει δύο εξάγωνα, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, η διάθεση σου βελτιώνεται, δίνοντας σου την δυνατότητα να περάσεις πολύ ωραία με το ταίρι σου και με παρέες συγγενών και φίλων. Την Κυριακή με την Σελήνη στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, φέρνει διάθεση φυγής αλλά και κίνδυνο παραπλάνησης, που καλό είναι να μην αφήσεις να επιδράσουν στην σχέση σου.

Αν είσαι μόνος/η, να μην σε ακουμπήσουν μεγαλοστομίες δικές σου ή της νέας γνωριμίας που θα κάνεις. Το Σάββατο προσφέρεται για γνωριμία μέσα από φιλικό περιβάλλον που θα έχει πιθανότητες εξέλιξης. Την Κυριακή να μην παρασυρθείς σε βιαστικά συμπεράσματα από την πρώτη εντύπωση, επιστράτευσε την λογική και άσε τον χρόνο να δείξει!

ΛΕΩΝ

Υπερήφανο Λιοντάρι, η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Παρασκευή, σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ειδικά την αισθηματική με το ταίρι σου. Η Σελήνη από το μεσημέρι θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να εκδηλώσεις υπερβολές και τάσεις χειρισμού που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και ένα δεύτερο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποχρεώνοντας σε να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Πολύτιμη θα είναι η βοήθεια και χρήσιμες οι συμβουλές από το ταίρι σου. Την Κυριακή που η Σελήνη από τους Ιχθύες θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, χρειάζεται προσοχή στα λεγόμενα σου προς αποφυγήν παρανοήσεων και παρεξηγήσεων με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην αφήσεις την υπεραισιοδοξία να εξοστρακίσει την λογική σου, ενώ το Σάββατο, καλού-κακού να έχεις προετοιμαστεί για μιά επιστροφή από το παρελθόν. Την Κυριακή, με την ασάφεια που φέρνει ο Ποσειδώνας, μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 συνδυασμοί ζωδίων που θα απατήσουν ο ένας τον άλλον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργατικέ και λεπτολόγε Παρθένε, δεν θα νοιώσεις έξω από τα νερά σου, όταν την Παρασκευή η Σελήνη από τον Υδροχόο, θα σου γεμίσει την ημέρα με αγγαρείες και υποχρεώσεις, εσύ τα καταφέρνεις! Μόνο να προσέξεις την αμετροέπεια που φέρνει το τετράγωνο Σελήνης-Δία από τον Σκορπιό που ίσως ενοχλήσει το ταίρι σου.

Το Σάββατο το μεσημέρι, που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και ένα δεύτερομε τον Ουρανό από τον Ταύρο, και κάνοντας την ημέρα ιδιαίτερα ευνοϊκή για κοινές και δημιουργικές ασχολίες που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας συνδέσουν περισσότερο. Την Κυριακή που η Σελήνη από τους Ιχθύες θα είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, να προσέξεις τις ασάφειες και τις παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στην σχέση σας.

Αν είσαι μόνος/η, μην επενδύσεις την Παρασκευή σε νέα γνωριμία μόνο από ό,τι ακούσεις. Το Σάββατο, με αφορμή κάποια εκδρομή ή έστω μια βόλτα στην εξοχή, ίσως γνωριστείς με το μελλοντικό σου ταίρι, ενώ την Κυριακή, να διατηρήσεις επιφυλάξεις και να μην βασιστείς στον ενθουσιασμό της πρώτης εντύπωσης.

ΖΥΓΟΣ

Γοητευτικέ Ζυγέ, πρόσεξε την συμπεριφορά σου στο ταίρι σου και τις υπερβολές την Παρασκευή, καθώς η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό θα προκαλούν μεταπτώσεις στην διάθεση σου και κυκλοθυμία, με συνέπεια να δυσφορήσει το ταίρι σου.

Το Σάββατο το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στους Ιχθύες και σου προκύπτουν δουλειές και υποχρεώσεις, που χάρις στα δύο εξάγωνα της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, το ταίρι σου και οι δικοί σου σπεύδουν να σε βοηθήσουν στην διεκπεραίωση τους. Την Κυριακή η Σελήνη στους Ιχθύες και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα, διατηρούν το καθεστώς των υποχρεώσεων, οπότε με ειλικρίνεια ζήτησε βοήθεια ή έστω κατανόηση από το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, να αποφύγεις την Παρασκευή υπερβολές και ενθουσιασμούς για μια γνωριμία που θα κάνεις, ενώ το Σάββατο σε περιμένει κάποια γνωριμία με προοπτικές. Πάντως, την Κυριακή η νέα γνωριμία, που ίσως κάνεις, μπορεί να σου δίνει παραπλανητικά σημάδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασιστικέ και διεισδυτικέ Σκορπιέ, η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο την Παρασκευή και σε τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο σου, σου δημιουργεί εγωκεντρισμό, παρορμήσεις και απότομη συμπεριφορά που αν δεν προσέξεις θα έχεις αντιδράσεις από το ταίρι σου που θα ενοχληθεί.

Όταν το μεσημέρι του Σαββάτου η Σελήνη περάσει στους Ιχθύες και σχηματίσει δύο εξάγωνα, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, οι περιστάσεις είναι ιδανικές για να ασχοληθείτε σοβαρά, με την περαιτέρω εξέλιξη της σχέσης σας. Την Κυριακή που η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου όλη την έκταση των ερωτικών σου αισθημάτων.

Αν είσαι μόνος/η, μην έχεις υπερβολική αισιοδοξία την Παρασκευή σχετικά με νέα γνωριμία, ενώ το Σάββατο μπορεί επίσης να ενθουσιαστείς με κάποια νέα γνωριμία, όμως ο σοβαρός Κρόνος θα σε καθοδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Την Κυριακή με νέες γνωριμίες, χρειάζεται όλη η προσοχή σου για να μην πέσεις θύμα των παραπλανήσεων του Ποσειδώνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε Τοξότη, με την Σελήνη στον Υδροχόο την Παρασκευή, τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και το ταλέντο σου επικρατούν αλλά με την προϋπόθεση να δώσεις προσοχή στο τετράγωνο που αυτή σχηματίζει με τον Δία από τον Σκορπιό, που μπορεί να προκαλέσει παρασκηνιακές καταστάσεις και περίεργα σχόλια που μπορεί να επιδράσουν στην σχέση σου.

Το Σάββατο το μεσημέρι η Σελήνη περνά στους Ιχθύες και σχηματίζει δύο εξάγωνα, το ένα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και το δεύτερο με τον Ουρανό από τον Ταύρο που ευνοούν τα οικονομικά σου, ανεβάζουν την διάθεση σου και αυξάνουν την γοητεία σου που επιδρά στο ταίρι και στην οικογένεια σου. Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, καλό είναι να επιδιώξεις να μείνετε μόνοι με το ταίρι σου στο σπίτι, όπου θα του εκφράσεις την αγάπη και τον ρομαντισμό σου, χωρίς όμως χειριστικές τάσεις.

Αν είσαι μόνος/η, να μην δώσεις σημασία την Παρασκευή σε απόψεις και γνώμες τρίτων σχετικά με νέα γνωριμία. Το Σάββατο πιθανόν να συναντήσεις το μελλοντικό σου ταίρι σε επαγγελματικούς χώρους, ενώ χρειάζεται προσοχή την Κυριακή στην παραπλανητική επίδραση της συνόδου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, που μπορεί να παρουσιάσει ιδανική κάποια γνωριμία χωρίς να είναι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πες μου ποια μέρα γεννήθηκες να σου πω τι χαρακτήρας είσαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοπρεπές Αιγοκεράκι, να προσέξεις την οικονομική σου διαχείριση την Παρασκευή, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό, μπορεί να προκαλέσει προστριβές με το ταίρι σου σε περίπτωση σπατάλης, αστοχιών ή κακοδιαχείρισης.

Το Σάββατο το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σχηματίσει δύο εξάγωνα, με τον Κρόνο από το ζώδιο σου και τον Ουρανό από τον Ταύρο, και που θα σου χαρίσουν κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και ικανότητα να εκφράζεσαι δημιουργικά, με αποτέλεσμα να σε ξαναερωτευτεί το ταίρι σου. Την Κυριακή η Σελήνη θα παραμένει στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τονίζοντας την επικοινωνιακή σου διάθεση για επαφές και συναναστροφές με παρέες, όμως να αποφύγεις να αναμιχθούν τρίτοι στην σχέση σου γιατί η ανάμιξη τους θα είναι επιζήμια γι’ αυτήν.

Αν είσαι μόνος/η, κάποια γνωριμία την Παρασκευή, ίσως σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα αλλά τίποτε περισσότερο, σε αντίθεση με το Σάββατο που θα σου προσφέρει γνωριμία με καλές προοπτικές, ενώ την Κυριακή μην επιρρεαστείς από απόψεις τρίτων για νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμο Υδροχοάκι, μη χαλάς τον χαρακτήρα σου με το να βγάλεις ισχυρογνωμοσύνη και εγωκεντρισμό που φέρνει η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σου και το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό. Αντιστάσου, θα προστατεύσεις την σχέση με το ταίρι σου.

Το Σάββατο που το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σχηματίσει δύο εξάγωνα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, είναι η κατάλληλη και ευνοϊκή ευκαιρία να συζητήσετε με το ταίρι σου πως θα εξελίξετε την σχέση σας και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Την Κυριακή με την Σελήνη στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σε απασχολούν οι οικονομικές σου υποθέσεις. Κράτησε τις για τον εαυτό σου γιατί αν κάνεις κάποια σχετική συζήτηση με το ταίρι σου ίσως να προκύψουν εντάσεις.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, απόφυγε τις υπερβολές στα όσα υπόσχεσαι και δεν μπορείς να εκπληρώσεις γιατί θα εκτεθείς. Το Σάββατο είναι πολλά υποσχόμενο για τα αισθηματικά σου και την Κυριακή να διακρίνεις τα παραπλανητικά μηνύματα που μπορεί να σου εκπέμψει κάποια γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο Ψαράκι, με την Σελήνη στον Υδροχόο την Παρασκευή σε τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, γίνεσαι εσωστρεφής, γεμίζεις καχυποψία που ίσως βρουν στόχο το ταίρι σου, κάτι που πρέπει να αποφύγεις.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σχηματίσει δύο εξάγωνα, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, διορθώνεται η διάθεση σου, απομακρύνονται από το μυαλό σου οι φοβίες και τα απωθημένα, ενώ επιστρέφει η κοινωνικότητα και η επιθυμία σου να συναναστραφείς με φίλους και παρέες, διασκεδάζοντας με το ταίρι σου. Την Κυριακή με την Σελήνη να παραμένει στο ζώδιο σου και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, η προσωπικότητα σου είναι έντονη γοητεύοντας το ταίρι σου. Μην αγνοήσεις όμως τον κίνδυνο των παραπλανήσεων που εμπεριέχει η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα.

Αν είσαι μόνος/η, μην προσπαθήσεις προσεγγίσεις την Παρασκευή έχοντας απωθημένα και φοβίες, ενώ αντίθετα το Σάββατο θα φροντίσουν φίλοι σου να σου βρουν ταίρι. Την Κυριακή αν κάνεις κάποια γνωριμία, να βεβαιωθείς ότι δεν σε παραπλανά η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα οδηγώντας σε λάθος και απατηλές εντυπώσεις.

 

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό Κριαράκι, με την Σελήνη από τον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό την Παρασκευή, πρωταγωνιστούν επαφές με φίλους και ομάδες. Φρόντισε να σε συνοδεύσει το ταίρι σου για να μην έχεις να αντιμετωπίσεις παράπονα και να σε συγκρατήσει από υπερβολές και σπατάλες.

Το Σάββατο το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, κάνοντας σε να γεμίζεις συναισθήματα και ρομαντισμό, εξ αιτίας των καλών εξελίξεων των επαγγελματικών σου και που έχουν ευχάριστο αντίκτυπο στα αισθηματικά σου. Την Κυριακή η Σελήνη από τους Ιχθύες θα είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, που ίσως σε παρασύρει και κατηγορήσεις άδικα το ταίρι σου για ανύπαρκτα πράγματα.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, έστω και αν ενθουσιαστείς, βεβαιώσου ότι είναι αυτό που δείχνει. Το Σάββατο μπορεί να βρεις το μελλοντικό σου ταίρι σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, ενώ την Κυριακή μην δώσεις βάση σε απόψεις και γνώμες τρίτων σχετικά με νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Πεισματάρικο Ταυράκι, την Παρασκευή που η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν αφήνουν χώρο για την σχέση σου που και οι υπερβολές σου την δυσκολεύουν, κάτι που πρέπει να αποφύγεις για να μην ενοχληθεί το ταίρι σου.

Το Σάββατο μέχρι το μεσημέρι με την Σελήνη στον Υδροχόο και ακολούθως στους Ιχθύες και τα δύο εξάγωνα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από το ζώδιο σου, που σε κάνουν να ξεχωρίζεις με τις δημιουργικές καινοτόμες ιδέες σου επαγγελματικά και κοινωνικά προκαλώντας θαυμασμό στο ταίρι σου. Την Κυριακή, η Σελήνη στους Ιχθύες σε παροτρύνει να συμμετάσχεις με το ταίρι σου σε φιλανθρωπικές κοινωνικές δράσεις που θα ανεβάσουν το ηθικό και την αυτοεκτίμηση σας.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, να ξέρεις ότι οι υπερβολικές εκδηλώσεις μάλλον θα είναι επιζήμιες, ενώ θα πρέπει να εκμεταλλευθείς το Σάββατο που σε ευνοεί, την δε Κυριακή, ο Ποσειδώνας ίσως σε παρασύρει σε υπεραισιοδοξία σχετικά με νέα γνωριμία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρευνα: Τα 5 ζώδια που κάνουν το περισσότερο σεξ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακό Διδυμάκι, με την Σελήνη την Παρασκευή να σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, το επικοινωνιακό σου ταλέντο ανεβάζει την ομιλητικότητα σου σε βαθμό που μπορεί να κουράσει το ταίρι σου αν δεν συγκρατηθείς.

Το Σάββατο που το μεσημέρι η Σελήνη περνά στους Ιχθύες σχηματίζοντας δύο εξάγωνα, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, κυριαρχούν τα επαγγελματικά σου και έχεις την τύχη να σε βοηθά το ταίρι σου. την Κυριακή η Σελήνη από τους Ιχθύες βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα που μπορεί να σε παρασύρει σε καταστάσεις παρανοήσεως και παρεξηγήσεων με το ταίρι σου, οπότε χρειάζεται σαφήνεια και ευθύτητα με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, να περιορίσεις τον αυθορμητισμό και τις μεγαλοστομίες την Παρασκευή σε μια νέα γνωριμία, ενώ το Σάββατο, η επιστροφή παλιάς αγάπης είναι πιθανή, και την Κυριακή να μην περιοριστείς σε λόγια, αλλά προχώρησε σε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο Καρκινάκι, η Σελήνη από τον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό την Παρασκευή, σε κάνει εσωστρεφή και συναισθηματικό, με αποτέλεσμα να είναι υπερβολικές οι εκδηλώσεις σου που ίσως ενοχλήσουν το ταίρι σου και να φέρουν εντάσεις στην σχέση σας. Χαλιναγώγησε το.

Το Σάββατο μετά το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στους Ιχθύες και σχηματίζει δύο εξάγωνα, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, η διάθεση σου βελτιώνεται, δίνοντας σου την δυνατότητα να περάσεις πολύ ωραία με το ταίρι σου και με παρέες συγγενών και φίλων. Την Κυριακή με την Σελήνη στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, φέρνει διάθεση φυγής αλλά και κίνδυνο παραπλάνησης, που καλό είναι να μην αφήσεις να επιδράσουν στην σχέση σου.

Αν είσαι μόνος/η, να μην σε ακουμπήσουν μεγαλοστομίες δικές σου ή της νέας γνωριμίας που θα κάνεις. Το Σάββατο προσφέρεται για γνωριμία μέσα από φιλικό περιβάλλον που θα έχει πιθανότητες εξέλιξης. Την Κυριακή να μην παρασυρθείς σε βιαστικά συμπεράσματα από την πρώτη εντύπωση, επιστράτευσε την λογική και άσε τον χρόνο να δείξει!

ΛΕΩΝ

Υπερήφανο Λιοντάρι, η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Παρασκευή, σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ειδικά την αισθηματική με το ταίρι σου. Η Σελήνη από το μεσημέρι θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να εκδηλώσεις υπερβολές και τάσεις χειρισμού που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και ένα δεύτερο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποχρεώνοντας σε να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Πολύτιμη θα είναι η βοήθεια και χρήσιμες οι συμβουλές από το ταίρι σου. Την Κυριακή που η Σελήνη από τους Ιχθύες θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, χρειάζεται προσοχή στα λεγόμενα σου προς αποφυγήν παρανοήσεων και παρεξηγήσεων με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην αφήσεις την υπεραισιοδοξία να εξοστρακίσει την λογική σου, ενώ το Σάββατο, καλού-κακού να έχεις προετοιμαστεί για μιά επιστροφή από το παρελθόν. Την Κυριακή, με την ασάφεια που φέρνει ο Ποσειδώνας, μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 συνδυασμοί ζωδίων που θα απατήσουν ο ένας τον άλλον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργατικέ και λεπτολόγε Παρθένε, δεν θα νοιώσεις έξω από τα νερά σου, όταν την Παρασκευή η Σελήνη από τον Υδροχόο, θα σου γεμίσει την ημέρα με αγγαρείες και υποχρεώσεις, εσύ τα καταφέρνεις! Μόνο να προσέξεις την αμετροέπεια που φέρνει το τετράγωνο Σελήνης-Δία από τον Σκορπιό που ίσως ενοχλήσει το ταίρι σου.

Το Σάββατο το μεσημέρι, που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και ένα δεύτερομε τον Ουρανό από τον Ταύρο, και κάνοντας την ημέρα ιδιαίτερα ευνοϊκή για κοινές και δημιουργικές ασχολίες που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας συνδέσουν περισσότερο. Την Κυριακή που η Σελήνη από τους Ιχθύες θα είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, να προσέξεις τις ασάφειες και τις παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στην σχέση σας.

Αν είσαι μόνος/η, μην επενδύσεις την Παρασκευή σε νέα γνωριμία μόνο από ό,τι ακούσεις. Το Σάββατο, με αφορμή κάποια εκδρομή ή έστω μια βόλτα στην εξοχή, ίσως γνωριστείς με το μελλοντικό σου ταίρι, ενώ την Κυριακή, να διατηρήσεις επιφυλάξεις και να μην βασιστείς στον ενθουσιασμό της πρώτης εντύπωσης.

ΖΥΓΟΣ

Γοητευτικέ Ζυγέ, πρόσεξε την συμπεριφορά σου στο ταίρι σου και τις υπερβολές την Παρασκευή, καθώς η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό θα προκαλούν μεταπτώσεις στην διάθεση σου και κυκλοθυμία, με συνέπεια να δυσφορήσει το ταίρι σου.

Το Σάββατο το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στους Ιχθύες και σου προκύπτουν δουλειές και υποχρεώσεις, που χάρις στα δύο εξάγωνα της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, το ταίρι σου και οι δικοί σου σπεύδουν να σε βοηθήσουν στην διεκπεραίωση τους. Την Κυριακή η Σελήνη στους Ιχθύες και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα, διατηρούν το καθεστώς των υποχρεώσεων, οπότε με ειλικρίνεια ζήτησε βοήθεια ή έστω κατανόηση από το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, να αποφύγεις την Παρασκευή υπερβολές και ενθουσιασμούς για μια γνωριμία που θα κάνεις, ενώ το Σάββατο σε περιμένει κάποια γνωριμία με προοπτικές. Πάντως, την Κυριακή η νέα γνωριμία, που ίσως κάνεις, μπορεί να σου δίνει παραπλανητικά σημάδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασιστικέ και διεισδυτικέ Σκορπιέ, η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο την Παρασκευή και σε τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο σου, σου δημιουργεί εγωκεντρισμό, παρορμήσεις και απότομη συμπεριφορά που αν δεν προσέξεις θα έχεις αντιδράσεις από το ταίρι σου που θα ενοχληθεί.

Όταν το μεσημέρι του Σαββάτου η Σελήνη περάσει στους Ιχθύες και σχηματίσει δύο εξάγωνα, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, οι περιστάσεις είναι ιδανικές για να ασχοληθείτε σοβαρά, με την περαιτέρω εξέλιξη της σχέσης σας. Την Κυριακή που η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου όλη την έκταση των ερωτικών σου αισθημάτων.

Αν είσαι μόνος/η, μην έχεις υπερβολική αισιοδοξία την Παρασκευή σχετικά με νέα γνωριμία, ενώ το Σάββατο μπορεί επίσης να ενθουσιαστείς με κάποια νέα γνωριμία, όμως ο σοβαρός Κρόνος θα σε καθοδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Την Κυριακή με νέες γνωριμίες, χρειάζεται όλη η προσοχή σου για να μην πέσεις θύμα των παραπλανήσεων του Ποσειδώνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε Τοξότη, με την Σελήνη στον Υδροχόο την Παρασκευή, τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και το ταλέντο σου επικρατούν αλλά με την προϋπόθεση να δώσεις προσοχή στο τετράγωνο που αυτή σχηματίζει με τον Δία από τον Σκορπιό, που μπορεί να προκαλέσει παρασκηνιακές καταστάσεις και περίεργα σχόλια που μπορεί να επιδράσουν στην σχέση σου.

Το Σάββατο το μεσημέρι η Σελήνη περνά στους Ιχθύες και σχηματίζει δύο εξάγωνα, το ένα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και το δεύτερο με τον Ουρανό από τον Ταύρο που ευνοούν τα οικονομικά σου, ανεβάζουν την διάθεση σου και αυξάνουν την γοητεία σου που επιδρά στο ταίρι και στην οικογένεια σου. Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, καλό είναι να επιδιώξεις να μείνετε μόνοι με το ταίρι σου στο σπίτι, όπου θα του εκφράσεις την αγάπη και τον ρομαντισμό σου, χωρίς όμως χειριστικές τάσεις.

Αν είσαι μόνος/η, να μην δώσεις σημασία την Παρασκευή σε απόψεις και γνώμες τρίτων σχετικά με νέα γνωριμία. Το Σάββατο πιθανόν να συναντήσεις το μελλοντικό σου ταίρι σε επαγγελματικούς χώρους, ενώ χρειάζεται προσοχή την Κυριακή στην παραπλανητική επίδραση της συνόδου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, που μπορεί να παρουσιάσει ιδανική κάποια γνωριμία χωρίς να είναι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πες μου ποια μέρα γεννήθηκες να σου πω τι χαρακτήρας είσαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοπρεπές Αιγοκεράκι, να προσέξεις την οικονομική σου διαχείριση την Παρασκευή, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό, μπορεί να προκαλέσει προστριβές με το ταίρι σου σε περίπτωση σπατάλης, αστοχιών ή κακοδιαχείρισης.

Το Σάββατο το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σχηματίσει δύο εξάγωνα, με τον Κρόνο από το ζώδιο σου και τον Ουρανό από τον Ταύρο, και που θα σου χαρίσουν κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και ικανότητα να εκφράζεσαι δημιουργικά, με αποτέλεσμα να σε ξαναερωτευτεί το ταίρι σου. Την Κυριακή η Σελήνη θα παραμένει στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τονίζοντας την επικοινωνιακή σου διάθεση για επαφές και συναναστροφές με παρέες, όμως να αποφύγεις να αναμιχθούν τρίτοι στην σχέση σου γιατί η ανάμιξη τους θα είναι επιζήμια γι’ αυτήν.

Αν είσαι μόνος/η, κάποια γνωριμία την Παρασκευή, ίσως σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα αλλά τίποτε περισσότερο, σε αντίθεση με το Σάββατο που θα σου προσφέρει γνωριμία με καλές προοπτικές, ενώ την Κυριακή μην επιρρεαστείς από απόψεις τρίτων για νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμο Υδροχοάκι, μη χαλάς τον χαρακτήρα σου με το να βγάλεις ισχυρογνωμοσύνη και εγωκεντρισμό που φέρνει η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σου και το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό. Αντιστάσου, θα προστατεύσεις την σχέση με το ταίρι σου.

Το Σάββατο που το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σχηματίσει δύο εξάγωνα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, είναι η κατάλληλη και ευνοϊκή ευκαιρία να συζητήσετε με το ταίρι σου πως θα εξελίξετε την σχέση σας και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Την Κυριακή με την Σελήνη στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σε απασχολούν οι οικονομικές σου υποθέσεις. Κράτησε τις για τον εαυτό σου γιατί αν κάνεις κάποια σχετική συζήτηση με το ταίρι σου ίσως να προκύψουν εντάσεις.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, απόφυγε τις υπερβολές στα όσα υπόσχεσαι και δεν μπορείς να εκπληρώσεις γιατί θα εκτεθείς. Το Σάββατο είναι πολλά υποσχόμενο για τα αισθηματικά σου και την Κυριακή να διακρίνεις τα παραπλανητικά μηνύματα που μπορεί να σου εκπέμψει κάποια γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο Ψαράκι, με την Σελήνη στον Υδροχόο την Παρασκευή σε τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, γίνεσαι εσωστρεφής, γεμίζεις καχυποψία που ίσως βρουν στόχο το ταίρι σου, κάτι που πρέπει να αποφύγεις.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σχηματίσει δύο εξάγωνα, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, διορθώνεται η διάθεση σου, απομακρύνονται από το μυαλό σου οι φοβίες και τα απωθημένα, ενώ επιστρέφει η κοινωνικότητα και η επιθυμία σου να συναναστραφείς με φίλους και παρέες, διασκεδάζοντας με το ταίρι σου. Την Κυριακή με την Σελήνη να παραμένει στο ζώδιο σου και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, η προσωπικότητα σου είναι έντονη γοητεύοντας το ταίρι σου. Μην αγνοήσεις όμως τον κίνδυνο των παραπλανήσεων που εμπεριέχει η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα.

Αν είσαι μόνος/η, μην προσπαθήσεις προσεγγίσεις την Παρασκευή έχοντας απωθημένα και φοβίες, ενώ αντίθετα το Σάββατο θα φροντίσουν φίλοι σου να σου βρουν ταίρι. Την Κυριακή αν κάνεις κάποια γνωριμία, να βεβαιωθείς ότι δεν σε παραπλανά η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα οδηγώντας σε λάθος και απατηλές εντυπώσεις.

 

Υβόννη Μπόσνιακ: Άλλαξε ξανά χρώμα στα μαλλιά της (pic)

Νέα αλλαγή στο hair look της Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz....

Σοφία Μπεκατώρου: Η αντίδραση των παιδιών της όταν έκανε την καταγγελία (video)

«Με στεναχώρησε η αντίδραση του γιου μου...» Η Σοφία Μπεκατώρου βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Δευτέρας, στο «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1. Η Ολυμπιονίκης...

Υγιεινό smoothie με superfoods!

Εύκολο ρόφημα για ένα γεμάτο πρωινό Συστατικά – 1 φλιτζάνι γάλα καρύδας – 8 φρέσκα ή κατεψυγμένα βατόμουρα (περίπου 1 φλιτζάνι) – 1 μανταρίνι, αποφλοιωμένο, κομμένο σε φέτες –...

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Έγινε ξανθιά! (video)

Το νέο hair look της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη Τη γνωρίσαμε μέσα από τον τρίτο κύκλο του MasterChef όπου κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταλέντο της στη...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου;

Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά...

Τα 3 τυχερά ζώδια της εβδομάδας (25-31/1)

H καλύτερη εβδομάδα μόλις ξεκίνησε για αυτά τα ζώδια Αν είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια, θα έχεις την καλύτερη εβδομάδα και το να παραμείνεις...

Aναζωογονήσετε το δέρμα σας με ένα milk bath!

Πολύ εύκολα μπορείτε να αναζωογονήσετε το δέρμα σας με ένα milk bath που θα φτιάξετε στο πι και φι μόνες σας στο σπίτι και...

7 μυστικά για πεντακάθαρη κουζίνα!

Αν ένα δωμάτιο του σπιτιού οφείλει να είναι καθαρό, αυτό είναι σίγουρα η κουζίνα Κι ενώ το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα είναι στην ημερήσια διάταξη...

Έξυπνες και λειτουργικές λύσεις για μικρούς χώρους

Ιδανικό σπίτι δεν σημαίνει απαραίτητα μεγάλο σπίτι. Πολλοί από εμάς επιλέγουμε μικρότερους χώρους πλέον, τόσο για εξοικονόμηση χρημάτων, όσο  και για πρακτικούς λόγους. Ακόμα κι...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου;

Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά...

Τα 3 τυχερά ζώδια της εβδομάδας (25-31/1)

H καλύτερη εβδομάδα μόλις ξεκίνησε για αυτά τα ζώδια Αν είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια, θα έχεις την καλύτερη εβδομάδα και το να παραμείνεις...

Οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που κάνουν κακές επιλογές συντρόφου

«Μπλέκουν» με τον πλέον ακατάλληλο Είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά δεν το έχουν με την επιλογή συντρόφου, με αποτέλεσμα να «μπλέκουν» με το πλέον ακατάλληλο...

10 τροφές που μπορούν να απογειώσουν τη libido σας!

Κι όμως υπάρχουν τροφές που εξασφαλίζουν τον τέλειο οργασμό Μαύρη σοκολάτα Η γεύση και ο τρόπος που λιώνει στο στόμα θα μπορούσε να είναι αρκετά για...

7 μυστικά για πεντακάθαρη κουζίνα!

Αν ένα δωμάτιο του σπιτιού οφείλει να είναι καθαρό, αυτό είναι σίγουρα η κουζίνα Κι ενώ το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα είναι στην ημερήσια διάταξη...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου;

Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά...

Οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που κάνουν κακές επιλογές συντρόφου

«Μπλέκουν» με τον πλέον ακατάλληλο Είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά δεν το έχουν με την επιλογή συντρόφου, με αποτέλεσμα να «μπλέκουν» με το πλέον ακατάλληλο...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

5 ηθοποιοί που υποδύθηκαν άλλους διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ

5 καταξιωμένοι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν άλλους θρυλικούς συναδέλφους τους στη μεγάλη οθόνη Είναι σύνηθες για έναν ηθοποιό να μεταμορφώνεται για τις ανάγκες ενός ρόλου. Να...

Advertorials