MC MEDIA NETWORK

Saturday, January 23, 2021

Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 10/12

Καλή Εβδομάδα σε όλους με μία Δευτέρα, όπως πρέπει!

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, στρέφει το ενδιαφέρον μας στην δουλειά και μας σοβαρεύει! Ιδιαίτερα ευνοημένα, είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

Διάβασε τα ζώδια σήμερα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θέλεις ν’ αλλάξεις την ποιότητα στη ζωή σου. Είσαι αποφασισμένος να μην κάνεις εκπτώσεις, αλλά να διεκδικήσεις καλύτερες καταστάσεις για τον εαυτό σου και γι’ αυτούς που αγαπάς. Θα ξεκινήσεις από απλά πράγματα, με στόχο να πας σε πιο σημαντικά, κάτι που σου επιτρέπεται. Έχεις όλες τις δυνατότητες και μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε σήμερα την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, Κριέ, για να περάσεις πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ μου, ενώ κι ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα περάσουν από το μυαλό σου σκέψεις για κινήσεις που είχες κάνει στο παρελθόν και είχαν ως συνέπεια το να πετύχεις τους στόχους σου. Τις ίδιες ενέργειες θα δρομολογήσεις και σήμερα, για να διεκπεραιώσεις μία κατάσταση που το τελευταίο διάστημα σ’ έχει προβληματίσει έντονα. Στο τέλος, θα δεις ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά κι η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε μου, να φέρεις ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις σήμερα αναβολές σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Οφείλεις να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα και μετά θα έχεις πρόβλημα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Είσαι ένα πάρα πολύ κοινωνικό άτομο, Δίδυμε, και η προτίμηση που σου δείχνουν οι γύρω σου, σε κάνει να αισθάνεσαι γεμάτος από ευχάριστα συναισθήματα. Έχεις κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη τους κι έτσι σήμερα ένα δικό σου άτομο θα σου ανοιχτεί και θα σου πει τι είναι αυτό που το απασχολεί, ώστε να του δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Η υπόλοιπη μέρα σου θα κυλήσει ήρεμα κι εσύ θα αισθανθείς ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Δίδυμε. Οι λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, είναι εφικτό να βρεθούν και μάλιστα, θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, αλλιώς θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οι προσεκτικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα ασχοληθείς με θέματα της οικογένειας που απαιτούν τη βοήθειά σου για να βρεθεί λύση. Η προθυμία σου είναι μεγάλη και δε θα νιώσεις πως κάνεις κάτι αναγκαστικά. Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να έχουν ένα ήσυχο οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς προβλήματα κι εντάσεις. Μια άλλη υπόθεση που σε απασχολεί, επίσης θα βρει την καλύτερή της λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε σήμερα περισσότερο το σύντροφό σου, Καρκίνε, και πες αυτά που νιώθεις, για να αισθανθείς καλύτερα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Καρκίνε, καλό είναι σήμερα ν’ αποφύγεις τις αλλαγές και προπάντων, να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Διάφορα θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, κάποια φιλικά σου πρόσωπα θα σε εμπλέξουν σε συζητήσεις για τρίτα άτομα, τα οποία δεν τους έχουν φερθεί καλά. Η συμβουλή μου είναι να μην πεις καθόλου την άποψή σου, για κανέναν και για τίποτε, διαφορετικά στο τέλος μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος για λόγια που δεν θα έχεις πει εσύ. Ασχολήσου με δικά σου θέματα, που δυστυχώς είναι πάρα πολλά και χρειάζονται άμεσες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή είναι μια μέρα, Λέων, που μπορεί να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα και κινήσου έξυπνα, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, κάποιο άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος θα έχει αρκετά επιθετική συμπεριφορά προς το φιλικό του περίγυρο. Εσύ δε θα κρατήσεις κακία και θα δικαιολογήσεις σε τρίτα πρόσωπα τη στάση του, αφού γνωρίζεις ότι περνάει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του. Θα δώσεις μία μικρή μάχη, για να πείσεις τους άλλους να δουν τα πράγματα με τα δικά σου μάτια κι ευτυχώς τελικά θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί η σχέση σου, Παρθένε μου, σήμερα να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες. Για ν’ αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, αρχίζουν να καλυτερεύουν. Σήμερα, πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες και συμφωνίες που θα κλείσεις. Πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, η ένοχη που θα δεις στο βλέμμα ενός φιλικού σου προσώπου, θα σε κάνει να διαπιστώσεις ότι δείχνει την ντροπή του για κάποια συκοφαντικά λόγια, που είχε πει στο παρελθόν για σένα. Θα προσπαθήσεις να πάρεις απαντήσεις, αλλά δυστυχώς μόνο φτωχές δικαιολογίες θ’ ακούσεις. Ξέρεις πάρα πολύ καλά τι σου γίνεται και στη συζήτηση που θα κάνεις μαζί του, θα του δώσεις να καταλάβει ότι δε θα έχετε ξανά συναναστροφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, Ζυγέ, θα είναι στα ύψη του σήμερα. Συζήτησε με το σύντροφό σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου κι έκφρασε ανοιχτά τα παράπονα που ενδεχομένως έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, Ζυγέ μου. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να μείνουν για αργότερα. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να ακολουθείς πιο πιστά τον προγραμματισμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οι υποθέσεις που έχεις αναλάβει, Σκορπιέ, είναι πάρα πολλές και δυστυχώς χρειάζονται άμεσες λύσεις. Δεν σε φοβάμαι όμως, αφού είσαι πάρα πολύ δυναμικό άτομο και το μυαλό σου παράγει διαρκώς ιδέες αντιμετώπισης απέναντι στα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Στο τέλος της ημέρας θα έχεις ολοκληρώσει επιτυχώς πάρα πολλές από αυτές τις υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται να μιλήσεις ανοικτά, Σκορπιέ μου, για να νιώσεις πιο ήρεμα σε σχέση με το σύντροφό σου. Μερικές φορές νιώθει ότι η συμπεριφορά σου τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις σου ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, όσο θα ακολουθείς ένα σωστό προγραμματισμό και δε θα παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα για αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, θα υπάρχει μία μικρή ασυνεννοησία στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό θα σου δημιουργήσει έντονο θυμό. Προσπάθησε να τους δώσεις με πιο απλά λόγια να καταλάβουν τι είναι αυτό που ζητάς. Έτσι, τα πράγματα θα βρουν καλύτερες λύσεις κι εσύ θα ηρεμήσεις ψυχικά. Κάποια υπόθεση που σε απασχολεί και καθυστερεί, να ξέρεις ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Τοξότη, και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως ο Ερμής στο ζώδιό σου θα βελτιώσει την επικοινωνία και την κοινωνικότητά σου, οπότε θα έρθει κι η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός σου τομέας, Τοξότη, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που σε ακολουθούν από το παρελθόν. Θα τακτοποιήσεις πολλά οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Είσαι από τα άτομα, Αιγόκερε, που δεν ξεχνούν εύκολα, ούτε το καλό, αλλά ούτε και το κακό. Σήμερα θα θελήσεις να τιμήσεις ένα φιλικό σου πρόσωπο, το οποίο σ’ είχε βοηθήσει στο παρελθόν. Να ξέρεις, ότι κι εσύ θα πάρεις την ανάλογη ανταμοιβή. Για κάποιες υποθέσεις, οι οποίες σε απασχολούν και θέλεις να τελειώσεις, μπορείς να συζητήσεις με κάποιο άτομο δικό σου, για να σου δώσει τη συμβουλή του και ν’ απεμπλακείς ακόμη πιο γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα, Αιγόκερέ μου, σε σχέση με τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΥΔΡΟΟΧΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα προκύψει κάποιο μικρό πρόβλημα, το οποίο απαιτεί άμεση λύση, πράγμα που θα σε αγχώσει πολύ. Προσπάθησε να μη δείξεις πανικό και θυμήσου ότι είσαι από τα ζώδια που έχουν μεγάλη δυναμικότητα. Στο τέλος μία ιδέα σου θα αποδειχθεί λύση του προβλήματος, ενώ κι ένα φιλικό σου άτομο θα θέλει να σου δώσει την αμέριστη βοήθειά του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα, Υδροχόε μου, λίγο απομονωμένος και προβληματισμένος από το ταίρι σου. Μίλα μαζί του, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα, Υδροχόε, που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θ’ αρχίσουν να βρίσκουν με τον καλύτερο τρόπο τις λύσεις τους. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν πολύ. Θα βρεις πάντως πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ επιβάλλεται ν’ αντιμετωπίσεις κι εκκρεμότητες που έχεις με θέματα νόμου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, μην ασχοληθείς με πράγματα τα οποία δεν έχουν μεγάλη σημασία για τις δικές σου υποθέσεις. Έχεις ανοίξει αρκετά μέτωπα και πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με αρκετή ψυχραιμία κι ηρεμία. Λύσεις τελικά δίνονται σε κάθε θέμα που σε απασχολεί και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Ειδικά, κάποιο ζήτημα που έχει προκύψει στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα βρει την καλύτερή του αντιμετώπιση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφο σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και προτιμήσεις να είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, επειδή θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

oroskopos.gr

Καλή Εβδομάδα σε όλους με μία Δευτέρα, όπως πρέπει!

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, στρέφει το ενδιαφέρον μας στην δουλειά και μας σοβαρεύει! Ιδιαίτερα ευνοημένα, είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

Διάβασε τα ζώδια σήμερα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θέλεις ν’ αλλάξεις την ποιότητα στη ζωή σου. Είσαι αποφασισμένος να μην κάνεις εκπτώσεις, αλλά να διεκδικήσεις καλύτερες καταστάσεις για τον εαυτό σου και γι’ αυτούς που αγαπάς. Θα ξεκινήσεις από απλά πράγματα, με στόχο να πας σε πιο σημαντικά, κάτι που σου επιτρέπεται. Έχεις όλες τις δυνατότητες και μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε σήμερα την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, Κριέ, για να περάσεις πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ μου, ενώ κι ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα περάσουν από το μυαλό σου σκέψεις για κινήσεις που είχες κάνει στο παρελθόν και είχαν ως συνέπεια το να πετύχεις τους στόχους σου. Τις ίδιες ενέργειες θα δρομολογήσεις και σήμερα, για να διεκπεραιώσεις μία κατάσταση που το τελευταίο διάστημα σ’ έχει προβληματίσει έντονα. Στο τέλος, θα δεις ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά κι η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε μου, να φέρεις ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις σήμερα αναβολές σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Οφείλεις να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα και μετά θα έχεις πρόβλημα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Είσαι ένα πάρα πολύ κοινωνικό άτομο, Δίδυμε, και η προτίμηση που σου δείχνουν οι γύρω σου, σε κάνει να αισθάνεσαι γεμάτος από ευχάριστα συναισθήματα. Έχεις κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη τους κι έτσι σήμερα ένα δικό σου άτομο θα σου ανοιχτεί και θα σου πει τι είναι αυτό που το απασχολεί, ώστε να του δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Η υπόλοιπη μέρα σου θα κυλήσει ήρεμα κι εσύ θα αισθανθείς ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Δίδυμε. Οι λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, είναι εφικτό να βρεθούν και μάλιστα, θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, αλλιώς θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οι προσεκτικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα ασχοληθείς με θέματα της οικογένειας που απαιτούν τη βοήθειά σου για να βρεθεί λύση. Η προθυμία σου είναι μεγάλη και δε θα νιώσεις πως κάνεις κάτι αναγκαστικά. Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να έχουν ένα ήσυχο οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς προβλήματα κι εντάσεις. Μια άλλη υπόθεση που σε απασχολεί, επίσης θα βρει την καλύτερή της λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε σήμερα περισσότερο το σύντροφό σου, Καρκίνε, και πες αυτά που νιώθεις, για να αισθανθείς καλύτερα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Καρκίνε, καλό είναι σήμερα ν’ αποφύγεις τις αλλαγές και προπάντων, να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Διάφορα θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, κάποια φιλικά σου πρόσωπα θα σε εμπλέξουν σε συζητήσεις για τρίτα άτομα, τα οποία δεν τους έχουν φερθεί καλά. Η συμβουλή μου είναι να μην πεις καθόλου την άποψή σου, για κανέναν και για τίποτε, διαφορετικά στο τέλος μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος για λόγια που δεν θα έχεις πει εσύ. Ασχολήσου με δικά σου θέματα, που δυστυχώς είναι πάρα πολλά και χρειάζονται άμεσες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή είναι μια μέρα, Λέων, που μπορεί να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα και κινήσου έξυπνα, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, κάποιο άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος θα έχει αρκετά επιθετική συμπεριφορά προς το φιλικό του περίγυρο. Εσύ δε θα κρατήσεις κακία και θα δικαιολογήσεις σε τρίτα πρόσωπα τη στάση του, αφού γνωρίζεις ότι περνάει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του. Θα δώσεις μία μικρή μάχη, για να πείσεις τους άλλους να δουν τα πράγματα με τα δικά σου μάτια κι ευτυχώς τελικά θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί η σχέση σου, Παρθένε μου, σήμερα να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες. Για ν’ αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, αρχίζουν να καλυτερεύουν. Σήμερα, πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες και συμφωνίες που θα κλείσεις. Πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, η ένοχη που θα δεις στο βλέμμα ενός φιλικού σου προσώπου, θα σε κάνει να διαπιστώσεις ότι δείχνει την ντροπή του για κάποια συκοφαντικά λόγια, που είχε πει στο παρελθόν για σένα. Θα προσπαθήσεις να πάρεις απαντήσεις, αλλά δυστυχώς μόνο φτωχές δικαιολογίες θ’ ακούσεις. Ξέρεις πάρα πολύ καλά τι σου γίνεται και στη συζήτηση που θα κάνεις μαζί του, θα του δώσεις να καταλάβει ότι δε θα έχετε ξανά συναναστροφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, Ζυγέ, θα είναι στα ύψη του σήμερα. Συζήτησε με το σύντροφό σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου κι έκφρασε ανοιχτά τα παράπονα που ενδεχομένως έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, Ζυγέ μου. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να μείνουν για αργότερα. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να ακολουθείς πιο πιστά τον προγραμματισμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οι υποθέσεις που έχεις αναλάβει, Σκορπιέ, είναι πάρα πολλές και δυστυχώς χρειάζονται άμεσες λύσεις. Δεν σε φοβάμαι όμως, αφού είσαι πάρα πολύ δυναμικό άτομο και το μυαλό σου παράγει διαρκώς ιδέες αντιμετώπισης απέναντι στα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Στο τέλος της ημέρας θα έχεις ολοκληρώσει επιτυχώς πάρα πολλές από αυτές τις υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται να μιλήσεις ανοικτά, Σκορπιέ μου, για να νιώσεις πιο ήρεμα σε σχέση με το σύντροφό σου. Μερικές φορές νιώθει ότι η συμπεριφορά σου τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις σου ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, όσο θα ακολουθείς ένα σωστό προγραμματισμό και δε θα παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα για αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, θα υπάρχει μία μικρή ασυνεννοησία στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό θα σου δημιουργήσει έντονο θυμό. Προσπάθησε να τους δώσεις με πιο απλά λόγια να καταλάβουν τι είναι αυτό που ζητάς. Έτσι, τα πράγματα θα βρουν καλύτερες λύσεις κι εσύ θα ηρεμήσεις ψυχικά. Κάποια υπόθεση που σε απασχολεί και καθυστερεί, να ξέρεις ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Τοξότη, και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως ο Ερμής στο ζώδιό σου θα βελτιώσει την επικοινωνία και την κοινωνικότητά σου, οπότε θα έρθει κι η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός σου τομέας, Τοξότη, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που σε ακολουθούν από το παρελθόν. Θα τακτοποιήσεις πολλά οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Είσαι από τα άτομα, Αιγόκερε, που δεν ξεχνούν εύκολα, ούτε το καλό, αλλά ούτε και το κακό. Σήμερα θα θελήσεις να τιμήσεις ένα φιλικό σου πρόσωπο, το οποίο σ’ είχε βοηθήσει στο παρελθόν. Να ξέρεις, ότι κι εσύ θα πάρεις την ανάλογη ανταμοιβή. Για κάποιες υποθέσεις, οι οποίες σε απασχολούν και θέλεις να τελειώσεις, μπορείς να συζητήσεις με κάποιο άτομο δικό σου, για να σου δώσει τη συμβουλή του και ν’ απεμπλακείς ακόμη πιο γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα, Αιγόκερέ μου, σε σχέση με τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΥΔΡΟΟΧΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα προκύψει κάποιο μικρό πρόβλημα, το οποίο απαιτεί άμεση λύση, πράγμα που θα σε αγχώσει πολύ. Προσπάθησε να μη δείξεις πανικό και θυμήσου ότι είσαι από τα ζώδια που έχουν μεγάλη δυναμικότητα. Στο τέλος μία ιδέα σου θα αποδειχθεί λύση του προβλήματος, ενώ κι ένα φιλικό σου άτομο θα θέλει να σου δώσει την αμέριστη βοήθειά του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα, Υδροχόε μου, λίγο απομονωμένος και προβληματισμένος από το ταίρι σου. Μίλα μαζί του, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα, Υδροχόε, που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θ’ αρχίσουν να βρίσκουν με τον καλύτερο τρόπο τις λύσεις τους. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν πολύ. Θα βρεις πάντως πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ επιβάλλεται ν’ αντιμετωπίσεις κι εκκρεμότητες που έχεις με θέματα νόμου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, μην ασχοληθείς με πράγματα τα οποία δεν έχουν μεγάλη σημασία για τις δικές σου υποθέσεις. Έχεις ανοίξει αρκετά μέτωπα και πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με αρκετή ψυχραιμία κι ηρεμία. Λύσεις τελικά δίνονται σε κάθε θέμα που σε απασχολεί και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Ειδικά, κάποιο ζήτημα που έχει προκύψει στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα βρει την καλύτερή του αντιμετώπιση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφο σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και προτιμήσεις να είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, επειδή θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

oroskopos.gr

Καλή Εβδομάδα σε όλους με μία Δευτέρα, όπως πρέπει!

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, στρέφει το ενδιαφέρον μας στην δουλειά και μας σοβαρεύει! Ιδιαίτερα ευνοημένα, είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

Διάβασε τα ζώδια σήμερα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θέλεις ν’ αλλάξεις την ποιότητα στη ζωή σου. Είσαι αποφασισμένος να μην κάνεις εκπτώσεις, αλλά να διεκδικήσεις καλύτερες καταστάσεις για τον εαυτό σου και γι’ αυτούς που αγαπάς. Θα ξεκινήσεις από απλά πράγματα, με στόχο να πας σε πιο σημαντικά, κάτι που σου επιτρέπεται. Έχεις όλες τις δυνατότητες και μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε σήμερα την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, Κριέ, για να περάσεις πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ μου, ενώ κι ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα περάσουν από το μυαλό σου σκέψεις για κινήσεις που είχες κάνει στο παρελθόν και είχαν ως συνέπεια το να πετύχεις τους στόχους σου. Τις ίδιες ενέργειες θα δρομολογήσεις και σήμερα, για να διεκπεραιώσεις μία κατάσταση που το τελευταίο διάστημα σ’ έχει προβληματίσει έντονα. Στο τέλος, θα δεις ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά κι η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε μου, να φέρεις ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις σήμερα αναβολές σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Οφείλεις να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα και μετά θα έχεις πρόβλημα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Είσαι ένα πάρα πολύ κοινωνικό άτομο, Δίδυμε, και η προτίμηση που σου δείχνουν οι γύρω σου, σε κάνει να αισθάνεσαι γεμάτος από ευχάριστα συναισθήματα. Έχεις κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη τους κι έτσι σήμερα ένα δικό σου άτομο θα σου ανοιχτεί και θα σου πει τι είναι αυτό που το απασχολεί, ώστε να του δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Η υπόλοιπη μέρα σου θα κυλήσει ήρεμα κι εσύ θα αισθανθείς ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Δίδυμε. Οι λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, είναι εφικτό να βρεθούν και μάλιστα, θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, αλλιώς θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οι προσεκτικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα ασχοληθείς με θέματα της οικογένειας που απαιτούν τη βοήθειά σου για να βρεθεί λύση. Η προθυμία σου είναι μεγάλη και δε θα νιώσεις πως κάνεις κάτι αναγκαστικά. Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να έχουν ένα ήσυχο οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς προβλήματα κι εντάσεις. Μια άλλη υπόθεση που σε απασχολεί, επίσης θα βρει την καλύτερή της λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε σήμερα περισσότερο το σύντροφό σου, Καρκίνε, και πες αυτά που νιώθεις, για να αισθανθείς καλύτερα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Καρκίνε, καλό είναι σήμερα ν’ αποφύγεις τις αλλαγές και προπάντων, να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Διάφορα θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, κάποια φιλικά σου πρόσωπα θα σε εμπλέξουν σε συζητήσεις για τρίτα άτομα, τα οποία δεν τους έχουν φερθεί καλά. Η συμβουλή μου είναι να μην πεις καθόλου την άποψή σου, για κανέναν και για τίποτε, διαφορετικά στο τέλος μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος για λόγια που δεν θα έχεις πει εσύ. Ασχολήσου με δικά σου θέματα, που δυστυχώς είναι πάρα πολλά και χρειάζονται άμεσες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή είναι μια μέρα, Λέων, που μπορεί να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα και κινήσου έξυπνα, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, κάποιο άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος θα έχει αρκετά επιθετική συμπεριφορά προς το φιλικό του περίγυρο. Εσύ δε θα κρατήσεις κακία και θα δικαιολογήσεις σε τρίτα πρόσωπα τη στάση του, αφού γνωρίζεις ότι περνάει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του. Θα δώσεις μία μικρή μάχη, για να πείσεις τους άλλους να δουν τα πράγματα με τα δικά σου μάτια κι ευτυχώς τελικά θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί η σχέση σου, Παρθένε μου, σήμερα να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες. Για ν’ αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, αρχίζουν να καλυτερεύουν. Σήμερα, πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες και συμφωνίες που θα κλείσεις. Πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, η ένοχη που θα δεις στο βλέμμα ενός φιλικού σου προσώπου, θα σε κάνει να διαπιστώσεις ότι δείχνει την ντροπή του για κάποια συκοφαντικά λόγια, που είχε πει στο παρελθόν για σένα. Θα προσπαθήσεις να πάρεις απαντήσεις, αλλά δυστυχώς μόνο φτωχές δικαιολογίες θ’ ακούσεις. Ξέρεις πάρα πολύ καλά τι σου γίνεται και στη συζήτηση που θα κάνεις μαζί του, θα του δώσεις να καταλάβει ότι δε θα έχετε ξανά συναναστροφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, Ζυγέ, θα είναι στα ύψη του σήμερα. Συζήτησε με το σύντροφό σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου κι έκφρασε ανοιχτά τα παράπονα που ενδεχομένως έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, Ζυγέ μου. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να μείνουν για αργότερα. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να ακολουθείς πιο πιστά τον προγραμματισμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οι υποθέσεις που έχεις αναλάβει, Σκορπιέ, είναι πάρα πολλές και δυστυχώς χρειάζονται άμεσες λύσεις. Δεν σε φοβάμαι όμως, αφού είσαι πάρα πολύ δυναμικό άτομο και το μυαλό σου παράγει διαρκώς ιδέες αντιμετώπισης απέναντι στα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Στο τέλος της ημέρας θα έχεις ολοκληρώσει επιτυχώς πάρα πολλές από αυτές τις υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται να μιλήσεις ανοικτά, Σκορπιέ μου, για να νιώσεις πιο ήρεμα σε σχέση με το σύντροφό σου. Μερικές φορές νιώθει ότι η συμπεριφορά σου τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις σου ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, όσο θα ακολουθείς ένα σωστό προγραμματισμό και δε θα παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα για αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, θα υπάρχει μία μικρή ασυνεννοησία στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό θα σου δημιουργήσει έντονο θυμό. Προσπάθησε να τους δώσεις με πιο απλά λόγια να καταλάβουν τι είναι αυτό που ζητάς. Έτσι, τα πράγματα θα βρουν καλύτερες λύσεις κι εσύ θα ηρεμήσεις ψυχικά. Κάποια υπόθεση που σε απασχολεί και καθυστερεί, να ξέρεις ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Τοξότη, και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως ο Ερμής στο ζώδιό σου θα βελτιώσει την επικοινωνία και την κοινωνικότητά σου, οπότε θα έρθει κι η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός σου τομέας, Τοξότη, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που σε ακολουθούν από το παρελθόν. Θα τακτοποιήσεις πολλά οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Είσαι από τα άτομα, Αιγόκερε, που δεν ξεχνούν εύκολα, ούτε το καλό, αλλά ούτε και το κακό. Σήμερα θα θελήσεις να τιμήσεις ένα φιλικό σου πρόσωπο, το οποίο σ’ είχε βοηθήσει στο παρελθόν. Να ξέρεις, ότι κι εσύ θα πάρεις την ανάλογη ανταμοιβή. Για κάποιες υποθέσεις, οι οποίες σε απασχολούν και θέλεις να τελειώσεις, μπορείς να συζητήσεις με κάποιο άτομο δικό σου, για να σου δώσει τη συμβουλή του και ν’ απεμπλακείς ακόμη πιο γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα, Αιγόκερέ μου, σε σχέση με τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΥΔΡΟΟΧΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα προκύψει κάποιο μικρό πρόβλημα, το οποίο απαιτεί άμεση λύση, πράγμα που θα σε αγχώσει πολύ. Προσπάθησε να μη δείξεις πανικό και θυμήσου ότι είσαι από τα ζώδια που έχουν μεγάλη δυναμικότητα. Στο τέλος μία ιδέα σου θα αποδειχθεί λύση του προβλήματος, ενώ κι ένα φιλικό σου άτομο θα θέλει να σου δώσει την αμέριστη βοήθειά του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα, Υδροχόε μου, λίγο απομονωμένος και προβληματισμένος από το ταίρι σου. Μίλα μαζί του, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα, Υδροχόε, που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θ’ αρχίσουν να βρίσκουν με τον καλύτερο τρόπο τις λύσεις τους. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν πολύ. Θα βρεις πάντως πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ επιβάλλεται ν’ αντιμετωπίσεις κι εκκρεμότητες που έχεις με θέματα νόμου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, μην ασχοληθείς με πράγματα τα οποία δεν έχουν μεγάλη σημασία για τις δικές σου υποθέσεις. Έχεις ανοίξει αρκετά μέτωπα και πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με αρκετή ψυχραιμία κι ηρεμία. Λύσεις τελικά δίνονται σε κάθε θέμα που σε απασχολεί και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Ειδικά, κάποιο ζήτημα που έχει προκύψει στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα βρει την καλύτερή του αντιμετώπιση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφο σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και προτιμήσεις να είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, επειδή θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

oroskopos.gr

Ειρήνη Περικλέους: Πέρασε στα live του «The Voice» η 17χρονη Κύπρια; (video)

Ο Σάκης Ρουβάς «έσωσε» την Ειρήνη Περικλέους! Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (22/1) τα Battles του The Voice of Greece! Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης,...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Σάββατο 23 Ιανουαρίου;

Tα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα υπάρξει ανάγκη για σταθεροποίηση τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την...

Ευθύμιος Δίπλαρος-Αργυρώ Ροτσίδου: «Είχαμε και εμείς τα πάνω και τα κάτω μας»

Power couple Εκείνος ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της πολιτικής ζωής της Κύπρου. Εκείνη μία από τις πιο γνωστές pilates instructors της...

Νίκος Μουτσινάς-Μαίρη Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης! Είναι γνωστό ότι μία πολύ δυνατή φιλία ενώνει εδώ και χρόνια τον Νίκο Μουτσινά και την Μαίρη...

Πώς να αντιμετωπίσετε την αϋπνία με φυσικό τρόπο!

Υπάρχουν φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης της αϋπνίας για να λύσετε μια και καλή αυτό το πρόβλημα! O επαρκής και ποιοτικός ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για την...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου;

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου; Πώς θα είναι η μέρα σου; Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Αυτός είναι ο χειρότερος...

Η συνταγή της Meghan Markle για smoothie που αδυνατίζει!

To smoothie της Meghan Markle Όπως θυμάσαι, πριν τη σχέση της με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle είχε το δικό της blog «Τhe Tig»...

7 μυστικά για πεντακάθαρη κουζίνα!

Αν ένα δωμάτιο του σπιτιού οφείλει να είναι καθαρό, αυτό είναι σίγουρα η κουζίνα Κι ενώ το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα είναι στην ημερήσια διάταξη...

Έξυπνες και λειτουργικές λύσεις για μικρούς χώρους

Ιδανικό σπίτι δεν σημαίνει απαραίτητα μεγάλο σπίτι. Πολλοί από εμάς επιλέγουμε μικρότερους χώρους πλέον, τόσο για εξοικονόμηση χρημάτων, όσο  και για πρακτικούς λόγους. Ακόμα κι...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Σάββατο 23 Ιανουαρίου;

Tα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα υπάρξει ανάγκη για σταθεροποίηση τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου;

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου; Πώς θα είναι η μέρα σου; Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Αυτός είναι ο χειρότερος...

Οι 3 χειρότεροι σύντροφοι του ζωδιακού κύκλου

Μπορεί να μην το γνωρίζετε αλλά υπάρχουν τρία ζώδια που είναι οι χειρότεροι σύντροφοι. Εάν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι, συνεχίστε την ανάγνωση. Ιχθύς Ενώ οι Ιχθείς...

5 τύποι άντρα που δεν αξίζουν ούτε λεπτό από το χρόνο μας!

To να είσαι ελεύθερη μετά τα 30 είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι νομίζει κανείς Έχεις να αντιμετωπίσεις δύο μπελάδες: O ένας είναι όλοι όσοι...

7 μυστικά για πεντακάθαρη κουζίνα!

Αν ένα δωμάτιο του σπιτιού οφείλει να είναι καθαρό, αυτό είναι σίγουρα η κουζίνα Κι ενώ το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα είναι στην ημερήσια διάταξη...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Σάββατο 23 Ιανουαρίου;

Tα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα υπάρξει ανάγκη για σταθεροποίηση τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την...

Οι 3 χειρότεροι σύντροφοι του ζωδιακού κύκλου

Μπορεί να μην το γνωρίζετε αλλά υπάρχουν τρία ζώδια που είναι οι χειρότεροι σύντροφοι. Εάν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι, συνεχίστε την ανάγνωση. Ιχθύς Ενώ οι Ιχθείς...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Φανερά ενοχλημένη με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (video)

Η Ιωάννα Μαλέσκου «σφάζει» με το γάντι Ηλιάνα Παπαγεωργίου Καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά για το 2021 βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου το βράδυ...

Ειρήνη Περικλέους: Πέρασε στα live του «The Voice» η 17χρονη Κύπρια; (video)

Ο Σάκης Ρουβάς «έσωσε» την Ειρήνη Περικλέους! Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (22/1) τα Battles του The Voice of Greece! Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης,...

Advertorials