MC MEDIA NETWORK

Tuesday, December 1, 2020

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/7-4/8)

Η εβδομάδα μας ξεκινάει με μία σημαντική πλανητική αλλαγή.

Στις 28 η Αφροδίτη -κοινωνικότητα, έρωτας, χρήμα και ευκαιρίες- μετακινείται από τον Καρκίνο στον Λέοντα. Η εύνοιά της δίνεται πρώτα στον Λέοντα και τον Τοξότη και λίγο πιο… κουτσουρεμένη λόγω Κρόνου – στον Κριό και τον Ζυγό. Μικρό μερίδιο εύνοιας και για τους Διδύμους.

Την 1η Αυγούστου ο Ερμής θ’ αρχίσει να φαίνεται σε κανονική τροχιά βοηθώντας περισσότερο Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς, Ταύρους και Παρθένους. 1η Αυγούστου και νέα Σελήνη στον Λέοντα. Ευνοϊκή για Λέοντες, Τοξότες, Κριούς, Ζυγούς και Διδύμους.

ΚΡΙΟΣ 
Λίγο περίεργες οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου αλλά ο Αύγουστος δίνει το παρών σ’ αυτήν την εβδομάδα και αυτό είναι καλό. Αυτό γιατί από πολλές απόψεις είναι ο μόνος καλοκαιρινός μήνας που θα σας επιτρέπει και να τα περάσετε καλά αλλά και παράλληλα να προχωρήσουν και αρκετά θέματα πιο ικανοποιητικά. Έως και τις 31 Ιουλίου μπορεί να υπάρχουν ακόμα… αρρυθμίες σε σπουδές, αιτήσεις, ταξίδια, μετακομίσεις και γενικώς γραφειοκρατία, αλλά από την 1η Αυγούστου μετριάζεται η δυσκολία και εξαλείφεται από τις 12 και μετά. Στα οικονομικά, αλλά και τα αισθηματικά από τις 28 Ιουλίου θα υπάρχει εύνοια που θα είναι πιο ουσιαστική μέσα στον Αύγουστο.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου όσο και το ξεκίνημα του Αυγούστου διαφοροποιούν κάπως τις συνθήκες που ίσχυαν έως 27 Ιουλίου ιδιαίτερα σε δύο τομείς. Ο ένας έχει σχέση με τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Μειώνονται κάποια έσοδα; Αυξάνονται τα έξοδα; Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείρισή τους. Το σπίτι ως χώρος με τις ανάγκες του, ένας χώρος πρόσκαιρης διαμονής, περιουσιακά και συγγενείς σχετίζονται με τα έξοδα. Ως προς τις διάφορες σχέσεις, φιλικές, επαγγελματικές, κοινωνικές, ερωτικές, από τις 28 Ιουλίου και έως το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα απαιτήσουν μεγαλύτερη αντικειμενικότητα, ψυχραιμία και προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ο κυβερνήτης σας Ερμής από τις 8 έως τις 31 Ιουλίου σε ανάδρομη τροχιά δεν σας άφησε και πολλά περιθώρια για χαλάρωση, αλλά το καλό είναι ότι η κούραση δεν θα πάει χαμένη. Την 1η Αυγούστου επανέρχεται σε ευθεία τροχιά και αυτό θα διευκολύνει και θα επιταχύνει μια σειρά τομέων δραστηριοτήτων και θεμάτων που σχετίζονται με: σπουδές, συμφωνίες, ταξίδια, μετακομίσεις, ρυθμίσεις πάσης φύσεως αλλά και με ό,τι σχετίζεται με τα σπορ και τα παιδιά. Η Αφροδίτη σε ευνοϊκή θέση προς το ζώδιό σας από τις 28 και μετά και σε μεγάλο μέρος του Αυγούστου θα συμβάλει θετικά στη βελτίωση των διάφορων σχέσεών σας και στα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο Ιούλιος τελειώνει και η εβδομάδα ξεκινάει με την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας. Εισέρχεται τη Δευτέρα το μεσημέρι και θα παραμείνει έως την Τετάρτη το απόγευμα. Αυτή η… επίσκεψη του κυβερνήτη στο ζώδιό σας και σπίτι του όπως θα λέγαμε θα λειτουργήσει… διεγερτικά. Έντονα συναισθήματα, ευαισθησίες, μνήμες, φιλοδοξία για κάτι καλύτερο, καινοτομίες, βελτιώσεις και καινούργια ξεκινήματα. Από την πρώτη Αυγούστου αρωγός παντού θα είναι και ο Ερμής που μπαίνει σε ευθεία τροχιά. Έως τις 31 Ιουλίου θα φαίνεται ανάδρομος. Ταξίδια, σπουδές, πελατεία, κοινό, συμφωνίες, αγοραπωλησίες και νίκη επί της… γραφειοκρατίας.

ΛΕΩΝ 

Περίοδος γενεθλίων αυτή -χρόνια σας πολλά και καλά- και βέβαια μπόλικες ευαισθησίες, προσδοκίες και νέοι προσανατολισμοί. Στο ζώδιό σας ο μαχητικός -ενίοτε και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός- Αρης, αλλά από τις 28 Ιουλίου και μετά και για μεγάλο μέρος του Αυγούστου και η Αφροδίτη. Τα συναισθήματα δεν είναι απλώς θερμά, αλλά… κοχλάζουν. Προσέχετε περισσότερο με ποιους θα συνταχθείτε, ποιους θα αφήσετε. Ίσως από τα μέσα Αυγούστου και μετά με πιο χαμηλούς τόνους και πιο ρεαλιστική αντιμετώπιση να αποφύγετε χοντρά λάθη. Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και ο Αύγουστος αλλάζουν σε πολλούς τομείς το συνηθισμένο τοπίο. Μη χάνετε το μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο Ιούλιος ολοκληρώνει τον κύκλο του χωρίς ιδιαίτερες επιβαρύνσεις και ο Αύγουστος ξεκινάει φέρνοντας τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ευθεία τροχιά. Αυτό θα συμβάλει θετικά στην επιτάχυνση των ρυθμών σε μία σειρά θεμάτων και τομέων που σχετίζονται με την καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους, αλλά και τα διάφορα μέσα της, μηνύματα, fax κ.λπ., τις σπουδές, τις διάφορες συμφωνίες, τα συμβόλαια, τα ταξίδια, τις μετακομίσεις αλλά και ό,τι σχετίζεται με το παιδί και τη γραφειοκρατία. Σε οικονομικό επίπεδο ευνοούνται οι κρυφές δοσοληψίες και διαμεσολαβήσεις. Όπως και στον έρωτα, κάτι ερωτικό και καταπιεσμένο παίζει στο «κρυφό».

ΖΥΓΟΣ 

Ο Ιούλιος σας αποχαιρετά και μάλλον νιώθετε ανακουφισμένοι, αφού από τα μέσα Μαΐου δεν έχετε περάσει λίγα. Ο Αύγουστος, που βάζει πόδι αυτήν την εβδομάδα, έρχεται με καλύτερες διαθέσεις. Σαφώς οι «διαθέσεις» αυτές θα εκφραστούν μέσα στις περιοριστικές συνθήκες που υπαγορεύει η παρουσία του Κρόνου -εμπόδια, βάρος, περιορισμός- από τον Αιγόκερω. Αυτή η παρουσία εκεί επιτρέπει μικρά προσεκτικά βήματα παντού και όχι βιασύνη. Από τις 28 Ιουλίου στις βοήθειες -πλην του Δία που τώρα αφορά εσάς του δευτέρου δεκαημέρου- θα προστεθεί και αυτή της Αφροδίτης. Ιδιαίτερα για τα οικονομικά, τα διάφορα συμφέροντα, αλλά και τα ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήδη ο Ιούλιος από τις 2 περίπου και ύστερα σας έχει βάλει να εργαστείτε ή να ζήσετε σε διαφορετικούς ρυθμούς και συνθήκες. Ακόμα και έως τις 27 που υποτίθεται ότι είχατε και κάποιες «βοήθειες», η κούραση, το άγχος και η πίεση έδιναν συνεχώς το παρών. Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και οι πρώτες του Αυγούστου αρχίζουν να… πρεσάρουν κάπως περισσότερο και αυτό θα γίνει πιο φανερό σε δύο τομείς. Ο ένας είναι αυτός των οικονομικών και των πάσης φύσεως συμφερόντων σας και ο άλλος αφορά στις διάφορες σχέσεις και στα αισθηματικά. Από τις 28 Ιουλίου λοιπόν και μετά να ζυγίζετε με προσοχή αποφάσεις και ενέργειες. Οχι βιασύνες με τις νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο Ιούλιος κλείνει τον κύκλο του αλλά φροντίζοντας να σας αφήσει μια ευνοϊκή παρακαταθήκη και για μεγάλο μέρος του Αυγούστου. Από τις 28 και μετά στα «όπλα» σας προστίθεται και η εύνοια της Αφροδίτης. Αυτή θα συμβάλει θετικά στην εργασία, στα οικονομικά, αλλά και στη βελτίωση του γάμου ή της σχέσης σας. Σε κοινωνικό επίπεδο επίσης οι μετοχές σας ανεβαίνουν, ενώ από τις 28 και ύστερα μπορεί να γίνουν και αξιόλογες γνωριμίες. Από την 1η Αυγούστου με τον Ερμή πλέον σε ευθεία και όχι πια ανάδρομη τροχιά, μπορεί να υπάρξει και μια μεγαλύτερη ταχύτητα σε υποθέσεις που σχετίζονται με συντάξεις, εφάπαξ, ασφάλειες και κληρονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Ιούλιος των δύο εκλείψεων, της μίας νέας Σελήνης και επίσης της μίας πανσελήνου, ευτυχώς τελείωσε -και μπαίνω στον πειρασμό να σας αποκαλύψω ότι ο επόμενος του 2020 θα είναι κάπως πιο… τσουχτερός για σας του τρίτου δεκαημέρου και όχι των υπολοίπων. Βεβαίως η παρουσία του Πλούτωνα και του Κρόνου στο ζώδιό σας -που τώρα αφορά περισσότερο εσάς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου- περιορίζει τα θετικά και κάνει το… καλό καλούτσικο. Αν πρέπει ακόμα να προσέξετε όλοι σας κάτι είναι η κόντρα του Ερμή με το ζώδιό σας που μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις, μπερδέματα κ.λπ. Σπουδές, συμφωνίες, ταξίδια, «παιδιά» και γραφειοκρατία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήταν ο Ιούλιος -περίπου από τις 2 και μετά- που ξεκίνησε κάπως να διαφοροποιεί την καθημερινότητά σας, τους ρυθμούς εργασίας ή ζωής. Συνεταιρισμοί, συνεργασίες και πάσης φύσεως σχέσεις μπήκαν στο… κρεβάτι του Προκρούστη. Ορισμένοι από τις 2 Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου μπορεί να επιλέξατε -ή να υποχρεωθήκατε εκ των πραγμάτων- να κάνετε αλλαγές ή νέες επιλογές. Ο ανταγωνισμός μεγάλος και στη δουλειά, αλλά και στον έρωτα. Η Αφροδίτη -χρήμα, κέρδος, αισθήματα, δεσμεύσεις- από τις 28 Ιουλίου και για μεγάλο μέρος του Αυγούστου θα είναι κόντρα σας. Προσεκτικότερα λοιπόν σε… οικονομικές ή… ερωτικές «ζημιές».

ΙΧΘΥΕΣ 
Η προτελευταία εβδομάδα του Ιουλίου βοήθησε κάπως να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας, αλλά και αυτά που έπρεπε να γίνουν από τη μεριά σας. Η Κυριακή 28 αλλάζει την πορεία της Αφροδίτης -ήταν κάπως πιο ευνοϊκή σε σχέση με τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας όπως και με τις σχέσεις- και μετατοπίζει το ενδιαφέρον περισσότερο στα επαγγελματικά και στις εξελίξεις γύρω από αυτά. Το θετικό είναι πως από την 1η Αυγούστου θα έχετε «βοηθό» σας τον Ερμή που σταματάει την ανάδρομη τροχιά του και επανέρχεται στα κανονικά. Συμφωνίες, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, ταξίδια, μετακομίσεις, σπουδές και νέες γνωριμίες, επικοινωνία στα θετικά.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΚΡΙΟΣ: Κυριακή, Πέμπτη και Παρασκευή
ΤΑΥΡΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη μεσημέρι. Σάββατο
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κυριακή έως Δευτέρα απόγευμα και από μεσημέρι Τετάρτης έως μεσημέρι Παρασκευής
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα, Σάββατο
ΛΕΩΝ: Κυριακή, από Τετάρτη απόγευμα έως και Παρασκευή απόγευμα
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από το απόγευμα της Δευτέρας έως το μεσημέρι της Τετάρτης και από το απόγευμα της Παρασκευής έως και την Κυριακή
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή 28, Πέμπτη και Παρασκευή
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη μεσημέρι, Σάββατο
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από Τετάρτη απόγευμα έως και Παρασκευή μεσημέρι
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σάββατο, Κυριακή
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κυριακή
ΙΧΘΥΕΣ: Από το απόγευμα της Δευτέρας έως το μεσημέρι της Τετάρτης

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
ΚΡΙΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα
ΤΑΥΡΟΣ: Από Τετάρτη μεσημέρι έως Παρασκευή απόγευμα
ΔΙΔΥΜΟΙ: Από μεσημέρι Παρασκευής έως και Κυριακή
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ~ ΛΕΩΝ: Κυριακή, από Τετάρτη απόγευμα έως και Παρασκευή απόγευμα
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή έως Δευτέρα απόγευμα
ΖΥΓΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από Τετάρτη μεσημέρι έως Παρασκευή απόγευμα
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυριακή έως απόγευμα Δευτέρας και από μεσημέρι Παρασκευής έως και Κυριακή
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα
ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή έως μεσημέρι Δευτέρας και από Παρασκευή μεσημέρι έως Κυριακή

 

ethnos.gr

Η εβδομάδα μας ξεκινάει με μία σημαντική πλανητική αλλαγή.

Στις 28 η Αφροδίτη -κοινωνικότητα, έρωτας, χρήμα και ευκαιρίες- μετακινείται από τον Καρκίνο στον Λέοντα. Η εύνοιά της δίνεται πρώτα στον Λέοντα και τον Τοξότη και λίγο πιο… κουτσουρεμένη λόγω Κρόνου – στον Κριό και τον Ζυγό. Μικρό μερίδιο εύνοιας και για τους Διδύμους.

Την 1η Αυγούστου ο Ερμής θ’ αρχίσει να φαίνεται σε κανονική τροχιά βοηθώντας περισσότερο Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς, Ταύρους και Παρθένους. 1η Αυγούστου και νέα Σελήνη στον Λέοντα. Ευνοϊκή για Λέοντες, Τοξότες, Κριούς, Ζυγούς και Διδύμους.

ΚΡΙΟΣ 
Λίγο περίεργες οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου αλλά ο Αύγουστος δίνει το παρών σ’ αυτήν την εβδομάδα και αυτό είναι καλό. Αυτό γιατί από πολλές απόψεις είναι ο μόνος καλοκαιρινός μήνας που θα σας επιτρέπει και να τα περάσετε καλά αλλά και παράλληλα να προχωρήσουν και αρκετά θέματα πιο ικανοποιητικά. Έως και τις 31 Ιουλίου μπορεί να υπάρχουν ακόμα… αρρυθμίες σε σπουδές, αιτήσεις, ταξίδια, μετακομίσεις και γενικώς γραφειοκρατία, αλλά από την 1η Αυγούστου μετριάζεται η δυσκολία και εξαλείφεται από τις 12 και μετά. Στα οικονομικά, αλλά και τα αισθηματικά από τις 28 Ιουλίου θα υπάρχει εύνοια που θα είναι πιο ουσιαστική μέσα στον Αύγουστο.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου όσο και το ξεκίνημα του Αυγούστου διαφοροποιούν κάπως τις συνθήκες που ίσχυαν έως 27 Ιουλίου ιδιαίτερα σε δύο τομείς. Ο ένας έχει σχέση με τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Μειώνονται κάποια έσοδα; Αυξάνονται τα έξοδα; Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείρισή τους. Το σπίτι ως χώρος με τις ανάγκες του, ένας χώρος πρόσκαιρης διαμονής, περιουσιακά και συγγενείς σχετίζονται με τα έξοδα. Ως προς τις διάφορες σχέσεις, φιλικές, επαγγελματικές, κοινωνικές, ερωτικές, από τις 28 Ιουλίου και έως το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα απαιτήσουν μεγαλύτερη αντικειμενικότητα, ψυχραιμία και προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ο κυβερνήτης σας Ερμής από τις 8 έως τις 31 Ιουλίου σε ανάδρομη τροχιά δεν σας άφησε και πολλά περιθώρια για χαλάρωση, αλλά το καλό είναι ότι η κούραση δεν θα πάει χαμένη. Την 1η Αυγούστου επανέρχεται σε ευθεία τροχιά και αυτό θα διευκολύνει και θα επιταχύνει μια σειρά τομέων δραστηριοτήτων και θεμάτων που σχετίζονται με: σπουδές, συμφωνίες, ταξίδια, μετακομίσεις, ρυθμίσεις πάσης φύσεως αλλά και με ό,τι σχετίζεται με τα σπορ και τα παιδιά. Η Αφροδίτη σε ευνοϊκή θέση προς το ζώδιό σας από τις 28 και μετά και σε μεγάλο μέρος του Αυγούστου θα συμβάλει θετικά στη βελτίωση των διάφορων σχέσεών σας και στα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο Ιούλιος τελειώνει και η εβδομάδα ξεκινάει με την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας. Εισέρχεται τη Δευτέρα το μεσημέρι και θα παραμείνει έως την Τετάρτη το απόγευμα. Αυτή η… επίσκεψη του κυβερνήτη στο ζώδιό σας και σπίτι του όπως θα λέγαμε θα λειτουργήσει… διεγερτικά. Έντονα συναισθήματα, ευαισθησίες, μνήμες, φιλοδοξία για κάτι καλύτερο, καινοτομίες, βελτιώσεις και καινούργια ξεκινήματα. Από την πρώτη Αυγούστου αρωγός παντού θα είναι και ο Ερμής που μπαίνει σε ευθεία τροχιά. Έως τις 31 Ιουλίου θα φαίνεται ανάδρομος. Ταξίδια, σπουδές, πελατεία, κοινό, συμφωνίες, αγοραπωλησίες και νίκη επί της… γραφειοκρατίας.

ΛΕΩΝ 

Περίοδος γενεθλίων αυτή -χρόνια σας πολλά και καλά- και βέβαια μπόλικες ευαισθησίες, προσδοκίες και νέοι προσανατολισμοί. Στο ζώδιό σας ο μαχητικός -ενίοτε και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός- Αρης, αλλά από τις 28 Ιουλίου και μετά και για μεγάλο μέρος του Αυγούστου και η Αφροδίτη. Τα συναισθήματα δεν είναι απλώς θερμά, αλλά… κοχλάζουν. Προσέχετε περισσότερο με ποιους θα συνταχθείτε, ποιους θα αφήσετε. Ίσως από τα μέσα Αυγούστου και μετά με πιο χαμηλούς τόνους και πιο ρεαλιστική αντιμετώπιση να αποφύγετε χοντρά λάθη. Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και ο Αύγουστος αλλάζουν σε πολλούς τομείς το συνηθισμένο τοπίο. Μη χάνετε το μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο Ιούλιος ολοκληρώνει τον κύκλο του χωρίς ιδιαίτερες επιβαρύνσεις και ο Αύγουστος ξεκινάει φέρνοντας τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ευθεία τροχιά. Αυτό θα συμβάλει θετικά στην επιτάχυνση των ρυθμών σε μία σειρά θεμάτων και τομέων που σχετίζονται με την καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους, αλλά και τα διάφορα μέσα της, μηνύματα, fax κ.λπ., τις σπουδές, τις διάφορες συμφωνίες, τα συμβόλαια, τα ταξίδια, τις μετακομίσεις αλλά και ό,τι σχετίζεται με το παιδί και τη γραφειοκρατία. Σε οικονομικό επίπεδο ευνοούνται οι κρυφές δοσοληψίες και διαμεσολαβήσεις. Όπως και στον έρωτα, κάτι ερωτικό και καταπιεσμένο παίζει στο «κρυφό».

ΖΥΓΟΣ 

Ο Ιούλιος σας αποχαιρετά και μάλλον νιώθετε ανακουφισμένοι, αφού από τα μέσα Μαΐου δεν έχετε περάσει λίγα. Ο Αύγουστος, που βάζει πόδι αυτήν την εβδομάδα, έρχεται με καλύτερες διαθέσεις. Σαφώς οι «διαθέσεις» αυτές θα εκφραστούν μέσα στις περιοριστικές συνθήκες που υπαγορεύει η παρουσία του Κρόνου -εμπόδια, βάρος, περιορισμός- από τον Αιγόκερω. Αυτή η παρουσία εκεί επιτρέπει μικρά προσεκτικά βήματα παντού και όχι βιασύνη. Από τις 28 Ιουλίου στις βοήθειες -πλην του Δία που τώρα αφορά εσάς του δευτέρου δεκαημέρου- θα προστεθεί και αυτή της Αφροδίτης. Ιδιαίτερα για τα οικονομικά, τα διάφορα συμφέροντα, αλλά και τα ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήδη ο Ιούλιος από τις 2 περίπου και ύστερα σας έχει βάλει να εργαστείτε ή να ζήσετε σε διαφορετικούς ρυθμούς και συνθήκες. Ακόμα και έως τις 27 που υποτίθεται ότι είχατε και κάποιες «βοήθειες», η κούραση, το άγχος και η πίεση έδιναν συνεχώς το παρών. Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και οι πρώτες του Αυγούστου αρχίζουν να… πρεσάρουν κάπως περισσότερο και αυτό θα γίνει πιο φανερό σε δύο τομείς. Ο ένας είναι αυτός των οικονομικών και των πάσης φύσεως συμφερόντων σας και ο άλλος αφορά στις διάφορες σχέσεις και στα αισθηματικά. Από τις 28 Ιουλίου λοιπόν και μετά να ζυγίζετε με προσοχή αποφάσεις και ενέργειες. Οχι βιασύνες με τις νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο Ιούλιος κλείνει τον κύκλο του αλλά φροντίζοντας να σας αφήσει μια ευνοϊκή παρακαταθήκη και για μεγάλο μέρος του Αυγούστου. Από τις 28 και μετά στα «όπλα» σας προστίθεται και η εύνοια της Αφροδίτης. Αυτή θα συμβάλει θετικά στην εργασία, στα οικονομικά, αλλά και στη βελτίωση του γάμου ή της σχέσης σας. Σε κοινωνικό επίπεδο επίσης οι μετοχές σας ανεβαίνουν, ενώ από τις 28 και ύστερα μπορεί να γίνουν και αξιόλογες γνωριμίες. Από την 1η Αυγούστου με τον Ερμή πλέον σε ευθεία και όχι πια ανάδρομη τροχιά, μπορεί να υπάρξει και μια μεγαλύτερη ταχύτητα σε υποθέσεις που σχετίζονται με συντάξεις, εφάπαξ, ασφάλειες και κληρονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Ιούλιος των δύο εκλείψεων, της μίας νέας Σελήνης και επίσης της μίας πανσελήνου, ευτυχώς τελείωσε -και μπαίνω στον πειρασμό να σας αποκαλύψω ότι ο επόμενος του 2020 θα είναι κάπως πιο… τσουχτερός για σας του τρίτου δεκαημέρου και όχι των υπολοίπων. Βεβαίως η παρουσία του Πλούτωνα και του Κρόνου στο ζώδιό σας -που τώρα αφορά περισσότερο εσάς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου- περιορίζει τα θετικά και κάνει το… καλό καλούτσικο. Αν πρέπει ακόμα να προσέξετε όλοι σας κάτι είναι η κόντρα του Ερμή με το ζώδιό σας που μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις, μπερδέματα κ.λπ. Σπουδές, συμφωνίες, ταξίδια, «παιδιά» και γραφειοκρατία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήταν ο Ιούλιος -περίπου από τις 2 και μετά- που ξεκίνησε κάπως να διαφοροποιεί την καθημερινότητά σας, τους ρυθμούς εργασίας ή ζωής. Συνεταιρισμοί, συνεργασίες και πάσης φύσεως σχέσεις μπήκαν στο… κρεβάτι του Προκρούστη. Ορισμένοι από τις 2 Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου μπορεί να επιλέξατε -ή να υποχρεωθήκατε εκ των πραγμάτων- να κάνετε αλλαγές ή νέες επιλογές. Ο ανταγωνισμός μεγάλος και στη δουλειά, αλλά και στον έρωτα. Η Αφροδίτη -χρήμα, κέρδος, αισθήματα, δεσμεύσεις- από τις 28 Ιουλίου και για μεγάλο μέρος του Αυγούστου θα είναι κόντρα σας. Προσεκτικότερα λοιπόν σε… οικονομικές ή… ερωτικές «ζημιές».

ΙΧΘΥΕΣ 
Η προτελευταία εβδομάδα του Ιουλίου βοήθησε κάπως να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας, αλλά και αυτά που έπρεπε να γίνουν από τη μεριά σας. Η Κυριακή 28 αλλάζει την πορεία της Αφροδίτης -ήταν κάπως πιο ευνοϊκή σε σχέση με τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας όπως και με τις σχέσεις- και μετατοπίζει το ενδιαφέρον περισσότερο στα επαγγελματικά και στις εξελίξεις γύρω από αυτά. Το θετικό είναι πως από την 1η Αυγούστου θα έχετε «βοηθό» σας τον Ερμή που σταματάει την ανάδρομη τροχιά του και επανέρχεται στα κανονικά. Συμφωνίες, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, ταξίδια, μετακομίσεις, σπουδές και νέες γνωριμίες, επικοινωνία στα θετικά.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΚΡΙΟΣ: Κυριακή, Πέμπτη και Παρασκευή
ΤΑΥΡΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη μεσημέρι. Σάββατο
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κυριακή έως Δευτέρα απόγευμα και από μεσημέρι Τετάρτης έως μεσημέρι Παρασκευής
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα, Σάββατο
ΛΕΩΝ: Κυριακή, από Τετάρτη απόγευμα έως και Παρασκευή απόγευμα
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από το απόγευμα της Δευτέρας έως το μεσημέρι της Τετάρτης και από το απόγευμα της Παρασκευής έως και την Κυριακή
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή 28, Πέμπτη και Παρασκευή
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη μεσημέρι, Σάββατο
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από Τετάρτη απόγευμα έως και Παρασκευή μεσημέρι
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σάββατο, Κυριακή
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κυριακή
ΙΧΘΥΕΣ: Από το απόγευμα της Δευτέρας έως το μεσημέρι της Τετάρτης

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
ΚΡΙΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα
ΤΑΥΡΟΣ: Από Τετάρτη μεσημέρι έως Παρασκευή απόγευμα
ΔΙΔΥΜΟΙ: Από μεσημέρι Παρασκευής έως και Κυριακή
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ~ ΛΕΩΝ: Κυριακή, από Τετάρτη απόγευμα έως και Παρασκευή απόγευμα
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή έως Δευτέρα απόγευμα
ΖΥΓΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από Τετάρτη μεσημέρι έως Παρασκευή απόγευμα
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυριακή έως απόγευμα Δευτέρας και από μεσημέρι Παρασκευής έως και Κυριακή
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα
ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή έως μεσημέρι Δευτέρας και από Παρασκευή μεσημέρι έως Κυριακή

 

ethnos.gr

Η εβδομάδα μας ξεκινάει με μία σημαντική πλανητική αλλαγή.

Στις 28 η Αφροδίτη -κοινωνικότητα, έρωτας, χρήμα και ευκαιρίες- μετακινείται από τον Καρκίνο στον Λέοντα. Η εύνοιά της δίνεται πρώτα στον Λέοντα και τον Τοξότη και λίγο πιο… κουτσουρεμένη λόγω Κρόνου – στον Κριό και τον Ζυγό. Μικρό μερίδιο εύνοιας και για τους Διδύμους.

Την 1η Αυγούστου ο Ερμής θ’ αρχίσει να φαίνεται σε κανονική τροχιά βοηθώντας περισσότερο Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς, Ταύρους και Παρθένους. 1η Αυγούστου και νέα Σελήνη στον Λέοντα. Ευνοϊκή για Λέοντες, Τοξότες, Κριούς, Ζυγούς και Διδύμους.

ΚΡΙΟΣ 
Λίγο περίεργες οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου αλλά ο Αύγουστος δίνει το παρών σ’ αυτήν την εβδομάδα και αυτό είναι καλό. Αυτό γιατί από πολλές απόψεις είναι ο μόνος καλοκαιρινός μήνας που θα σας επιτρέπει και να τα περάσετε καλά αλλά και παράλληλα να προχωρήσουν και αρκετά θέματα πιο ικανοποιητικά. Έως και τις 31 Ιουλίου μπορεί να υπάρχουν ακόμα… αρρυθμίες σε σπουδές, αιτήσεις, ταξίδια, μετακομίσεις και γενικώς γραφειοκρατία, αλλά από την 1η Αυγούστου μετριάζεται η δυσκολία και εξαλείφεται από τις 12 και μετά. Στα οικονομικά, αλλά και τα αισθηματικά από τις 28 Ιουλίου θα υπάρχει εύνοια που θα είναι πιο ουσιαστική μέσα στον Αύγουστο.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου όσο και το ξεκίνημα του Αυγούστου διαφοροποιούν κάπως τις συνθήκες που ίσχυαν έως 27 Ιουλίου ιδιαίτερα σε δύο τομείς. Ο ένας έχει σχέση με τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Μειώνονται κάποια έσοδα; Αυξάνονται τα έξοδα; Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείρισή τους. Το σπίτι ως χώρος με τις ανάγκες του, ένας χώρος πρόσκαιρης διαμονής, περιουσιακά και συγγενείς σχετίζονται με τα έξοδα. Ως προς τις διάφορες σχέσεις, φιλικές, επαγγελματικές, κοινωνικές, ερωτικές, από τις 28 Ιουλίου και έως το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα απαιτήσουν μεγαλύτερη αντικειμενικότητα, ψυχραιμία και προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ο κυβερνήτης σας Ερμής από τις 8 έως τις 31 Ιουλίου σε ανάδρομη τροχιά δεν σας άφησε και πολλά περιθώρια για χαλάρωση, αλλά το καλό είναι ότι η κούραση δεν θα πάει χαμένη. Την 1η Αυγούστου επανέρχεται σε ευθεία τροχιά και αυτό θα διευκολύνει και θα επιταχύνει μια σειρά τομέων δραστηριοτήτων και θεμάτων που σχετίζονται με: σπουδές, συμφωνίες, ταξίδια, μετακομίσεις, ρυθμίσεις πάσης φύσεως αλλά και με ό,τι σχετίζεται με τα σπορ και τα παιδιά. Η Αφροδίτη σε ευνοϊκή θέση προς το ζώδιό σας από τις 28 και μετά και σε μεγάλο μέρος του Αυγούστου θα συμβάλει θετικά στη βελτίωση των διάφορων σχέσεών σας και στα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο Ιούλιος τελειώνει και η εβδομάδα ξεκινάει με την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας. Εισέρχεται τη Δευτέρα το μεσημέρι και θα παραμείνει έως την Τετάρτη το απόγευμα. Αυτή η… επίσκεψη του κυβερνήτη στο ζώδιό σας και σπίτι του όπως θα λέγαμε θα λειτουργήσει… διεγερτικά. Έντονα συναισθήματα, ευαισθησίες, μνήμες, φιλοδοξία για κάτι καλύτερο, καινοτομίες, βελτιώσεις και καινούργια ξεκινήματα. Από την πρώτη Αυγούστου αρωγός παντού θα είναι και ο Ερμής που μπαίνει σε ευθεία τροχιά. Έως τις 31 Ιουλίου θα φαίνεται ανάδρομος. Ταξίδια, σπουδές, πελατεία, κοινό, συμφωνίες, αγοραπωλησίες και νίκη επί της… γραφειοκρατίας.

ΛΕΩΝ 

Περίοδος γενεθλίων αυτή -χρόνια σας πολλά και καλά- και βέβαια μπόλικες ευαισθησίες, προσδοκίες και νέοι προσανατολισμοί. Στο ζώδιό σας ο μαχητικός -ενίοτε και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός- Αρης, αλλά από τις 28 Ιουλίου και μετά και για μεγάλο μέρος του Αυγούστου και η Αφροδίτη. Τα συναισθήματα δεν είναι απλώς θερμά, αλλά… κοχλάζουν. Προσέχετε περισσότερο με ποιους θα συνταχθείτε, ποιους θα αφήσετε. Ίσως από τα μέσα Αυγούστου και μετά με πιο χαμηλούς τόνους και πιο ρεαλιστική αντιμετώπιση να αποφύγετε χοντρά λάθη. Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και ο Αύγουστος αλλάζουν σε πολλούς τομείς το συνηθισμένο τοπίο. Μη χάνετε το μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο Ιούλιος ολοκληρώνει τον κύκλο του χωρίς ιδιαίτερες επιβαρύνσεις και ο Αύγουστος ξεκινάει φέρνοντας τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ευθεία τροχιά. Αυτό θα συμβάλει θετικά στην επιτάχυνση των ρυθμών σε μία σειρά θεμάτων και τομέων που σχετίζονται με την καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους, αλλά και τα διάφορα μέσα της, μηνύματα, fax κ.λπ., τις σπουδές, τις διάφορες συμφωνίες, τα συμβόλαια, τα ταξίδια, τις μετακομίσεις αλλά και ό,τι σχετίζεται με το παιδί και τη γραφειοκρατία. Σε οικονομικό επίπεδο ευνοούνται οι κρυφές δοσοληψίες και διαμεσολαβήσεις. Όπως και στον έρωτα, κάτι ερωτικό και καταπιεσμένο παίζει στο «κρυφό».

ΖΥΓΟΣ 

Ο Ιούλιος σας αποχαιρετά και μάλλον νιώθετε ανακουφισμένοι, αφού από τα μέσα Μαΐου δεν έχετε περάσει λίγα. Ο Αύγουστος, που βάζει πόδι αυτήν την εβδομάδα, έρχεται με καλύτερες διαθέσεις. Σαφώς οι «διαθέσεις» αυτές θα εκφραστούν μέσα στις περιοριστικές συνθήκες που υπαγορεύει η παρουσία του Κρόνου -εμπόδια, βάρος, περιορισμός- από τον Αιγόκερω. Αυτή η παρουσία εκεί επιτρέπει μικρά προσεκτικά βήματα παντού και όχι βιασύνη. Από τις 28 Ιουλίου στις βοήθειες -πλην του Δία που τώρα αφορά εσάς του δευτέρου δεκαημέρου- θα προστεθεί και αυτή της Αφροδίτης. Ιδιαίτερα για τα οικονομικά, τα διάφορα συμφέροντα, αλλά και τα ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήδη ο Ιούλιος από τις 2 περίπου και ύστερα σας έχει βάλει να εργαστείτε ή να ζήσετε σε διαφορετικούς ρυθμούς και συνθήκες. Ακόμα και έως τις 27 που υποτίθεται ότι είχατε και κάποιες «βοήθειες», η κούραση, το άγχος και η πίεση έδιναν συνεχώς το παρών. Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και οι πρώτες του Αυγούστου αρχίζουν να… πρεσάρουν κάπως περισσότερο και αυτό θα γίνει πιο φανερό σε δύο τομείς. Ο ένας είναι αυτός των οικονομικών και των πάσης φύσεως συμφερόντων σας και ο άλλος αφορά στις διάφορες σχέσεις και στα αισθηματικά. Από τις 28 Ιουλίου λοιπόν και μετά να ζυγίζετε με προσοχή αποφάσεις και ενέργειες. Οχι βιασύνες με τις νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο Ιούλιος κλείνει τον κύκλο του αλλά φροντίζοντας να σας αφήσει μια ευνοϊκή παρακαταθήκη και για μεγάλο μέρος του Αυγούστου. Από τις 28 και μετά στα «όπλα» σας προστίθεται και η εύνοια της Αφροδίτης. Αυτή θα συμβάλει θετικά στην εργασία, στα οικονομικά, αλλά και στη βελτίωση του γάμου ή της σχέσης σας. Σε κοινωνικό επίπεδο επίσης οι μετοχές σας ανεβαίνουν, ενώ από τις 28 και ύστερα μπορεί να γίνουν και αξιόλογες γνωριμίες. Από την 1η Αυγούστου με τον Ερμή πλέον σε ευθεία και όχι πια ανάδρομη τροχιά, μπορεί να υπάρξει και μια μεγαλύτερη ταχύτητα σε υποθέσεις που σχετίζονται με συντάξεις, εφάπαξ, ασφάλειες και κληρονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Ιούλιος των δύο εκλείψεων, της μίας νέας Σελήνης και επίσης της μίας πανσελήνου, ευτυχώς τελείωσε -και μπαίνω στον πειρασμό να σας αποκαλύψω ότι ο επόμενος του 2020 θα είναι κάπως πιο… τσουχτερός για σας του τρίτου δεκαημέρου και όχι των υπολοίπων. Βεβαίως η παρουσία του Πλούτωνα και του Κρόνου στο ζώδιό σας -που τώρα αφορά περισσότερο εσάς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου- περιορίζει τα θετικά και κάνει το… καλό καλούτσικο. Αν πρέπει ακόμα να προσέξετε όλοι σας κάτι είναι η κόντρα του Ερμή με το ζώδιό σας που μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις, μπερδέματα κ.λπ. Σπουδές, συμφωνίες, ταξίδια, «παιδιά» και γραφειοκρατία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήταν ο Ιούλιος -περίπου από τις 2 και μετά- που ξεκίνησε κάπως να διαφοροποιεί την καθημερινότητά σας, τους ρυθμούς εργασίας ή ζωής. Συνεταιρισμοί, συνεργασίες και πάσης φύσεως σχέσεις μπήκαν στο… κρεβάτι του Προκρούστη. Ορισμένοι από τις 2 Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου μπορεί να επιλέξατε -ή να υποχρεωθήκατε εκ των πραγμάτων- να κάνετε αλλαγές ή νέες επιλογές. Ο ανταγωνισμός μεγάλος και στη δουλειά, αλλά και στον έρωτα. Η Αφροδίτη -χρήμα, κέρδος, αισθήματα, δεσμεύσεις- από τις 28 Ιουλίου και για μεγάλο μέρος του Αυγούστου θα είναι κόντρα σας. Προσεκτικότερα λοιπόν σε… οικονομικές ή… ερωτικές «ζημιές».

ΙΧΘΥΕΣ 
Η προτελευταία εβδομάδα του Ιουλίου βοήθησε κάπως να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας, αλλά και αυτά που έπρεπε να γίνουν από τη μεριά σας. Η Κυριακή 28 αλλάζει την πορεία της Αφροδίτης -ήταν κάπως πιο ευνοϊκή σε σχέση με τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας όπως και με τις σχέσεις- και μετατοπίζει το ενδιαφέρον περισσότερο στα επαγγελματικά και στις εξελίξεις γύρω από αυτά. Το θετικό είναι πως από την 1η Αυγούστου θα έχετε «βοηθό» σας τον Ερμή που σταματάει την ανάδρομη τροχιά του και επανέρχεται στα κανονικά. Συμφωνίες, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, ταξίδια, μετακομίσεις, σπουδές και νέες γνωριμίες, επικοινωνία στα θετικά.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΚΡΙΟΣ: Κυριακή, Πέμπτη και Παρασκευή
ΤΑΥΡΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη μεσημέρι. Σάββατο
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κυριακή έως Δευτέρα απόγευμα και από μεσημέρι Τετάρτης έως μεσημέρι Παρασκευής
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα, Σάββατο
ΛΕΩΝ: Κυριακή, από Τετάρτη απόγευμα έως και Παρασκευή απόγευμα
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από το απόγευμα της Δευτέρας έως το μεσημέρι της Τετάρτης και από το απόγευμα της Παρασκευής έως και την Κυριακή
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή 28, Πέμπτη και Παρασκευή
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη μεσημέρι, Σάββατο
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από Τετάρτη απόγευμα έως και Παρασκευή μεσημέρι
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σάββατο, Κυριακή
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κυριακή
ΙΧΘΥΕΣ: Από το απόγευμα της Δευτέρας έως το μεσημέρι της Τετάρτης

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
ΚΡΙΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα
ΤΑΥΡΟΣ: Από Τετάρτη μεσημέρι έως Παρασκευή απόγευμα
ΔΙΔΥΜΟΙ: Από μεσημέρι Παρασκευής έως και Κυριακή
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ~ ΛΕΩΝ: Κυριακή, από Τετάρτη απόγευμα έως και Παρασκευή απόγευμα
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή έως Δευτέρα απόγευμα
ΖΥΓΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από Τετάρτη μεσημέρι έως Παρασκευή απόγευμα
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυριακή έως απόγευμα Δευτέρας και από μεσημέρι Παρασκευής έως και Κυριακή
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα
ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή έως μεσημέρι Δευτέρας και από Παρασκευή μεσημέρι έως Κυριακή

 

ethnos.gr

Μαριλένη Σταύρου: Δείχνει τη γυμνή κοιλιά της μια ανάσα πριν τον τοκετό

Έτοιμη να ξαναγίνει μαμά η Μαριλένη Σταύρου Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαριλένη Σταύρου. Η δημοφιλής Κύπρια ηθοποιός και ο...

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Δεκέμβριο

Ποια ζώδια θα ζοριστούν αυτό τον Δεκέμβριο; Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2020, που -όπως γίνεται πάντα- για άλλους θα είναι καλός, ενώ για άλλους...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ποζάρει στο στολισμένο της σπίτι

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μπήκε σε εορταστικό mood Πλησιάζει η πιο υπέροχη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Φέτος, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, όλοι νιώθουμε την...

Ραμόνα Φίλιπ: Μας αποκάλυψε την ηλικία της!

Γενέθλια για τη Ραμόνα Φίλιπ Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Ραμόνα Φίλιπ είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και κομψές γυναίκες της κοσμικής ζωής της...

Ελένη Μενεγάκη: «Έλιωσε» στην αγκαλιά του γιου της

Φανερά συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη Τα γενέθλιά του γιόρτασε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου ο Άγγελος Λάτσιος. Ο πρωτότοκος γιος του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη,...

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο 2020 Πώς θα είναι ο τελευταίος μήνας του 2020 για όλα τα ζώδια; Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για...

Γιώργος Μερκής: «Χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό…»

Ο Γιώργος Μερκής έστειλε τις πιο όμορφες ευχές του στη σύζυγό του Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για την Άντρεα Κυριάκου. Η δημοφιλής ραδιοφωνική παραγωγός και social...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ποζάρει στο στολισμένο της σπίτι

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μπήκε σε εορταστικό mood Πλησιάζει η πιο υπέροχη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Φέτος, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, όλοι νιώθουμε την...

Γιώτα Παπαδοπούλου: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα 4 παιδιά της

Σε χριστουγεννιάτικο mood η Γιώτα Παπαδοπούλου και τα παιδιά της Πλησιάζει η πιο υπέροχη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Φέτος, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά,...

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Δεκέμβριο

Ποια ζώδια θα ζοριστούν αυτό τον Δεκέμβριο; Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2020, που -όπως γίνεται πάντα- για άλλους θα είναι καλός, ενώ για άλλους...

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο 2020 Πώς θα είναι ο τελευταίος μήνας του 2020 για όλα τα ζώδια; Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για...

Ερωτικός μήνας ο Δεκέμβριος γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Ο Δεκέμβριος θα είναι ερωτικός μήνας για αυτά τα ζώδια Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο κρύος μήνας του χρόνου και ίσως θεωρείται και ο πιο...

Έρευνα αποκαλύπτει πως τα ξεχωριστά κρεβάτια στα ζευγάρια φέρνουν την ευτυχία

Μια απίστευτη έρευνα ετοίμασε εταιρία στρωμάτων προκειμένου να αποδείξει ότι είναι απόλυτα υγιές να κοιμάσαι σε χωριστό κρεβάτι από τον σύντροφό σου. Σύμφωνα με την...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ποζάρει στο στολισμένο της σπίτι

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μπήκε σε εορταστικό mood Πλησιάζει η πιο υπέροχη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Φέτος, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, όλοι νιώθουμε την...

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Δεκέμβριο

Ποια ζώδια θα ζοριστούν αυτό τον Δεκέμβριο; Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2020, που -όπως γίνεται πάντα- για άλλους θα είναι καλός, ενώ για άλλους...

Ερωτικός μήνας ο Δεκέμβριος γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Ο Δεκέμβριος θα είναι ερωτικός μήνας για αυτά τα ζώδια Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο κρύος μήνας του χρόνου και ίσως θεωρείται και ο πιο...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Ερωτικός μήνας ο Δεκέμβριος γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Ο Δεκέμβριος θα είναι ερωτικός μήνας για αυτά τα ζώδια Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο κρύος μήνας του χρόνου και ίσως θεωρείται και ο πιο...

Δημοσθένης Τζουμάνης: Xώρισε από τη σύντροφό του (video)

Χώρισε ο Δημοσθένης Τζουμάνης μετά την αποχώρησή του από το GNTM Η αποχώρηση στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/11) κρίθηκε πενήντα/πενήντα ανάμεσα στη Μαριαγάπη και τον...

Advertorials