MC MEDIA NETWORK

Wednesday, December 2, 2020

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (26/10-1/11)

Θα ζήσεις μια ερωτική εβδομάδα; Ποια είναι τα τυχερά ζώδια στον έρωτα;

Η εβδομάδα ξεκινάει πάρα πολύ όμορφα με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με την Σελήνη στου Ιχθείς, το οποίο υποδεικνύει μια αρμονία ανάμεσα στις επιδιώξεις μας και στον τρόπο με τον οποίο κινούμαστε για να τις επιτύχουμε.

Λειτουργούμε χωρίς έντονα συναισθηματικά ξεσπάματα αλλά και χωρίς απάθεια βρίσκοντας την ιδανική ισορροπία.

Ποιοι θα είναι όμως οι τυχεροί στον ερωτικό τομέα;

Αναλυτικά:

Κριός

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Ο επικοινωνιακός Ερμής παραμένει ανάδρομος έως τις 3 Νοεμβρίου: Το να διαθέσετε χρόνο σε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, σίγουρα θα είναι στο μυαλό σας. Επίσης, μπορεί να σας συναρπάσει η ανάμνηση από ένα ταξίδι ή ένα νυχτερινό ραντεβού που απολαύσατε στο παρελθόν. Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 2ο οίκο σας των εσόδων. Μπορεί να σκέφτεστε πώς να αλλάξετε ένα σχέδιο δράσης για τη δημιουργία χρημάτων, ώστε να εξυπηρετεί τις βασικές αξίες και τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας. Ίσως ενδείκνυται να επενδύσετε χρόνο, ενέργεια ή τα μετρητά σας σε ένα διαφορετικό μονοπάτι: Αυτή είναι η στιγμή για να πάρετε ένα ρίσκο. Απλώς να ξέρετε ότι δεν πρέπει να γίνει τίποτα αυτή την περίοδο. Κινηθείτε με τον ρυθμό που αισθάνεστε σωστό.

Ταύρος

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη των σχέσεων που σας κυβερνά θα διασχίζει τον 6ο οίκο σας της ευεξίας. Ο συνδυασμός της κοινωνικής σας ζωής με τις συνήθειες για την υγείας σας, μπορεί να γίνει ευχάριστη διαδικασία. Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στο ζώδιό σας. Ίσως αισθάνεστε ότι έχετε παραμερίσει τις ανάγκες σας για καιρό, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των άλλων. Αντί να φτάσετε στη δυσαρέσκεια να δημιουργηθεί, εστιάστε σε όσα θα εξυπηρετήσουν καλύτερα την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία. Ίσως προσθέσετε μια αγαπημένη εξάσκηση στην καθημερινότητά σας ή να απολαύσετε μια απόδραση το σαββατοκύριακο. Αυτή είναι μια στιγμή που μαθαίνετε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζετε τον εαυτό σας, για να είστε σε θέση να φροντίσετε άλλους.

Δίδυμοι

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα νιώσετε πιο πρόθυμοι να αναζητήσετε ευχάριστους και ανάλαφρους, καλλιτεχνικούς τρόπους για να εκφράσετε ό,τι είναι στην καρδιά σας. Εάν θέλετε να μπείτε σε ένα δημιουργικό έργο ή μοιραστείτε μια συγκινητική εμπειρία με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, είναι καλή στιγμή για να το κάνετε. Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Αν είστε φορτισμένοι με όσα αντιμετωπίζετε τελευταία, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα. Είναι σχεδόν απαραίτητο να δώσετε προτεραιότητα σε ξεκούραστες και ευχάριστες δραστηριότητες, που τρέφουν το σώμα και την ψυχή σας. Η γυμναστική, ο διαλογισμός, οι ασκήσεις αναπνοής, ακόμα και οι ανώτερες ενεργειακές πρακτικές όπως το ρέικι, είναι ό,τι χρειάζεστε. Θα βοηθήσουν να αισθάνεστε προσηλωμένοι και έτοιμοι να χειριστείτε ό,τι έρχεται στον δρόμο σας.

Καρκίνος

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Αν αναβάλετε ένα συναισθηματικό ζήτημα με ένα αγαπημένο πρόσωπο, πρέπει να το συζητήσετε τελικά από καρδιάς. Οι οικογενειακοί δεσμοί μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα θεραπευτικοί! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης και των επιθυμιών. Σκεφτείτε πόσο ταιριάζετε με τις διάφορες ομάδες που υπάρχουν στη ζωή σας: Με συναδέλφους, την κοινότητα και τους φίλους σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι ορισμένες εμπειρίες με άτομα από τη γειτονιά σας, συμβάλλουν καίρια στην ευτυχία και την ευημερία σας. Μπορείτε να καλλιεργήσετε και να αυξήσετε αυτή την επικοινωνία, για να λάβετε περισσότερη συναισθηματική και κοινωνική ευεξία. svg%3E

Λέων

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ο αγγελιαφόρος Ερμής παραμένει ανάδρομος στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Ίσως σας φανεί εξαιρετικά δύσκολη η διεκπεραίωση καθημερινών εργασιών που ήταν εύκολες ως τώρα. Πάρτε μια βαθιά, δεν χρειάζεται να υλοποιήσετε κάθε υποχρέωση αυτή τη στιγμή. Δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και αυτό είναι αρκετό. Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Μπορεί να σας ζητηθεί να μπείτε στο προσκήνιο, να ενισχύσετε το επαγγελματικό σας παιχνίδι… Ακόμα κι αν ο τρόπος σας τρομάζει, παράλληλα θα λειτουργήσει σαν επιβράβευσή σας. Εάν οι ενέργειες ταιριάζουν με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, θα οδηγηθείτε σε μια επαγγελματική νίκη. Να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και θα πετύχετε.

Παρθένος

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η λογίστρια Αφροδίτη θα διασχίζει τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος: Είστε σε ευεργετική θέση για να κερδίσετε νέους πελάτες, να δουλέψετε πρότζεκτ ή να δοκιμάσετε όποια επαγγελματική ευκαιρία σας φαίνεται ελκυστική. Θα είστε πιο φιλικοί και εξυπηρετικοί από το συνηθισμένο – και οι συνάδελφοι και οι ανώτεροί σας θα ανταποκριθούν σε αυτό. Μην διστάσετε να επιδιώξετε τις καλύτερες οικονομικές ανταμοιβές! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Έχετε την επιθυμία να αλλάξετε την καθημερινότητά σας; Απαλλαγείτε από οτιδήποτε αισθάνεστε μονότονο και θα έχετε μια διαφωτιστική εμπειρία. Αρχίστε να σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή ενταχθείτε σε μια διαδικτυακή τάξη για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Ζυγός

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά θα βρίσκεται στο ζώδιό σας: Θα λάμπετε από μέσα προς τα έξω και θα γοητεύετε όλους όσους συναντάτε. Αυτή είναι υπέροχη στιγμή για να κάνετε κινήσεις ανάπτυξης της επιχείρησής σας, είτε για να εκμυστηρευτείτε βαθιές επιθυμίες σας σε ένα έμπιστο και σημαντικό άτομο. Η ευχαρίστηση και η δημιουργικότητα σας περιμένουν να τις αδράξετε! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας. Σκεφτείτε πόσα δίνετε, σε σχέση με αυτά που παίρνετε από τους κοντινότερους δεσμούς σας. Εάν λείπει η αμοιβαιότητα στις σχέσεις σας, είναι καιρός να ασχοληθείτε με αυτή την ανισορροπία για να διορθωθεί.

Σκορπιός

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής παραμένει ανάδρομος στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Συζητήστε με τον θεραπευτή σας τις παλιές πληγές, καταγράψτε επαναλαμβανόμενα όνειρα στο ημερολόγιό σας. Ακόμα κι αν νιώθετε άβολα αρχικά, η αυτοεξέταση θα οδηγήσει σε βαθύτερη κατανόηση όσων συμβαίνουν μέσα σας. Έτσι μπορείτε να ενισχύσετε τελικά τη συναισθηματική σας ευεξία! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Τώρα μπορείτε να ισορροπήσετε καλύτερα τις ανάγκες σας, με εκείνες ενός αγαπητού φίλου, συναδέλφου ή σημαντικού προσώπου. Αυτή η στιγμή μπορεί να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση να κάνετε την προσπάθεια τώρα, ώστε στη συνέχεια να βεβαιωθείτε ότι προχωράτε προς τον ίδιο μεγάλο στόχο. Έχοντας ελπίδα, το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο. svg%3E

Τοξότης

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 11ο οίκο σας της δικτύωσης: Θα έχετε μεγάλη επιθυμία να συναντηθείτε με συναδέλφους, φίλους και μέλη της κοινότητάς σας. Αυτή είναι μία εποχή που είστε ιδιαίτερα ικανοί να οργανώσετε τους άλλους, να βοηθήσετε να βρίσκονται όλοι στο ίδιο σημείο. Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινότητας. Θα σας φανεί βαρετή η ρουτίνα, καθώς μπορείτε να επιτύχετε καλύτερη ισορροπία μεταξύ των εργασιακών ευθυνών και των προσωπικών σας αναγκών. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας: Η κατανόηση θα τροφοδοτήσει τους ψυχικούς, συναισθηματικούς και σωματικούς σας στόχους.

Αιγόκερως

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής παραμένει ανάδρομος στον 10ο οίκο σας της καριέρας: Η επιστροφή στον αρχικό σχεδιασμό μιας επαγγελματικής προσπάθειας, θα αποδειχθεί παραγωγική. Ελάτε σε επαφή με τους ανώτερούς σας για να ελέγξετε τους στόχους σας, τακτοποιήστε εκκρεμότητες για να μπορέσετε τελικά να προχωρήσετε. Αυτή είναι χρήσιμη στιγμή για να γίνετε πιο οργανωτικοί και σαφείς με τα μακροπρόθεσμα οράματά σας. Στις 31 Οκτωβρίου μπορεί να νιώσετε ότι τελευταία δουλεύατε πολύ σκληρά… Αλλά δεν έχετε καταφέρει να χαλαρώσετε και να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας. Κάντε ό,τι καλύτερο για να το αντιμετωπίσετε, ώστε στη συνέχεια να περάσετε σε ευχάριστες αναζητήσεις. Κάνοντας χώρο για αυτή τη σημαντική πτυχή της ζωής, τελικά θα ενισχυθεί η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητά σας.

Υδροχόος

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής παραμένει ανάδρομος στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Θα θελήσετε να ενταχθείτε σε ένα διαδικτυακό μάθημα για να βελτιώσετε την γκάμα των δεξιοτήτων σας. Ίσως επιστρέψετε στην έρευνα, για ένα ταξίδι που σχεδιάζατε αλλά αφήσατε στην άκρη. Αν ακολουθήσετε τα ένστικτά σας – ακόμα κι αν δεν έχετε συγκεκριμένο στόχο – θα κάνει καλό στην ψυχή σας! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Έχετε βρει τον καλύτερο τρόπο εξισορρόπησης των επαγγελματικών και προσωπικών σας αναγκών; Αυξήστε τις προσπάθειές σας προς αυτή την κατεύθυνση. Κάντε ένα βήμα πίσω από την καθημερινότητα, για να αξιολογήσετε τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις που έχουν σημασία… Σύντομα θα γνωρίζετε πώς να προχωρήσετε.

Ιχθύες

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας: Επιθυμείτε βαθιά, εγκάρδια επικοινωνία με τους άλλους; Δείξτε την ευάλωτη πλευρά σας σε ένα ιδιαίτερο ή σημαντικό πρόσωπο, εκφράστε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Αυτό θα τονώσει τη σύνδεσή σας ουσιαστικά! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Είναι πιθανό να αισθάνεστε φορτισμένοι, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Μην φτάσετε στην απόγνωση, έχετε τη δύναμη να επικεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει. Κάνοντας ένα βήμα τη φορά και με τακτά διαλείμματα για χαλάρωση και ξεκούραση, θα διαχειριστείτε καλύτερα αυτή την ξέφρενη φάση.

Πηγή: astro-live.gr

Θα ζήσεις μια ερωτική εβδομάδα; Ποια είναι τα τυχερά ζώδια στον έρωτα;

Η εβδομάδα ξεκινάει πάρα πολύ όμορφα με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με την Σελήνη στου Ιχθείς, το οποίο υποδεικνύει μια αρμονία ανάμεσα στις επιδιώξεις μας και στον τρόπο με τον οποίο κινούμαστε για να τις επιτύχουμε.

Λειτουργούμε χωρίς έντονα συναισθηματικά ξεσπάματα αλλά και χωρίς απάθεια βρίσκοντας την ιδανική ισορροπία.

Ποιοι θα είναι όμως οι τυχεροί στον ερωτικό τομέα;

Αναλυτικά:

Κριός

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Ο επικοινωνιακός Ερμής παραμένει ανάδρομος έως τις 3 Νοεμβρίου: Το να διαθέσετε χρόνο σε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, σίγουρα θα είναι στο μυαλό σας. Επίσης, μπορεί να σας συναρπάσει η ανάμνηση από ένα ταξίδι ή ένα νυχτερινό ραντεβού που απολαύσατε στο παρελθόν. Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 2ο οίκο σας των εσόδων. Μπορεί να σκέφτεστε πώς να αλλάξετε ένα σχέδιο δράσης για τη δημιουργία χρημάτων, ώστε να εξυπηρετεί τις βασικές αξίες και τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας. Ίσως ενδείκνυται να επενδύσετε χρόνο, ενέργεια ή τα μετρητά σας σε ένα διαφορετικό μονοπάτι: Αυτή είναι η στιγμή για να πάρετε ένα ρίσκο. Απλώς να ξέρετε ότι δεν πρέπει να γίνει τίποτα αυτή την περίοδο. Κινηθείτε με τον ρυθμό που αισθάνεστε σωστό.

Ταύρος

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη των σχέσεων που σας κυβερνά θα διασχίζει τον 6ο οίκο σας της ευεξίας. Ο συνδυασμός της κοινωνικής σας ζωής με τις συνήθειες για την υγείας σας, μπορεί να γίνει ευχάριστη διαδικασία. Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στο ζώδιό σας. Ίσως αισθάνεστε ότι έχετε παραμερίσει τις ανάγκες σας για καιρό, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των άλλων. Αντί να φτάσετε στη δυσαρέσκεια να δημιουργηθεί, εστιάστε σε όσα θα εξυπηρετήσουν καλύτερα την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία. Ίσως προσθέσετε μια αγαπημένη εξάσκηση στην καθημερινότητά σας ή να απολαύσετε μια απόδραση το σαββατοκύριακο. Αυτή είναι μια στιγμή που μαθαίνετε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζετε τον εαυτό σας, για να είστε σε θέση να φροντίσετε άλλους.

Δίδυμοι

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα νιώσετε πιο πρόθυμοι να αναζητήσετε ευχάριστους και ανάλαφρους, καλλιτεχνικούς τρόπους για να εκφράσετε ό,τι είναι στην καρδιά σας. Εάν θέλετε να μπείτε σε ένα δημιουργικό έργο ή μοιραστείτε μια συγκινητική εμπειρία με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, είναι καλή στιγμή για να το κάνετε. Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Αν είστε φορτισμένοι με όσα αντιμετωπίζετε τελευταία, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα. Είναι σχεδόν απαραίτητο να δώσετε προτεραιότητα σε ξεκούραστες και ευχάριστες δραστηριότητες, που τρέφουν το σώμα και την ψυχή σας. Η γυμναστική, ο διαλογισμός, οι ασκήσεις αναπνοής, ακόμα και οι ανώτερες ενεργειακές πρακτικές όπως το ρέικι, είναι ό,τι χρειάζεστε. Θα βοηθήσουν να αισθάνεστε προσηλωμένοι και έτοιμοι να χειριστείτε ό,τι έρχεται στον δρόμο σας.

Καρκίνος

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Αν αναβάλετε ένα συναισθηματικό ζήτημα με ένα αγαπημένο πρόσωπο, πρέπει να το συζητήσετε τελικά από καρδιάς. Οι οικογενειακοί δεσμοί μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα θεραπευτικοί! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης και των επιθυμιών. Σκεφτείτε πόσο ταιριάζετε με τις διάφορες ομάδες που υπάρχουν στη ζωή σας: Με συναδέλφους, την κοινότητα και τους φίλους σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι ορισμένες εμπειρίες με άτομα από τη γειτονιά σας, συμβάλλουν καίρια στην ευτυχία και την ευημερία σας. Μπορείτε να καλλιεργήσετε και να αυξήσετε αυτή την επικοινωνία, για να λάβετε περισσότερη συναισθηματική και κοινωνική ευεξία. svg%3E

Λέων

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ο αγγελιαφόρος Ερμής παραμένει ανάδρομος στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Ίσως σας φανεί εξαιρετικά δύσκολη η διεκπεραίωση καθημερινών εργασιών που ήταν εύκολες ως τώρα. Πάρτε μια βαθιά, δεν χρειάζεται να υλοποιήσετε κάθε υποχρέωση αυτή τη στιγμή. Δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και αυτό είναι αρκετό. Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Μπορεί να σας ζητηθεί να μπείτε στο προσκήνιο, να ενισχύσετε το επαγγελματικό σας παιχνίδι… Ακόμα κι αν ο τρόπος σας τρομάζει, παράλληλα θα λειτουργήσει σαν επιβράβευσή σας. Εάν οι ενέργειες ταιριάζουν με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, θα οδηγηθείτε σε μια επαγγελματική νίκη. Να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και θα πετύχετε.

Παρθένος

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η λογίστρια Αφροδίτη θα διασχίζει τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος: Είστε σε ευεργετική θέση για να κερδίσετε νέους πελάτες, να δουλέψετε πρότζεκτ ή να δοκιμάσετε όποια επαγγελματική ευκαιρία σας φαίνεται ελκυστική. Θα είστε πιο φιλικοί και εξυπηρετικοί από το συνηθισμένο – και οι συνάδελφοι και οι ανώτεροί σας θα ανταποκριθούν σε αυτό. Μην διστάσετε να επιδιώξετε τις καλύτερες οικονομικές ανταμοιβές! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Έχετε την επιθυμία να αλλάξετε την καθημερινότητά σας; Απαλλαγείτε από οτιδήποτε αισθάνεστε μονότονο και θα έχετε μια διαφωτιστική εμπειρία. Αρχίστε να σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή ενταχθείτε σε μια διαδικτυακή τάξη για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Ζυγός

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά θα βρίσκεται στο ζώδιό σας: Θα λάμπετε από μέσα προς τα έξω και θα γοητεύετε όλους όσους συναντάτε. Αυτή είναι υπέροχη στιγμή για να κάνετε κινήσεις ανάπτυξης της επιχείρησής σας, είτε για να εκμυστηρευτείτε βαθιές επιθυμίες σας σε ένα έμπιστο και σημαντικό άτομο. Η ευχαρίστηση και η δημιουργικότητα σας περιμένουν να τις αδράξετε! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας. Σκεφτείτε πόσα δίνετε, σε σχέση με αυτά που παίρνετε από τους κοντινότερους δεσμούς σας. Εάν λείπει η αμοιβαιότητα στις σχέσεις σας, είναι καιρός να ασχοληθείτε με αυτή την ανισορροπία για να διορθωθεί.

Σκορπιός

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής παραμένει ανάδρομος στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Συζητήστε με τον θεραπευτή σας τις παλιές πληγές, καταγράψτε επαναλαμβανόμενα όνειρα στο ημερολόγιό σας. Ακόμα κι αν νιώθετε άβολα αρχικά, η αυτοεξέταση θα οδηγήσει σε βαθύτερη κατανόηση όσων συμβαίνουν μέσα σας. Έτσι μπορείτε να ενισχύσετε τελικά τη συναισθηματική σας ευεξία! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Τώρα μπορείτε να ισορροπήσετε καλύτερα τις ανάγκες σας, με εκείνες ενός αγαπητού φίλου, συναδέλφου ή σημαντικού προσώπου. Αυτή η στιγμή μπορεί να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση να κάνετε την προσπάθεια τώρα, ώστε στη συνέχεια να βεβαιωθείτε ότι προχωράτε προς τον ίδιο μεγάλο στόχο. Έχοντας ελπίδα, το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο. svg%3E

Τοξότης

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 11ο οίκο σας της δικτύωσης: Θα έχετε μεγάλη επιθυμία να συναντηθείτε με συναδέλφους, φίλους και μέλη της κοινότητάς σας. Αυτή είναι μία εποχή που είστε ιδιαίτερα ικανοί να οργανώσετε τους άλλους, να βοηθήσετε να βρίσκονται όλοι στο ίδιο σημείο. Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινότητας. Θα σας φανεί βαρετή η ρουτίνα, καθώς μπορείτε να επιτύχετε καλύτερη ισορροπία μεταξύ των εργασιακών ευθυνών και των προσωπικών σας αναγκών. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας: Η κατανόηση θα τροφοδοτήσει τους ψυχικούς, συναισθηματικούς και σωματικούς σας στόχους.

Αιγόκερως

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής παραμένει ανάδρομος στον 10ο οίκο σας της καριέρας: Η επιστροφή στον αρχικό σχεδιασμό μιας επαγγελματικής προσπάθειας, θα αποδειχθεί παραγωγική. Ελάτε σε επαφή με τους ανώτερούς σας για να ελέγξετε τους στόχους σας, τακτοποιήστε εκκρεμότητες για να μπορέσετε τελικά να προχωρήσετε. Αυτή είναι χρήσιμη στιγμή για να γίνετε πιο οργανωτικοί και σαφείς με τα μακροπρόθεσμα οράματά σας. Στις 31 Οκτωβρίου μπορεί να νιώσετε ότι τελευταία δουλεύατε πολύ σκληρά… Αλλά δεν έχετε καταφέρει να χαλαρώσετε και να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας. Κάντε ό,τι καλύτερο για να το αντιμετωπίσετε, ώστε στη συνέχεια να περάσετε σε ευχάριστες αναζητήσεις. Κάνοντας χώρο για αυτή τη σημαντική πτυχή της ζωής, τελικά θα ενισχυθεί η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητά σας.

Υδροχόος

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής παραμένει ανάδρομος στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Θα θελήσετε να ενταχθείτε σε ένα διαδικτυακό μάθημα για να βελτιώσετε την γκάμα των δεξιοτήτων σας. Ίσως επιστρέψετε στην έρευνα, για ένα ταξίδι που σχεδιάζατε αλλά αφήσατε στην άκρη. Αν ακολουθήσετε τα ένστικτά σας – ακόμα κι αν δεν έχετε συγκεκριμένο στόχο – θα κάνει καλό στην ψυχή σας! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Έχετε βρει τον καλύτερο τρόπο εξισορρόπησης των επαγγελματικών και προσωπικών σας αναγκών; Αυξήστε τις προσπάθειές σας προς αυτή την κατεύθυνση. Κάντε ένα βήμα πίσω από την καθημερινότητα, για να αξιολογήσετε τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις που έχουν σημασία… Σύντομα θα γνωρίζετε πώς να προχωρήσετε.

Ιχθύες

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας: Επιθυμείτε βαθιά, εγκάρδια επικοινωνία με τους άλλους; Δείξτε την ευάλωτη πλευρά σας σε ένα ιδιαίτερο ή σημαντικό πρόσωπο, εκφράστε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Αυτό θα τονώσει τη σύνδεσή σας ουσιαστικά! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Είναι πιθανό να αισθάνεστε φορτισμένοι, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Μην φτάσετε στην απόγνωση, έχετε τη δύναμη να επικεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει. Κάνοντας ένα βήμα τη φορά και με τακτά διαλείμματα για χαλάρωση και ξεκούραση, θα διαχειριστείτε καλύτερα αυτή την ξέφρενη φάση.

Πηγή: astro-live.gr

Θα ζήσεις μια ερωτική εβδομάδα; Ποια είναι τα τυχερά ζώδια στον έρωτα;

Η εβδομάδα ξεκινάει πάρα πολύ όμορφα με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με την Σελήνη στου Ιχθείς, το οποίο υποδεικνύει μια αρμονία ανάμεσα στις επιδιώξεις μας και στον τρόπο με τον οποίο κινούμαστε για να τις επιτύχουμε.

Λειτουργούμε χωρίς έντονα συναισθηματικά ξεσπάματα αλλά και χωρίς απάθεια βρίσκοντας την ιδανική ισορροπία.

Ποιοι θα είναι όμως οι τυχεροί στον ερωτικό τομέα;

Αναλυτικά:

Κριός

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Ο επικοινωνιακός Ερμής παραμένει ανάδρομος έως τις 3 Νοεμβρίου: Το να διαθέσετε χρόνο σε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, σίγουρα θα είναι στο μυαλό σας. Επίσης, μπορεί να σας συναρπάσει η ανάμνηση από ένα ταξίδι ή ένα νυχτερινό ραντεβού που απολαύσατε στο παρελθόν. Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 2ο οίκο σας των εσόδων. Μπορεί να σκέφτεστε πώς να αλλάξετε ένα σχέδιο δράσης για τη δημιουργία χρημάτων, ώστε να εξυπηρετεί τις βασικές αξίες και τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας. Ίσως ενδείκνυται να επενδύσετε χρόνο, ενέργεια ή τα μετρητά σας σε ένα διαφορετικό μονοπάτι: Αυτή είναι η στιγμή για να πάρετε ένα ρίσκο. Απλώς να ξέρετε ότι δεν πρέπει να γίνει τίποτα αυτή την περίοδο. Κινηθείτε με τον ρυθμό που αισθάνεστε σωστό.

Ταύρος

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη των σχέσεων που σας κυβερνά θα διασχίζει τον 6ο οίκο σας της ευεξίας. Ο συνδυασμός της κοινωνικής σας ζωής με τις συνήθειες για την υγείας σας, μπορεί να γίνει ευχάριστη διαδικασία. Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στο ζώδιό σας. Ίσως αισθάνεστε ότι έχετε παραμερίσει τις ανάγκες σας για καιρό, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των άλλων. Αντί να φτάσετε στη δυσαρέσκεια να δημιουργηθεί, εστιάστε σε όσα θα εξυπηρετήσουν καλύτερα την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία. Ίσως προσθέσετε μια αγαπημένη εξάσκηση στην καθημερινότητά σας ή να απολαύσετε μια απόδραση το σαββατοκύριακο. Αυτή είναι μια στιγμή που μαθαίνετε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζετε τον εαυτό σας, για να είστε σε θέση να φροντίσετε άλλους.

Δίδυμοι

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα νιώσετε πιο πρόθυμοι να αναζητήσετε ευχάριστους και ανάλαφρους, καλλιτεχνικούς τρόπους για να εκφράσετε ό,τι είναι στην καρδιά σας. Εάν θέλετε να μπείτε σε ένα δημιουργικό έργο ή μοιραστείτε μια συγκινητική εμπειρία με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, είναι καλή στιγμή για να το κάνετε. Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Αν είστε φορτισμένοι με όσα αντιμετωπίζετε τελευταία, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα. Είναι σχεδόν απαραίτητο να δώσετε προτεραιότητα σε ξεκούραστες και ευχάριστες δραστηριότητες, που τρέφουν το σώμα και την ψυχή σας. Η γυμναστική, ο διαλογισμός, οι ασκήσεις αναπνοής, ακόμα και οι ανώτερες ενεργειακές πρακτικές όπως το ρέικι, είναι ό,τι χρειάζεστε. Θα βοηθήσουν να αισθάνεστε προσηλωμένοι και έτοιμοι να χειριστείτε ό,τι έρχεται στον δρόμο σας.

Καρκίνος

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Αν αναβάλετε ένα συναισθηματικό ζήτημα με ένα αγαπημένο πρόσωπο, πρέπει να το συζητήσετε τελικά από καρδιάς. Οι οικογενειακοί δεσμοί μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα θεραπευτικοί! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης και των επιθυμιών. Σκεφτείτε πόσο ταιριάζετε με τις διάφορες ομάδες που υπάρχουν στη ζωή σας: Με συναδέλφους, την κοινότητα και τους φίλους σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι ορισμένες εμπειρίες με άτομα από τη γειτονιά σας, συμβάλλουν καίρια στην ευτυχία και την ευημερία σας. Μπορείτε να καλλιεργήσετε και να αυξήσετε αυτή την επικοινωνία, για να λάβετε περισσότερη συναισθηματική και κοινωνική ευεξία. svg%3E

Λέων

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ο αγγελιαφόρος Ερμής παραμένει ανάδρομος στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Ίσως σας φανεί εξαιρετικά δύσκολη η διεκπεραίωση καθημερινών εργασιών που ήταν εύκολες ως τώρα. Πάρτε μια βαθιά, δεν χρειάζεται να υλοποιήσετε κάθε υποχρέωση αυτή τη στιγμή. Δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και αυτό είναι αρκετό. Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Μπορεί να σας ζητηθεί να μπείτε στο προσκήνιο, να ενισχύσετε το επαγγελματικό σας παιχνίδι… Ακόμα κι αν ο τρόπος σας τρομάζει, παράλληλα θα λειτουργήσει σαν επιβράβευσή σας. Εάν οι ενέργειες ταιριάζουν με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, θα οδηγηθείτε σε μια επαγγελματική νίκη. Να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και θα πετύχετε.

Παρθένος

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η λογίστρια Αφροδίτη θα διασχίζει τον 2ο οίκο σας του εισοδήματος: Είστε σε ευεργετική θέση για να κερδίσετε νέους πελάτες, να δουλέψετε πρότζεκτ ή να δοκιμάσετε όποια επαγγελματική ευκαιρία σας φαίνεται ελκυστική. Θα είστε πιο φιλικοί και εξυπηρετικοί από το συνηθισμένο – και οι συνάδελφοι και οι ανώτεροί σας θα ανταποκριθούν σε αυτό. Μην διστάσετε να επιδιώξετε τις καλύτερες οικονομικές ανταμοιβές! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Έχετε την επιθυμία να αλλάξετε την καθημερινότητά σας; Απαλλαγείτε από οτιδήποτε αισθάνεστε μονότονο και θα έχετε μια διαφωτιστική εμπειρία. Αρχίστε να σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή ενταχθείτε σε μια διαδικτυακή τάξη για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Ζυγός

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά θα βρίσκεται στο ζώδιό σας: Θα λάμπετε από μέσα προς τα έξω και θα γοητεύετε όλους όσους συναντάτε. Αυτή είναι υπέροχη στιγμή για να κάνετε κινήσεις ανάπτυξης της επιχείρησής σας, είτε για να εκμυστηρευτείτε βαθιές επιθυμίες σας σε ένα έμπιστο και σημαντικό άτομο. Η ευχαρίστηση και η δημιουργικότητα σας περιμένουν να τις αδράξετε! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας. Σκεφτείτε πόσα δίνετε, σε σχέση με αυτά που παίρνετε από τους κοντινότερους δεσμούς σας. Εάν λείπει η αμοιβαιότητα στις σχέσεις σας, είναι καιρός να ασχοληθείτε με αυτή την ανισορροπία για να διορθωθεί.

Σκορπιός

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής παραμένει ανάδρομος στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Συζητήστε με τον θεραπευτή σας τις παλιές πληγές, καταγράψτε επαναλαμβανόμενα όνειρα στο ημερολόγιό σας. Ακόμα κι αν νιώθετε άβολα αρχικά, η αυτοεξέταση θα οδηγήσει σε βαθύτερη κατανόηση όσων συμβαίνουν μέσα σας. Έτσι μπορείτε να ενισχύσετε τελικά τη συναισθηματική σας ευεξία! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Τώρα μπορείτε να ισορροπήσετε καλύτερα τις ανάγκες σας, με εκείνες ενός αγαπητού φίλου, συναδέλφου ή σημαντικού προσώπου. Αυτή η στιγμή μπορεί να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση να κάνετε την προσπάθεια τώρα, ώστε στη συνέχεια να βεβαιωθείτε ότι προχωράτε προς τον ίδιο μεγάλο στόχο. Έχοντας ελπίδα, το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο. svg%3E

Τοξότης

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η κοινωνική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 11ο οίκο σας της δικτύωσης: Θα έχετε μεγάλη επιθυμία να συναντηθείτε με συναδέλφους, φίλους και μέλη της κοινότητάς σας. Αυτή είναι μία εποχή που είστε ιδιαίτερα ικανοί να οργανώσετε τους άλλους, να βοηθήσετε να βρίσκονται όλοι στο ίδιο σημείο. Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινότητας. Θα σας φανεί βαρετή η ρουτίνα, καθώς μπορείτε να επιτύχετε καλύτερη ισορροπία μεταξύ των εργασιακών ευθυνών και των προσωπικών σας αναγκών. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας: Η κατανόηση θα τροφοδοτήσει τους ψυχικούς, συναισθηματικούς και σωματικούς σας στόχους.

Αιγόκερως

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής παραμένει ανάδρομος στον 10ο οίκο σας της καριέρας: Η επιστροφή στον αρχικό σχεδιασμό μιας επαγγελματικής προσπάθειας, θα αποδειχθεί παραγωγική. Ελάτε σε επαφή με τους ανώτερούς σας για να ελέγξετε τους στόχους σας, τακτοποιήστε εκκρεμότητες για να μπορέσετε τελικά να προχωρήσετε. Αυτή είναι χρήσιμη στιγμή για να γίνετε πιο οργανωτικοί και σαφείς με τα μακροπρόθεσμα οράματά σας. Στις 31 Οκτωβρίου μπορεί να νιώσετε ότι τελευταία δουλεύατε πολύ σκληρά… Αλλά δεν έχετε καταφέρει να χαλαρώσετε και να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας. Κάντε ό,τι καλύτερο για να το αντιμετωπίσετε, ώστε στη συνέχεια να περάσετε σε ευχάριστες αναζητήσεις. Κάνοντας χώρο για αυτή τη σημαντική πτυχή της ζωής, τελικά θα ενισχυθεί η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητά σας.

Υδροχόος

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής παραμένει ανάδρομος στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Θα θελήσετε να ενταχθείτε σε ένα διαδικτυακό μάθημα για να βελτιώσετε την γκάμα των δεξιοτήτων σας. Ίσως επιστρέψετε στην έρευνα, για ένα ταξίδι που σχεδιάζατε αλλά αφήσατε στην άκρη. Αν ακολουθήσετε τα ένστικτά σας – ακόμα κι αν δεν έχετε συγκεκριμένο στόχο – θα κάνει καλό στην ψυχή σας! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Έχετε βρει τον καλύτερο τρόπο εξισορρόπησης των επαγγελματικών και προσωπικών σας αναγκών; Αυξήστε τις προσπάθειές σας προς αυτή την κατεύθυνση. Κάντε ένα βήμα πίσω από την καθημερινότητα, για να αξιολογήσετε τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις που έχουν σημασία… Σύντομα θα γνωρίζετε πώς να προχωρήσετε.

Ιχθύες

Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας: Επιθυμείτε βαθιά, εγκάρδια επικοινωνία με τους άλλους; Δείξτε την ευάλωτη πλευρά σας σε ένα ιδιαίτερο ή σημαντικό πρόσωπο, εκφράστε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Αυτό θα τονώσει τη σύνδεσή σας ουσιαστικά! Στις 31 Οκτωβρίου η Πανσέληνος αναδύεται στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Είναι πιθανό να αισθάνεστε φορτισμένοι, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Μην φτάσετε στην απόγνωση, έχετε τη δύναμη να επικεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει. Κάνοντας ένα βήμα τη φορά και με τακτά διαλείμματα για χαλάρωση και ξεκούραση, θα διαχειριστείτε καλύτερα αυτή την ξέφρενη φάση.

Πηγή: astro-live.gr

Μαριλένη Σταύρου: Δείχνει τη γυμνή κοιλιά της μια ανάσα πριν τον τοκετό

Έτοιμη να ξαναγίνει μαμά η Μαριλένη Σταύρου Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαριλένη Σταύρου. Η δημοφιλής Κύπρια ηθοποιός και ο...

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Δεκέμβριο

Ποια ζώδια θα ζοριστούν αυτό τον Δεκέμβριο; Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2020, που -όπως γίνεται πάντα- για άλλους θα είναι καλός, ενώ για άλλους...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ποζάρει στο στολισμένο της σπίτι

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μπήκε σε εορταστικό mood Πλησιάζει η πιο υπέροχη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Φέτος, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, όλοι νιώθουμε την...

Ραμόνα Φίλιπ: Μας αποκάλυψε την ηλικία της!

Γενέθλια για τη Ραμόνα Φίλιπ Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Ραμόνα Φίλιπ είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και κομψές γυναίκες της κοσμικής ζωής της...

Ελένη Μενεγάκη: «Έλιωσε» στην αγκαλιά του γιου της

Φανερά συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη Τα γενέθλιά του γιόρτασε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου ο Άγγελος Λάτσιος. Ο πρωτότοκος γιος του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη,...

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο 2020 Πώς θα είναι ο τελευταίος μήνας του 2020 για όλα τα ζώδια; Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για...

Γιώργος Μερκής: «Χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό…»

Ο Γιώργος Μερκής έστειλε τις πιο όμορφες ευχές του στη σύζυγό του Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για την Άντρεα Κυριάκου. Η δημοφιλής ραδιοφωνική παραγωγός και social...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ποζάρει στο στολισμένο της σπίτι

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μπήκε σε εορταστικό mood Πλησιάζει η πιο υπέροχη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Φέτος, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, όλοι νιώθουμε την...

Γιώτα Παπαδοπούλου: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα 4 παιδιά της

Σε χριστουγεννιάτικο mood η Γιώτα Παπαδοπούλου και τα παιδιά της Πλησιάζει η πιο υπέροχη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Φέτος, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά,...

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Δεκέμβριο

Ποια ζώδια θα ζοριστούν αυτό τον Δεκέμβριο; Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2020, που -όπως γίνεται πάντα- για άλλους θα είναι καλός, ενώ για άλλους...

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο 2020 Πώς θα είναι ο τελευταίος μήνας του 2020 για όλα τα ζώδια; Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για...

Ερωτικός μήνας ο Δεκέμβριος γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Ο Δεκέμβριος θα είναι ερωτικός μήνας για αυτά τα ζώδια Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο κρύος μήνας του χρόνου και ίσως θεωρείται και ο πιο...

Έρευνα αποκαλύπτει πως τα ξεχωριστά κρεβάτια στα ζευγάρια φέρνουν την ευτυχία

Μια απίστευτη έρευνα ετοίμασε εταιρία στρωμάτων προκειμένου να αποδείξει ότι είναι απόλυτα υγιές να κοιμάσαι σε χωριστό κρεβάτι από τον σύντροφό σου. Σύμφωνα με την...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ποζάρει στο στολισμένο της σπίτι

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μπήκε σε εορταστικό mood Πλησιάζει η πιο υπέροχη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Φέτος, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, όλοι νιώθουμε την...

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Δεκέμβριο

Ποια ζώδια θα ζοριστούν αυτό τον Δεκέμβριο; Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2020, που -όπως γίνεται πάντα- για άλλους θα είναι καλός, ενώ για άλλους...

Ερωτικός μήνας ο Δεκέμβριος γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Ο Δεκέμβριος θα είναι ερωτικός μήνας για αυτά τα ζώδια Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο κρύος μήνας του χρόνου και ίσως θεωρείται και ο πιο...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Ερωτικός μήνας ο Δεκέμβριος γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Ο Δεκέμβριος θα είναι ερωτικός μήνας για αυτά τα ζώδια Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο κρύος μήνας του χρόνου και ίσως θεωρείται και ο πιο...

Δημοσθένης Τζουμάνης: Xώρισε από τη σύντροφό του (video)

Χώρισε ο Δημοσθένης Τζουμάνης μετά την αποχώρησή του από το GNTM Η αποχώρηση στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/11) κρίθηκε πενήντα/πενήντα ανάμεσα στη Μαριαγάπη και τον...

Advertorials