MC MEDIA NETWORK

Tuesday, January 19, 2021

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο 2020

Πώς θα είναι ο τελευταίος μήνας του 2020 για όλα τα ζώδια;

Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά.

ΚΡΙΟΣ

Δε σου λείπει ενέργεια στο τέλος της χρονιάς. Ο Άρης στο ζώδιό σου σου δίνει δύναμη και κινητικότητα. Τίποτα δε σε σταματά, ούτε οι μικρές καθυστερήσεις στις αρχές του μήνα. Ο Ήλιος και ο Ερμής, ως τις 20, στηρίζουν τις σχέσεις σου, πείθεις. Ο διάλογος είναι ενισχυμένος. Βέβαια, με την Αφροδίτη, ως τις 15, μπορεί να μη λες όσα σκέφτεσαι. Ο Δίας, από τις 20 στον Υδροχόο, θα σου δώσει τα δώρα του. Ακολούθησε τα βήματα που έχεις χαράξει και μην ονειρεύεσαι μεγάλες αλλαγές τώρα. Αξιοποίησε αυτόν το χρόνο για να αλλάξεις ιδέες. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο, από τις 17, θα στραφείς στα σχέδιά σου. Υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης, αλλά να θυμάσαι πως η επιτυχία προϋποθέτει και ανάλογη σοβαρότητα. Το τέλος της χρονιάς σε βρίσκει αισιόδοξη, με νέες ευθύνες και προοπτικές για κέρδη.

Τip: Βλέπεις τα πράγματα φιλοσοφημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία και τον Κρόνο, τα σχέδιά σου, προσωπικά ή επαγγελματικά, προχωρούν καλά. Έχεις πολλές ιδέες και ενέργεια για να προχωρήσεις μπροστά. Επιδιώκεις να ανθίσει η καθημερινότητά σου σε όλους τους τομείς. Αν ο Ουρανός στο ζώδιό σου σου ζητά αλλαγές, είναι ο Πλούτωνας εκείνος που θα σου δώσει πολλές ιδέες για να τις κάνεις. Έχεις φαντασία, θάρρος, σου δίνονται νέες ευκαιρίες. Έχεις ανάγκη τις εκπλήξεις και το απρόσμενο. Με την Αφροδίτη, ως τις 15 στο απέναντι ζώδιο, κάνεις νέες γνωριμίες και ρομαντικά ραντεβού. Με τον Ερμή, ως τις 20, στρέφεις το βλέμμα σου στους άλλους και δέχεσαι τις αλλαγές με χαμόγελο. Για πρώτη φορά τολμάς να ζήσεις δίχως κανόνες. Θέλεις να χαρείς στιγμές με φίλους και οικογένεια. Προσοχή στην καταναλωτική σου διάθεση και στα χριστουγεννιάτικα έξοδα.

Tip: Το τέλος της χρονιάς δε σε βρίσκει μόνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτόν το μήνα τονίζεται η συναισθηματική σου ζωή. Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο ως τις 20, ενισχύεται ο διάλογος και λύνεις κάθε παρεξήγηση. Ο Άρης σου δίνει δύναμη, αλλά μην κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια και γενικά μην το παρακάνεις. Με τον Δία και τον Κρόνο ως τα μέσα του μήνα, κολυμπάς στα βαθιά. Άλλαξε τις ιδέες σου και προσπάθησε να συσφίξεις τις οικογενειακές σχέσεις, καθώς έχεις παραμελήσει οικεία πρόσωπα τον τελευταίο καιρό. Σεβάσου τις επιλογές τους και μην προσπαθείς να τους κατευθύνεις, αποδέξου τους όπως πραγματικά είναι. Με την ηλιακή έκλειψη στις 14 στο απέναντι ζώδιο, θα συνειδητοποιήσεις καταστάσεις που αγνοούσες στην προσωπική σου ζωή. Με τον Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο, από τα μέσα του μήνα, κάνεις ανοίγματα, ταξίδια. Υπάρχει ενθουσιασμός και έρχεται επαγγελματική αναγνώριση.

Τip: Σκέψου περισσότερο το πώς θα περάσεις τις γιορτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει μια αρμονία στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή, η καθημερινότητά σου εξελίσσεται. Στρέφεσαι προς το μέλλον και την καινοτομία, βάζεις νέους στόχους. Είναι ανώφελο να κοιτάζεις το παρελθόν, άσ’ το εκεί που είναι, καθώς δεν έχεις τίποτα να περιμένεις. Έχεις νέες ιδέες να εξερευνήσεις, νέα σχέδια να αναπτύξεις, ξέρεις προς τα πού θα πας, αλλά μη βιάζεσαι. Ο Δίας βάζει χρώμα στη συναισθηματική σου ζωή. Ο Ουρανός επηρεάζει τις σχέσεις σου, φιλικές και προσωπικές. Ένας αέρας φρεσκάδας έρχεται. Με τον Ερμή, ως τις 20, μπορεί να υπάρχει μια ασυνεννοησία με συνεργάτες ή μπορεί να έχεις προβλήματα στη δουλειά. Με τον Δία και τον Κρόνο, από τα μέσα του μήνα, θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου σημαντικά. Δεν είναι βέβαιο ότι θα το πετύχεις, καθώς η τάση σου να περάσεις καλά μέσα στις γιορτές θα επικρατήσει. Προσοχή στην υγεία με την ηλιακή έκλειψη στις 14.

Τip: Κινείσαι δυναμικά.

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν κάποιες αναταράξεις στις σχέσεις σου αυτόν το μήνα. Η Αφροδίτη, ως τις 15, σου παίζει παιχνίδια. Ευτυχώς, ο Ερμής, ως τις 20, γλυκαίνει τις καταστάσεις. Λάμπεις, παθιάζεσαι, δημιουργείς, έχεις καινοτόμες ιδέες. Κάποιοι μπορεί να σε κακολογήσουν, όμως τελικά η άποψή σου θα εισακουστεί και θα επικρατήσει. Με τον Άρη, βρίσκεις νέους στόχους και σχέδια ζωής. Επαγγελματικά, πάρε χρόνο για να αναλύσεις τις ανάγκες σου. Έχεις πολλές επιλογές, ανοίγονται πόρτες και παρουσιάζονται ευκαιρίες, χωρίς να είναι όλες ενδιαφέρουσες. Σχεδίασέ τα όλα με καθαρό μυαλό, δες τα όλα με άλλη οπτική. Ο Ουρανός προσπαθεί να σε αποσταθεροποιήσει, γι’ αυτό μη βιάζεσαι. Ο Δίας και ο Κρόνος στο απέναντι ζώδιο από τα μέσα του μήνα φρενάρουν τον παρορμητισμό σου χωρίς να περιορίσουν τη φαντασία σου. Προσοχή στα παράλογα έξοδα τις εορταστικές ημέρες.

Tip: Το περιβάλλον σου σε στηρίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνεις βαθιές αλλαγές που μπορεί να αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τη σχέση ή τη δουλειά σου. Έχεις σχέδια, πολλές ιδέες, αλλά θα πρέπει να οργανωθείς. Ο διάλογος ευνοείται. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσεις το σπίτι σου, αρκεί όλοι στην οικογένεια να συμφωνούν. Σχεδίασε τις γιορτές, οργάνωσε γεύματα, διακόσμησε, μοιράσου όμορφες στιγμές με τα παιδιά σου και το ταίρι σου. Η ηλιακή έκλειψη στις 14 αναθερμαίνει τις οικογενειακές σχέσεις. Με τον Ερμή, ως τις 20, γίνεσαι φλύαρη, περιαυτολογείς. Μπορεί να φιλοξενήσεις στο σπίτι σου αγαπημένα πρόσωπα, μιλάς συνεχώς για την οικογένειά σου. Ανταλλάσσεις τις απόψεις σου, ενώ μπορεί να αποφασίσεις και κοντινές αποδράσεις. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές. Ο Δίας και ο Κρόνος, από τα μέσα του μήνα, μπορεί να φέρουν διλήμματα για ανοίγματα στον εργασιακό χώρο.

Tip: Μη διασκορπίζεσαι, καθώς έχεις ανάγκη την καινοτομία και ρισκάρεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι ρυθμοί επιταχύνονται, έχεις πολλά πράγματα να κάνεις με τον Ερμή ως τις 20. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Όμως, θέλεις να εξελιχθείς κι άλλο και θα σου δοθεί η ευκαιρία. Θέλεις να αισθάνεσαι χρήσιμη, να εξυπηρετήσεις, να βοηθήσεις τους άλλους, μην ξοδεύεις όμως όλη σου την ενέργεια. Μην κατεβάζεις το κεφάλι απέναντι σε γεγονότα ή σε πρόσωπα. Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις και γκρίνια λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, όμως η Αφροδίτη σε κάνει ανεκτική και ευέλικτη. Προσπάθησε να κυκλώσεις τα εμπόδια και κάνε σχέδια με το ταίρι σου ή με την οικογένειά σου. Υπάρχει στον αέρα μια τάση για αλλαγή και ανανέωση και αυτό σε συνδυασμό με τις γιορτές θα σου αλλάξει τη διάθεση. Μην παίρνεις τοις μετρητοίς ό,τι σου λένε.

Τip: Νέες ιδέες προχωρούν γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνεις το λογαριασμό της χρονιάς. Επικεντρώνεσαι και περνάς στη δράση. Προετοίμασε το έδαφος για την επόμενη χρονιά και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου. Ο Άρης σου δίνει σχέδια και είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις. Η επικοινωνία είναι καλή. Ερωτικά, προχωράς, είσαι ευρηματική. Η ηφαιστειώδης φύση σου κυριαρχεί και οι άλλοι προσαρμόζονται σε αυτό. Με τον Ερμή, ως τις 20, θα πρέπει να συγκρατηθείς οικονομικά και να περιορίσεις τα έξοδα των γιορτών. Η ηλιακή έκλειψη στις 14 μπορεί να σε παρασύρει σε εξαπατήσεις. Κάποιες εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα είναι πιθανές, μπορεί να αποφασίσεις μια μετακόμιση. Με τον Κρόνο, από τα μέσα του μήνα, θα πάρεις μαθήματα, ενώ ένα σχέδιο είναι έτοιμο να εφαρμοστεί τώρα.

Tip: Παθιάζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο συναισθηματικός τομέας ευνοείται αυτόν το μήνα, υπάρχει έντονη κοινωνική και ερωτική δραστηριότητα. Ο Δίας και ο Κρόνος από τα μέσα του μήνα φέρνουν προοπτικές σε θέματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνία, εμπόριο, γραπτά, μετακινήσεις. Δε σου λείπουν τα σχέδια, κάνεις ραντεβού, συναντήσεις και νέες γνωριμίες, χάρη στον Ερμή στο ζώδιό σου ως τις 20. Όλα προχωράνε καλά, υπάρχει κινητικότητα και θετική ενέργεια. Ένα ταξίδι, διακοπές, μια ερωτική απόδραση, ένα επαγγελματικό σχέδιο ευνοούνται. Όμως, μην το παρακάνεις. Το περιβάλλον σου δυσκολεύεται να ακολουθήσει τις πολλές ιδέες σου, μπορεί να γίνει και ασφυκτικό. Οργάνωσε περισσότερο τη σκέψη σου και άσε το χρόνο να μιλήσει και να προετοιμάσει το έδαφος. Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 14 φέρνει αλλαγές, μερικές μπορεί να είναι και απατηλές.

Tip: Είσαι δημιουργική και πραγματίστρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτός ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες και συναντήσεις. Δίνεις προσοχή σε όσους σου δίνουν προσοχή. Ο διάλογος ευνοείται. Η Αφροδίτη σε κάνει ρομαντική ως τις 15, είσαι ευτυχισμένη και περιτριγυρισμένη από φίλους και οικογένεια. Μοιράζεσαι όμορφες στιγμές μαζί τους. Τις ημέρες των γιορτών το σπίτι σου γίνεται πόλος συγκέντρωσης αγαπημένων προσώπων. Έχεις νέες ιδέες και κάνεις επαγγελματικά σχέδια χωρίς να τα ανακοινώνεις, φοβούμενη την αποτυχία. Μια μετακόμιση είναι πιθανή. Ο Δίας και ο Κρόνος εγκαταλείπουν στα μέσα του μήνα το ζώδιό σου και περνούν στον Υδροχόο. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στη διαχείριση των οικονομικών σου. Δες πού σε συμφέρει να επενδύσεις, η τύχη είναι ένας σημαντικός παράγοντας αυτή τη στιγμή. Προσοχή στα έξοδα, μην το παρακάνεις για να τους ευχαριστήσεις όλους. Ο Ερμής, ως τις 20, δημιουργεί παρασκήνιο.

Tip: Διασκεδάζεις, βγαίνεις από το καβούκι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα σχέδιά σου βγαίνουν στο φως και τα αναλύεις. Ξέρεις να προσαρμόζεσαι στις αλλαγές. Πάρε ανάσες γιατί τις έχεις ανάγκη. Δες πραγματικά τι θέλεις πριν ριχτείς σε νέα ξεκινήματα. Ο Ήλιος, ως τις 20, στηρίζει τις φιλοδοξίες και την τόλμη σου. Ο Άρης είναι στο πλευρό σου, αλλά μη βιάζεσαι. Με την Αφροδίτη, ως τις 15, ενισχύονται οι βάσεις των σχέσεών σου και ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Κάποιες εντάσεις είναι πιθανές. Ο έρωτας βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους. Από τις 16 έρχεται μια ευχάριστη ανανέωση. Είναι γιορτές και η στιγμή να διασκεδάσεις, να γελάσεις, να μοιραστείς, είσαι αισιόδοξη και οι ευχές σου πραγματοποιούνται. Ο Δίας και ο Κρόνος από τα μέσα του μήνα περνούν στο ζώδιό σου και φέρνουν μια επέκταση στις επιχειρηματικές δραστηριότητές σου. Με την ηλιακή έκλειψη στις 14 αλλά και με τον Ερμή ως τις 20, προετοίμασε τις διακοπές σου.

Tip: Από τη μια προοδεύεις, από την άλλη κάτι σε σταματά.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάνεις σχέδια στον επαγγελματικό τομέα. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σου δίνει ένστικτο και ο Άρης μεγάλη ενέργεια. Τίποτα δε σε φρενάρει, ούτε η γνώμη των άλλων. Ξέρεις πού πηγαίνεις, έχεις στόχους και καθαρή ματιά. Με τον Ερμή, ως τις 20, μπορεί να κάνεις μικρές αποδράσεις και προκλητικές συζητήσεις. Αν σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση, μελέτησέ την προσεκτικά και ήρεμα. Έχεις ανάγκη να βγεις από τη ρουτίνα, θέλεις εκπλήξεις, χαρά και καλή διάθεση. Με την Αφροδίτη, ως τις 15, μαντεύεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων, ξέρεις να τους ολοκληρώνεις. Το πάθος κυριαρχεί. Με τον Δία και τον Κρόνο, από τα μέσα του μήνα, έρχεται μια περίοδος εσωστρέφειας ή μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με παρελθοντικές καταστάσεις που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις. Φιλικά πρόσωπα σε ανανεώνουν και βοηθούν τον τρόπο σκέψης σου.

Tip: Μη δανείζεις χρήματα.

 

πηγή: shape.gr 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο 2020

Πώς θα είναι ο τελευταίος μήνας του 2020 για όλα τα ζώδια;

Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά.

ΚΡΙΟΣ

Δε σου λείπει ενέργεια στο τέλος της χρονιάς. Ο Άρης στο ζώδιό σου σου δίνει δύναμη και κινητικότητα. Τίποτα δε σε σταματά, ούτε οι μικρές καθυστερήσεις στις αρχές του μήνα. Ο Ήλιος και ο Ερμής, ως τις 20, στηρίζουν τις σχέσεις σου, πείθεις. Ο διάλογος είναι ενισχυμένος. Βέβαια, με την Αφροδίτη, ως τις 15, μπορεί να μη λες όσα σκέφτεσαι. Ο Δίας, από τις 20 στον Υδροχόο, θα σου δώσει τα δώρα του. Ακολούθησε τα βήματα που έχεις χαράξει και μην ονειρεύεσαι μεγάλες αλλαγές τώρα. Αξιοποίησε αυτόν το χρόνο για να αλλάξεις ιδέες. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο, από τις 17, θα στραφείς στα σχέδιά σου. Υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης, αλλά να θυμάσαι πως η επιτυχία προϋποθέτει και ανάλογη σοβαρότητα. Το τέλος της χρονιάς σε βρίσκει αισιόδοξη, με νέες ευθύνες και προοπτικές για κέρδη.

Τip: Βλέπεις τα πράγματα φιλοσοφημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία και τον Κρόνο, τα σχέδιά σου, προσωπικά ή επαγγελματικά, προχωρούν καλά. Έχεις πολλές ιδέες και ενέργεια για να προχωρήσεις μπροστά. Επιδιώκεις να ανθίσει η καθημερινότητά σου σε όλους τους τομείς. Αν ο Ουρανός στο ζώδιό σου σου ζητά αλλαγές, είναι ο Πλούτωνας εκείνος που θα σου δώσει πολλές ιδέες για να τις κάνεις. Έχεις φαντασία, θάρρος, σου δίνονται νέες ευκαιρίες. Έχεις ανάγκη τις εκπλήξεις και το απρόσμενο. Με την Αφροδίτη, ως τις 15 στο απέναντι ζώδιο, κάνεις νέες γνωριμίες και ρομαντικά ραντεβού. Με τον Ερμή, ως τις 20, στρέφεις το βλέμμα σου στους άλλους και δέχεσαι τις αλλαγές με χαμόγελο. Για πρώτη φορά τολμάς να ζήσεις δίχως κανόνες. Θέλεις να χαρείς στιγμές με φίλους και οικογένεια. Προσοχή στην καταναλωτική σου διάθεση και στα χριστουγεννιάτικα έξοδα.

Tip: Το τέλος της χρονιάς δε σε βρίσκει μόνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτόν το μήνα τονίζεται η συναισθηματική σου ζωή. Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο ως τις 20, ενισχύεται ο διάλογος και λύνεις κάθε παρεξήγηση. Ο Άρης σου δίνει δύναμη, αλλά μην κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια και γενικά μην το παρακάνεις. Με τον Δία και τον Κρόνο ως τα μέσα του μήνα, κολυμπάς στα βαθιά. Άλλαξε τις ιδέες σου και προσπάθησε να συσφίξεις τις οικογενειακές σχέσεις, καθώς έχεις παραμελήσει οικεία πρόσωπα τον τελευταίο καιρό. Σεβάσου τις επιλογές τους και μην προσπαθείς να τους κατευθύνεις, αποδέξου τους όπως πραγματικά είναι. Με την ηλιακή έκλειψη στις 14 στο απέναντι ζώδιο, θα συνειδητοποιήσεις καταστάσεις που αγνοούσες στην προσωπική σου ζωή. Με τον Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο, από τα μέσα του μήνα, κάνεις ανοίγματα, ταξίδια. Υπάρχει ενθουσιασμός και έρχεται επαγγελματική αναγνώριση.

Τip: Σκέψου περισσότερο το πώς θα περάσεις τις γιορτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει μια αρμονία στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή, η καθημερινότητά σου εξελίσσεται. Στρέφεσαι προς το μέλλον και την καινοτομία, βάζεις νέους στόχους. Είναι ανώφελο να κοιτάζεις το παρελθόν, άσ’ το εκεί που είναι, καθώς δεν έχεις τίποτα να περιμένεις. Έχεις νέες ιδέες να εξερευνήσεις, νέα σχέδια να αναπτύξεις, ξέρεις προς τα πού θα πας, αλλά μη βιάζεσαι. Ο Δίας βάζει χρώμα στη συναισθηματική σου ζωή. Ο Ουρανός επηρεάζει τις σχέσεις σου, φιλικές και προσωπικές. Ένας αέρας φρεσκάδας έρχεται. Με τον Ερμή, ως τις 20, μπορεί να υπάρχει μια ασυνεννοησία με συνεργάτες ή μπορεί να έχεις προβλήματα στη δουλειά. Με τον Δία και τον Κρόνο, από τα μέσα του μήνα, θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου σημαντικά. Δεν είναι βέβαιο ότι θα το πετύχεις, καθώς η τάση σου να περάσεις καλά μέσα στις γιορτές θα επικρατήσει. Προσοχή στην υγεία με την ηλιακή έκλειψη στις 14.

Τip: Κινείσαι δυναμικά.

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν κάποιες αναταράξεις στις σχέσεις σου αυτόν το μήνα. Η Αφροδίτη, ως τις 15, σου παίζει παιχνίδια. Ευτυχώς, ο Ερμής, ως τις 20, γλυκαίνει τις καταστάσεις. Λάμπεις, παθιάζεσαι, δημιουργείς, έχεις καινοτόμες ιδέες. Κάποιοι μπορεί να σε κακολογήσουν, όμως τελικά η άποψή σου θα εισακουστεί και θα επικρατήσει. Με τον Άρη, βρίσκεις νέους στόχους και σχέδια ζωής. Επαγγελματικά, πάρε χρόνο για να αναλύσεις τις ανάγκες σου. Έχεις πολλές επιλογές, ανοίγονται πόρτες και παρουσιάζονται ευκαιρίες, χωρίς να είναι όλες ενδιαφέρουσες. Σχεδίασέ τα όλα με καθαρό μυαλό, δες τα όλα με άλλη οπτική. Ο Ουρανός προσπαθεί να σε αποσταθεροποιήσει, γι’ αυτό μη βιάζεσαι. Ο Δίας και ο Κρόνος στο απέναντι ζώδιο από τα μέσα του μήνα φρενάρουν τον παρορμητισμό σου χωρίς να περιορίσουν τη φαντασία σου. Προσοχή στα παράλογα έξοδα τις εορταστικές ημέρες.

Tip: Το περιβάλλον σου σε στηρίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνεις βαθιές αλλαγές που μπορεί να αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τη σχέση ή τη δουλειά σου. Έχεις σχέδια, πολλές ιδέες, αλλά θα πρέπει να οργανωθείς. Ο διάλογος ευνοείται. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσεις το σπίτι σου, αρκεί όλοι στην οικογένεια να συμφωνούν. Σχεδίασε τις γιορτές, οργάνωσε γεύματα, διακόσμησε, μοιράσου όμορφες στιγμές με τα παιδιά σου και το ταίρι σου. Η ηλιακή έκλειψη στις 14 αναθερμαίνει τις οικογενειακές σχέσεις. Με τον Ερμή, ως τις 20, γίνεσαι φλύαρη, περιαυτολογείς. Μπορεί να φιλοξενήσεις στο σπίτι σου αγαπημένα πρόσωπα, μιλάς συνεχώς για την οικογένειά σου. Ανταλλάσσεις τις απόψεις σου, ενώ μπορεί να αποφασίσεις και κοντινές αποδράσεις. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές. Ο Δίας και ο Κρόνος, από τα μέσα του μήνα, μπορεί να φέρουν διλήμματα για ανοίγματα στον εργασιακό χώρο.

Tip: Μη διασκορπίζεσαι, καθώς έχεις ανάγκη την καινοτομία και ρισκάρεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι ρυθμοί επιταχύνονται, έχεις πολλά πράγματα να κάνεις με τον Ερμή ως τις 20. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Όμως, θέλεις να εξελιχθείς κι άλλο και θα σου δοθεί η ευκαιρία. Θέλεις να αισθάνεσαι χρήσιμη, να εξυπηρετήσεις, να βοηθήσεις τους άλλους, μην ξοδεύεις όμως όλη σου την ενέργεια. Μην κατεβάζεις το κεφάλι απέναντι σε γεγονότα ή σε πρόσωπα. Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις και γκρίνια λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, όμως η Αφροδίτη σε κάνει ανεκτική και ευέλικτη. Προσπάθησε να κυκλώσεις τα εμπόδια και κάνε σχέδια με το ταίρι σου ή με την οικογένειά σου. Υπάρχει στον αέρα μια τάση για αλλαγή και ανανέωση και αυτό σε συνδυασμό με τις γιορτές θα σου αλλάξει τη διάθεση. Μην παίρνεις τοις μετρητοίς ό,τι σου λένε.

Τip: Νέες ιδέες προχωρούν γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνεις το λογαριασμό της χρονιάς. Επικεντρώνεσαι και περνάς στη δράση. Προετοίμασε το έδαφος για την επόμενη χρονιά και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου. Ο Άρης σου δίνει σχέδια και είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις. Η επικοινωνία είναι καλή. Ερωτικά, προχωράς, είσαι ευρηματική. Η ηφαιστειώδης φύση σου κυριαρχεί και οι άλλοι προσαρμόζονται σε αυτό. Με τον Ερμή, ως τις 20, θα πρέπει να συγκρατηθείς οικονομικά και να περιορίσεις τα έξοδα των γιορτών. Η ηλιακή έκλειψη στις 14 μπορεί να σε παρασύρει σε εξαπατήσεις. Κάποιες εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα είναι πιθανές, μπορεί να αποφασίσεις μια μετακόμιση. Με τον Κρόνο, από τα μέσα του μήνα, θα πάρεις μαθήματα, ενώ ένα σχέδιο είναι έτοιμο να εφαρμοστεί τώρα.

Tip: Παθιάζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο συναισθηματικός τομέας ευνοείται αυτόν το μήνα, υπάρχει έντονη κοινωνική και ερωτική δραστηριότητα. Ο Δίας και ο Κρόνος από τα μέσα του μήνα φέρνουν προοπτικές σε θέματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνία, εμπόριο, γραπτά, μετακινήσεις. Δε σου λείπουν τα σχέδια, κάνεις ραντεβού, συναντήσεις και νέες γνωριμίες, χάρη στον Ερμή στο ζώδιό σου ως τις 20. Όλα προχωράνε καλά, υπάρχει κινητικότητα και θετική ενέργεια. Ένα ταξίδι, διακοπές, μια ερωτική απόδραση, ένα επαγγελματικό σχέδιο ευνοούνται. Όμως, μην το παρακάνεις. Το περιβάλλον σου δυσκολεύεται να ακολουθήσει τις πολλές ιδέες σου, μπορεί να γίνει και ασφυκτικό. Οργάνωσε περισσότερο τη σκέψη σου και άσε το χρόνο να μιλήσει και να προετοιμάσει το έδαφος. Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 14 φέρνει αλλαγές, μερικές μπορεί να είναι και απατηλές.

Tip: Είσαι δημιουργική και πραγματίστρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτός ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες και συναντήσεις. Δίνεις προσοχή σε όσους σου δίνουν προσοχή. Ο διάλογος ευνοείται. Η Αφροδίτη σε κάνει ρομαντική ως τις 15, είσαι ευτυχισμένη και περιτριγυρισμένη από φίλους και οικογένεια. Μοιράζεσαι όμορφες στιγμές μαζί τους. Τις ημέρες των γιορτών το σπίτι σου γίνεται πόλος συγκέντρωσης αγαπημένων προσώπων. Έχεις νέες ιδέες και κάνεις επαγγελματικά σχέδια χωρίς να τα ανακοινώνεις, φοβούμενη την αποτυχία. Μια μετακόμιση είναι πιθανή. Ο Δίας και ο Κρόνος εγκαταλείπουν στα μέσα του μήνα το ζώδιό σου και περνούν στον Υδροχόο. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στη διαχείριση των οικονομικών σου. Δες πού σε συμφέρει να επενδύσεις, η τύχη είναι ένας σημαντικός παράγοντας αυτή τη στιγμή. Προσοχή στα έξοδα, μην το παρακάνεις για να τους ευχαριστήσεις όλους. Ο Ερμής, ως τις 20, δημιουργεί παρασκήνιο.

Tip: Διασκεδάζεις, βγαίνεις από το καβούκι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα σχέδιά σου βγαίνουν στο φως και τα αναλύεις. Ξέρεις να προσαρμόζεσαι στις αλλαγές. Πάρε ανάσες γιατί τις έχεις ανάγκη. Δες πραγματικά τι θέλεις πριν ριχτείς σε νέα ξεκινήματα. Ο Ήλιος, ως τις 20, στηρίζει τις φιλοδοξίες και την τόλμη σου. Ο Άρης είναι στο πλευρό σου, αλλά μη βιάζεσαι. Με την Αφροδίτη, ως τις 15, ενισχύονται οι βάσεις των σχέσεών σου και ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Κάποιες εντάσεις είναι πιθανές. Ο έρωτας βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους. Από τις 16 έρχεται μια ευχάριστη ανανέωση. Είναι γιορτές και η στιγμή να διασκεδάσεις, να γελάσεις, να μοιραστείς, είσαι αισιόδοξη και οι ευχές σου πραγματοποιούνται. Ο Δίας και ο Κρόνος από τα μέσα του μήνα περνούν στο ζώδιό σου και φέρνουν μια επέκταση στις επιχειρηματικές δραστηριότητές σου. Με την ηλιακή έκλειψη στις 14 αλλά και με τον Ερμή ως τις 20, προετοίμασε τις διακοπές σου.

Tip: Από τη μια προοδεύεις, από την άλλη κάτι σε σταματά.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάνεις σχέδια στον επαγγελματικό τομέα. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σου δίνει ένστικτο και ο Άρης μεγάλη ενέργεια. Τίποτα δε σε φρενάρει, ούτε η γνώμη των άλλων. Ξέρεις πού πηγαίνεις, έχεις στόχους και καθαρή ματιά. Με τον Ερμή, ως τις 20, μπορεί να κάνεις μικρές αποδράσεις και προκλητικές συζητήσεις. Αν σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση, μελέτησέ την προσεκτικά και ήρεμα. Έχεις ανάγκη να βγεις από τη ρουτίνα, θέλεις εκπλήξεις, χαρά και καλή διάθεση. Με την Αφροδίτη, ως τις 15, μαντεύεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων, ξέρεις να τους ολοκληρώνεις. Το πάθος κυριαρχεί. Με τον Δία και τον Κρόνο, από τα μέσα του μήνα, έρχεται μια περίοδος εσωστρέφειας ή μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με παρελθοντικές καταστάσεις που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις. Φιλικά πρόσωπα σε ανανεώνουν και βοηθούν τον τρόπο σκέψης σου.

Tip: Μη δανείζεις χρήματα.

 

πηγή: shape.gr 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο 2020

Πώς θα είναι ο τελευταίος μήνας του 2020 για όλα τα ζώδια;

Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά.

ΚΡΙΟΣ

Δε σου λείπει ενέργεια στο τέλος της χρονιάς. Ο Άρης στο ζώδιό σου σου δίνει δύναμη και κινητικότητα. Τίποτα δε σε σταματά, ούτε οι μικρές καθυστερήσεις στις αρχές του μήνα. Ο Ήλιος και ο Ερμής, ως τις 20, στηρίζουν τις σχέσεις σου, πείθεις. Ο διάλογος είναι ενισχυμένος. Βέβαια, με την Αφροδίτη, ως τις 15, μπορεί να μη λες όσα σκέφτεσαι. Ο Δίας, από τις 20 στον Υδροχόο, θα σου δώσει τα δώρα του. Ακολούθησε τα βήματα που έχεις χαράξει και μην ονειρεύεσαι μεγάλες αλλαγές τώρα. Αξιοποίησε αυτόν το χρόνο για να αλλάξεις ιδέες. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο, από τις 17, θα στραφείς στα σχέδιά σου. Υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης, αλλά να θυμάσαι πως η επιτυχία προϋποθέτει και ανάλογη σοβαρότητα. Το τέλος της χρονιάς σε βρίσκει αισιόδοξη, με νέες ευθύνες και προοπτικές για κέρδη.

Τip: Βλέπεις τα πράγματα φιλοσοφημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία και τον Κρόνο, τα σχέδιά σου, προσωπικά ή επαγγελματικά, προχωρούν καλά. Έχεις πολλές ιδέες και ενέργεια για να προχωρήσεις μπροστά. Επιδιώκεις να ανθίσει η καθημερινότητά σου σε όλους τους τομείς. Αν ο Ουρανός στο ζώδιό σου σου ζητά αλλαγές, είναι ο Πλούτωνας εκείνος που θα σου δώσει πολλές ιδέες για να τις κάνεις. Έχεις φαντασία, θάρρος, σου δίνονται νέες ευκαιρίες. Έχεις ανάγκη τις εκπλήξεις και το απρόσμενο. Με την Αφροδίτη, ως τις 15 στο απέναντι ζώδιο, κάνεις νέες γνωριμίες και ρομαντικά ραντεβού. Με τον Ερμή, ως τις 20, στρέφεις το βλέμμα σου στους άλλους και δέχεσαι τις αλλαγές με χαμόγελο. Για πρώτη φορά τολμάς να ζήσεις δίχως κανόνες. Θέλεις να χαρείς στιγμές με φίλους και οικογένεια. Προσοχή στην καταναλωτική σου διάθεση και στα χριστουγεννιάτικα έξοδα.

Tip: Το τέλος της χρονιάς δε σε βρίσκει μόνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτόν το μήνα τονίζεται η συναισθηματική σου ζωή. Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο ως τις 20, ενισχύεται ο διάλογος και λύνεις κάθε παρεξήγηση. Ο Άρης σου δίνει δύναμη, αλλά μην κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια και γενικά μην το παρακάνεις. Με τον Δία και τον Κρόνο ως τα μέσα του μήνα, κολυμπάς στα βαθιά. Άλλαξε τις ιδέες σου και προσπάθησε να συσφίξεις τις οικογενειακές σχέσεις, καθώς έχεις παραμελήσει οικεία πρόσωπα τον τελευταίο καιρό. Σεβάσου τις επιλογές τους και μην προσπαθείς να τους κατευθύνεις, αποδέξου τους όπως πραγματικά είναι. Με την ηλιακή έκλειψη στις 14 στο απέναντι ζώδιο, θα συνειδητοποιήσεις καταστάσεις που αγνοούσες στην προσωπική σου ζωή. Με τον Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο, από τα μέσα του μήνα, κάνεις ανοίγματα, ταξίδια. Υπάρχει ενθουσιασμός και έρχεται επαγγελματική αναγνώριση.

Τip: Σκέψου περισσότερο το πώς θα περάσεις τις γιορτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει μια αρμονία στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή, η καθημερινότητά σου εξελίσσεται. Στρέφεσαι προς το μέλλον και την καινοτομία, βάζεις νέους στόχους. Είναι ανώφελο να κοιτάζεις το παρελθόν, άσ’ το εκεί που είναι, καθώς δεν έχεις τίποτα να περιμένεις. Έχεις νέες ιδέες να εξερευνήσεις, νέα σχέδια να αναπτύξεις, ξέρεις προς τα πού θα πας, αλλά μη βιάζεσαι. Ο Δίας βάζει χρώμα στη συναισθηματική σου ζωή. Ο Ουρανός επηρεάζει τις σχέσεις σου, φιλικές και προσωπικές. Ένας αέρας φρεσκάδας έρχεται. Με τον Ερμή, ως τις 20, μπορεί να υπάρχει μια ασυνεννοησία με συνεργάτες ή μπορεί να έχεις προβλήματα στη δουλειά. Με τον Δία και τον Κρόνο, από τα μέσα του μήνα, θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου σημαντικά. Δεν είναι βέβαιο ότι θα το πετύχεις, καθώς η τάση σου να περάσεις καλά μέσα στις γιορτές θα επικρατήσει. Προσοχή στην υγεία με την ηλιακή έκλειψη στις 14.

Τip: Κινείσαι δυναμικά.

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν κάποιες αναταράξεις στις σχέσεις σου αυτόν το μήνα. Η Αφροδίτη, ως τις 15, σου παίζει παιχνίδια. Ευτυχώς, ο Ερμής, ως τις 20, γλυκαίνει τις καταστάσεις. Λάμπεις, παθιάζεσαι, δημιουργείς, έχεις καινοτόμες ιδέες. Κάποιοι μπορεί να σε κακολογήσουν, όμως τελικά η άποψή σου θα εισακουστεί και θα επικρατήσει. Με τον Άρη, βρίσκεις νέους στόχους και σχέδια ζωής. Επαγγελματικά, πάρε χρόνο για να αναλύσεις τις ανάγκες σου. Έχεις πολλές επιλογές, ανοίγονται πόρτες και παρουσιάζονται ευκαιρίες, χωρίς να είναι όλες ενδιαφέρουσες. Σχεδίασέ τα όλα με καθαρό μυαλό, δες τα όλα με άλλη οπτική. Ο Ουρανός προσπαθεί να σε αποσταθεροποιήσει, γι’ αυτό μη βιάζεσαι. Ο Δίας και ο Κρόνος στο απέναντι ζώδιο από τα μέσα του μήνα φρενάρουν τον παρορμητισμό σου χωρίς να περιορίσουν τη φαντασία σου. Προσοχή στα παράλογα έξοδα τις εορταστικές ημέρες.

Tip: Το περιβάλλον σου σε στηρίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνεις βαθιές αλλαγές που μπορεί να αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τη σχέση ή τη δουλειά σου. Έχεις σχέδια, πολλές ιδέες, αλλά θα πρέπει να οργανωθείς. Ο διάλογος ευνοείται. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσεις το σπίτι σου, αρκεί όλοι στην οικογένεια να συμφωνούν. Σχεδίασε τις γιορτές, οργάνωσε γεύματα, διακόσμησε, μοιράσου όμορφες στιγμές με τα παιδιά σου και το ταίρι σου. Η ηλιακή έκλειψη στις 14 αναθερμαίνει τις οικογενειακές σχέσεις. Με τον Ερμή, ως τις 20, γίνεσαι φλύαρη, περιαυτολογείς. Μπορεί να φιλοξενήσεις στο σπίτι σου αγαπημένα πρόσωπα, μιλάς συνεχώς για την οικογένειά σου. Ανταλλάσσεις τις απόψεις σου, ενώ μπορεί να αποφασίσεις και κοντινές αποδράσεις. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές. Ο Δίας και ο Κρόνος, από τα μέσα του μήνα, μπορεί να φέρουν διλήμματα για ανοίγματα στον εργασιακό χώρο.

Tip: Μη διασκορπίζεσαι, καθώς έχεις ανάγκη την καινοτομία και ρισκάρεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι ρυθμοί επιταχύνονται, έχεις πολλά πράγματα να κάνεις με τον Ερμή ως τις 20. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Όμως, θέλεις να εξελιχθείς κι άλλο και θα σου δοθεί η ευκαιρία. Θέλεις να αισθάνεσαι χρήσιμη, να εξυπηρετήσεις, να βοηθήσεις τους άλλους, μην ξοδεύεις όμως όλη σου την ενέργεια. Μην κατεβάζεις το κεφάλι απέναντι σε γεγονότα ή σε πρόσωπα. Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις και γκρίνια λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, όμως η Αφροδίτη σε κάνει ανεκτική και ευέλικτη. Προσπάθησε να κυκλώσεις τα εμπόδια και κάνε σχέδια με το ταίρι σου ή με την οικογένειά σου. Υπάρχει στον αέρα μια τάση για αλλαγή και ανανέωση και αυτό σε συνδυασμό με τις γιορτές θα σου αλλάξει τη διάθεση. Μην παίρνεις τοις μετρητοίς ό,τι σου λένε.

Τip: Νέες ιδέες προχωρούν γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνεις το λογαριασμό της χρονιάς. Επικεντρώνεσαι και περνάς στη δράση. Προετοίμασε το έδαφος για την επόμενη χρονιά και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου. Ο Άρης σου δίνει σχέδια και είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις. Η επικοινωνία είναι καλή. Ερωτικά, προχωράς, είσαι ευρηματική. Η ηφαιστειώδης φύση σου κυριαρχεί και οι άλλοι προσαρμόζονται σε αυτό. Με τον Ερμή, ως τις 20, θα πρέπει να συγκρατηθείς οικονομικά και να περιορίσεις τα έξοδα των γιορτών. Η ηλιακή έκλειψη στις 14 μπορεί να σε παρασύρει σε εξαπατήσεις. Κάποιες εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα είναι πιθανές, μπορεί να αποφασίσεις μια μετακόμιση. Με τον Κρόνο, από τα μέσα του μήνα, θα πάρεις μαθήματα, ενώ ένα σχέδιο είναι έτοιμο να εφαρμοστεί τώρα.

Tip: Παθιάζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο συναισθηματικός τομέας ευνοείται αυτόν το μήνα, υπάρχει έντονη κοινωνική και ερωτική δραστηριότητα. Ο Δίας και ο Κρόνος από τα μέσα του μήνα φέρνουν προοπτικές σε θέματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνία, εμπόριο, γραπτά, μετακινήσεις. Δε σου λείπουν τα σχέδια, κάνεις ραντεβού, συναντήσεις και νέες γνωριμίες, χάρη στον Ερμή στο ζώδιό σου ως τις 20. Όλα προχωράνε καλά, υπάρχει κινητικότητα και θετική ενέργεια. Ένα ταξίδι, διακοπές, μια ερωτική απόδραση, ένα επαγγελματικό σχέδιο ευνοούνται. Όμως, μην το παρακάνεις. Το περιβάλλον σου δυσκολεύεται να ακολουθήσει τις πολλές ιδέες σου, μπορεί να γίνει και ασφυκτικό. Οργάνωσε περισσότερο τη σκέψη σου και άσε το χρόνο να μιλήσει και να προετοιμάσει το έδαφος. Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 14 φέρνει αλλαγές, μερικές μπορεί να είναι και απατηλές.

Tip: Είσαι δημιουργική και πραγματίστρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτός ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες και συναντήσεις. Δίνεις προσοχή σε όσους σου δίνουν προσοχή. Ο διάλογος ευνοείται. Η Αφροδίτη σε κάνει ρομαντική ως τις 15, είσαι ευτυχισμένη και περιτριγυρισμένη από φίλους και οικογένεια. Μοιράζεσαι όμορφες στιγμές μαζί τους. Τις ημέρες των γιορτών το σπίτι σου γίνεται πόλος συγκέντρωσης αγαπημένων προσώπων. Έχεις νέες ιδέες και κάνεις επαγγελματικά σχέδια χωρίς να τα ανακοινώνεις, φοβούμενη την αποτυχία. Μια μετακόμιση είναι πιθανή. Ο Δίας και ο Κρόνος εγκαταλείπουν στα μέσα του μήνα το ζώδιό σου και περνούν στον Υδροχόο. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στη διαχείριση των οικονομικών σου. Δες πού σε συμφέρει να επενδύσεις, η τύχη είναι ένας σημαντικός παράγοντας αυτή τη στιγμή. Προσοχή στα έξοδα, μην το παρακάνεις για να τους ευχαριστήσεις όλους. Ο Ερμής, ως τις 20, δημιουργεί παρασκήνιο.

Tip: Διασκεδάζεις, βγαίνεις από το καβούκι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα σχέδιά σου βγαίνουν στο φως και τα αναλύεις. Ξέρεις να προσαρμόζεσαι στις αλλαγές. Πάρε ανάσες γιατί τις έχεις ανάγκη. Δες πραγματικά τι θέλεις πριν ριχτείς σε νέα ξεκινήματα. Ο Ήλιος, ως τις 20, στηρίζει τις φιλοδοξίες και την τόλμη σου. Ο Άρης είναι στο πλευρό σου, αλλά μη βιάζεσαι. Με την Αφροδίτη, ως τις 15, ενισχύονται οι βάσεις των σχέσεών σου και ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Κάποιες εντάσεις είναι πιθανές. Ο έρωτας βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους. Από τις 16 έρχεται μια ευχάριστη ανανέωση. Είναι γιορτές και η στιγμή να διασκεδάσεις, να γελάσεις, να μοιραστείς, είσαι αισιόδοξη και οι ευχές σου πραγματοποιούνται. Ο Δίας και ο Κρόνος από τα μέσα του μήνα περνούν στο ζώδιό σου και φέρνουν μια επέκταση στις επιχειρηματικές δραστηριότητές σου. Με την ηλιακή έκλειψη στις 14 αλλά και με τον Ερμή ως τις 20, προετοίμασε τις διακοπές σου.

Tip: Από τη μια προοδεύεις, από την άλλη κάτι σε σταματά.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάνεις σχέδια στον επαγγελματικό τομέα. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σου δίνει ένστικτο και ο Άρης μεγάλη ενέργεια. Τίποτα δε σε φρενάρει, ούτε η γνώμη των άλλων. Ξέρεις πού πηγαίνεις, έχεις στόχους και καθαρή ματιά. Με τον Ερμή, ως τις 20, μπορεί να κάνεις μικρές αποδράσεις και προκλητικές συζητήσεις. Αν σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση, μελέτησέ την προσεκτικά και ήρεμα. Έχεις ανάγκη να βγεις από τη ρουτίνα, θέλεις εκπλήξεις, χαρά και καλή διάθεση. Με την Αφροδίτη, ως τις 15, μαντεύεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων, ξέρεις να τους ολοκληρώνεις. Το πάθος κυριαρχεί. Με τον Δία και τον Κρόνο, από τα μέσα του μήνα, έρχεται μια περίοδος εσωστρέφειας ή μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με παρελθοντικές καταστάσεις που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις. Φιλικά πρόσωπα σε ανανεώνουν και βοηθούν τον τρόπο σκέψης σου.

Tip: Μη δανείζεις χρήματα.

 

πηγή: shape.gr 

Διάσημοι τραγουδιστές που κάνουν καριέρα και στο σινεμά

Ταλαντούχοι και ως ηθοποιοί! Η μουσική και ο κινηματογράφος είναι δύο τέχνες που συχνά συνδυάζονται και αλληλοσυμπληρώνονται. Στην προκειμένη περίπτωση οι παρακάτω 5 διάσημοι τραγουδιστές αποκαλύπτουν...

Μαριλένη Σταύρου: Θηλάζει το νεογέννητο κοριτσάκι της και δηλώνει τρισευτυχισμένη (pic)

Το τρυφερό στιγμιότυπο με τη νεογέννητη κορούλα της Το μεγαλείο της μητρότητας βιώνει για δεύτερη φορά η Μαριλένη Σταύρου. Η δημοφιλής Κύπρια ηθοποιός, στις 28 Δεκεμβρίου...

Κρατερός-Κατερίνα: Απολογήθηκαν δημόσια για τις δηλώσεις των αδερφών Βαρουξή (video)

Η δημόσια απολογία του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου Σάλος έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο μετά τη δήλωση των διδύμων αδερφών του Big Brother, Παναγιώτη...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου;

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου; Πώς θα είναι η μέρα σου; Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Αυτός είναι ο χειρότερος...

Betina Goldstein: 5 αγαπημένα της χρώματα μανό για το 2021 (video)

Ποιο το δικό σου αγαπημένο; Η νέα χρονιά είναι εδώ και τα trends στα νύχια για το 2021 κάνουν την εμφάνιση τους. Πολλές από τις τάσεις...

Πώς θα τον κάνεις να σε ερωτευτεί: 10 δοκιμασμένοι τρόποι!

Θέλεις να κάνεις έναν άντρα να σε ερωτευτεί παράφορα και να μην έχει μάτια για άλλη; Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σου έχει τύχει να...

Βελουτέ σούπα με θαλασσινά

Βελουτέ Σούπα με Θαλασσινά από τον Λάμπρο Βακιάρο ΥΛΙΚΑ (Για 4 άτομα) Για τη σούπα 750 γρ. πατάτες (κομμένες σε μεσαίους κύβους) 1 καρότο (χοντροκομμένο) 180 γρ. πράσο (ψιλοκομμένο) 15...

Πώς να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει όπως ο αγαπημένος σου καφές!

Είναι ένας από τους λόγους που ανεχόμαστε το πρωινό ξύπνημα και δεν σηκωνόμαστε από το κρεβάτι με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα είναι ο...

Το κόλπο για να μυρίζει υπέροχα το σπίτι σου!

Αν θες το σπίτι σου να μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα δεν χρειάζεται να ξημεροβραδιάζεσαι αγκαλιά με καθαριστικά Αντίθετα μπορείς να πετύχεις ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου;

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου; Πώς θα είναι η μέρα σου; Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Αυτός είναι ο χειρότερος...

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας! (18-24/1)

Η Βαλεντίνη Βασιλειάδου μας δίνει αστρολογικές προβλέψεις, αναλυτικά για το κάθε ζώδιο, από τις 18 έως τις 24 Ιανουαρίου! ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά...

Πώς θα τον κάνεις να σε ερωτευτεί: 10 δοκιμασμένοι τρόποι!

Θέλεις να κάνεις έναν άντρα να σε ερωτευτεί παράφορα και να μην έχει μάτια για άλλη; Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σου έχει τύχει να...

7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν κάνεις έρωτα με περίοδο

Δεν είναι νέο πως το σεξ με περίοδο, είναι ένα θέμα αρκετά ταμπού. Ενώ μπορεί να σκέφτεσαι να το τολμήσεις, διστάζεις να το συζητήσεις...

Πώς να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει όπως ο αγαπημένος σου καφές!

Είναι ένας από τους λόγους που ανεχόμαστε το πρωινό ξύπνημα και δεν σηκωνόμαστε από το κρεβάτι με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα είναι ο...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου;

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου; Πώς θα είναι η μέρα σου; Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Αυτός είναι ο χειρότερος...

Πώς θα τον κάνεις να σε ερωτευτεί: 10 δοκιμασμένοι τρόποι!

Θέλεις να κάνεις έναν άντρα να σε ερωτευτεί παράφορα και να μην έχει μάτια για άλλη; Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σου έχει τύχει να...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Παναγιώτης & Χρήστος Βαρουξής: Δεν μετανιώνουν για όσα είπαν (pics)

Δεν μετανιώνουν για όσα είπαν ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής Σάλος έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο μετά τη δήλωση των διδύμων αδερφών του Big Brother,...

Μητέρα Κάτιας Ταραμπάνκο: «Δεν έχω επικοινωνήσει με την κόρη μου καθόλου…» (video)

Όσα είπε η μητέρας της Κάτιας Ταραμπάνκο Η Ναταλία Χαβράχ μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου μετά την οικειοθελή αποχώρηση της κόρης της...

Advertorials