MC MEDIA NETWORK

Sunday, 1 October
Advertisement

Ζώδια: Θα είσαι τυχερή στην ερωτική σου ζωή τον Απρίλιο;

Advertisement

Θα είσαι τυχερή ή άτυχη στον έρωτα αυτόν τον μήνα;

Οι μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2022 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά σας.

- Advertisement -

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη ανήμερα την Πρωταπριλιά προδιαθέτει σε «επίσημα» πράγματα ή έστω σε μια συμβίωση που θα «δέσει» περισσότερο μια σχέση, υπάρχει ωστόσο κι ένα κακό σενάριο, να μην σου έχουν έρθει δηλαδή καλά τα πράγματα και να αρχίσεις να κλαις τη μοίρα σου για έναν «χαμένο παράδεισο». Πάει αυτός όμως, έφυγε και πρέπει να βρεις άμεσα τα κλειδιά του επόμενου, εξ άλλου δεν σου πάει καθόλου το να «κολλάς» σε πρόσωπα και καταστάσεις, αφού ξέρεις κι εσύ πως ελλείψει λογικής κάνεις τη μια βλακεία μετά την άλλη.

Το μεγαλύτερο «αγκάθι» πάντως της περιόδου έχει… καρφωθεί στις φιλικές σου σχέσεις -που ίσως να εμπλέκονται και με τα ερωτικά σου- αφού στον 11ο ηλιακό οίκο σου κατοικοεδρεύει εδώ και καιρό ο Κρόνος, που σημαίνει ότι θα έχεις περισσότερες απογοητεύσεις από πρόσωπα που όχι μόνον δεν σου «στέκονται», ως όφειλαν αλλά ενίοτε σου δίνουν μια για να πας… ακόμη πιο κάτω!

Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα είναι περίεργο το να διακόψεις τις διπλωματικές σχέσεις σου αλλά μέρος της ευθύνης αναλογεί και σε σένα, που φιλοτιμήθηκες να προσφέρεις στο λάθος άτομο. Η κρίση μπορεί να ενταθεί ή να επανέλθει με την Ηλιακή έκλειψη στις 30 αλλά πολύ πιο «καίρια» είναι για σένα η Πανσέληνος στις 16, αφού ενέχει κάτι το «μοιραίο» κι αν τα μπλέξεις με κάποιον/α μάλλον θα το μετανιώσεις στην πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ 

Ξεκινώντας από το τέλος, η Ηλιακή έκλειψη στις 30 Απριλίου είναι εκείνη που θα ορίσει μια σειρά από «κοσμοϊστορικές» εξελίξεις στα προσωπικά σου, με την πλάστιγγα να γέρνει προς το… πρόβλημα, ιδιαίτερα αν «κολλήσεις» σε μια προοπτική που μόνον εσύ θεωρείς πως σε αντιπροσωπεύει αλλά όπως λέει και η παροιμία, με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται. Αλλά και να θες να χωρίσεις, πάλι ανάποδα θα σου έρθουν, γκίνια δηλαδή μέχρις εσχάτων.

Πριν φτάσεις εκεί όμως δικαιούσαι κι εσύ να ζήσεις το μύθο σου με τη συνδρομή του Δία και της Αφροδίτης που καταφθάνει κι αυτή στους Ιχθύς το απόγευμα της 5ης Απριλίου. Τυπικά η εύνοιά σου αναφέρεται πρωτίστως στις φιλίες και την κοινωνική σου ζωή αλλά ποιος είπε ότι μια αρχικά φιλική σχέση δεν μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική, έχοντας μάλιστα και όλα τα… κομφόρ; Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στα τέλη του μήνα σου δίνει το οκ, το θέμα όμως από εκεί και ύστερα είναι να μη «δέσεις» πρόσωπα και καταστάσεις αλλά να επικεντρωθείς στο να περάσεις καλά, αφού οι «μεγάλες προσδοκίες» είναι κι αυτές που φέρνουν τις μεγάλες… απογοητεύσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτω από την επικεφαλίδα «κοινωνική άνοδος» μπορεί φυσικά να κρύβεται και μια «επίσημη» εξέλιξη, σχετική με τα προσωπικά σου, προϊόν της παρουσίας του Δία και από τις 5 του μήνα και της Αφροδίτης στους Ιχθύς. Φυσικά τίποτε δεν είναι δεσμευτικό και μπορείς να τάξεις ότι θες, χωρίς υποχρέωση, ανεξάρτητα με το πόσο θα κακοφανεί αυτό στην άλλη πλευρά κι αν στριμωχτείς το «στρίβειν διά του αραββώνος» είναι πάντα διαθέσιμο. Με Διδύμους έχετε να κάνετε κυρίες και κύριοι, όχι με Ταυροσκορπιούς κι Αιγόκερους που ο λόγος τους είναι συμβόλαιο.

Μπορείς ακόμη να θαμπώσεις κόσμο και κοσμάκη που θα αρχίσει να βλέπει στο πρόσωπό σου την ευτυχία του αλλά ποιός τους είπε να το πάρουν τόσο σοβαρά; Εσύ ένα ψυχικό πας να κάνεις και αμαρτίαν ουκ έχεις. Το έξυπνο πουλί βέβαια από τη μύτη πιάνεται και η Πανσέληνος στις 16 έχει ράμματα για τη γούνα σου, πρόσεξε λοιπόν μήπως από εκεί που είσαι χαλαρός/η και γλεντάς τη ζωή σου, θελήσεις να κάνεις ένα διάλειμμα πάθους, γιατί μόνο διάλειμμα δεν θα είναι και θα περιπέσεις κι εσύ στην κατηγορία των βασανισμένων, με κίνδυνο να σε θυμηθεί κι ο μίστερ Χάιντ που κρύβεται μέσα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείς να λες και να φαντάζεσαι ότι θέλεις, καλό είναι ωστόσο να μην μπερδέψεις το «φαίνεσθαι» με την ουσία, ούτε να παρασυρθείς από τις υποσχέσεις κάποιου, που μόλις αρχίσουν τα δύσκολα θα εξαφανιστεί από προσώπου γης. Ταξίδια να κάνεις βέβαια αφού θα είναι η βασική παρηγοριά σου, σε ένα μήνα που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ζόρικος συναισθηματικά. Η Πανσέληνος στις 16 παραπέμπει στο «μαύρη μαυρίλα πλάκωσε» κι αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να μπλέξεις με μια «τοξική» προσωπικότητα, ξέρεις από αυτές που σου «τραβάνε» ενέργεια, σε χειραγωγούν και σου ρίχνουν όλο το φταίξιμο στο όνομα της -υποτιθέμενης- αγάπης.

Η Ηλιακή έκλειψη πάλι στις 30, που… δεν ενδείκνυται για καρδιακούς/ες, αναφέρεται μεν ευθέως στις φιλίες σου αλλά το πιο σωστό είναι να διαβάσεις «διαπροσωπικές σχέσεις», που φυσικά συμπεριλαμβάνει και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Άλλο θες ή περιμένεις κι άλλο σου τυχαίνει, τα έχει αυτά η ζωή αλλά υπάρχουν και όρια, που αυτή τη φορά το σύμπαν δείχνει διατεθειμένο να καταπατήσει.

Ευτυχώς πάντως η Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά σε καλύπτει επαρκώς αν είσαι ήδη σε μια σχέση και θες να αποκατασταθείς κοινωνικά και οικονομικά. Άγια τα αισθήματα αλλά στις δύσκολες εποχές που ζεις, δεν αρκούν.

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος απέναντί σου δεν λέει να καλμάρει, για όσο διάστημα μάλιστα παραμένουν στον Υδροχόο η Αφροδίτη και ο Άρης ευκολία δεν θα βρεις, το αντίθετο σε περιμένουν κρίσεις, επικρίσεις και προβληματικές καταστάσεις. Η «Ωραία» βέβαια αποχωρεί πρώτη το απόγευμα της 5ης Απριλίου, ο Άρης όμως θα συνεχίσει το έργο του μέχρι τις 15, πηγαίνοντάς σε από ντουβάρι σε τοίχο κι από τις γκρεμίλες στα κακοτράχαλα. Να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα σου λέει, χωρίς καν να ακούγονται οι διαμαρτυρίες σου ότι σου πέφτει πολύ λίγη. Ούτε να χωρίσεις δεν μπορείς, που λέει ο λόγος. Μόνη εναλλακτική το shopping therapy και οι εφήμερες απολαύσεις που σου υπόσχονται ο Δίας και η Αφροδίτη στους Ιχθύς.

Ακολουθεί ωστόσο και η Ηλιακή έκλειψη στις 30 κι αν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα μέχρι τότε, θα διαψευστείς πάραυτα. Χαβιάρι θα ζητάς, μπομπότα θα σου σερβίρουν, σαν αυτή που έτρωγαν στην Κατοχή κι αν τα έχεις καταφέρει και είσαι ακόμη δεσμευμένος, όρκο μη δώσεις για τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον Απρίλιο θα κορυφωθεί η τύχη σου στα ερωτικά, με δεδομένη ωστόσο το υπόβαθρο ρεαλισμού που έχεις, υπάρχει κίνδυνος να «σβήσεις» από μόνος/η σου τις θετικές προοπτικές σου, αρχίζοντας να «μετράς» και να κριτικάρεις υποψηφιότητες, ακυρώνοντας στην πράξη το «θαύμα» που πάει να γίνει. Κι αυτό θα συμβεί ύστερα από μια αρχική εξιδανίκευση, που θα σε κάνει «να πετάς στα ουράνια», αξίζει πραγματικά όμως να κάνεις μια γενναία έκπτωση στη λογική σου, αφού η πίστη σου σε ένα όνειρο είναι κι αυτή που θα το υλοποιήσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως το σύμπαν σου έχει στρωμένο το «χαλί» αφού εκτός από το Δία που από τότε που πάτησε το πόδι του στους Ιχθύς έχει αναλάβει να σε «ανοίξει», από το απόγευμα της 5ης Απριλίου έρχεται κι η Αφροδίτη να τον πλαισιώσει και… καλά να περάσεις! Η σύνοδος των δύο πλανητών στα τέλη του μήνα είναι ότι πιο τυχερό και μακάρι να μην προλάβεις να «ξυπνήσεις» μέχρι να ολοκληρωθεί το… μυστήριο!

Μόνο μελανό σημείο είναι η Πανσέληνος στις 16 αλλά κι εσύ δεν χρειάζεται να πέσεις στην… παλιοπερίπτωση, όταν ο υπόλοιπος «ουρανός» σου είναι πεντακάθαρος!

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι να φύγει ο Άρης από τον Υδροχόο στις 15 Απριλίου, έχεις να τραβήξεις κι άλλο… κουπί και μην κλαις για την Αφροδίτη που πρόλαβε να φύγει νωρίτερα (στις 5), αφού και με αυτήν προκοπή δεν είδες. Δεν φταίνε τα παιδιά βέβαια αλλά εκείνος ο Κρόνος που έχει κατσικωθεί στον 5ο ηλιακό οίκο σου και μαγαρίζει ότι τον ακουμπάει. Από προβλήματα φουλ του άσσου και μακάρι να πρόκειται για καημούς άλλων κι εσύ να συμβουλεύεις νυχθημερόν τις βασανισμένες ψυχές αλλά δεν μπορεί κάποια στιγμή θα την πατήσεις και θα ερωτευθείς κόντρα στις επιταγές της Σαρακοστής και να οι τύψεις κι οι ενοχές. Αυτός ο τύπος μάλιστα επανέρχεται στο προσκήνιο με την Ηλιακή έκλειψη της 30ης Απριλίου κι ότι θες το αντίθετο θα γίνεται.

Νωρίτερα, η Πανσέληνος στις 16 απειλεί να σε μπλέξει στα δίχτυα ενός πάθους γι’ αυτό εσύ να αμυνθείς σθεναρά με νηστεία και προσευχή, που είναι και επίκαιρες. Από την άλλη πλευρά βέβαια η Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά ταιριάζει γάντι σε παντρεμένους κι έχεις περιθώρια να το πάρεις το κορίτσι ή το αγόρι αμέσως μετά τη Λαμπρή, που ανοίγουν κι οι εκκλησιές για τους επίγειους νυμφίους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι να διαπιστώσεις τι αναποδιές ή… ανήκουστες καταστάσεις θα σου φέρει η Ηλιακή έκλειψη στις 30 Απριλίου, έχεις μπροστά σου έναν ολόκληρο μήνα για να «ζήσεις το όνειρο», μακριά από υπαρξιακές αγωνίες και με πίστη στο καλύτερο. Η παρουσία του Δία και -από το απόγευμα της 5ης Απριλίου- της Αφροδίτης στους Ιχθύς είναι μια πολύ καλή «μαγιά» για τα ερωτικά σου. Το ερώτημα βέβαια είναι το αν θα καταφέρεις να αφεθείς στον έρωτα, παραμερίζοντας τα προαπαιτούμενα που συνήθως θέτεις και μάλιστα χωρίς να ενημερώνεις για αυτά το ταίρι σου. Να θυμάσαι όμως ότι ο ορισμός μιας «παντοτινής σχέσης» δεν έχει το ίδιο ειδικό βάρος για όλους/ες κι αν κάποιος/α συναινέσει «μεθυσμένος/η» από τις αρχικές εντυπώσεις δεν σημαίνει ότι θα τηρήσει αυτήν την υπόσχεση όταν πια η αρχική λάμψη θα ξεθωριάσει κι εκεί βέβαια θα αρχίσουν τα… όργανα! Το πρόβλημα πάντως μπορεί να είναι μεγαλύτερο στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, είτε λόγω της δικής σου διάθεσης να ενδώσεις σε «πειρασμούς», είτε -ουαί και αλίμονο- επειδή το ταίρι σου θα δώσει δείγματα… απιστίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το Δία και την Αφροδίτη (μετά τις 5 Απριλίου) στους Ιχθύς, όλα επιτρέπονται κι όλα γίνονται, ιδιαίτερα εκείνα που έχουν να κάνουν με γάμους χαρές και πανηγύρια, στα οποία ως γνωστόν ειδικεύεσαι. Να φτιάξεις παιδί μου το σπίτι σου, λέει μια φωνή εξ ουρανού και δεν έχεις κανέναν λόγο να την παρακούσεις, πολύ περισσότερο που δείχνουν εξασφαλισμένα όλα αυτά που συνάδουν με μια κοσμική ευτυχία. Η λαμπρή τελετή κορυφώνεται με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στα τέλη του μήνα, ενώ και η Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά συνηγορεί στην αποκατάστασή σου και ψέμα δεν είναι.

Αν τώρα επιζητάς σώνει και καλά και βάθος συναισθημάτων ή/και να νιώσεις την απόγνωση να σε κυριεύει μέχρι το μεδούλι σου, δεν φταις εσύ αλλά ο άλλος σου εαυτός που βαρέθηκε τα εύκολα και ψάχνει για περιπέτειες. Αυτή όμως η άγνοια κινδύνου μπορεί τελικά να σου βγει πολύ ξινή, αν κινηθείς υπό το φως της Πανσελήνου στις 16. Άτιμο πράγμα το πάθος κι από εκεί που ήσουν «καβάλα στο άλογο» κι οι άλλοι/ες σε προσκυνούσαν, μπορεί να βρεθείς τάχιστα να παρακαλάς κι εσύ γονυπετής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ότι ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς σε αφήνει παντελώς αδιάφορο/η, το ίδιο και η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο (μετά τις 5 Απριλίου). Αυτά είναι για τις ρομαντικές ψυχές, που αφού πρώτα παραμυθιαστούν, ύστερα δεν έχουν που να κρυφτούν, χώρια που σε πρήζουν με τα δράματά τους. Εσύ όμως έχεις να ασχοληθείς με όντως σοβαρά πράγματα, όπως είναι για παράδειγμα η Ηλιακή έκλειψη στις 30 Απριλίου. Εδώ μιλάμε για χειροπιαστές καταστάσεις που από ότι φαίνεται δεν θα είναι και του γούστου σου, εκτός πια κι αν αποφασίσεις να κάνεις την επανάστασή σου ακολουθώντας τα αχνάρια του Αθανάσιου Διάκου. Σουβλιστός έγινε και πρόσεξε μήπως πάθεις κι εσύ τα ίδια, μεταφορικά πάντα.

Νωρίτερα, στις 16 είναι κι η Πανσέληνος, που πετάει τη σκούφια της για να σε ρίξει σε κάποιο αβυσσαλέο πάθος, αφού αυτός ο μαύρο-Πλούτωνας στο ζώδιό σου τη βάζει τη… χερούκλα του! Θα έχεις δίκιο λοιπόν αν επιμείνεις να κοιτάς τις δουλειές σου παραπέμποντας τα ερωτικά στις καλένδες.

Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ο μήνας προσφέρεται για να συσφίξεις κι άλλο τους δεσμούς με το ταίρι σου κι αν είσαι κι αστεφάνωτος/η να τη σβήσεις επιτέλους αυτή τη ρετσινιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Κρόνο στα μέρη σου, πάνω που πας να χαρείς, όλο και κάτι σου «τη σπάει» και τελικά το ότι η Αφροδίτη και ο Άρης θα φύγουν από το ζώδιό σου, καλό θα σου κάνει. Μια πίκρα πάντως θα σου μείνει αλλά θα φταις κι εσύ που ξαφνικά αποφάσισες να «σοβαρευτείς» ενώ δεν είναι του στυλ σου. Είπαμε, εσύ ψυχαναλύεις και οι άλλοι στον καναπέ, όχι το αντίθετο. Μόνον αν είσαι μιας κάποιας ηλικίας θα έχεις καλούς λόγους να χαίρεσαι, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν έχεις παραδώσει το πνεύμα στα ερωτικά σου. Όπως κι αν έχει η «Ωραία» αναχωρεί για τους Ιχθύς το απόγευμα της 5ης Απριλίου κι ο Άρης την μιμείται στις 15, αφήνοντάς σε στην ησυχία και τις δουλειές σου μέχρι νεωτέρας.

Από εκεί και μετά είναι σημαντική για σένα η Ηλιακή έκλειψη της 30ης Απριλίου, αφού βάζει μια σφραγίδα… ανωμαλίας στη ζωή σου, θέτοντας συνάμα πολλαπλά διλήμματα και τα ερωτικά σου δεν είναι έξω από το χορό, πολύ περισσότερο αν είσαι σε μια μόνιμη σχέση και… παρακάλα να είναι εξωτερικό το πρόβλημα κι όχι εντός της.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν φτάνει που ο Δίας στο ζώδιό σου «ανοίγει» τις προοπτικές σου, υλοποιώντας ενίοτε και «θαύματα», από το απόγευμα της 5ης Απριλίου καταφθάνουν και οι… ενισχύσεις της Αφροδίτης, καθιστώντας περίπου ιδανικές τις συνθήκες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ας σου λένε λοιπόν κάποιοι/ες ότι αυτά που επιθυμείς «δεν γίνονται». Εσύ ακολούθησε το ένστικτό και τα όνειρά σου και αφέσου στη ροή των εξελίξεων, αφού ο συνδυασμός πίστης στο καλύτερο και τύχης είναι πραγματικά ακατανίκητος. Μάλιστα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και το Δία στα τέλη του μήνα είναι κάτι σαν τζακ ποτ του έρωτα για σένα και μην την αφήσεις να πάει… στράφι!

Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, που τη θεωρείς -ή είναι- πλέον απογυμνωμένη από το ρομαντικό στοιχείο της, υπάρχει ενδεχόμενο να περάσεις σούπερ και… έξω από αυτήν, με τη φαντασία σου να συμπληρώνει ενίοτε τα όποια κενά. Υπάρχει πάντως και μια δύσκολη καμπή, που ορίζεται από την Πανσέληνο στις 16 κι εκεί δεν χρειάζεται να πέσεις με τα… μούτρα σε μια επιλογή, αφού πιθανότατα θα αποδειχθεί «μοιραία» με την κακή την έννοια.

astrology.gr

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK