MC MEDIA NETWORK

Saturday, March 6, 2021

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου

Προβλέψεις Φεβρουαρίου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Τι σε περιμένει;

Θα είσαι τυχερός ή άτυχος στον έρωτα αυτόν τον μήνα;

Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια.

Κριός

Με τον κυβερνήτη πλανήτη σου, τον Άρη, να συμμετέχει… ολόψυχα στις εξελίξεις, ο Φεβρουάριος είναι για σένα ένας ζωηρός μήνας, ίσως όμως να γίνουν πολλά και στις τάξεις των φίλων σου, αφού μέχρι τις 25 η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου θα συνεισφέρει σε ποικίλα «σκηνικά». Αρχικά, η εμπλοκή της στο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σηματοδοτεί δυσκολίες σε όποιο καθεστώς κι αν βρίσκεται η προσωπική σου ζωή. Αν δηλαδή είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να υπάρξει ένα διάστημα έντονου προβληματισμού για το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ αν είσαι μόνος/η, η δημιουργία ενός νέου δεσμού κρίνεται ως ασύμφορη. Στην συνέχεια βέβαια η σύνοδός της με Δία και Ερμή θα σου προσφέρει ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα, αλλά σίγουρα το «κλου» είναι το τετράγωνο της με τον Άρη. Διεκδικήσεις, πάθη και αντιζηλίες παραλαμβάνουν την σκυτάλη κι είναι βέβαιο πώς τουλάχιστον δεν θα… βαρεθείς!

 

Ταύρος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου και να θέλεις ησυχία, δεν θα την βρεις, κάτι βέβαια που «ηχεί» τελείως διαφορετικά, αν είσαι ήδη σε μια σχέση ή αν δεν είσαι. Γιατί στην δεύτερη περίπτωση, είναι βέβαιο το ότι θα έχεις τις ευκαιρίες σου με το βασικό ερώτημα να είναι το κατά πόσο μια νέα σχέση έχει όντως τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό. Υπάρχουν σοβαρές αντενδείξεις για το αντίθετο, αλλά αξίζει να μπεις στον ερωτικό στίβο, ζώντας το «σήμερα» στο έπακρο. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, είτε από την δική σου πλευρά είτε από την άλλη, θα υπάρξουν ερωτικά «σκιρτήματα» και μένει να δεις τι… έκταση θα πάρει όλο αυτό, με τα δεδομένα να είναι πιο «σκληρά». αν είσαι γεννημένος/η τον Απρίλιο! Μετά τις 25/2 πάντως, τα «σκηνικά» μπορεί να μεταφερθούν στις τάξεις των φίλων σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει και μια εκ νέου δική σου εμπλοκή.

 

Δίδυμοι

Πολλά και… ιντριγκαδόρικα σου επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος, με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου να σηματοδοτεί παρασκηνιακές ενέργειες, που αρκετές από αυτές θα έχουν κι ένα ερωτικό «άρωμα». Στις αρχές του μήνα ενδέχεται να βρεθείς σε δίλημμα, ύστερα από την αποκάλυψη κινήσεων «στα μουλωχτά», ενώ στην συνέχεια η κατάσταση παραπέμπει στο «πολύ κακό για το τίποτα», με τις «επιπολαιότητες» ωστόσο να κυριαρχούν. Μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου, το κλίμα γίνεται ακόμη πιο θερμό, με το πεδίο δράσης σου να είναι είτε το διαδίκτυο, είτε οι… δρόμοι, αφού αν έχεις ελευθερία κινήσεων σε περιμένουν προκλήσεις κάθε είδους. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, είναι δύσκολο να επισημοποιηθεί μια κατάσταση, ενώ θα πρέπει να έχεις τον νου σου και για παρενοχλήσεις, που μπορεί να ξεπεράσουν τα όρια.

 

Καρκίνος

Τυπικά, η παρουσία του Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου αναφέρεται πρωτίστως στους φίλους και τις φίλες σου, που σημαίνει ότι τα όσα θα συμβούν μπορεί και να μην έχουν σχέση με τα δικά σου, αλλά με τα δικά τους. Ωστόσο, δεν θέλει και πολύ για να μεταφερθεί το ερωτικό κλίμα και στην δική σου ζωή κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, το δίλημμά σου θα είναι το αν θα προχωρήσεις σε μια «περιπέτεια», με αμφίβολη συνέχεια ή όχι. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να μπει «σφήνα» ένα τρίτο πρόσωπο, είτε από την πλευρά σου είτε από την άλλη. Όσο για την Αφροδίτη, μέχρι τις 25/2 συνηγορεί στο να ζήσεις… ενδιαφέρουσες καταστάσεις επί κλίνης, με το «πρόσημό» τους όμως να είναι διαφορετικό. Στις αρχές του μήνα μάλλον δεν σε συμφέρει να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία, αφού η χαρά μπορεί να σου βγει… λίγο «ξινή». Μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου όμως, έχεις το πράσινο φως για να κάνεις τα… δικά σου!

Λέων

Με την Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό οίκο σου, βρίσκεσαι… αναπόφευκτα στο επίκεντρο των εξελίξεων, αλλά με δεδομένη την «αναταραχή» που θα προκαλέσει το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, σίγουρα θα περάσεις καλύτερα, αν είσαι μόνος/η και «διψάς» για περιπέτεια. Στις αρχές του μήνα μάλιστα θα βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε δύο επιλογές, που η μια διαφέρει από την άλλη, όσο η μέρα με την νύχτα. Ακολουθεί μια περίοδος διασκεδάσεων και ευρύτερης αποδοχής, που δικαιούσαι να την διαχειριστείς κατά το δοκούν, μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου όμως θα σου είναι δύσκολο να αντισταθείς στον «πειρασμό». Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε η σχέση σου κινδυνεύει να διαλυθεί στα… εξ ων συνετέθη, είτε με δική σου «ευθύνη», είτε όχι. Από την άλλη πλευρά, μια κρίση μπορεί τελικά και να την ενδυναμώσει αλλά αυτό εξαρτάται από τις βάσεις που έχει.

 

Παρθένος

Για σένα τα καλύτερα… έρχονται, αλλά θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να «πατήσει» πόδι η Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό οίκο σου, δηλαδή μέχρι τις 25/2. Όχι πώς μέχρι τότε θα παραμείνεις αδρανής, ίσα-ίσα που στο εργασιακό σου περιβάλλον φαίνεται να γίνεται «της κακομοίρας», με την συνήθη επιφυλακτικότητά σου όμως να σε προστατεύει ενίοτε από το να μπλέξεις σε ιστορίες, που έχουν μια «βασανιστική» προοπτική. Ίσως βέβαια τα «βέλη» του έρωτα να… σφυρίζουν πάνω από το κεφάλι σου και να σου «την πέσουν», αποσπώντας σε από τις λοιπές προτεραιότητές σου αλλά… αυτά έχει η ζωή! Επιπλέον, θα υπάρξουν παρεμβάσεις και από συγγενείς ή γνωστούς/ες, κάτι όμως που σε ενδιαφέρει μόνον στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού θα χρειαστεί να την θωρακίσεις απέναντι σε αντιζηλίες. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα έχεις σίγουρα τις ευκαιρίες σου και σε ένα ταξίδι ή/και στο διαδίκτυο.

 

Ζυγός

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου υπόσχεται μεν μια διευρυμένη αποδοχή και την ουσιαστική καταπολέμηση κάθε αίσθησης μοναξιάς, με τις όψεις που σχηματίζει όμως κατά την διάρκεια του μήνα, μπορεί τελικά μια αρχικά όμορφη κατάσταση να σου γυρίσει μπούμερανγκ κι από εκεί που είσαι μέσα στην τρελή χαρά να «τα βάψεις μαύρα»! Πρώτος «σταθμός» είναι η σύνοδος με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Ουρανό, ένα σχήμα που παραπέμπει σε «ακρότητες», αλλά και διλήμματα. Η συμβουλή βέβαια είναι να μην κάνεις κάποια κίνηση, εκτός κι αν σε εξιτάρουν τα πειράματα κι οι δυσκολίες. Στην συνέχεια βέβαια ακολουθεί η σύνοδος Αφροδίτης-Δία, που αν μη τι άλλο σου υπόσχεται να καλοπεράσεις, ανεξάρτητα με το «βάθος» θα έχουν οι επιλογές σου. Μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου το πράγμα «αγριεύει» και μπαίνεις στην… καθεαυτή ερωτική φάση, με την συνέχεια να είναι άκρως ενδιαφέρουσα αλλά και… αμφίβολη!

 

Σκορπιός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η παρουσία του Άρη στον Ταύρο σου δίνει ένα πολύ δυνατό κίνητρο για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι αναπόφευκτα θα περάσεις από μια φάση «αγωνίας» και έντασης, που λίγο θέλει για να οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα, αλλά μια προσωρινή απομάκρυνση μπορεί τελικά να λειτουργήσει ως φάρμακο και να ξαναβρεθείς κοντά στο ταίρι σου μετά… βαΐων και κλάδων! Αν πάλι είσαι μόνος/η, αργά ή γρήγορα θα μπεις στον ερωτικό στίβο, με τα «θερμά επεισόδια» να διαδέχονται το ένα το άλλο, πριν όμως προλάβεις να προκαθορίσεις καταστάσεις, άφησε τα πράγματα να «τρέξουν» από μόνα τους, αφού οι εφήμερες καταστάσεις είναι αυτές που κυριαρχούν. Φυσικά, μετά τις 25/2 που η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύς, πολλά θα σου έρθουν πιο… γλυκά!

 

Τοξότης

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη να δεσπόζει στους ουρανούς από τα μέσα του μήνα, το εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και το διαδίκτυο ή τα ταξίδια –αν καταφέρεις να το… σκάσεις- δείχνουν να είναι τα βασικά πεδία δράσης ή συμβάντων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι… σώνει και καλά θα μπεις σε μια ερωτική φάση! Αυτό επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια, που σημαίνει ότι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να προσπεράσεις με το… χαμόγελο κρούσεις και προτάσεις που σε βάζουν σε πειρασμό ή εκφράζουν τα «θέλω» των άλλων, όχι όμως και τα δικά σου. Αν βέβαια είσαι μόνος/η και «διψάς» για περιπέτεια, εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ακριβώς το ότι πρόκειται για μια περιπέτεια και μόνον, χωρίς περαιτέρω προοπτικές. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορεί να σε απασχολήσουν ζήλιες και πάθη που αναπτύσσονται στο περιβάλλον σου και πάνε να μπλέξουν κι εσένα. Την παροιμία με τα πίτουρα και τις κότες, την γνωρίζεις φυσικά…

 

Αιγόκερως

Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, είναι μάλλον απίθανο να μην σε απασχολήσει μια ερωτική υπόθεση, ανεξάρτητα με το αν τελικά θα προχωρήσεις στα περαιτέρω ή όχι. Φυσικά αν είσαι μόνος/η, μπορείς να μπεις στον «χορό» με την ελπίδα ότι θα σου προκύψει κάτι ουσιαστικό, για την ώρα όμως κράτα μικρό καλάθι, αφού προέχει να ζήσεις το «τώρα». Η Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου είναι εκείνη που θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στην προσωπική σου ζωή, μένει να φανεί όμως, αν τελικά θα «δροσιστείς» ή θα… καείς! Τα αρκετά πιο δύσκολα βέβαια θα συμβούν στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δεν θέλει και πολύ για της βάλει «μπουρλότο», ιδιαίτερα αν η σχέση σου έχει πάψει από καιρό να σου προσφέρει συγκινήσεις. Κι εδώ το κακό είναι ότι ακόμη κι αν εσύ καταφέρεις να αντισταθείς στον πειρασμό, δεν θα συμβεί το ίδιο κι από την άλλη πλευρά.

 

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη να «παρελαύνει» στο ζώδιό σου μέχρι τις 25/2 γίνεσαι βέβαια το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα ή μόνο για καλό, αφού θα γίνεις «στόχος» και ατόμων που δεν έχουν δα και τις καλύτερες προθέσεις για σένα. Αυτό ισχύει πολύν περισσότερο για την περίοδο μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου, που θα είναι άκρως ερωτική με όλα τα συμπαρομαρτούντα (ζήλιες, πάθη αλλά και σούπερ στιγμές) ενώ μέχρι τότε η προσωπική σου ζωή χωρίζεται σε δύο φάσεις, με την πρώτη να χαρακτηρίζεται από ακρότητες και την δεύτερη να σου προσφέρει «και του πουλιού το γάλα». Έχει λοιπόν μεγάλη σημασία το timing, που θα επιλέξεις για να κινηθείς, στην περίπτωση που θα θελήσεις να κάνεις μια νέα αρχή. Καταλαβαίνεις ωστόσο ότι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα χρειαστεί… μεγάλη προσπάθεια για να την διατηρήσεις ως έχει, αφού τα «τρίτα πρόσωπα» θα κάνουν εμφατικά την εμφάνισή τους!

Ιχθύες

Μέχρι τις 25/2 που η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιό σου, η οποία θα σε διευκολύνει… πολλά, το παρασκήνιο έχει τον πρώτο λόγο στην ζωή σου κι όχι μόνον το τρέχον αλλά και το… παρελθοντικό, αφού μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα, είτε για την δική σου δράση, είτε για εκείνην του/της συντρόφου σου, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Το τι συνέπειες θα υπάρξουν, εξαρτάται από το κατά πόσον η σχέση σου έχει πραγματικές βάσεις, σε κάθε περίπτωση όμως το «ροζ συννεφάκι» της ζωής σου θα διαλυθεί μέσα σε… αστραπόβροντα! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, μπορείς να ελπίζεις σε μια νέα κατάσταση, που αρχικά θα εξελιχθεί εν κρυπτώ, στην πορεία όμως δείχνει εξαιρετικά δύσκολο το να κρατήσεις το μυστικό σου, φαίνεται μάλιστα πώς με την συνδρομή του Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, θα γίνει τελικά μεγάλο «σούσουρο», με την συνδρομή γνωστών ή/και συγγενών που «φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν»!

 

astrology.gr

Προβλέψεις Φεβρουαρίου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Τι σε περιμένει;

Θα είσαι τυχερός ή άτυχος στον έρωτα αυτόν τον μήνα;

Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια.

Κριός

Με τον κυβερνήτη πλανήτη σου, τον Άρη, να συμμετέχει… ολόψυχα στις εξελίξεις, ο Φεβρουάριος είναι για σένα ένας ζωηρός μήνας, ίσως όμως να γίνουν πολλά και στις τάξεις των φίλων σου, αφού μέχρι τις 25 η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου θα συνεισφέρει σε ποικίλα «σκηνικά». Αρχικά, η εμπλοκή της στο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σηματοδοτεί δυσκολίες σε όποιο καθεστώς κι αν βρίσκεται η προσωπική σου ζωή. Αν δηλαδή είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να υπάρξει ένα διάστημα έντονου προβληματισμού για το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ αν είσαι μόνος/η, η δημιουργία ενός νέου δεσμού κρίνεται ως ασύμφορη. Στην συνέχεια βέβαια η σύνοδός της με Δία και Ερμή θα σου προσφέρει ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα, αλλά σίγουρα το «κλου» είναι το τετράγωνο της με τον Άρη. Διεκδικήσεις, πάθη και αντιζηλίες παραλαμβάνουν την σκυτάλη κι είναι βέβαιο πώς τουλάχιστον δεν θα… βαρεθείς!

 

Ταύρος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου και να θέλεις ησυχία, δεν θα την βρεις, κάτι βέβαια που «ηχεί» τελείως διαφορετικά, αν είσαι ήδη σε μια σχέση ή αν δεν είσαι. Γιατί στην δεύτερη περίπτωση, είναι βέβαιο το ότι θα έχεις τις ευκαιρίες σου με το βασικό ερώτημα να είναι το κατά πόσο μια νέα σχέση έχει όντως τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό. Υπάρχουν σοβαρές αντενδείξεις για το αντίθετο, αλλά αξίζει να μπεις στον ερωτικό στίβο, ζώντας το «σήμερα» στο έπακρο. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, είτε από την δική σου πλευρά είτε από την άλλη, θα υπάρξουν ερωτικά «σκιρτήματα» και μένει να δεις τι… έκταση θα πάρει όλο αυτό, με τα δεδομένα να είναι πιο «σκληρά». αν είσαι γεννημένος/η τον Απρίλιο! Μετά τις 25/2 πάντως, τα «σκηνικά» μπορεί να μεταφερθούν στις τάξεις των φίλων σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει και μια εκ νέου δική σου εμπλοκή.

 

Δίδυμοι

Πολλά και… ιντριγκαδόρικα σου επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος, με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου να σηματοδοτεί παρασκηνιακές ενέργειες, που αρκετές από αυτές θα έχουν κι ένα ερωτικό «άρωμα». Στις αρχές του μήνα ενδέχεται να βρεθείς σε δίλημμα, ύστερα από την αποκάλυψη κινήσεων «στα μουλωχτά», ενώ στην συνέχεια η κατάσταση παραπέμπει στο «πολύ κακό για το τίποτα», με τις «επιπολαιότητες» ωστόσο να κυριαρχούν. Μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου, το κλίμα γίνεται ακόμη πιο θερμό, με το πεδίο δράσης σου να είναι είτε το διαδίκτυο, είτε οι… δρόμοι, αφού αν έχεις ελευθερία κινήσεων σε περιμένουν προκλήσεις κάθε είδους. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, είναι δύσκολο να επισημοποιηθεί μια κατάσταση, ενώ θα πρέπει να έχεις τον νου σου και για παρενοχλήσεις, που μπορεί να ξεπεράσουν τα όρια.

 

Καρκίνος

Τυπικά, η παρουσία του Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου αναφέρεται πρωτίστως στους φίλους και τις φίλες σου, που σημαίνει ότι τα όσα θα συμβούν μπορεί και να μην έχουν σχέση με τα δικά σου, αλλά με τα δικά τους. Ωστόσο, δεν θέλει και πολύ για να μεταφερθεί το ερωτικό κλίμα και στην δική σου ζωή κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, το δίλημμά σου θα είναι το αν θα προχωρήσεις σε μια «περιπέτεια», με αμφίβολη συνέχεια ή όχι. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να μπει «σφήνα» ένα τρίτο πρόσωπο, είτε από την πλευρά σου είτε από την άλλη. Όσο για την Αφροδίτη, μέχρι τις 25/2 συνηγορεί στο να ζήσεις… ενδιαφέρουσες καταστάσεις επί κλίνης, με το «πρόσημό» τους όμως να είναι διαφορετικό. Στις αρχές του μήνα μάλλον δεν σε συμφέρει να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία, αφού η χαρά μπορεί να σου βγει… λίγο «ξινή». Μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου όμως, έχεις το πράσινο φως για να κάνεις τα… δικά σου!

Λέων

Με την Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό οίκο σου, βρίσκεσαι… αναπόφευκτα στο επίκεντρο των εξελίξεων, αλλά με δεδομένη την «αναταραχή» που θα προκαλέσει το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, σίγουρα θα περάσεις καλύτερα, αν είσαι μόνος/η και «διψάς» για περιπέτεια. Στις αρχές του μήνα μάλιστα θα βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε δύο επιλογές, που η μια διαφέρει από την άλλη, όσο η μέρα με την νύχτα. Ακολουθεί μια περίοδος διασκεδάσεων και ευρύτερης αποδοχής, που δικαιούσαι να την διαχειριστείς κατά το δοκούν, μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου όμως θα σου είναι δύσκολο να αντισταθείς στον «πειρασμό». Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε η σχέση σου κινδυνεύει να διαλυθεί στα… εξ ων συνετέθη, είτε με δική σου «ευθύνη», είτε όχι. Από την άλλη πλευρά, μια κρίση μπορεί τελικά και να την ενδυναμώσει αλλά αυτό εξαρτάται από τις βάσεις που έχει.

 

Παρθένος

Για σένα τα καλύτερα… έρχονται, αλλά θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να «πατήσει» πόδι η Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό οίκο σου, δηλαδή μέχρι τις 25/2. Όχι πώς μέχρι τότε θα παραμείνεις αδρανής, ίσα-ίσα που στο εργασιακό σου περιβάλλον φαίνεται να γίνεται «της κακομοίρας», με την συνήθη επιφυλακτικότητά σου όμως να σε προστατεύει ενίοτε από το να μπλέξεις σε ιστορίες, που έχουν μια «βασανιστική» προοπτική. Ίσως βέβαια τα «βέλη» του έρωτα να… σφυρίζουν πάνω από το κεφάλι σου και να σου «την πέσουν», αποσπώντας σε από τις λοιπές προτεραιότητές σου αλλά… αυτά έχει η ζωή! Επιπλέον, θα υπάρξουν παρεμβάσεις και από συγγενείς ή γνωστούς/ες, κάτι όμως που σε ενδιαφέρει μόνον στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού θα χρειαστεί να την θωρακίσεις απέναντι σε αντιζηλίες. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα έχεις σίγουρα τις ευκαιρίες σου και σε ένα ταξίδι ή/και στο διαδίκτυο.

 

Ζυγός

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου υπόσχεται μεν μια διευρυμένη αποδοχή και την ουσιαστική καταπολέμηση κάθε αίσθησης μοναξιάς, με τις όψεις που σχηματίζει όμως κατά την διάρκεια του μήνα, μπορεί τελικά μια αρχικά όμορφη κατάσταση να σου γυρίσει μπούμερανγκ κι από εκεί που είσαι μέσα στην τρελή χαρά να «τα βάψεις μαύρα»! Πρώτος «σταθμός» είναι η σύνοδος με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Ουρανό, ένα σχήμα που παραπέμπει σε «ακρότητες», αλλά και διλήμματα. Η συμβουλή βέβαια είναι να μην κάνεις κάποια κίνηση, εκτός κι αν σε εξιτάρουν τα πειράματα κι οι δυσκολίες. Στην συνέχεια βέβαια ακολουθεί η σύνοδος Αφροδίτης-Δία, που αν μη τι άλλο σου υπόσχεται να καλοπεράσεις, ανεξάρτητα με το «βάθος» θα έχουν οι επιλογές σου. Μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου το πράγμα «αγριεύει» και μπαίνεις στην… καθεαυτή ερωτική φάση, με την συνέχεια να είναι άκρως ενδιαφέρουσα αλλά και… αμφίβολη!

 

Σκορπιός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η παρουσία του Άρη στον Ταύρο σου δίνει ένα πολύ δυνατό κίνητρο για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι αναπόφευκτα θα περάσεις από μια φάση «αγωνίας» και έντασης, που λίγο θέλει για να οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα, αλλά μια προσωρινή απομάκρυνση μπορεί τελικά να λειτουργήσει ως φάρμακο και να ξαναβρεθείς κοντά στο ταίρι σου μετά… βαΐων και κλάδων! Αν πάλι είσαι μόνος/η, αργά ή γρήγορα θα μπεις στον ερωτικό στίβο, με τα «θερμά επεισόδια» να διαδέχονται το ένα το άλλο, πριν όμως προλάβεις να προκαθορίσεις καταστάσεις, άφησε τα πράγματα να «τρέξουν» από μόνα τους, αφού οι εφήμερες καταστάσεις είναι αυτές που κυριαρχούν. Φυσικά, μετά τις 25/2 που η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύς, πολλά θα σου έρθουν πιο… γλυκά!

 

Τοξότης

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη να δεσπόζει στους ουρανούς από τα μέσα του μήνα, το εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και το διαδίκτυο ή τα ταξίδια –αν καταφέρεις να το… σκάσεις- δείχνουν να είναι τα βασικά πεδία δράσης ή συμβάντων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι… σώνει και καλά θα μπεις σε μια ερωτική φάση! Αυτό επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια, που σημαίνει ότι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να προσπεράσεις με το… χαμόγελο κρούσεις και προτάσεις που σε βάζουν σε πειρασμό ή εκφράζουν τα «θέλω» των άλλων, όχι όμως και τα δικά σου. Αν βέβαια είσαι μόνος/η και «διψάς» για περιπέτεια, εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ακριβώς το ότι πρόκειται για μια περιπέτεια και μόνον, χωρίς περαιτέρω προοπτικές. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορεί να σε απασχολήσουν ζήλιες και πάθη που αναπτύσσονται στο περιβάλλον σου και πάνε να μπλέξουν κι εσένα. Την παροιμία με τα πίτουρα και τις κότες, την γνωρίζεις φυσικά…

 

Αιγόκερως

Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, είναι μάλλον απίθανο να μην σε απασχολήσει μια ερωτική υπόθεση, ανεξάρτητα με το αν τελικά θα προχωρήσεις στα περαιτέρω ή όχι. Φυσικά αν είσαι μόνος/η, μπορείς να μπεις στον «χορό» με την ελπίδα ότι θα σου προκύψει κάτι ουσιαστικό, για την ώρα όμως κράτα μικρό καλάθι, αφού προέχει να ζήσεις το «τώρα». Η Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου είναι εκείνη που θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στην προσωπική σου ζωή, μένει να φανεί όμως, αν τελικά θα «δροσιστείς» ή θα… καείς! Τα αρκετά πιο δύσκολα βέβαια θα συμβούν στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δεν θέλει και πολύ για της βάλει «μπουρλότο», ιδιαίτερα αν η σχέση σου έχει πάψει από καιρό να σου προσφέρει συγκινήσεις. Κι εδώ το κακό είναι ότι ακόμη κι αν εσύ καταφέρεις να αντισταθείς στον πειρασμό, δεν θα συμβεί το ίδιο κι από την άλλη πλευρά.

 

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη να «παρελαύνει» στο ζώδιό σου μέχρι τις 25/2 γίνεσαι βέβαια το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα ή μόνο για καλό, αφού θα γίνεις «στόχος» και ατόμων που δεν έχουν δα και τις καλύτερες προθέσεις για σένα. Αυτό ισχύει πολύν περισσότερο για την περίοδο μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου, που θα είναι άκρως ερωτική με όλα τα συμπαρομαρτούντα (ζήλιες, πάθη αλλά και σούπερ στιγμές) ενώ μέχρι τότε η προσωπική σου ζωή χωρίζεται σε δύο φάσεις, με την πρώτη να χαρακτηρίζεται από ακρότητες και την δεύτερη να σου προσφέρει «και του πουλιού το γάλα». Έχει λοιπόν μεγάλη σημασία το timing, που θα επιλέξεις για να κινηθείς, στην περίπτωση που θα θελήσεις να κάνεις μια νέα αρχή. Καταλαβαίνεις ωστόσο ότι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα χρειαστεί… μεγάλη προσπάθεια για να την διατηρήσεις ως έχει, αφού τα «τρίτα πρόσωπα» θα κάνουν εμφατικά την εμφάνισή τους!

Ιχθύες

Μέχρι τις 25/2 που η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιό σου, η οποία θα σε διευκολύνει… πολλά, το παρασκήνιο έχει τον πρώτο λόγο στην ζωή σου κι όχι μόνον το τρέχον αλλά και το… παρελθοντικό, αφού μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα, είτε για την δική σου δράση, είτε για εκείνην του/της συντρόφου σου, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Το τι συνέπειες θα υπάρξουν, εξαρτάται από το κατά πόσον η σχέση σου έχει πραγματικές βάσεις, σε κάθε περίπτωση όμως το «ροζ συννεφάκι» της ζωής σου θα διαλυθεί μέσα σε… αστραπόβροντα! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, μπορείς να ελπίζεις σε μια νέα κατάσταση, που αρχικά θα εξελιχθεί εν κρυπτώ, στην πορεία όμως δείχνει εξαιρετικά δύσκολο το να κρατήσεις το μυστικό σου, φαίνεται μάλιστα πώς με την συνδρομή του Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, θα γίνει τελικά μεγάλο «σούσουρο», με την συνδρομή γνωστών ή/και συγγενών που «φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν»!

 

astrology.gr

Προβλέψεις Φεβρουαρίου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Τι σε περιμένει;

Θα είσαι τυχερός ή άτυχος στον έρωτα αυτόν τον μήνα;

Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια.

Κριός

Με τον κυβερνήτη πλανήτη σου, τον Άρη, να συμμετέχει… ολόψυχα στις εξελίξεις, ο Φεβρουάριος είναι για σένα ένας ζωηρός μήνας, ίσως όμως να γίνουν πολλά και στις τάξεις των φίλων σου, αφού μέχρι τις 25 η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου θα συνεισφέρει σε ποικίλα «σκηνικά». Αρχικά, η εμπλοκή της στο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σηματοδοτεί δυσκολίες σε όποιο καθεστώς κι αν βρίσκεται η προσωπική σου ζωή. Αν δηλαδή είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να υπάρξει ένα διάστημα έντονου προβληματισμού για το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ αν είσαι μόνος/η, η δημιουργία ενός νέου δεσμού κρίνεται ως ασύμφορη. Στην συνέχεια βέβαια η σύνοδός της με Δία και Ερμή θα σου προσφέρει ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα, αλλά σίγουρα το «κλου» είναι το τετράγωνο της με τον Άρη. Διεκδικήσεις, πάθη και αντιζηλίες παραλαμβάνουν την σκυτάλη κι είναι βέβαιο πώς τουλάχιστον δεν θα… βαρεθείς!

 

Ταύρος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου και να θέλεις ησυχία, δεν θα την βρεις, κάτι βέβαια που «ηχεί» τελείως διαφορετικά, αν είσαι ήδη σε μια σχέση ή αν δεν είσαι. Γιατί στην δεύτερη περίπτωση, είναι βέβαιο το ότι θα έχεις τις ευκαιρίες σου με το βασικό ερώτημα να είναι το κατά πόσο μια νέα σχέση έχει όντως τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό. Υπάρχουν σοβαρές αντενδείξεις για το αντίθετο, αλλά αξίζει να μπεις στον ερωτικό στίβο, ζώντας το «σήμερα» στο έπακρο. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, είτε από την δική σου πλευρά είτε από την άλλη, θα υπάρξουν ερωτικά «σκιρτήματα» και μένει να δεις τι… έκταση θα πάρει όλο αυτό, με τα δεδομένα να είναι πιο «σκληρά». αν είσαι γεννημένος/η τον Απρίλιο! Μετά τις 25/2 πάντως, τα «σκηνικά» μπορεί να μεταφερθούν στις τάξεις των φίλων σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει και μια εκ νέου δική σου εμπλοκή.

 

Δίδυμοι

Πολλά και… ιντριγκαδόρικα σου επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος, με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου να σηματοδοτεί παρασκηνιακές ενέργειες, που αρκετές από αυτές θα έχουν κι ένα ερωτικό «άρωμα». Στις αρχές του μήνα ενδέχεται να βρεθείς σε δίλημμα, ύστερα από την αποκάλυψη κινήσεων «στα μουλωχτά», ενώ στην συνέχεια η κατάσταση παραπέμπει στο «πολύ κακό για το τίποτα», με τις «επιπολαιότητες» ωστόσο να κυριαρχούν. Μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου, το κλίμα γίνεται ακόμη πιο θερμό, με το πεδίο δράσης σου να είναι είτε το διαδίκτυο, είτε οι… δρόμοι, αφού αν έχεις ελευθερία κινήσεων σε περιμένουν προκλήσεις κάθε είδους. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, είναι δύσκολο να επισημοποιηθεί μια κατάσταση, ενώ θα πρέπει να έχεις τον νου σου και για παρενοχλήσεις, που μπορεί να ξεπεράσουν τα όρια.

 

Καρκίνος

Τυπικά, η παρουσία του Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου αναφέρεται πρωτίστως στους φίλους και τις φίλες σου, που σημαίνει ότι τα όσα θα συμβούν μπορεί και να μην έχουν σχέση με τα δικά σου, αλλά με τα δικά τους. Ωστόσο, δεν θέλει και πολύ για να μεταφερθεί το ερωτικό κλίμα και στην δική σου ζωή κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, το δίλημμά σου θα είναι το αν θα προχωρήσεις σε μια «περιπέτεια», με αμφίβολη συνέχεια ή όχι. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να μπει «σφήνα» ένα τρίτο πρόσωπο, είτε από την πλευρά σου είτε από την άλλη. Όσο για την Αφροδίτη, μέχρι τις 25/2 συνηγορεί στο να ζήσεις… ενδιαφέρουσες καταστάσεις επί κλίνης, με το «πρόσημό» τους όμως να είναι διαφορετικό. Στις αρχές του μήνα μάλλον δεν σε συμφέρει να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία, αφού η χαρά μπορεί να σου βγει… λίγο «ξινή». Μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου όμως, έχεις το πράσινο φως για να κάνεις τα… δικά σου!

Λέων

Με την Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό οίκο σου, βρίσκεσαι… αναπόφευκτα στο επίκεντρο των εξελίξεων, αλλά με δεδομένη την «αναταραχή» που θα προκαλέσει το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, σίγουρα θα περάσεις καλύτερα, αν είσαι μόνος/η και «διψάς» για περιπέτεια. Στις αρχές του μήνα μάλιστα θα βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε δύο επιλογές, που η μια διαφέρει από την άλλη, όσο η μέρα με την νύχτα. Ακολουθεί μια περίοδος διασκεδάσεων και ευρύτερης αποδοχής, που δικαιούσαι να την διαχειριστείς κατά το δοκούν, μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου όμως θα σου είναι δύσκολο να αντισταθείς στον «πειρασμό». Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε η σχέση σου κινδυνεύει να διαλυθεί στα… εξ ων συνετέθη, είτε με δική σου «ευθύνη», είτε όχι. Από την άλλη πλευρά, μια κρίση μπορεί τελικά και να την ενδυναμώσει αλλά αυτό εξαρτάται από τις βάσεις που έχει.

 

Παρθένος

Για σένα τα καλύτερα… έρχονται, αλλά θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να «πατήσει» πόδι η Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό οίκο σου, δηλαδή μέχρι τις 25/2. Όχι πώς μέχρι τότε θα παραμείνεις αδρανής, ίσα-ίσα που στο εργασιακό σου περιβάλλον φαίνεται να γίνεται «της κακομοίρας», με την συνήθη επιφυλακτικότητά σου όμως να σε προστατεύει ενίοτε από το να μπλέξεις σε ιστορίες, που έχουν μια «βασανιστική» προοπτική. Ίσως βέβαια τα «βέλη» του έρωτα να… σφυρίζουν πάνω από το κεφάλι σου και να σου «την πέσουν», αποσπώντας σε από τις λοιπές προτεραιότητές σου αλλά… αυτά έχει η ζωή! Επιπλέον, θα υπάρξουν παρεμβάσεις και από συγγενείς ή γνωστούς/ες, κάτι όμως που σε ενδιαφέρει μόνον στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού θα χρειαστεί να την θωρακίσεις απέναντι σε αντιζηλίες. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα έχεις σίγουρα τις ευκαιρίες σου και σε ένα ταξίδι ή/και στο διαδίκτυο.

 

Ζυγός

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου υπόσχεται μεν μια διευρυμένη αποδοχή και την ουσιαστική καταπολέμηση κάθε αίσθησης μοναξιάς, με τις όψεις που σχηματίζει όμως κατά την διάρκεια του μήνα, μπορεί τελικά μια αρχικά όμορφη κατάσταση να σου γυρίσει μπούμερανγκ κι από εκεί που είσαι μέσα στην τρελή χαρά να «τα βάψεις μαύρα»! Πρώτος «σταθμός» είναι η σύνοδος με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Ουρανό, ένα σχήμα που παραπέμπει σε «ακρότητες», αλλά και διλήμματα. Η συμβουλή βέβαια είναι να μην κάνεις κάποια κίνηση, εκτός κι αν σε εξιτάρουν τα πειράματα κι οι δυσκολίες. Στην συνέχεια βέβαια ακολουθεί η σύνοδος Αφροδίτης-Δία, που αν μη τι άλλο σου υπόσχεται να καλοπεράσεις, ανεξάρτητα με το «βάθος» θα έχουν οι επιλογές σου. Μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου το πράγμα «αγριεύει» και μπαίνεις στην… καθεαυτή ερωτική φάση, με την συνέχεια να είναι άκρως ενδιαφέρουσα αλλά και… αμφίβολη!

 

Σκορπιός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η παρουσία του Άρη στον Ταύρο σου δίνει ένα πολύ δυνατό κίνητρο για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι αναπόφευκτα θα περάσεις από μια φάση «αγωνίας» και έντασης, που λίγο θέλει για να οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα, αλλά μια προσωρινή απομάκρυνση μπορεί τελικά να λειτουργήσει ως φάρμακο και να ξαναβρεθείς κοντά στο ταίρι σου μετά… βαΐων και κλάδων! Αν πάλι είσαι μόνος/η, αργά ή γρήγορα θα μπεις στον ερωτικό στίβο, με τα «θερμά επεισόδια» να διαδέχονται το ένα το άλλο, πριν όμως προλάβεις να προκαθορίσεις καταστάσεις, άφησε τα πράγματα να «τρέξουν» από μόνα τους, αφού οι εφήμερες καταστάσεις είναι αυτές που κυριαρχούν. Φυσικά, μετά τις 25/2 που η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύς, πολλά θα σου έρθουν πιο… γλυκά!

 

Τοξότης

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη να δεσπόζει στους ουρανούς από τα μέσα του μήνα, το εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και το διαδίκτυο ή τα ταξίδια –αν καταφέρεις να το… σκάσεις- δείχνουν να είναι τα βασικά πεδία δράσης ή συμβάντων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι… σώνει και καλά θα μπεις σε μια ερωτική φάση! Αυτό επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια, που σημαίνει ότι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να προσπεράσεις με το… χαμόγελο κρούσεις και προτάσεις που σε βάζουν σε πειρασμό ή εκφράζουν τα «θέλω» των άλλων, όχι όμως και τα δικά σου. Αν βέβαια είσαι μόνος/η και «διψάς» για περιπέτεια, εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ακριβώς το ότι πρόκειται για μια περιπέτεια και μόνον, χωρίς περαιτέρω προοπτικές. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορεί να σε απασχολήσουν ζήλιες και πάθη που αναπτύσσονται στο περιβάλλον σου και πάνε να μπλέξουν κι εσένα. Την παροιμία με τα πίτουρα και τις κότες, την γνωρίζεις φυσικά…

 

Αιγόκερως

Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, είναι μάλλον απίθανο να μην σε απασχολήσει μια ερωτική υπόθεση, ανεξάρτητα με το αν τελικά θα προχωρήσεις στα περαιτέρω ή όχι. Φυσικά αν είσαι μόνος/η, μπορείς να μπεις στον «χορό» με την ελπίδα ότι θα σου προκύψει κάτι ουσιαστικό, για την ώρα όμως κράτα μικρό καλάθι, αφού προέχει να ζήσεις το «τώρα». Η Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου είναι εκείνη που θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στην προσωπική σου ζωή, μένει να φανεί όμως, αν τελικά θα «δροσιστείς» ή θα… καείς! Τα αρκετά πιο δύσκολα βέβαια θα συμβούν στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δεν θέλει και πολύ για της βάλει «μπουρλότο», ιδιαίτερα αν η σχέση σου έχει πάψει από καιρό να σου προσφέρει συγκινήσεις. Κι εδώ το κακό είναι ότι ακόμη κι αν εσύ καταφέρεις να αντισταθείς στον πειρασμό, δεν θα συμβεί το ίδιο κι από την άλλη πλευρά.

 

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη να «παρελαύνει» στο ζώδιό σου μέχρι τις 25/2 γίνεσαι βέβαια το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα ή μόνο για καλό, αφού θα γίνεις «στόχος» και ατόμων που δεν έχουν δα και τις καλύτερες προθέσεις για σένα. Αυτό ισχύει πολύν περισσότερο για την περίοδο μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Φεβρουαρίου, που θα είναι άκρως ερωτική με όλα τα συμπαρομαρτούντα (ζήλιες, πάθη αλλά και σούπερ στιγμές) ενώ μέχρι τότε η προσωπική σου ζωή χωρίζεται σε δύο φάσεις, με την πρώτη να χαρακτηρίζεται από ακρότητες και την δεύτερη να σου προσφέρει «και του πουλιού το γάλα». Έχει λοιπόν μεγάλη σημασία το timing, που θα επιλέξεις για να κινηθείς, στην περίπτωση που θα θελήσεις να κάνεις μια νέα αρχή. Καταλαβαίνεις ωστόσο ότι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα χρειαστεί… μεγάλη προσπάθεια για να την διατηρήσεις ως έχει, αφού τα «τρίτα πρόσωπα» θα κάνουν εμφατικά την εμφάνισή τους!

Ιχθύες

Μέχρι τις 25/2 που η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιό σου, η οποία θα σε διευκολύνει… πολλά, το παρασκήνιο έχει τον πρώτο λόγο στην ζωή σου κι όχι μόνον το τρέχον αλλά και το… παρελθοντικό, αφού μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα, είτε για την δική σου δράση, είτε για εκείνην του/της συντρόφου σου, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Το τι συνέπειες θα υπάρξουν, εξαρτάται από το κατά πόσον η σχέση σου έχει πραγματικές βάσεις, σε κάθε περίπτωση όμως το «ροζ συννεφάκι» της ζωής σου θα διαλυθεί μέσα σε… αστραπόβροντα! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, μπορείς να ελπίζεις σε μια νέα κατάσταση, που αρχικά θα εξελιχθεί εν κρυπτώ, στην πορεία όμως δείχνει εξαιρετικά δύσκολο το να κρατήσεις το μυστικό σου, φαίνεται μάλιστα πώς με την συνδρομή του Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, θα γίνει τελικά μεγάλο «σούσουρο», με την συνδρομή γνωστών ή/και συγγενών που «φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν»!

 

astrology.gr

El Diablo: Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube. Νο1 στις τάσεις (video)

Πάνω από 1 εκ. προβολές για το «El Diablo» στο YouTube To «El Diablo» με ερμηνεύτρια την Ελενα Τσαγκρινού από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του...

2 smoothies που θα σου διώξουν την πείνα

Είσαι και εσύ από τις γυναίκες που θέλουν να τσιμπούν διαρκώς; Και ναι μεν οι διατροφολόγοι μπορεί να μας συνιστούν να τρώμε ανά 2-3 ώρες,...

Νάντια Μπουλέ: Περιμένει το πρώτο της παιδί! (pic)

Baby boom! Έγκυος η Νάντια Μπουλέ! Η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, πώς περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της...

DIBI MILANO: Η κορυφαία Ιταλική εταιρία skincare ήρθε επιτέλους στην Κύπρο!

Από το Μιλάνο στην Κύπρο, τα προϊόντα DIBI Milano ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα της απόλυτης περιποίησης του προσώπου! Αφιερωμένη στο να κάνει το...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου;

Τα ζώδια της ημέρας Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα...

Σύλβια Μαυροπούλου: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της! (pic)

Baby boom! Χαρμόσυνα νέα για την Σύλβια Μαυροπούλου! Η δημοφιλής Κύπρια social media influencer και επιχειρηματίας μόδας είναι έγκυος στο δεύτερό της παιδί! Την αποκάλυψη έκανε η...

Ημέρα της Γυναίκας: 5 ταινίες με δυναμικές πρωταγωνίστριες που αξίζει να δεις!

Ladies First! Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου. Θεσπίστηκε για πρώτη φορά το 1977 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ...

Φέρτε την άνοιξη στην κρεβατοκάμαρά σας! (pics)

Ήρθε η ώρα να αποχωριστείτε σιγά-σιγά τα βαριά σκεπάσματα και παπλώματα, που σας συντρόφευαν τις κρύες νύχτες του χειμώνα Δώστε στο υπνοδωμάτιό σας μια πιο...

5 λουλούδια που αντέχουν αρκετά στο βάζο

Ποια δεν θέλει να έχει πάντα γεμάτο το βάζο της με λουλούδια; Ειδικά τώρα που έχει αρχίσεις να πιάνει η άνοιξη για τα καλά, τα...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου;

Τα ζώδια της ημέρας Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου;

Τα ζώδια της ημέρας Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα...

Σεξ και νηστεία: Πώς μας επηρεάζει η αποχή

Νηστεία σημαίνει κατά το γράμμα της θρησκευτικής παράδοσης αποχή και από το σεξ Τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια απόφαση σε ένα ζευγάρι και...

Ζώδια: Θα είσαι τυχερή στον έρωτα αυτόν τον μήνα;

Προβλέψεις Μαρτίου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Τι σε περιμένει; Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια. Μάθε τι επιφυλλάσει αυτός ο μήνας στα αισθηματικά...

Φέρτε την άνοιξη στην κρεβατοκάμαρά σας! (pics)

Ήρθε η ώρα να αποχωριστείτε σιγά-σιγά τα βαριά σκεπάσματα και παπλώματα, που σας συντρόφευαν τις κρύες νύχτες του χειμώνα Δώστε στο υπνοδωμάτιό σας μια πιο...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου;

Τα ζώδια της ημέρας Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα...

Σεξ και νηστεία: Πώς μας επηρεάζει η αποχή

Νηστεία σημαίνει κατά το γράμμα της θρησκευτικής παράδοσης αποχή και από το σεξ Τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια απόφαση σε ένα ζευγάρι και...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Advertorials