MC MEDIA NETWORK

Wednesday, May 12, 2021

Προβλέψεις Μαΐου: Θα είσαι τυχερός ή άτυχος στον έρωτα αυτόν τον μήνα;

Προβλέψεις Μαΐου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Τι σε περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα είναι για σένα η πιο σημαντική όψη του μήνα και σίγουρα σου επιφυλάσσει τις προκλήσεις της σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις: Αν ζεις με κάποιον/α στον ίδιο χώρο κι αν σου προκύψει κάποια «επιστροφή-καταστροφή» που λέει και το άσμα! Στην πρώτη είναι εύκολο να υπάρξουν εντάσεις με τα «παλιά» να δίνουν την αφορμή κι εδώ το θέμα είναι ότι η κατάσταση μπορεί να «ξεφύγει» και να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, εφ’ όσον βέβαια σου… βρίσκονται πρόχειροι! Στην δεύτερη, μια επίσης παλιά υπόθεση αναζωπυρώνεται αλλά μαζί με τα καλά της θα εμφανιστούν και τα στραβά. Ή μήπως ξέχασες τους λόγους που σε απομάκρυναν από τον/την εν λόγω πρώην; Κατά τα άλλα μετά τις 20/5 είσαι ελεύθερος/η να… σουλατσάρεις στα ερωτικά στέκια ή/και το διαδίκτυο, τίποτε όμως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, οπότε… be cool!

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά τις αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και διάρκειας περιπέτειες της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, επιτέλους παίρνεις αυτό που σου αξίζει, μόνον μην σε πάρει η νύχτα στο ξεδιάλεγμα υποψηφίων, αφού η εύνοια δεν θα κρατήσει για πάντα. Στις 8 του μηνός η «Ωραία» αναχωρεί για τους Διδύμους, μην σκιάζεσαι όμως, υπάρχει και η Νέα Σελήνη στις 11 που μπορεί να δώσει παράταση στην ευτυχία σου μέχρι και τις αρχές Ιουνίου. Επιπλέον, το πέρασμα του Δία στους Ιχθύς (14/5) θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, η Σεληνιακή έκλειψη μάλιστα στις 26 είναι σκέτο… πανηγύρι κι αν θες να σκοτώσεις την ώρα σου με dolce vita δεν θα ξέρεις από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Από τις 20 και μετά πάντως να ξέρεις ότι αναλαμβάνει δράση κι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, που σημαίνει περισσότερες εξιδανικεύσεις ή/και σχέσεις από απόσταση που… ένας Θεός ξέρει αν είναι αυτό που νομίζεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι τις 8 του μηνός το μοτίβο με τις μυστικές διαδρομές καλά κρατεί, από εκεί και ύστερα όμως έχεις κάθε λόγο να τραγουδάς «και ο μήνας έχει εννιά»! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου είναι εκείνο που θα ανεβάσει τις «μετοχές» σου στα ύψη και μένει να διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου, με τον πιο ευχάριστο -για σένα-τρόπο. Το αν θα είναι ευχάριστος και για τους άλλους ποσώς σε ενδιαφέρει. Η Σεληνιακή έκλειψη μάλιστα στις 26 σου δίνει το δικαίωμα και την χαρά να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν για τις πράξεις σου κι αν κάποιος έχει πρόβλημα να πάει στο διεθνές ερωτοδικείο. Στην συνέχεια, μετά τις 20 αναλαμβάνει δράση ο Ποσειδώνας και τα ψέματα συν τις απιστίες, στο όνομα της ευτυχίας σου γίνονται viral. Ουδείς βέβαια θα καταλάβει τι γίνεται κι αν τυχόν αποκαλυφθεί κάτι, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο να τα μπαλώσεις. Αν τώρα προλάβεις και παραμυθιαστείς εσύ, πάλι ευτυχής θα είσαι, μέχρι αποδείξεως του εναντίου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου έχει τις πολύ καλές του αλλά και τις πολύ στραβές του, οπότε μην παραξενευτείς αν αρχίσεις να πηγαίνεις από τα ουράνια στα τάρταρα και τούμπαλιν. Το τετράγωνό του με τον Χείρωνα βέβαια όλο και κάποιο χουνέρι με πρώην θα σου σκαρώσει, εκτός κι αν σε πάρουν παραμάζωμα τα οικογενειακά με άλλες αιτίες κι αφορμές. Το θέμα είναι ότι σε κάθε περίπτωση, το σπίτι σου δεν δείχνει να είναι τόσο ασφαλές όσο θα ήθελες, το ίδιο όμως και τα σπίτια των άλλων, οπότε πρόσεξε μην σε στριμώξουν σε καμιά γωνία. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους (από τις 9/5) προδιαθέτει σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που στην πλειοψηφία τους θα είναι «τζούφιες» ή για να έχεις να λες… Κατά τα άλλα βέβαια, η Νέα Σελήνη στις 11/5 είναι ικανή να σου εξασφαλίσει μια σχέση της προκοπής ή έστω μια φιλική συντροφιά για να βρεις παρηγοριά κι όλα αυτά μέχρι και τις αρχές Ιουνίου.

ΛΕΩΝ

Για σένα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το παρουσιάζει η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Διδύμους (από τις 9/5), που σου ανοίγει δρόμους και αβγατίζει τις διαθέσιμες επιλογές σου και βέβαια το «κλου» του μήνα είναι η Σεληνιακή έκλειψη στις 26, αφού θα σου είναι πολύ… δύσκολο να συγκρατηθείς για να μην ζήσεις έναν πολλά υποσχόμενο έρωτα και να ξοδέψεις τα ωραία σου λεφτά για να κάνεις το ταίρι σου να σε μνημονεύει στον αιώνα των άπαντα. Και καλά, αν είσαι μόνος/η, δεν θα είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που θα ξεβρακωθείς μεταφορικά και κυριολεκτικά, αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πράγμα αρχίζει να σοβαρεύει. Ειδικά μετά τις 20 που αναλαμβάνει δράση ο Ποσειδώνας, η απιστία μπορεί να γίνει καθημερινό φαινόμενο κι αυτό αναφέρεται τόσο σε δικές σου πονηριές όσο -κι εδώ είναι το πρόβλημα- στην έντεχνη παραπλάνησή σου από «θεϊκά» πλάσματα που σε «παίζουν» μια χαρά. Ή αλλιώς πλήρωνε Λέοντα και… μείνε μπουκάλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατ’ αρχάς, το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα είναι ότι… πρέπει για να γίνει «φάση» με κάποιον/α που μπορεί να είναι και φίλος/η σου, ίσως όμως να σου προκύψει και μια επαναφορά από το παρελθόν για την δεύτερη ευκαιρία της, που θα είναι και η τελευταία. Εδώ η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά είναι το αν είσαι μόνος/η ή όχι, αφού στην δεύτερη περίπτωση ένα ζόρι θα το τραβήξεις. Όπως κι αν έχει πάντως, η όλη κατάσταση έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος και κινδυνεύεις για μια ακόμη φορά να χάσεις το μυαλό σου. Αν βέβαια πρόκειται απλά για ερωτικούς μπελάδες φίλων σου αλλάζει το πράγμα και μάλλον πρέπει να τους ευγνωμονείς που πήραν το πρόβλημα από σένα. Κατά τα άλλα, μετά τις 20/5 σε ξαναθυμάται ο άσπονδος φίλος σου ο Ποσειδώνας κι αρχίζουν ξανά οι ασκήσεις ερωτικής φαντασίας. Άλλο νομίζεις κι άλλο είναι, αν το καλοσκεφτείς όμως το να νοιώθεις ευτυχής έστω και με τα ψέματα δεν είναι δα και μικρό πράγμα! Εξ άλλου στις 14 ο Δίας αρχίζει να σε θωρεί από απέναντι, το ίδιο και οι «μεγαλόσχημοι» υποψήφιοι!

ΖΥΓΟΣ

Κάθε αρχή και δύσκολη για τον μήνα Μάιο κι αν περιμένεις να βγάλεις άκρη με όλα αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή, ίσως και να δεις μια αχτίδα φωτός μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Μαΐου. Μέχρι τότε από τον Άννα στον Καΐάφα θα πηγαίνεις κι όλοι/ες θα έχουν αυτό που δεν έχουν οι άλλοι/ες, χωρίς κανείς να είναι πλήρης σε σχέση με αυτά που ζητάς κι άντε τώρα εσύ να αντισταθείς στον πειρασμό για να μην παίξεις σε διπλό ταμπλό. Αισθήματα και χρήματα θα ψωνίσεις από διαφορετικά «μαγαζιά». Φυσικά υπάρχουν και τα προβλήματα των άλλων, που μπορεί να σου έρθουν κουτί για να πάψεις να ασχολείσαι με τα δικά σου, χώρια που θα γιγαντωθεί η φήμη σου στα παντρολογήματα. Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους (από τις 9/5) θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις κόσμο και να ανταλλάξεις φιλοφρονήσεις, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, μην περιμένεις όμως να βγει και κάτι ουσιαστικό από αυτό, για το θεαθήναι γίνονται όλα και την υστεροφημία σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανεξάρτητα από τα μπερδέματα που φέρνει αρχικά στην ζωή σου η Αφροδίτη στον Ταύρο και δεν μπορείς να κατασταλάξεις σε τίποτε, το μέλλον σου ανήκει από κάθε άποψη γι’ αυτό μην βιάζεσαι να καταραστείς κανέναν, ούτε καν την μοίρα σου. Μάλιστα με την Νέα Σελήνη στις 11/5 όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν πρίμα κι αν είσαι μόνος/η θα βρεις επιτέλους ένα ταίρι αντάξιο των πόθων σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η ανανέωση των «όρκων» με το ταίρι σου θα έρθει ως επισφράγισμα της αντοχής που επέδειξε η σχέση σας κόντρα σε Κρόνους, Ουρανούς και Δίες. Ωστόσο μην λες και πολύ μεγάλες κουβέντες αφού πριν αλέκτωρ λαλήσει, έρχεται η Σεληνιακή έκλειψη στις 26 για να σε βάλει ξανά σε πειρασμό. Εσύ βέβαια λες και τι έγινε αν κάνω μια μικρή παρασπονδία εν ονόματι μιας εφήμερης ευτυχίας, δεν νομίζω όμως να αναγνωρίζεις ανάλογα δικαιώματα και στο ταίρι σου. Αν τώρα είσαι μόνος/η, μετά τις 20 κάνε ότι καταλαβαίνεις, αρκεί να θυμάσαι ότι η εμπιστοσύνη είναι είδος προς εξαφάνιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 9 του μηνός επιτέλους η Αφροδίτη καταφθάνει στους Διδύμους κι όλοι/ες αρχίζουν να σε βλέπουν με το άλλο το μάτι, το καλό. Οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη και βέβαια αν είσαι μόνος/η καλείσαι απλά να κάνεις μια σωστή επιλογή ανάμεσα στις τόσες που θα σου τύχουν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να καλοπεράσεις με το ταίρι σου, μην βιαστείς όμως να βάλεις σε εφαρμογή το σχέδιο «αλλού τρως και πίνει κι αλλού πας και το δίνεις…» Έτσι κι αλλιώς θα έχεις την ευκαιρία να το πράξεις μετά τις 20 που αναλαμβάνει δράση ο Ποσειδώνας και δεν γνωρίζει η δεξιά, τι ποιεί η αριστερά. Μάλιστα η Σεληνιακή έκλειψη στις 26 θα σου δώσει το αστρολογικό άλλοθι που αναζητάς για να κάνεις τις πονηριές σου. Η έκλειψη κύριοι, όχι εγώ. Καταλαβαίνεις πάντως ότι σε ανάλογες καταστάσεις τα πράγματα απλουστεύονται αν δεν έχεις κάποια δέσμευση ή -έστω- βρίσκεσαι μακριά από το ταίρι σου και μπορείς να το παραμυθιάζεις με την άνεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης απέναντί σου σε έχει βάλει σε τροχιά αναζήτησης κι αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η αυτό δεν ηχεί και τόσο καλά και δίκιο έχεις να το λες. Αν όμως είσαι μόνος/η, έχεις κάθε λόγο να ελπίζεις σε μια νέα σχέση. Θα μου πεις σχέση να ‘ναι κι ότι να ‘ναι; Μα όχι βέβαια, εδώ μιλάμε για πάθος κι έρωτα μεγάλο. Το πολύ-πολύ να σου τύχει κάποια πολύ ευαίσθητη περίπτωση που έχει του κόσμου τα τραύματα από περασμένες σχέσεις ζωές κι ότι άλλο βάλει ο νους σου κι εσύ να αναλάβεις την επαναφορά της τάξης, τι τα έχεις τα πτυχία; Επιπλέον, είναι και η Νέα Σελήνη στις 11/5 που σε αβαντάρει, αποζημιώνοντάς σε για όλα τα «κουλά» που έγιναν πρόσφατα και το καλό είναι ότι θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι και τις αρχές Ιουνίου. Μετά τις 20/5 βέβαια εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο ο Ποσειδώνας που η αλήθεια είναι ότι δεν σου έλειψε καθόλου, ούτε αυτός, ούτε οι μπαγαποντιές του. Φαίνεται όμως να «χτυπάει» σε άλλους τομείς της ζωής σου, το ίδιο και η Σεληνιακή έκλειψη στις 26, που είναι κυριολεκτικά για τα πανηγύρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να ολοκληρώνει την παραμονή της στον Ταύρο στις 8/5 κλείνει και μια περίοδος που σου έχει αφήσει ανάμικτα συναισθήματα ή τέλος πάντων είχε μεν τα πολύ καλά της αλλά και κάποια «αγκάθια» Το πέρασμα της στους Διδύμους (9/5) σε καθιστά πιο ελκυστικό/η ή αν προτιμάς φέρνει στο διάβα σου όλους/ες εκείνους/ες που σου βρίσκουν κάτι «θεϊκό», ας πρόσεχαν… Μάλιστα μέχρι τις 20 του μηνός όλα εξελίσσονται όπως τα θες και προλαβαίνεις να κάνεις τις κινήσεις σου στην περίπτωση που αποσκοπείς σε μια αρκετά αξιόπιστη σχέση. Για μετά όμως ούτε να το… συζητούν οι άλλοι/ες κι αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, στην καλύτερη περίπτωση θα την γλιτώσει (το ταίρι σου) με ελαφρά τραύματα, που σημαίνει ότι θα θες να απιστήσεις, αλλά δεν θα μπορείς λόγω απόστασης. Υπάρχει φυσικά και το σπάνιο ενδεχόμενο να πέσεις εσύ θύμα μιας εξαπάτησης, αλλά αφού δεν θα καταλάβεις τίποτα λίγο σε νοιάζει. Το »πάρτι» κορυφώνεται με την Σεληνιακή έκλειψη στις 26.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο εξακολουθεί να σε ταράζει, είτε με την καλή έννοια του όρου είτε με την… άλλη αλλά σε πρώτη φάση το τετράγωνό του με τον Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο πρώην ή/και μνήμες που θα σε ρίξουν «στα σκληρά». Αν πάλι κάνεις κάποια νέα γνωριμία, μπορεί να είναι «δυνατή» από πολλές απόψεις, ίσως όμως να λειτουργήσει τελικά και ως «Δούρειος Ίππος» για την εσωτερική σου γαλήνη. Πιο καλά λοιπόν να περιμένεις το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα προς τα τέλη του μήνα, μια όψη που συνδυάζεται και με άλλες ανάλογες και τις ξέρεις και σε ξέρουν. Τότε είναι που θα μπορείς άνετα να κρύψεις ότι δεν θες να φανεί και θα γίνεις ακόμη πιο αγαπητός/η. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 26 εμπεριέχει βέβαια έναν κίνδυνο να εκτεθείς, στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση και όλη την «δουλειά» θα την κάνει ο Δίας που από τις 14 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Με αυτόν τον τύπο δεν μπορείς να κρυφτείς εύκολα του το… συγχωρείς όμως αφού είναι η πρώτη δόση τύχης και εκπλήρωσης των επιθυμιών σου σε πολλά επίπεδα!

 

πηγή 

 

 

Προβλέψεις Μαΐου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Τι σε περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα είναι για σένα η πιο σημαντική όψη του μήνα και σίγουρα σου επιφυλάσσει τις προκλήσεις της σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις: Αν ζεις με κάποιον/α στον ίδιο χώρο κι αν σου προκύψει κάποια «επιστροφή-καταστροφή» που λέει και το άσμα! Στην πρώτη είναι εύκολο να υπάρξουν εντάσεις με τα «παλιά» να δίνουν την αφορμή κι εδώ το θέμα είναι ότι η κατάσταση μπορεί να «ξεφύγει» και να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, εφ’ όσον βέβαια σου… βρίσκονται πρόχειροι! Στην δεύτερη, μια επίσης παλιά υπόθεση αναζωπυρώνεται αλλά μαζί με τα καλά της θα εμφανιστούν και τα στραβά. Ή μήπως ξέχασες τους λόγους που σε απομάκρυναν από τον/την εν λόγω πρώην; Κατά τα άλλα μετά τις 20/5 είσαι ελεύθερος/η να… σουλατσάρεις στα ερωτικά στέκια ή/και το διαδίκτυο, τίποτε όμως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, οπότε… be cool!

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά τις αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και διάρκειας περιπέτειες της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, επιτέλους παίρνεις αυτό που σου αξίζει, μόνον μην σε πάρει η νύχτα στο ξεδιάλεγμα υποψηφίων, αφού η εύνοια δεν θα κρατήσει για πάντα. Στις 8 του μηνός η «Ωραία» αναχωρεί για τους Διδύμους, μην σκιάζεσαι όμως, υπάρχει και η Νέα Σελήνη στις 11 που μπορεί να δώσει παράταση στην ευτυχία σου μέχρι και τις αρχές Ιουνίου. Επιπλέον, το πέρασμα του Δία στους Ιχθύς (14/5) θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, η Σεληνιακή έκλειψη μάλιστα στις 26 είναι σκέτο… πανηγύρι κι αν θες να σκοτώσεις την ώρα σου με dolce vita δεν θα ξέρεις από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Από τις 20 και μετά πάντως να ξέρεις ότι αναλαμβάνει δράση κι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, που σημαίνει περισσότερες εξιδανικεύσεις ή/και σχέσεις από απόσταση που… ένας Θεός ξέρει αν είναι αυτό που νομίζεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι τις 8 του μηνός το μοτίβο με τις μυστικές διαδρομές καλά κρατεί, από εκεί και ύστερα όμως έχεις κάθε λόγο να τραγουδάς «και ο μήνας έχει εννιά»! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου είναι εκείνο που θα ανεβάσει τις «μετοχές» σου στα ύψη και μένει να διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου, με τον πιο ευχάριστο -για σένα-τρόπο. Το αν θα είναι ευχάριστος και για τους άλλους ποσώς σε ενδιαφέρει. Η Σεληνιακή έκλειψη μάλιστα στις 26 σου δίνει το δικαίωμα και την χαρά να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν για τις πράξεις σου κι αν κάποιος έχει πρόβλημα να πάει στο διεθνές ερωτοδικείο. Στην συνέχεια, μετά τις 20 αναλαμβάνει δράση ο Ποσειδώνας και τα ψέματα συν τις απιστίες, στο όνομα της ευτυχίας σου γίνονται viral. Ουδείς βέβαια θα καταλάβει τι γίνεται κι αν τυχόν αποκαλυφθεί κάτι, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο να τα μπαλώσεις. Αν τώρα προλάβεις και παραμυθιαστείς εσύ, πάλι ευτυχής θα είσαι, μέχρι αποδείξεως του εναντίου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου έχει τις πολύ καλές του αλλά και τις πολύ στραβές του, οπότε μην παραξενευτείς αν αρχίσεις να πηγαίνεις από τα ουράνια στα τάρταρα και τούμπαλιν. Το τετράγωνό του με τον Χείρωνα βέβαια όλο και κάποιο χουνέρι με πρώην θα σου σκαρώσει, εκτός κι αν σε πάρουν παραμάζωμα τα οικογενειακά με άλλες αιτίες κι αφορμές. Το θέμα είναι ότι σε κάθε περίπτωση, το σπίτι σου δεν δείχνει να είναι τόσο ασφαλές όσο θα ήθελες, το ίδιο όμως και τα σπίτια των άλλων, οπότε πρόσεξε μην σε στριμώξουν σε καμιά γωνία. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους (από τις 9/5) προδιαθέτει σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που στην πλειοψηφία τους θα είναι «τζούφιες» ή για να έχεις να λες… Κατά τα άλλα βέβαια, η Νέα Σελήνη στις 11/5 είναι ικανή να σου εξασφαλίσει μια σχέση της προκοπής ή έστω μια φιλική συντροφιά για να βρεις παρηγοριά κι όλα αυτά μέχρι και τις αρχές Ιουνίου.

ΛΕΩΝ

Για σένα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το παρουσιάζει η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Διδύμους (από τις 9/5), που σου ανοίγει δρόμους και αβγατίζει τις διαθέσιμες επιλογές σου και βέβαια το «κλου» του μήνα είναι η Σεληνιακή έκλειψη στις 26, αφού θα σου είναι πολύ… δύσκολο να συγκρατηθείς για να μην ζήσεις έναν πολλά υποσχόμενο έρωτα και να ξοδέψεις τα ωραία σου λεφτά για να κάνεις το ταίρι σου να σε μνημονεύει στον αιώνα των άπαντα. Και καλά, αν είσαι μόνος/η, δεν θα είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που θα ξεβρακωθείς μεταφορικά και κυριολεκτικά, αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πράγμα αρχίζει να σοβαρεύει. Ειδικά μετά τις 20 που αναλαμβάνει δράση ο Ποσειδώνας, η απιστία μπορεί να γίνει καθημερινό φαινόμενο κι αυτό αναφέρεται τόσο σε δικές σου πονηριές όσο -κι εδώ είναι το πρόβλημα- στην έντεχνη παραπλάνησή σου από «θεϊκά» πλάσματα που σε «παίζουν» μια χαρά. Ή αλλιώς πλήρωνε Λέοντα και… μείνε μπουκάλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατ’ αρχάς, το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα είναι ότι… πρέπει για να γίνει «φάση» με κάποιον/α που μπορεί να είναι και φίλος/η σου, ίσως όμως να σου προκύψει και μια επαναφορά από το παρελθόν για την δεύτερη ευκαιρία της, που θα είναι και η τελευταία. Εδώ η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά είναι το αν είσαι μόνος/η ή όχι, αφού στην δεύτερη περίπτωση ένα ζόρι θα το τραβήξεις. Όπως κι αν έχει πάντως, η όλη κατάσταση έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος και κινδυνεύεις για μια ακόμη φορά να χάσεις το μυαλό σου. Αν βέβαια πρόκειται απλά για ερωτικούς μπελάδες φίλων σου αλλάζει το πράγμα και μάλλον πρέπει να τους ευγνωμονείς που πήραν το πρόβλημα από σένα. Κατά τα άλλα, μετά τις 20/5 σε ξαναθυμάται ο άσπονδος φίλος σου ο Ποσειδώνας κι αρχίζουν ξανά οι ασκήσεις ερωτικής φαντασίας. Άλλο νομίζεις κι άλλο είναι, αν το καλοσκεφτείς όμως το να νοιώθεις ευτυχής έστω και με τα ψέματα δεν είναι δα και μικρό πράγμα! Εξ άλλου στις 14 ο Δίας αρχίζει να σε θωρεί από απέναντι, το ίδιο και οι «μεγαλόσχημοι» υποψήφιοι!

ΖΥΓΟΣ

Κάθε αρχή και δύσκολη για τον μήνα Μάιο κι αν περιμένεις να βγάλεις άκρη με όλα αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή, ίσως και να δεις μια αχτίδα φωτός μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Μαΐου. Μέχρι τότε από τον Άννα στον Καΐάφα θα πηγαίνεις κι όλοι/ες θα έχουν αυτό που δεν έχουν οι άλλοι/ες, χωρίς κανείς να είναι πλήρης σε σχέση με αυτά που ζητάς κι άντε τώρα εσύ να αντισταθείς στον πειρασμό για να μην παίξεις σε διπλό ταμπλό. Αισθήματα και χρήματα θα ψωνίσεις από διαφορετικά «μαγαζιά». Φυσικά υπάρχουν και τα προβλήματα των άλλων, που μπορεί να σου έρθουν κουτί για να πάψεις να ασχολείσαι με τα δικά σου, χώρια που θα γιγαντωθεί η φήμη σου στα παντρολογήματα. Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους (από τις 9/5) θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις κόσμο και να ανταλλάξεις φιλοφρονήσεις, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, μην περιμένεις όμως να βγει και κάτι ουσιαστικό από αυτό, για το θεαθήναι γίνονται όλα και την υστεροφημία σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανεξάρτητα από τα μπερδέματα που φέρνει αρχικά στην ζωή σου η Αφροδίτη στον Ταύρο και δεν μπορείς να κατασταλάξεις σε τίποτε, το μέλλον σου ανήκει από κάθε άποψη γι’ αυτό μην βιάζεσαι να καταραστείς κανέναν, ούτε καν την μοίρα σου. Μάλιστα με την Νέα Σελήνη στις 11/5 όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν πρίμα κι αν είσαι μόνος/η θα βρεις επιτέλους ένα ταίρι αντάξιο των πόθων σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η ανανέωση των «όρκων» με το ταίρι σου θα έρθει ως επισφράγισμα της αντοχής που επέδειξε η σχέση σας κόντρα σε Κρόνους, Ουρανούς και Δίες. Ωστόσο μην λες και πολύ μεγάλες κουβέντες αφού πριν αλέκτωρ λαλήσει, έρχεται η Σεληνιακή έκλειψη στις 26 για να σε βάλει ξανά σε πειρασμό. Εσύ βέβαια λες και τι έγινε αν κάνω μια μικρή παρασπονδία εν ονόματι μιας εφήμερης ευτυχίας, δεν νομίζω όμως να αναγνωρίζεις ανάλογα δικαιώματα και στο ταίρι σου. Αν τώρα είσαι μόνος/η, μετά τις 20 κάνε ότι καταλαβαίνεις, αρκεί να θυμάσαι ότι η εμπιστοσύνη είναι είδος προς εξαφάνιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 9 του μηνός επιτέλους η Αφροδίτη καταφθάνει στους Διδύμους κι όλοι/ες αρχίζουν να σε βλέπουν με το άλλο το μάτι, το καλό. Οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη και βέβαια αν είσαι μόνος/η καλείσαι απλά να κάνεις μια σωστή επιλογή ανάμεσα στις τόσες που θα σου τύχουν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να καλοπεράσεις με το ταίρι σου, μην βιαστείς όμως να βάλεις σε εφαρμογή το σχέδιο «αλλού τρως και πίνει κι αλλού πας και το δίνεις…» Έτσι κι αλλιώς θα έχεις την ευκαιρία να το πράξεις μετά τις 20 που αναλαμβάνει δράση ο Ποσειδώνας και δεν γνωρίζει η δεξιά, τι ποιεί η αριστερά. Μάλιστα η Σεληνιακή έκλειψη στις 26 θα σου δώσει το αστρολογικό άλλοθι που αναζητάς για να κάνεις τις πονηριές σου. Η έκλειψη κύριοι, όχι εγώ. Καταλαβαίνεις πάντως ότι σε ανάλογες καταστάσεις τα πράγματα απλουστεύονται αν δεν έχεις κάποια δέσμευση ή -έστω- βρίσκεσαι μακριά από το ταίρι σου και μπορείς να το παραμυθιάζεις με την άνεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης απέναντί σου σε έχει βάλει σε τροχιά αναζήτησης κι αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η αυτό δεν ηχεί και τόσο καλά και δίκιο έχεις να το λες. Αν όμως είσαι μόνος/η, έχεις κάθε λόγο να ελπίζεις σε μια νέα σχέση. Θα μου πεις σχέση να ‘ναι κι ότι να ‘ναι; Μα όχι βέβαια, εδώ μιλάμε για πάθος κι έρωτα μεγάλο. Το πολύ-πολύ να σου τύχει κάποια πολύ ευαίσθητη περίπτωση που έχει του κόσμου τα τραύματα από περασμένες σχέσεις ζωές κι ότι άλλο βάλει ο νους σου κι εσύ να αναλάβεις την επαναφορά της τάξης, τι τα έχεις τα πτυχία; Επιπλέον, είναι και η Νέα Σελήνη στις 11/5 που σε αβαντάρει, αποζημιώνοντάς σε για όλα τα «κουλά» που έγιναν πρόσφατα και το καλό είναι ότι θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι και τις αρχές Ιουνίου. Μετά τις 20/5 βέβαια εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο ο Ποσειδώνας που η αλήθεια είναι ότι δεν σου έλειψε καθόλου, ούτε αυτός, ούτε οι μπαγαποντιές του. Φαίνεται όμως να «χτυπάει» σε άλλους τομείς της ζωής σου, το ίδιο και η Σεληνιακή έκλειψη στις 26, που είναι κυριολεκτικά για τα πανηγύρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να ολοκληρώνει την παραμονή της στον Ταύρο στις 8/5 κλείνει και μια περίοδος που σου έχει αφήσει ανάμικτα συναισθήματα ή τέλος πάντων είχε μεν τα πολύ καλά της αλλά και κάποια «αγκάθια» Το πέρασμα της στους Διδύμους (9/5) σε καθιστά πιο ελκυστικό/η ή αν προτιμάς φέρνει στο διάβα σου όλους/ες εκείνους/ες που σου βρίσκουν κάτι «θεϊκό», ας πρόσεχαν… Μάλιστα μέχρι τις 20 του μηνός όλα εξελίσσονται όπως τα θες και προλαβαίνεις να κάνεις τις κινήσεις σου στην περίπτωση που αποσκοπείς σε μια αρκετά αξιόπιστη σχέση. Για μετά όμως ούτε να το… συζητούν οι άλλοι/ες κι αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, στην καλύτερη περίπτωση θα την γλιτώσει (το ταίρι σου) με ελαφρά τραύματα, που σημαίνει ότι θα θες να απιστήσεις, αλλά δεν θα μπορείς λόγω απόστασης. Υπάρχει φυσικά και το σπάνιο ενδεχόμενο να πέσεις εσύ θύμα μιας εξαπάτησης, αλλά αφού δεν θα καταλάβεις τίποτα λίγο σε νοιάζει. Το »πάρτι» κορυφώνεται με την Σεληνιακή έκλειψη στις 26.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο εξακολουθεί να σε ταράζει, είτε με την καλή έννοια του όρου είτε με την… άλλη αλλά σε πρώτη φάση το τετράγωνό του με τον Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο πρώην ή/και μνήμες που θα σε ρίξουν «στα σκληρά». Αν πάλι κάνεις κάποια νέα γνωριμία, μπορεί να είναι «δυνατή» από πολλές απόψεις, ίσως όμως να λειτουργήσει τελικά και ως «Δούρειος Ίππος» για την εσωτερική σου γαλήνη. Πιο καλά λοιπόν να περιμένεις το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα προς τα τέλη του μήνα, μια όψη που συνδυάζεται και με άλλες ανάλογες και τις ξέρεις και σε ξέρουν. Τότε είναι που θα μπορείς άνετα να κρύψεις ότι δεν θες να φανεί και θα γίνεις ακόμη πιο αγαπητός/η. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 26 εμπεριέχει βέβαια έναν κίνδυνο να εκτεθείς, στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση και όλη την «δουλειά» θα την κάνει ο Δίας που από τις 14 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Με αυτόν τον τύπο δεν μπορείς να κρυφτείς εύκολα του το… συγχωρείς όμως αφού είναι η πρώτη δόση τύχης και εκπλήρωσης των επιθυμιών σου σε πολλά επίπεδα!

 

πηγή 

 

 

Προβλέψεις Μαΐου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Τι σε περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα είναι για σένα η πιο σημαντική όψη του μήνα και σίγουρα σου επιφυλάσσει τις προκλήσεις της σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις: Αν ζεις με κάποιον/α στον ίδιο χώρο κι αν σου προκύψει κάποια «επιστροφή-καταστροφή» που λέει και το άσμα! Στην πρώτη είναι εύκολο να υπάρξουν εντάσεις με τα «παλιά» να δίνουν την αφορμή κι εδώ το θέμα είναι ότι η κατάσταση μπορεί να «ξεφύγει» και να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, εφ’ όσον βέβαια σου… βρίσκονται πρόχειροι! Στην δεύτερη, μια επίσης παλιά υπόθεση αναζωπυρώνεται αλλά μαζί με τα καλά της θα εμφανιστούν και τα στραβά. Ή μήπως ξέχασες τους λόγους που σε απομάκρυναν από τον/την εν λόγω πρώην; Κατά τα άλλα μετά τις 20/5 είσαι ελεύθερος/η να… σουλατσάρεις στα ερωτικά στέκια ή/και το διαδίκτυο, τίποτε όμως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, οπότε… be cool!

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά τις αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και διάρκειας περιπέτειες της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, επιτέλους παίρνεις αυτό που σου αξίζει, μόνον μην σε πάρει η νύχτα στο ξεδιάλεγμα υποψηφίων, αφού η εύνοια δεν θα κρατήσει για πάντα. Στις 8 του μηνός η «Ωραία» αναχωρεί για τους Διδύμους, μην σκιάζεσαι όμως, υπάρχει και η Νέα Σελήνη στις 11 που μπορεί να δώσει παράταση στην ευτυχία σου μέχρι και τις αρχές Ιουνίου. Επιπλέον, το πέρασμα του Δία στους Ιχθύς (14/5) θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, η Σεληνιακή έκλειψη μάλιστα στις 26 είναι σκέτο… πανηγύρι κι αν θες να σκοτώσεις την ώρα σου με dolce vita δεν θα ξέρεις από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Από τις 20 και μετά πάντως να ξέρεις ότι αναλαμβάνει δράση κι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, που σημαίνει περισσότερες εξιδανικεύσεις ή/και σχέσεις από απόσταση που… ένας Θεός ξέρει αν είναι αυτό που νομίζεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι τις 8 του μηνός το μοτίβο με τις μυστικές διαδρομές καλά κρατεί, από εκεί και ύστερα όμως έχεις κάθε λόγο να τραγουδάς «και ο μήνας έχει εννιά»! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου είναι εκείνο που θα ανεβάσει τις «μετοχές» σου στα ύψη και μένει να διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου, με τον πιο ευχάριστο -για σένα-τρόπο. Το αν θα είναι ευχάριστος και για τους άλλους ποσώς σε ενδιαφέρει. Η Σεληνιακή έκλειψη μάλιστα στις 26 σου δίνει το δικαίωμα και την χαρά να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν για τις πράξεις σου κι αν κάποιος έχει πρόβλημα να πάει στο διεθνές ερωτοδικείο. Στην συνέχεια, μετά τις 20 αναλαμβάνει δράση ο Ποσειδώνας και τα ψέματα συν τις απιστίες, στο όνομα της ευτυχίας σου γίνονται viral. Ουδείς βέβαια θα καταλάβει τι γίνεται κι αν τυχόν αποκαλυφθεί κάτι, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο να τα μπαλώσεις. Αν τώρα προλάβεις και παραμυθιαστείς εσύ, πάλι ευτυχής θα είσαι, μέχρι αποδείξεως του εναντίου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου έχει τις πολύ καλές του αλλά και τις πολύ στραβές του, οπότε μην παραξενευτείς αν αρχίσεις να πηγαίνεις από τα ουράνια στα τάρταρα και τούμπαλιν. Το τετράγωνό του με τον Χείρωνα βέβαια όλο και κάποιο χουνέρι με πρώην θα σου σκαρώσει, εκτός κι αν σε πάρουν παραμάζωμα τα οικογενειακά με άλλες αιτίες κι αφορμές. Το θέμα είναι ότι σε κάθε περίπτωση, το σπίτι σου δεν δείχνει να είναι τόσο ασφαλές όσο θα ήθελες, το ίδιο όμως και τα σπίτια των άλλων, οπότε πρόσεξε μην σε στριμώξουν σε καμιά γωνία. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους (από τις 9/5) προδιαθέτει σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που στην πλειοψηφία τους θα είναι «τζούφιες» ή για να έχεις να λες… Κατά τα άλλα βέβαια, η Νέα Σελήνη στις 11/5 είναι ικανή να σου εξασφαλίσει μια σχέση της προκοπής ή έστω μια φιλική συντροφιά για να βρεις παρηγοριά κι όλα αυτά μέχρι και τις αρχές Ιουνίου.

ΛΕΩΝ

Για σένα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το παρουσιάζει η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Διδύμους (από τις 9/5), που σου ανοίγει δρόμους και αβγατίζει τις διαθέσιμες επιλογές σου και βέβαια το «κλου» του μήνα είναι η Σεληνιακή έκλειψη στις 26, αφού θα σου είναι πολύ… δύσκολο να συγκρατηθείς για να μην ζήσεις έναν πολλά υποσχόμενο έρωτα και να ξοδέψεις τα ωραία σου λεφτά για να κάνεις το ταίρι σου να σε μνημονεύει στον αιώνα των άπαντα. Και καλά, αν είσαι μόνος/η, δεν θα είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που θα ξεβρακωθείς μεταφορικά και κυριολεκτικά, αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πράγμα αρχίζει να σοβαρεύει. Ειδικά μετά τις 20 που αναλαμβάνει δράση ο Ποσειδώνας, η απιστία μπορεί να γίνει καθημερινό φαινόμενο κι αυτό αναφέρεται τόσο σε δικές σου πονηριές όσο -κι εδώ είναι το πρόβλημα- στην έντεχνη παραπλάνησή σου από «θεϊκά» πλάσματα που σε «παίζουν» μια χαρά. Ή αλλιώς πλήρωνε Λέοντα και… μείνε μπουκάλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατ’ αρχάς, το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα είναι ότι… πρέπει για να γίνει «φάση» με κάποιον/α που μπορεί να είναι και φίλος/η σου, ίσως όμως να σου προκύψει και μια επαναφορά από το παρελθόν για την δεύτερη ευκαιρία της, που θα είναι και η τελευταία. Εδώ η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά είναι το αν είσαι μόνος/η ή όχι, αφού στην δεύτερη περίπτωση ένα ζόρι θα το τραβήξεις. Όπως κι αν έχει πάντως, η όλη κατάσταση έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος και κινδυνεύεις για μια ακόμη φορά να χάσεις το μυαλό σου. Αν βέβαια πρόκειται απλά για ερωτικούς μπελάδες φίλων σου αλλάζει το πράγμα και μάλλον πρέπει να τους ευγνωμονείς που πήραν το πρόβλημα από σένα. Κατά τα άλλα, μετά τις 20/5 σε ξαναθυμάται ο άσπονδος φίλος σου ο Ποσειδώνας κι αρχίζουν ξανά οι ασκήσεις ερωτικής φαντασίας. Άλλο νομίζεις κι άλλο είναι, αν το καλοσκεφτείς όμως το να νοιώθεις ευτυχής έστω και με τα ψέματα δεν είναι δα και μικρό πράγμα! Εξ άλλου στις 14 ο Δίας αρχίζει να σε θωρεί από απέναντι, το ίδιο και οι «μεγαλόσχημοι» υποψήφιοι!

ΖΥΓΟΣ

Κάθε αρχή και δύσκολη για τον μήνα Μάιο κι αν περιμένεις να βγάλεις άκρη με όλα αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή, ίσως και να δεις μια αχτίδα φωτός μετά την Νέα Σελήνη της 11ης Μαΐου. Μέχρι τότε από τον Άννα στον Καΐάφα θα πηγαίνεις κι όλοι/ες θα έχουν αυτό που δεν έχουν οι άλλοι/ες, χωρίς κανείς να είναι πλήρης σε σχέση με αυτά που ζητάς κι άντε τώρα εσύ να αντισταθείς στον πειρασμό για να μην παίξεις σε διπλό ταμπλό. Αισθήματα και χρήματα θα ψωνίσεις από διαφορετικά «μαγαζιά». Φυσικά υπάρχουν και τα προβλήματα των άλλων, που μπορεί να σου έρθουν κουτί για να πάψεις να ασχολείσαι με τα δικά σου, χώρια που θα γιγαντωθεί η φήμη σου στα παντρολογήματα. Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους (από τις 9/5) θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις κόσμο και να ανταλλάξεις φιλοφρονήσεις, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, μην περιμένεις όμως να βγει και κάτι ουσιαστικό από αυτό, για το θεαθήναι γίνονται όλα και την υστεροφημία σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανεξάρτητα από τα μπερδέματα που φέρνει αρχικά στην ζωή σου η Αφροδίτη στον Ταύρο και δεν μπορείς να κατασταλάξεις σε τίποτε, το μέλλον σου ανήκει από κάθε άποψη γι’ αυτό μην βιάζεσαι να καταραστείς κανέναν, ούτε καν την μοίρα σου. Μάλιστα με την Νέα Σελήνη στις 11/5 όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν πρίμα κι αν είσαι μόνος/η θα βρεις επιτέλους ένα ταίρι αντάξιο των πόθων σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η ανανέωση των «όρκων» με το ταίρι σου θα έρθει ως επισφράγισμα της αντοχής που επέδειξε η σχέση σας κόντρα σε Κρόνους, Ουρανούς και Δίες. Ωστόσο μην λες και πολύ μεγάλες κουβέντες αφού πριν αλέκτωρ λαλήσει, έρχεται η Σεληνιακή έκλειψη στις 26 για να σε βάλει ξανά σε πειρασμό. Εσύ βέβαια λες και τι έγινε αν κάνω μια μικρή παρασπονδία εν ονόματι μιας εφήμερης ευτυχίας, δεν νομίζω όμως να αναγνωρίζεις ανάλογα δικαιώματα και στο ταίρι σου. Αν τώρα είσαι μόνος/η, μετά τις 20 κάνε ότι καταλαβαίνεις, αρκεί να θυμάσαι ότι η εμπιστοσύνη είναι είδος προς εξαφάνιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 9 του μηνός επιτέλους η Αφροδίτη καταφθάνει στους Διδύμους κι όλοι/ες αρχίζουν να σε βλέπουν με το άλλο το μάτι, το καλό. Οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη και βέβαια αν είσαι μόνος/η καλείσαι απλά να κάνεις μια σωστή επιλογή ανάμεσα στις τόσες που θα σου τύχουν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να καλοπεράσεις με το ταίρι σου, μην βιαστείς όμως να βάλεις σε εφαρμογή το σχέδιο «αλλού τρως και πίνει κι αλλού πας και το δίνεις…» Έτσι κι αλλιώς θα έχεις την ευκαιρία να το πράξεις μετά τις 20 που αναλαμβάνει δράση ο Ποσειδώνας και δεν γνωρίζει η δεξιά, τι ποιεί η αριστερά. Μάλιστα η Σεληνιακή έκλειψη στις 26 θα σου δώσει το αστρολογικό άλλοθι που αναζητάς για να κάνεις τις πονηριές σου. Η έκλειψη κύριοι, όχι εγώ. Καταλαβαίνεις πάντως ότι σε ανάλογες καταστάσεις τα πράγματα απλουστεύονται αν δεν έχεις κάποια δέσμευση ή -έστω- βρίσκεσαι μακριά από το ταίρι σου και μπορείς να το παραμυθιάζεις με την άνεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης απέναντί σου σε έχει βάλει σε τροχιά αναζήτησης κι αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η αυτό δεν ηχεί και τόσο καλά και δίκιο έχεις να το λες. Αν όμως είσαι μόνος/η, έχεις κάθε λόγο να ελπίζεις σε μια νέα σχέση. Θα μου πεις σχέση να ‘ναι κι ότι να ‘ναι; Μα όχι βέβαια, εδώ μιλάμε για πάθος κι έρωτα μεγάλο. Το πολύ-πολύ να σου τύχει κάποια πολύ ευαίσθητη περίπτωση που έχει του κόσμου τα τραύματα από περασμένες σχέσεις ζωές κι ότι άλλο βάλει ο νους σου κι εσύ να αναλάβεις την επαναφορά της τάξης, τι τα έχεις τα πτυχία; Επιπλέον, είναι και η Νέα Σελήνη στις 11/5 που σε αβαντάρει, αποζημιώνοντάς σε για όλα τα «κουλά» που έγιναν πρόσφατα και το καλό είναι ότι θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι και τις αρχές Ιουνίου. Μετά τις 20/5 βέβαια εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο ο Ποσειδώνας που η αλήθεια είναι ότι δεν σου έλειψε καθόλου, ούτε αυτός, ούτε οι μπαγαποντιές του. Φαίνεται όμως να «χτυπάει» σε άλλους τομείς της ζωής σου, το ίδιο και η Σεληνιακή έκλειψη στις 26, που είναι κυριολεκτικά για τα πανηγύρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να ολοκληρώνει την παραμονή της στον Ταύρο στις 8/5 κλείνει και μια περίοδος που σου έχει αφήσει ανάμικτα συναισθήματα ή τέλος πάντων είχε μεν τα πολύ καλά της αλλά και κάποια «αγκάθια» Το πέρασμα της στους Διδύμους (9/5) σε καθιστά πιο ελκυστικό/η ή αν προτιμάς φέρνει στο διάβα σου όλους/ες εκείνους/ες που σου βρίσκουν κάτι «θεϊκό», ας πρόσεχαν… Μάλιστα μέχρι τις 20 του μηνός όλα εξελίσσονται όπως τα θες και προλαβαίνεις να κάνεις τις κινήσεις σου στην περίπτωση που αποσκοπείς σε μια αρκετά αξιόπιστη σχέση. Για μετά όμως ούτε να το… συζητούν οι άλλοι/ες κι αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, στην καλύτερη περίπτωση θα την γλιτώσει (το ταίρι σου) με ελαφρά τραύματα, που σημαίνει ότι θα θες να απιστήσεις, αλλά δεν θα μπορείς λόγω απόστασης. Υπάρχει φυσικά και το σπάνιο ενδεχόμενο να πέσεις εσύ θύμα μιας εξαπάτησης, αλλά αφού δεν θα καταλάβεις τίποτα λίγο σε νοιάζει. Το »πάρτι» κορυφώνεται με την Σεληνιακή έκλειψη στις 26.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο εξακολουθεί να σε ταράζει, είτε με την καλή έννοια του όρου είτε με την… άλλη αλλά σε πρώτη φάση το τετράγωνό του με τον Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο πρώην ή/και μνήμες που θα σε ρίξουν «στα σκληρά». Αν πάλι κάνεις κάποια νέα γνωριμία, μπορεί να είναι «δυνατή» από πολλές απόψεις, ίσως όμως να λειτουργήσει τελικά και ως «Δούρειος Ίππος» για την εσωτερική σου γαλήνη. Πιο καλά λοιπόν να περιμένεις το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα προς τα τέλη του μήνα, μια όψη που συνδυάζεται και με άλλες ανάλογες και τις ξέρεις και σε ξέρουν. Τότε είναι που θα μπορείς άνετα να κρύψεις ότι δεν θες να φανεί και θα γίνεις ακόμη πιο αγαπητός/η. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 26 εμπεριέχει βέβαια έναν κίνδυνο να εκτεθείς, στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση και όλη την «δουλειά» θα την κάνει ο Δίας που από τις 14 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Με αυτόν τον τύπο δεν μπορείς να κρυφτείς εύκολα του το… συγχωρείς όμως αφού είναι η πρώτη δόση τύχης και εκπλήρωσης των επιθυμιών σου σε πολλά επίπεδα!

 

πηγή 

 

 

Έλενα Τσαγκρινού: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη πρόβα της στη σκηνή της Eurovision (video)

Δείτε τη δεύτερη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού Και ήρθε η σειρά της Κύπρου για τη δεύτερη πρόβα της! Η Έλενα Τσαγκρινού με τις χορεύτριές παίρνει...

Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που μένεις συνέχεια single!

Γιατί είσαι ακόμα single; Παραδέξου το. Ό,τι ζώδιο κι αν είσαι, έχει έρθει κάποια στιγμή που αναρωτήθηκες «Γιατί δεν μπόρεσα να κρατήσω αυτήν τη σχέση...

Το πιο έξυπνο μυστικό για τέλεια μαλλιά το καλοκαίρι στην παραλία και παντού!

Θέλεις τα μαλλιά σου να είναι λαμπερά και υγιή καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού; Θέλεις τα μαλλιά σου να έχεις μία υπέροχη υφή όσο...

Δεν μπορείς να χάσεις κιλά; 4 τροφές που πρέπει να αποκλείσεις από τη διατροφή σου

Δεν μπορείς να χάσεις κιλά; 4 τροφές που πρέπει να αποκλείσεις από τη διατροφή σου! Οι περισσότεροι διαιτολόγοι ισχυρίζονται πως το να απαγορεύουν συγκεκριμένα φαγητά από...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου;

Τα ζώδια της ημέρας Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου 2021. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα. Μάιος 2021: Πώς...

Tom Cruise: Επέστρεψε τις τρεις Χρυσές Σφαίρες του!

Νέο «χαστούκι» στους διοργανωτές Η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών το 2022 δεν θα μεταδοθεί από το NBC, καθώς έχει προκληθεί κύμα αντιδράσεων κατά της...

Τζένη Μπαλατσινού: «Oι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν μία πολύ σπάνια περίπτωση» (video)

«Ευχαριστώ τον Θεό που έγινα για τέταρτη φορά μητέρα» Για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του γιου της, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην εκπομπή «Happy...

Τώρα με την άνοιξη κάντε την οργάνωση του σπιτιού… παιχνίδι με την ΙΚΕΑ!

Ανακαλύψτε τις λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης ΙΚΕΑ, για να βάλετε όλα τα αντικείμενα του σπιτιού στη θέση τους! Τώρα που αλλάζει ο καιρός είναι η...

Αυτό είναι το νέο luxury hotel της Μυκόνου με θέα που… κόβει την ανάσα!

To νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Μυκόνου έχει άρωμα Ίμπιζα! Ο διεθνής Όμιλος Pacha απόλυτα ταυτισμένος με την ψυχαγωγία και τη φιλοξενία στην Ίμπιζα κάνει φέτος...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου;

Τα ζώδια της ημέρας Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου 2021. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα. Μάιος 2021: Πώς...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου;

Τα ζώδια της ημέρας Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου 2021. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα. Μάιος 2021: Πώς...

Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που μένεις συνέχεια single!

Γιατί είσαι ακόμα single; Παραδέξου το. Ό,τι ζώδιο κι αν είσαι, έχει έρθει κάποια στιγμή που αναρωτήθηκες «Γιατί δεν μπόρεσα να κρατήσω αυτήν τη σχέση...

Πότε θα βρει το ιδανικό της ταίρι η κάθε γυναίκα του ζωδιακού;

Ξέρουμε πότε θα βρει το ιδανικό της ταίρι η κάθε γυναίκα του ζωδιακού! Το αν θα καταλήξεις να είσαι για πάντα μαζί με αυτόν που...

Τώρα με την άνοιξη κάντε την οργάνωση του σπιτιού… παιχνίδι με την ΙΚΕΑ!

Ανακαλύψτε τις λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης ΙΚΕΑ, για να βάλετε όλα τα αντικείμενα του σπιτιού στη θέση τους! Τώρα που αλλάζει ο καιρός είναι η...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου;

Τα ζώδια της ημέρας Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου 2021. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα. Μάιος 2021: Πώς...

Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που μένεις συνέχεια single!

Γιατί είσαι ακόμα single; Παραδέξου το. Ό,τι ζώδιο κι αν είσαι, έχει έρθει κάποια στιγμή που αναρωτήθηκες «Γιατί δεν μπόρεσα να κρατήσω αυτήν τη σχέση...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Advertorials