MC MEDIA NETWORK

Monday, 27 March
Advertisement

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Πέμπτη 15 Νοεμβρίου;

Advertisement

Όλα αλλάζουν και όσοι τολμήσουν, θα είναι οι νικητές!

- Advertisement -

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού σήμερα και διεκδικούμε ανανέωση, βελτίωση και θετική αλλαγή με επιτυχία!

Είμαστε εύστροφοι, έχουμε ιδέες και είμαστε ατρόμητοι! Οι πιο τυχεροί είναι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, η διάθεσή σου θα έχει σκαμπανεβάσματα. Θα θέλεις ν’ ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα, αλλά θα σε βρίσκουν και στιγμές αδράνειας. Στη διάρκεια της ημέρας θα καταλάβεις, ότι αυτό δε θα σε οδηγήσει κάπου και θα προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς το υπόλοιπό της, προχωρώντας σε πολλές δραστηριότητες. Μπορείς ν’ ασχοληθείς με δικά σου άτομα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και ν’ αποκτήσεις δυνάμεις για αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βάλε σήμερα καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, Κριέ, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, απρόοπτα γεγονότα θα σε ξαφνιάσουν και θα φέρουν στο δρόμο σου ένα νέο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της δουλειάς σου, Κριέ. Προσπάθησε, λοιπόν, να μη χαλάσεις κάτι από το φόρτο εργασίας και τον εκνευρισμό που θα έχεις σήμερα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τα πολλά έξοδα και βάλε προγραμματισμό απέναντι στις υποχρεώσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αυτή τη μέρα, Ταύρε μου, θα δεις να μην προχωρούν κάποια σχέδιά σου. Μην απογοητεύεσαι και μην ξεσπάς τον εκνευρισμό σου σε άτομα που δεν πρέπει. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού αυτές οι καθυστερήσεις είναι πολύ προσωρινές. Οι κινήσεις που έχεις κάνει, είναι θετικές και σε βεβαιώνω ότι στο μέλλον τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε σωστό δρόμο, Ταύρε, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις κι έρχονται από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί και ξεπερνάς με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία κάποια εμπόδια που παρουσιάζονται. Η θετική σου σκέψη σε βοηθά κι αισθάνεσαι μεγάλη σιγουριά για τις κινήσεις σου. Σε καινούργια μονοπάτια σε βάζει ένα φιλικό σου πρόσωπο κι αυτό οφείλεται στην αναγνώριση των ικανοτήτων σου, αφού είσαι άτομο που επικοινωνεί εύκολα με τον περίγυρό του και τακτοποιεί δύσκολες καταστάσεις με πολύ απλό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Δίδυμε, σήμερα να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Το έχει ανάγκη και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε. Θα ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, αφού ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μη σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για ν’ ανταπεξέλθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε μου, το άγχος σου θα είναι πάρα πολύ μεγάλο για να προλάβεις αμέτρητες υποθέσεις. Επιπλέον, ο προσωπικός σου χώρος χρειάζεται φροντίδα, ενώ και τα φιλικά σου πρόσωπα αναζητούν τη συμβουλή σου. Φρόντισε να μη σε πιάσει πανικός, αφού είσαι ικανότατο άτομο. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, είναι να διαχειριστείς σωστά το χρόνο σου, για να τα βάλεις όλα σε μία σειρά. Μπορεί το τέλος της ημέρας να σε βρει με αρκετή κούραση, αλλά εσύ θα έχεις την ψυχική ικανοποίηση ότι τα έκανες όλα όπως έπρεπε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έφτασε ο καιρός, Καρκίνε, που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα γίνει ευκολότερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά, Καρκίνε. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις κι επαφές, ώστε να δρομολογήσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Τα έσοδά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους κι ανοιχτείς σε νέες πηγές, θ’ αυξηθούν.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα συζητήσεις με κάποια συγκεκριμένα άτομα για υλικά θέματα, τα οποία σε αφορούν. Θέλεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που φέρνουν δυσκολία στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε με πάρα πολύ μεγάλο προγραμματισμό, οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Μπορείς να κάνεις την έρευνά σου για όλα αυτά που σε αφορούν και να κάνεις την επιλογή σου λίγο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην έχεις άγχος, Λέων, πέρνα τη μέρα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις ερωτισμό κι ευτυχία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξει σήμερα πάρα πολλή δουλειά, Λέων μου, και θα νιώθεις εξάντληση. Ετοίμασε προγραμματισμό, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που είναι επείγοντα. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, αλλά καλό είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα προσπαθήσεις να βρεις την ιδανικότερη λύση, για να βοηθήσεις ένα οικογενειακό σου άτομο. Διερεύνησε όλα τα δεδομένα και προσπάθησε να κρατήσεις για το πρόσωπο αυτό σ’ ένα ήρεμο περιβάλλον. Το συναισθηματικό σου κομμάτι δε σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα όλες τις παραμέτρους, αλλά με τη λογική που έχεις, θα βρεις την σωστότερη λύση για το θέμα που σε απασχολεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε, είναι σε καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου και θα ζήσεις την πραγματική ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να ξεπερνάς, Παρθένε, οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στη δουλειά σου, ενώ σήμερα οι ιδέες σου θα δώσουν λύσεις σε θέματα που σε ταλαιπωρούν. Στα οικονομικά σου, οι αναποδιές του παρελθόντος θ’ αρχίσουν να ξεπερνιούνται, αν κάνεις την πρέπουσα διαχείριση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Κάποιες ρωγμές, Ζυγέ, που το τελευταίο διάστημα είχαν σχηματιστεί στη σχέση σου με άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, φαίνονται σήμερα να διορθώνονται με τον καλύτερο τρόπο. Η συζήτηση που θα κάνεις μαζί τους, θα τους βάλει σε σκέψεις και θα αναλογιστούν κάποια λάθη τους. Έτσι, θα φύγει από πάνω σου ένα βάρος που σε κρατούσε δέσμιο ψυχικά. Μπορείς μετά να συνεχίσεις τη μέρα σου με τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου, που θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καθημερινές ευθύνες κι υποχρεώσεις σου, Ζυγέ, στερούν πολύ χρόνο σου από το ταίρι σου. Άλλαξε λίγο το πρόγραμμά σου, ειδικά αφού κι εσύ χρειάζεσαι να χαλαρώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, έχουν έρθει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Οι συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για βελτίωση ή τακτοποίηση των καταστάσεων, σήμερα ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα παρακολουθείς τα τεκταινόμενα και θα σε ενοχλήσει έντονα μία αδικία που θα πραγματοποιήσει κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Θα μιλήσεις μαζί του και θα του εξηγήσεις πως αυτό που κάνει, δεν είναι δίκαιο, βοηθώντας τελικά ν’ αποκατασταθούν οι σχέσεις του με τρίτους. Επιπλέον, κάποια δικά σου θέματα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Σκορπιέ, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που θα σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Σκορπιέ, είναι μια χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να προχωρήσεις σε προσεκτικές συναλλαγές, ειδικά για να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, τα συναισθήματά σου θα είναι λίγο ανάμικτα. Από τη μία θα θέλεις να κάνεις πάρα πολύ δραστηριότητες, ενώ από την άλλη θα δείχνεις μία μικρή αναβλητικότητα. Θα μιλήσεις με κάποιο δικό σου άτομο, το οποίο θα σου δώσει ψυχική δύναμη για ν’ ανταπεξέλθεις στα ζητήματα, τα οποία σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Μία βραδινή έξοδος θα σου έκανε αρκετά καλό ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις σήμερα περισσότερη σημασία στη σχέση σου, Τοξότη, θέλοντας να λύσεις προβλήματα που ενδεχομένως έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα. Τα καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, ευνοούνται. Σε προτάσεις που ίσως δεχτείς στα οικονομικά σου, μην απαντήσεις, πριν σκεφτείς καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θ’ αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος και, κάνοντας την αυτοκριτική σου, θα χαλάσει λίγο η διάθεσή σου. Όλα αυτά θα τα μοιραστείς με άτομο της εμπιστοσύνης σου, το οποίο με τη σειρά του θα προσπαθήσει να σου δώσει άλλες διεξόδους. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα το πετύχει. Όλη αυτή η αναδρομή τελικά θα σου κάνει καλό ψυχικά, αφού θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από κεντρικά λάθη του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα, Αιγόκερε, θα πάει πολύ καλά, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και δεν απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν πρέπει να έχεις άγχος για το παραμικρό στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αφού τα θέματά της έχουν δρομολογηθεί με τόσο καλό τρόπο, που όλα θα εξελιχθούν θετικά. Στα οικονομικά σου, η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη και να καλύψεις ανοίγματα του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η χαρισματική σου προσωπικότητα, Υδροχόε, σήμερα θα σε βγάλει από μία αρκετά δύσκολη κατάσταση. Φρόντισε ν’ ακούσεις τις συμβουλές του στενού συγγενούς σου, που θα σε βοηθήσει. Τον υπόλοιπο χρόνο σου, δείχνεις να περνάς κάνοντας ανασκόπηση των γεγονότων, ώστε στο μέλλον να μην επαναλάβεις λάθη, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βάλε καλύτερο πρόγραμμα στις κινήσεις σου, Υδροχόε, αφού οι πολλές υποχρεώσεις σου σε άλλους τομείς δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα θ’ αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η διαίσθησή σου, Ιχθύ, σήμερα να είναι σε μεγάλη εγρήγορση, εξαιτίας της παρουσίας ενός ατόμου, που θα προσπαθήσει με διάφορους τρόπους να σε πείσει για κάποιο θέμα, το οποίο θα σε βγάλει εκτός προγραμματισμού. Φρόντισε να προσέχεις αυτό το πρόσωπο, ιδιαίτερα στο μέλλον. Ασχολήσου με ανθρώπους που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι δίπλα σου, θέλουν την επιτυχία σου και χαίρονται γι’ αυτήν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ, σήμερα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλά φρόντισε να μιλήσεις με απόλυτη ευθύτητα κι ειλικρίνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και σταματούν την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα, που μέρα με τη μέρα τα πράγματα θα καλυτερεύουν, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

 

oroskopos.gr

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK