Μετά το ατυχές περιστατικό στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής
Σύννεφα στη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη φαίνεται ότι έχουν δημιουργηθεί μετά το ατυχές περιστατικό που συνέβη στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής μαζί με την Δέσποινα Βανδή.
Θυμίζουμε ότι το βράδυ του Σαββάτου (14/1), ο frontman του συγκροτήματος Μέλισσες, έγινε έξαλλος με θαμώνα που βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο και ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή, σταμάτησε να τραγουδάει και του είπε: «Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο…, δεν ντρέπεσαι λίγο;».
Λίγο μετά, ο τραγουδιστής, ζήτησε να αποχωρήσει αυτός και η παρέα του λέγοντας «κερασμένο το τραπέζι από μένα», ενώ και ο ίδιος έφυγε για λίγο εκνευρισμένος από τη σκηνή.
Όπως έγινε γνωστό, ο Χρήστος Μάστορας θεώρησε πως ο συγκεκριμένος θαμώνας φλέρταρε τη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία βρισκόταν επίσης στο μαγαζί.
Το πρωί της Τετάρτης (25/1) στο «Πρωινό» του ANT1, ο Γρηγόρης Μπακάς προχώρησε σε μια αποκάλυψη.
Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού μετά το περιστατικό και ότι ο Χρήστος Μάστορας απογοητεύτηκε με την στάση της αγαπημένης του, καθώς περίμενε διαφορετική αντίδραση από την ίδια.
Σημείωσε μάλιστα ότι από τότε οι κοινές εμφανίσεις τους έχουν περιοριστεί, ενώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η πρωην παίκτρια του GNTM, δεν πήγε για πρώτη φορά στο μαγαζί που τραγουδά ο καλός της, αλλά διασκέδασε στο κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης.