MC MEDIA NETWORK

Friday, 19 April
Advertisement

Tο διαχρονικό παιχνίδι της Fisher Price που έχει λατρέψει ήδη το μωράκι μου!

Advertisement

Η Fisher Price γιορτάζει!

Οι ιδρυτές της Fisher Price πάντα έλεγαν «τα παιχνίδια αλλάζουν, τα προϊόντα εξελίσσονται και η τεχνολογία μεταμορφώνεται, αλλά ένα πράγμα παραμένει το ίδιο – τα παιδιά απλά θέλουν να διασκεδάσουν».

- Advertisement -

Έτσι με αφορμή την 90η επέτειο της αγαπημένης μας Fisher Price ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το παιχνίδι που μεγάλωσε γενιές και γενιές! Φαντάζομαι όλοι έχετε παίξει με αυτό το παιχνίδι και περάσατε ατελείωτες ώρες διασκέδασης!

Και ναι, δεν είναι άλλο από την Πυραμίδα που είναι το κλασικό παιχνίδι της Fisher Price με τους πολύχρωμους κρίκους!

Κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που αναπτύσσουν τα μωρά σε μικρή ηλικία είναι η ακοή, η συγκέντρωση, ο συντονισμός, η κίνηση και η προσοχή. Γι’ αυτό το παιχνίδι με την πυραμίδα εκτός από ψυχαγωγικό είναι και εκπαιδευτικό.

Το απογευματινό μας παιχνίδι γίνεται όλο και πιο ευχάριστο. Η πυραμίδα υπάρχει σε μικρό αλλά και μεγαλύτερο μέγεθος (35 εκατοστά). Αποτελείται από 5 πολύχρωμους κρίκους καθώς ο μικρότερος κρίκος που βρίσκεται πιο ψηλά έχει μέσα χρωματιστές χάντρες που κάνει διάφορους ήχους όταν το κουνήσεις. Οι κρίκοι έχουν διαφορετικά μεγέθη, που το μωρό θα μπορεί να τους ταξινομήσει και να βελτιώσει την κίνηση των χεριών του. Εξερευνούμε την κουνιστή βάση, μαθαίνουμε τη διαφορά των μεγεθών και παίζουμε μαθαίνοντας τα χρώματα!

Η μικρή μου και εγώ απολαμβάνουμε το παιχνίδι με την πυραμίδα και έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Παίζοντας με την πυραμίδα της δεν σταματά να γελά και αυτό με κάνει πολύ ευτυχισμένη βλέποντας την πόσο όμορφα περνά!

Ευχαριστούμε Fisher Price για τις ξεχωριστές και ποιοτικές στιγμές που χαρίζεις σε εμάς και τα μικρά μας!

Μέχρι την επόμενη φορά..

Φιλιά από εμάς

ΧΟΧΟ

Άντρεα Νικολάου-Παναγή

Άντρεα Νικολάου Παναγή

Follow her @andreanicolaoupanayi

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK