MC MEDIA NETWORK

Thursday, 25 April
Advertisement

Το άνετο παπλωματάκι από την Fisher Price για να παίζω… Πάντα με το μωράκι μου!

Advertisement

Η κάθε στιγμή που περνά με τα μικρούλια μας είναι σαν ένα παζλ

Ενώνοντας τις μαζί, αποτυπώνουμε αναμνήσεις που θα κρατάμε για μια ζωή!

- Advertisement -

Όλες οι μανούλες σίγουρα θυμόμαστε τα πρώτα τους ρουχαλάκια, τις πρώτες τους αντιδράσεις ή λογάκια, όπως και τα πρώτα παιχνίδια ή συσκευές που αγοράσαμε για να εμπλουτίσουμε τις δραστηριότητες των μωρών μας.

Εδώ και λίγο καιρό, διανύοντας μία πολύ δύσκολη περίοδο, μιας που έχουν περιοριστεί οι μετακινήσεις μας, η μικρούλα μας μεγαλώνει και άρχισε να γίνεται πολύ δραστήρια. Έτσι και εγώ σαν νέα μανούλα που είμαι προσπαθώ να βρίσκω έξυπνους και δημιουργικούς τρόπους να περνάμε εποικοδομητικά το χρόνο μας στο σπίτι!

Θα μου πείτε, το μωράκι μου δεν είναι ακόμα πολύ μικρό;

Κι όμως, αν και 3 μηνών βρήκα το ιδανικό παιχνίδι που είναι απαραίτητο για την βρεφανάπτυξη της μικρής μου! Περνάμε χρόνο παίζοντας και διευκολύνει τις διασκεδαστικές στιγμές μαζί της! Και δεν είναι άλλο από το Χαλάκι Δραστηριοτήτων Πάντα της Fisher Price!

Το χαλάκι δραστηριοτήτων είναι μία έξυπνη λύση που θα κρατήσει απασχολημένο το μωράκι σας για αρκετή ώρα. Τα διάφορα παιχνιδάκια που περιλαμβάνει όπως η κουδουνίστρα και το μαλακό μπουκάλι θα κερδίσουν το ενδιαφέρον του, ενώ το φύλλο οδοντοφυΐας θα ανακουφίσει τα ούλα του όταν αρχίσει να βγάζει τα πρώτα του δοντάκια.

Η μαλακή του σύνθεση προσφέρει στο μωράκι σας μεγάλη άνεση ξαπλωμένο ανάσκελα και μπρούμυτα. Παράλληλα ενώ παίζει με τα διάφορα παιχνιδάκια ενδυναμώνει τον αυχένα και τους διάφορους μύες του σώματος.

Μπορώ να πω με σιγουριά ότι χρησιμοποιώντας το χαλάκι δραστηριοτήτων, άρχισε να αναπτύσσεται η προσοχή της κορούλας μου. Βλέποντας τα παιχνιδάκια που κρέμονται πάνω στο χαλάκι κάνει διάφορους ήχους προσπαθώντας να ανακαλύψει το ηχόχρωμα της φωνής της. Το βλέμμα της επικεντρώνεται και εστιάζει, ενώ δεν σταματά να κινεί τα ποδαράκια της από τον ενθουσιασμό της.

Αυτή είναι η δική μου επιλογή για τους πρώτους μήνες της μικρής μου και ελπίζω να την βρείτε και εσείς τόσο βοηθητική και δημιουργική!

Μέχρι την επόμενη φορά…

Φιλιά από εμάς

ΧΟΧΟ

Άντρεα Νικολάου-Παναγή

Άντρεα Νικολάου Παναγή

Follow her @andreanicolaoupanayi

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK