MC MEDIA NETWORK

Friday, 26 April
Advertisement

Mommy’s Journal: Ο δικός μου Κωνσταντίνος…

Advertisement

Μου χάρισες ολόκληρο τον κόσμο!

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα γνώριζα την πιο όμορφη ψυχή και θα μπορούσα να μοιραστώ μαζί του τις πιο όμορφες ευλογίες τις ζωής!

- Advertisement -

Να σου πω όμως ότι δεν θέλω να υπερβάλλω, η ζωή μας δεν είναι ένα ροζ συννεφάκι, ούτε η καθημερινότητα μας βγαλμένη από παραμύθι.

Γνώρισα τον δικό μου Κωνσταντίνο πριν απο 5 χρόνια.

Φεβρουάριος, καθόμασταν έξω πίνοντας καφέ με την παρέα. Όταν γύρισα το κεφάλι μου ξαφνικά, είδα τον Κωνσταντίνο!

Θυμάμαι ακόμα πως χτυπούσε η καρδιά μου όταν τον πρωτοαντίκρυσα.

ΔΕΝ πίστευα ποτέ στον έρωτα με την πρώτη ματία.

Μετά από εκείνη την κρύα μέρα του Φλεβάρη δεν τον είχα ξαναδεί. Να που ήρθαν τα πάνω κάτω και μετά απο 6 μήνες μιλήσαμε για πρώτη φορά. Από τότε είμαστε αχώριστοι…

Ξέρεις… Είναι αυτό το γλυκό, χαζό χαμογελάκι που πιάνεις τον εαυτό σου να έχει όταν σκέφτεσαι το δικό σου αγαπημένο πρόσωπο ή τις στιγμές που αναπολάς, αναμνήσεις που περάσατε μαζί και τρέχουν από την σκέψη σου σαν ταινία μικρού μήκους! Τις φορές που χάνεσαι στα όνειρα που κάνετε μαζί…

Δεν είμαστε καθόλου ίδιοι, ούτε έχουμε κοινά στον χαρακτήρα. Σαν το Γιν με το Γιανγκ, τόσο διαφορετικοι, το άσπρο με το μαύρο, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο! Είναι τα απλά, τα μικρά, τα καθημερινά που ομορφαίνουν το κόσμο σου με πολύχρωμες πινελιές!

Πως θα μπορούσα να περιγράψω τον άνθρωπό μου;

Είναι ο άνθρωπος που με κάνει να χαμογελώ ενώ δεν είμαι λυπημένη, μια ζεστή αγκαλιά ενω δεν κρυώνω, με κρατάει σφικτά, γίνεται το στήριγμά μου στα δύσκολα χωρίς να το ζητήσω, μου χαρίζει όσα δεν μπορείς να αγοράσεις με χρήματα!

Ο Δικός μου ο Κωνσταντίνος είναι απλός, μετρημένος και αληθινός, μεγαλωμένος με αξίες σεβασμού, τον χαρακτηρίζει το ήθος του, έχει σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και πίστη στο Θεό!

Τα ομορφότερα «δώρα» δεν αγοράζονται!

Μετά απο 5 χρόνια μαζί, μου χάρισες το πιο πολύτιμο δώρο, ένα δώρο που δεν συγκρίνεται με κανέναν θησαυρό! Την κορούλα μας…

Σε ευχαριστώ αγάπη μου για όσα είσαι, γιατί μαζί σου είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Όταν με χρειάζεσαι εγώ θα είμαι εδώ. Δεν χρειάζομαι πολλά, μόνο εσένα που με κάνεις να νιώθω ξεχωριστή και η αγάπη σου γεμίζει τα όνειρά μου.

Μαζί σου Προχωρώ

Ονειρεύομαι, Χαμογελώ, Μαθαίνω, Πέφτω, Σηκώνομαι και Συνεχίζω.. Πάντα με κάνεις περήφανη, όσα δύσκολα και αν έρθουν. Να βρεις έναν άνθρωπο μοναδικό να γεμίζει την ζωή σου με τρέλα, χωρίς να φοβάται να τσαλακωθεί, να τσακώνεστε και τα επόμενα 5 λεπτά να ξεσπάτε σε γέλια… Ανεκτίμητη Αξία…

Μέχρι την επόμενη φορά…
Φιλιά απο εμάς
ΧΟΧΟ

Mommy’s Journal by Andrea Nicolaou

Instagram: @andrea_nicolaou1

 

 

 

 

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK