MC MEDIA NETWORK

Thursday, 25 April
Advertisement

Ραντεβού 69: Οι αλλαγές στη ζωή μου όσο το θαύμα πλησιάζει

Advertisement

Γράφει η Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Hey you guys,

- Advertisement -

Οι τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μου είναι ήρεμες αφού βρίσκομαι στο σπίτι και προσπαθώ να παραμείνω θετική.

Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 36η εβδομάδα και περιμένουμε με το σύζυγό μου την άφιξη των μωρών.

Αυτή την εβδομάδα, βιώνω διάφορες αλλαγές στο σώμα μου αλλά και στην ψυχολογία μου. Έχω καινούργιες παρενέργειες όπως το πρήξιμο χεριών και ποδιών. Με συμβούλεψαν να βάζω τα πόδια μου ψηλά για καλύτερη ξεκούραση.

Άλλη αλλαγή στο σώμα μου, είναι οι ραγάδες στους γλουτούς. Με στεναχώρησε πολύ αυτό, καθώς ήμουν τυπική στις κρέμες και στην περιποίηση του σώματος μου. Είμαι σίγουρη πως μετα τον τοκετό θα αποχρωματιστούν και θα είναι λιγότερο εμφανείς. Επίσης ο δερματολόγος μου πρότεινε θεραπείες τις οποίες θα κάνω μετα την γέννα, όπου βοηθούν στην εξαφάνισή τους.

Επίσης έχω πλέον δυσκολίες στο ύπνο, λόγω της αύξησης βάρους. Δεν θα σας κρύψω πως τα περισσότερα βραδιά είμαι ξάγρυπνη. Άλλο ένας παράγοντας είναι η καούρα στο στομάχι.
Για βοήθεια αγόρασα συγκεκριμένο μαξιλάρι εγκυμοσύνης για καλύτερη στήριξη της πλάτης μου και ακολουθώ και συγκεκριμένη διατροφή για καλύτερη πέψη του στομαχιού.

Παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω προσπαθώ να είμαι θετική και να απολαύσω όσο γίνεται τις τελευταίες μέρες πριν τη γέννα. Έτσι κάθε μέρα απολαμβάνω άφθονο παγωτό και γρανίτες!

Επίσης αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να πραγματοποιήσουμε μια τελευταία φωτογράφιση πριν το καινούργιο μας κεφάλαιο. Οι μοναδικές αυτές φωτογραφίες αιχμαλωτίζουν τις στιγμές που δεν θα επαναληφθούν ξανά.

Τέλος, αφού φτάσαμε στη τελική ευθεία έχω λιγότερο άγχος, καλή ψυχολογία και περισσότερο ενθουσιασμό αφού θα κρατήσω τα διδυμάκια μου στην αγκαλιά μου πολύ σύντομα.

Love, Always,

Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου (@missiellinas)

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK