MC MEDIA NETWORK

Friday, 29 March
Advertisement

Ραντεβού 67: Πρώτες εικόνες από το παιδικό δωμάτιο των διδύμων

Advertisement

Γράφει η Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Αλλιώτικο Πάσχα φέτος αφού πλέον βρίσκομαι στο τέλος της εγκυμοσύνης μου. Σίγουρα δεν θα είναι όπως το περσινό γεμάτο παραδοσιακές συνταγές και αγαπημένα έθιμα.

- Advertisement -

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας εικόνες από το παιδικό δωμάτιο που δημιουργήσαμε για τα δίδυμα. Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες από την αρχή της εγκυμοσύνης μου από βάψιμο στους τοίχους, σχέδιο του δωμάτιου και αγορές για έπιπλα.

Ο σχεδιασμός του βρεφικού δωμάτιου δεν ήταν τόσο εύκολος αφού έπρεπε να επιλέξω χρώματα και σχέδια που να ταιριάζουν και για τα δύο φύλα.

Έτσι προτίμησα ουδέτερες αποχρώσεις και με τα αξεσουάρ δημιούργησα το χαρακτήρα του δωμάτιου. Ευτυχώς είχα το Instagram για έμπνευση και με προσανατόλισε στις επιλογές του σχεδίου.

Για αρχή, βάψαμε το δωμάτιο σε λευκό χρώμα για βάση. Έπειτα πρόσθεσα μικρές γλύκες πινελιές όπως ζωγραφιές με τα αρκουδάκια. Στους υπολοίπους τοίχους πρόσθεσα μικρά ράφια γιατί με δυο βρέφη χρειάζομαι αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους.

Για έπιπλα (αλλαξιέρα και συρτάριερα) επέλεξα πάλι το λευκό και πρόσθεσα λεπτομέρειες στα χερούλια. Στα κρεβατάκια για παράδειγμα έβαλα χρωματιστές πλεξούδες στο κάθε ένα. Προτίμησα απλό φωτισμό για το χώρο. Πρόσθεσα στα ράφια μικρά λεύκα αμπαζούρ σε σχήμα συννεφάκι τα οποία θα με βοηθήσουν κατά τη διάρκεια των βραδινών αναγκών.

Εύχομαι από καρδίας, η φετινή Ανάσταση να χαρίζει αισιοδοξία, ελπίδα και δύναμη σε εσάς και στις οικογένειες σας. Καλό Πάσχα και Χρονιά Πολλά!

Love, Always,

Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου (@missiellinas)

Housewife Tip: Όσο κι αν απόλαυσα το σχεδιασμό και τη δημιουργία του δωμάτιου, η ασφάλεια και η καθαριότητα είναι δυο ζητήματα πολύ πιο σημαντικά. Εννοείται πως απολυμάναμε το δωμάτιο και επιλέξαμε έπιπλα συστημένα από άλλες μάνουλες που έμειναν ευχαριστημένες.

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK