MC MEDIA NETWORK

Saturday, 20 April
Advertisement

Ραντεβού 65: Το Baby Shower που διοργάνωσα και όλες οι λεπτομέρειες!

Advertisement

Γράφει η Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Hey guys,

- Advertisement -

Συγκινητικό το σημερινό ραντεβού αφού πλέον γνωρίζουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Ο Σταύρος και εγώ ξαφνιαστήκαμε όταν ανακαλύψαμε ότι περιμένουμε δύο μωράκια, παρότι υπάρχουν δίδυμα και στις δύο οικογένειες. Νιώθω τόσο ευλογημένη αφού θα έχω και τα δυο ταυτόχρονα!

Την Κυριακή, φιλοξένησα, σε κλειστό κύκλο, τις φίλες μου για να γιορτάσουμε το Baby Shower.

Το θέμα του πάρτι ήταν «Winnie The Pooh» μια κλασική ταινία της Disney που αντιπροσωπεύει τα δικά μου παιδικά χρονιά. Επέλεξα το αρκουδάκι και την παρέα του αφού είναι ένα cartoon, ουδέτερο με πολλούς πρωταγωνιστές.

Στόλισα τα χώρο του πάρτι με χρώματα όπως κίτρινο, πορτοκαλί και πράσινο. Στο τραπέζι, τοποθέτησα μικρά διακοσμητικά από τους χαρακτήρες του «Winnie The Pooh» μαζί με λουλούδια. Στο βάθος υπήρχε ένα φωτογραφικό περίπτερο στολισμένο με μπαλόνια, το οποίο εκμεταλλευτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες.

Tο Brunch, περιλάμβανε πολλά νόστιμα φαγητά. Από αλμυρά μέχρι γλυκά. Στο candy table πρόσθεσα την διώροφη τούρτα με γέμιση σοκολάτα, τα ζαχαρένια μπισκότα με το πρόσωπο του Winnie και του Piglet, cake pops και μπισκότα από μελί.

Αν και το ταξίδι της εγκυμοσύνης δεν ήταν το πιο εύκολο, δεν θα μπορούσαν να χάσω την εύκαιρα να γιορτάσω το γεγονός του Baby Shower.

Η αλήθεια είναι πως είχα να δω και να απολαύσω brunch με τις φίλες μου εδώ και αρκετό καιρό.

Απόλαυσα κάθε στιγμή! Θα κρατήσω για πάντα αυτές τις αναμνήσεις.

Love, Always,

Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου (@missiellinas)

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK