MC MEDIA NETWORK

Friday, 26 April
Advertisement

Ραντεβού 64: Προετοιμασίες για το Baby Shower!

Advertisement

Γράφει η Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Hey guys,

- Advertisement -

Συναρπαστικό σήμερα το ραντεβού μας αφού θα μοιραστώ μαζί σας τις προετοιμασίες του Baby Shower το οποίο θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Λοιπόν, αποφάσισα να οργανώσω ένα Brunch Gathering με 20 αγαπημένα άτομα από το οικογενειακό και φιλικό μου περιβάλλον.

Αν παρακολουθείτε το blog μου εδώ και καιρό, σίγουρα θα περιμένετε ένα πάρτι με πολύχρωμο θέμα. Καλά καταλάβατε! Αρχικά το θέμα του πάρτι, είναι από ένα αγαπημένο παραμύθι της Disney που μου φέρνει πολλές αναμνήσεις στο μυαλό, κυρίως από τα παιδικά μου χρονιά.

Στους χρωματισμούς, το πράσινο, το κίτρινο και το πορτοκαλί θα έχουν τον πρώτο λόγο στη διακόσμηση του πάρτι, την τούρτα, τα ζαχαρωτά και όλες τις μικρές λεπτομέρειες.

Αντί να ακολουθήσω τις αμερικάνικες παραδόσεις του baby shower για παράδειγμα παίζοντας τα διάφορα παιχνίδια αποφάσισα να το κρατήσω σε πιο εκλεπτυσμένο ύφος, απολαμβάνοντας ένα νόστιμο brunch.

Πείτε με προκατειλημμένη αλλά ήμουν αρκετά μυστικοπαθής σχετικά με το φύλο. Με αφορμή λοιπόν το baby shower και τη συνάντηση με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ο σύζυγος μου και εγώ αποφασίσαμε να το ανακοινώσουμε.

Δεν θα κάνουμε το παραδοσιακό Gender Reveal με τα μπαλόνια, απλά κρύψαμε την έκπληξη στις λεπτομέρειες στο θέμα του πάρτι.

Τέλος, επειδή τα ραντεβού στο blog δεν είναι συνηθισμένα… σας περιμένει επίσης μια μεγάλη ανατροπή! Plot Twist! Ανυπομονώ να μοιραστώ τα μεγάλα νέα, φωτογραφίες με όλους σας την επόμενη εβδομάδα!

Love, Always,

Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου (@missiellinas)

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK