MC MEDIA NETWORK

Thursday, 28 March
Advertisement

Ραντεβού 63: Bumpdate-To τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου

Advertisement

Γράφει η Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Hey guys μου. Είναι απίστευτο ότι αυτή τη στιγμή διανύω αλλά και γραφώ για το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου. 28 εβδομάδων λοιπόν σήμερα!

- Advertisement -

Όλοι μου είπαν ότι θα κυλούσε ο χρόνος πολύ γρηγορά και στην πραγματικότητα έτσι έγινε.

Όπως σας είχα αναφέρει στα προηγούμενα ραντεβού μας, η έμπειρα της εγκυμοσύνης μου είναι περίεργη. Κάποιοι μήνες ήταν δύσκολοι και άλλοι ευχάριστοι. Σίγουρα απόλαυσα το δεύτερο τρίμηνο περισσότερο αφού αισθανόμουν πολύ πιο υγιής, με αποτέλεσμα να ανακαινίσουμε αλλά και να σχεδιάσουμε το βρεφικό δωμάτιο, να προετοιμαστούμε αλλά και να αγοράσουμε το βρεφικό εξοπλισμό, να διοργανώσω το Baby Shower μου για τον επόμενο μήνα και εννοείται θα τα μοιραστώ όλα μαζί σας στα επόμενα ραντεβού.

Η αλήθεια είναι πως ευτυχώς που πρόλαβα και τα οργάνωσα όλα πριν το τρίτο τρίμηνο επειδή ένιωσα μια οριστική αλλαγή. Όσο περνά ο χρόνος βλέπω μεγάλες αλλαγές στο σώμα μου αλλά και στην ψυχολογία μου. Πέον δεν έχω τις αντοχές που είχα, νιώθω συνέχεια εξαντλημένη, κουρασμένη και νυσταγμένη. Ειδικά το τρίτο τρίμηνο είναι σημαντικό να ακούμε το σώμα μας και να περιορίσουμε τις κινήσεις μας ειδικά με τόσες ιώσεις γύρω μας.

Τις τελευτές μέρες τις περνώ στο σπίτι περιορισμένη, απολαμβάνοντας μαγειρικές στη κουζίνα, βλέποντας αγαπημένες σειρές, διαβάζοντας τα βιβλία μου και φυσικά online shopping.

Αυτό το μήνα έχω λιγότερες λιγούρες σε αντίθεση με το δεύτερο τρίμηνο. Οι τροφές που λαχταρώ αυτή τη στιγμή είναι παγωτό (με στεβια) και παγωμένα ροφήματα!

Τέλος, δεν θα σας κρύψω πως έχω κατεβάσει εφαρμογή στο κινητό για την αντιστροφή μέτρηση. Με κάνει χαρούμενη να βλέπω τις μέρες να κυλάνε.

Love, Always,

Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου (@missiellinas)

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK