MC MEDIA NETWORK

Friday, 26 April
Advertisement

Ραντεβού 60: Fashion Vs Pregnancy

Advertisement

Γράφει η Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Hey guys! Welcome back, σε ένα ακόμη συναρπαστικό ραντεβού με θέμα τη μητρότητα.

- Advertisement -

Σίγουρα δεν είναι μυστικό πώς είμαι λάτρης της μόδας! Η μόδα για εμένα είναι ένα πηγή έμπνευσης. Προτού μείνω έγκυος, απολάμβανα να ντύνομαι αλλά και να ακολουθώ τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Παρόλα αυτά, αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε ένα αδιέξοδο. Η εγκυμοσύνη σίγουρα δεν είναι η πιο εύκολη εμπειρία. Μια από τις πολλές ταλαιπωρίες και φάσεις που περνώ, είναι ότι δεν μπορώ να φορέσω τα ρούχα μου αλλά και τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας σε ότι αφορά στο ντύσιμο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Επηρεασμένη από τις μεγάλες σταρ του Hollywood, φανταζόμουν πως θα φορούσα στενά φορέματα, γόβες, crop tops και t-shirts.

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι με μια τόσο φουσκωμένη κοιλιά και φουσκωμένους αστράγαλους, τα μόνα παπούτσια που μπορώ να φορέσω είναι τα αθλητικά μου!

Έπειτα από μεγάλη έρευνα ανακάλυψα πως υπάρχουν άνετα τζιν και κολάν εγκυμοσύνης. Είναι βολικά και κολακεύουν, ενώ τα συνδυάζω με μακριά πουλόβερ ή με μια μπλούζα και μεγάλα πουλόβερ.

Θα σας συνιστούσα αεράτα φορέματα (Α-Line) με μια ζώνη πάνω από την κοιλιά με σκοπό να την αναδεικνύει. Αυτή την περίοδο ποντάρω σε αξεσουάρ, όπως τσάντες, γάντια και κοσμήματα για ένα πιο εντυπωσιακό λουκ.

Housewife Tip: Λόγω της συνεχούς αλλαγής του σώματός μου, δεν επενδύω σε ακριβά ρούχα, γιατί σκοπός μου είναι να επιστέψω στο κανονικό μου νούμερο.

Love, Always,

Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου (@missiellinas)

 

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK