MC MEDIA NETWORK

Friday, 26 April
Advertisement

Ραντεβού 59: Τρεις δημιουργικοί τρόποι να θυμάστε για πάντα την εγκυμοσύνη σας

Advertisement

Γράφει η Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Hey guys! Καλωσορίσατε σε άλλο ένα ραντεβού γεμάτο πρωτότυπες ιδέες. Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας 3 έξυπνες ιδέες για να καταγράψετε την εγκυμοσύνη σας.

- Advertisement -

Pregnancy Journal

Ένα βιβλίο για σας εσάς και για το μωράκι σας που θα περιέχει φωτογραφίες και ανάμνησεις. Αποτυπώστε και ξαναζήστε τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής σας. Αυτό το βιβλίο μπορείτε να το δημιουργήσετε εσείς ή να το αγοράσετε σε συγκεκριμένα μαγαζιά. Όπως και να έχει, σιγουρευτείτε πως θα περιέχει σημαντικές κατηγορίες όπως:

• Φωτογραφίες με υπέρηχους
• Ημερομηνίες και αποσπάσματα της εγκυμοσύνης
• Πληροφορίες για το πως ανακοινώσατε την εγκυμοσύνη σας στις οικογένειές σας,
• Φωτογραφίες μητρότητας,
• Φωτογραφίες από το baby shower
• Στιγμιότυπα του τοκετού
• Φωτογραφίες γέννας

Φωτογράφηση της μάνουλας με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Προτού μου πείτε πως είναι cliché η κλασική φωτογράφιση της εγκύου, επιτρέψτε μου να μοιραστώ διάφορους πρωτοτύπους τρόπους μαζί σας, ώστε να την αναβαθμίσετε και να κάνετε τη διαφορά. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο καλλιτεχνικό τρόπο και να ζωγραφίσετε την κοιλίτσα σας ή κάτι εποχιακό από έναν makeup artist. Ήδη το έχουμε δει να το κάνουν διάσημες Ελληνίδες όπως η Ιωάννα Τούνη.

Κοιλιακός γύψος

Ο κοιλιακός γύψος είναι ένα τρισδιάστατο γλυπτό που γίνεται στην κοιλιά της εγκύου, και το καλούπι μένει ως ενθύμιο της εγκυμοσύνης. Είναι μια ασφαλής διαδικασία και δεν επηρεάζει εσάς αλλά ούτε και το βρέφος. Η συγκεκριμένη διαδικασία συστήνεται να γίνεται στην 34η εβδομάδα για καλυτέρα αποτελέσματα. Στη συνέχεια αφού στέγνωσει ο γύψος, φροντίστε να τον χρωματίσετε και να το διακοσμήσετε όπως επιθυμείτε. Αυτό είχε γίνει στο παρελθόν από Αμερικανίδες σταρ όπως τις Kim & Kourtney Kardashian.

Τέλος, εγώ προσωπικά προς στο τέλος της εγκυμοσύνης μου θα κάνω μια κλασική φωτογράφηση και τον κοιλιακό γύψο. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας αλλά και στο βρέφος. Ένα νοσταλγικό ταξίδι για το μέλλον.

Love, Always,

Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου (@missiellinas)

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK