MC MEDIA NETWORK

Friday, 26 April
Advertisement

Ραντεβού 58: Κρατώντας μυστική την εγκυμοσύνη μου

Advertisement

Γράφει η Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Hey guys! Επιστροφή λοιπόν με ένα ακόμα ραντεβού, το πρώτο για το 2023! Καταρχάς να ευχηθώ σε όλους καλή και ευλογημένη νέα χρονιά!

- Advertisement -

Τώρα που πλέον μοιράστηκα μαζί σας τα νέα της εγκυμοσύνης μου, νιώθω και εγώ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να σας συμπεριλάβω σε αυτό το νέο μου «ταξίδι».

Όπως κάθε μέλλουσα μητέρα, έτσι κι εγώ κατενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος! Μετά τη θετική επιβεβαίωση από τον γιατρό, ήθελα από τη μία να φωνάξω παντού τα καλά νέα, από την άλλη όμως ήμουν εξαιρετικά ανήσυχη.

Είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να έχουν τον πλήρη έλεγχο στη ζωή τους. Έτσι, για να μειώσω το άγχος μου κατέβασα μία εφαρμογή για εγκυμοσύνη που μου εξηγεί τις καθημερινές αλλαγές του σώματός μου. Επιπλέον, αγόρασα βιβλία εγκυμοσύνης για να διευρύνω τις γνώσεις μου πάνω στο θέμα εγκυμοσύνης.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής τους πρώτους τρεις μήνες είχα όλα τα συμπτώματα μιας δύσκολης εγκυμοσύνης. Για παράδειγμα αναγούλες, ζαλάδες, υπνηλία και αλλά πολλά.

Ας πούμε πως δεν ήταν μια ευχάριστη έμπειρα. Ο γιατρός μου έλεγε να κάνω υπομονή αλλά εμένα πραγματικά μου φαινόταν σαν άθλος. Αυτό με έκανε σωματικά και ψυχολογικά ανήμπορη να λειτουργώ ή να παρευρεθώ σε οποιαδήποτε υποχρέωση. Ήταν επίσης ο λόγος που καθυστέρησα να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου.

Τώρα που πλέον διανύω το πέμπτο μήνα, ευτυχώς τα συμπτώματα έχουν σταματήσει και επιτέλους απολαμβάνω την εγκυμοσύνη μου! Επέστρεψα στη ρουτίνα μου και μπορώ πλέον να λειτουργώ σαν «Modern Housewife»! Βεβαίως χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι οι εμφανείς αλλαγές στο σώμα μου, τις οποίες βλέπω σαν μια ευκαιρία για διαφορετικό styling. Δυστυχώς για τον άντρα μου φυσικά, η… γκαρνταρόμπα μου διπλασιάζεται.

Ξεκινάμε μαζί λοιπόν ένα καινούργιο κεφάλαιο, γεμάτο νέες έμπειρες, όπου θα μοιραστώ μαζί σας αυτή την μεγάλη μου περιπέτεια.

Love, Always,

Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου (@missiellinas)

 

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK