MC MEDIA NETWORK

Wednesday, 17 April
Advertisement

Ραντεβού 52: Το χριστουγεννιάτικο θέμα που επέλεξα φέτος για τη διακόσμηση του σπιτιού μου

Advertisement

Γράφει η Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Γεια χαρά σε όλους! Μπαίνουμε σιγά-σιγά σε Christmas mood και δεν θα σας κρύψω ότι είμαι κατενθουσιασμένη!

- Advertisement -

Σχετικά με τη διακόσμηση του σπιτιού η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο μου αρέσει να ακολουθώ ένα συγκεκριμένο θέμα! Έτσι, αποφεύγω το μπέρδεμα και τον αποσυντονισμό! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε χρόνο να ζούμε μια καινούρια, συναρπαστική περιπέτεια Χριστουγέννων.

Το φετινό θέμα, που επέλεξα είναι “The Nutcrackers” δηλαδή οι καρυοθραύστες. Μια γερμανική παραδοσιακή πινελιά. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί καρυοθραύστες εκτός από τον κλασικό χαρακτήρα που γνωρίζουμε.

Αυτό σημαίνει πως θα παίξω με χρώματα όπως κόκκινο και πράσινο, με διακοσμητικούς καρυοθραύστες σε τζάκια, περβάζια παραθύρων και τραπεζάκια. Επίσης θα τοποθετήσω 2 τεράστιους καρυοθραύστες στο πάτωμα διπλά από το τζάκι.

Στο τραπεζάκι στην είσοδο θα δημιουργήσω ένα μικρό γραφικό χωριό από σπιτάκια και καρυοθραύστες με διάφορες ενδυμασίες. Στο δέντρο θα κρεμάσω κόκκινες μπάλες σε διάφορα μεγέθη με συνδυασμό μικρούς καρυοθραύστες. Σίγουρα θα συμπεριλάβω τα συνηθισμένα στεφάνια, κόκκινες κάλτσες και μπιχλιμπίδια.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα θεματικό χριστουγεννιάτικο κλίμα, υπάρχει μόνο ένα σημαντικό συστατικό: η φαντασία σας!

Housewife Tip: Κάθε χρόνο φροντίζω να τυλίγω άδεια κουτιά σε διαφορά σχήματα, τα τοποθετώ κάτω από το δέντρο, για ένα εντυπωσιακό σκηνικό!

Love, Always,

Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου (@missiellinas)

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK