MC MEDIA NETWORK

Saturday, 27 April
Advertisement

Ραντεβού 51: Τα αγαπημένα μου φθινοπωρινά trends

Advertisement

Γράφει η Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Νοέμβριος λοιπόν και εύχομαι σε όλους καλό μήνα!

- Advertisement -

Η φθινοπωρινή μόδα μπορεί να με κάνει να ονειρεύομαι για ώρες. Δερμάτινα looks, blazers με πλούσια μοτίβα και καπαρντίνες.

Σήμερα, συγκέντρωσα αγαπημένα διαχρονικά φθινοπωρινά looks για να μοιραστώ μαζί σας.

Casual Looks: Τις καθημερινές επιλέγω casual looks! Η αλήθεια είναι πως αρνούμαι να εγκαταλείψω τα crop tops, ανεξαρτήτως της εποχής. Έτσι τη χειμερινή περίοδο επιλέγω crop tops με μακρύ μανίκι. Η crop top σε πουλόβερ. Όσον αφορά το παντελόνι, τις καθημερινές πάντα επιλέγω να φοράω τζιν. Ολοκληρώνω πάντα το look με ένα κοντό δερμάτινο σακάκι. Άλλη επιλογή που λατρεύω είναι χοντρές φόρμες με puffer jacket, απόλυτο look για εξόρμησης στα βουνά και περιπέτειες.

Μποτάκια: Τα μποτάκια είναι η αδυναμία μου. Κάθε χρόνο ανυπομονώ για τα νέα στυλ και trends. Τα συνδυάζω και τα διαμορφώνω σε διαφορετικά looks. Για casual look επιλέγω κολάν και μεγάλο πουλόβερ. Άλλες μέρες τα συνδυάζω με τζιν αλλά και με φορεματάκια.
Φέτος έχω εντυπωσιαστεί με την collection της Fendi. Είναι απίθανα μποτάκια και ιδανικά για όλες τις ώρες.

Τέλος, δεν θα σας κρύψω πως τρέφω μια μεγάλη αδυναμία στις καπαρντίνες. Πιστεύω πως κολακεύουν αλλά και μας κάνουν να δείχνουμε κομψές. Φέτος εντυπωσιάστηκα με τη νέα collection του Ralph Lauren και της εταιρίας The Row.

Housewife Tip: Το φθινόπωρο και το χειμώνα έχουμε την τάση να αποφεύγουμε να φοράμε χρώματα και να εστιάζουμε στο χρώμα μαύρο. Διαφωνώ με αυτό. Φέτος το χειμώνα τολμήστε να φορέσετε χρώματα όπως πράσινο, καφέ, κίτρινο και μπορντό, που είναι τα απόλυτα χρώματα για την σεζόν.

Love, Always,
Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK