MC MEDIA NETWORK

Thursday, 28 March
Advertisement

Ραντεβού 49: Τα σχόλια μου για το Paris Fashion Week

Advertisement

Γράφει η Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Ολοκληρώθηκε το Paris Fashion Week και έχω πολλά να μοιραστώ μαζί σας αφού φέτος δεν ήταν μια συνηθισμένη Εβδομάδα Μόδας.

- Advertisement -

Σίγουρα θα ξεκινήσω το σημερινό ραντεβού με το fashion show της εταιρείας Coperni μαζί με την Bella Hadid που κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο «Salle des Textiles at Paris’s Musée des Arts» και ήταν πολύ ξεχωριστή, καθώς οι σχεδιαστές του οίκου σχεδίασαν και ψέκασαν το φόρεμα του διάσημου μοντέλου ζωντανά στη σκηνή. Ήταν σιγουρά το Hot Topic of the Week!

Επίσης φέτος στο Παρίσι η αγαπημένη Kylie Jenner έκανε δυναμικό comeback και εντυπωσίασε με τα looks της, κυρίως από τον οίκο Balenciaga.

Μαζί της ήταν και η αδελφή της Khloe Kardashian. Οι δυο τους θεάθηκαν σε διάσημα εστιατόρια στο Παρίσι! Φέτος οι περισσότεροι celebrities επέλεξαν Balenciaga! Συγκεκριμένα είδαμε παντού τα λεπτά γυαλιά ήλιου.

Μεγάλος σάλος επικράτησε γύρω από το όνομα του Kanye West. Ο ίδιος διοργάνωσε ένα private fashion show στο Παρίσι. Ο ράπερ, δημιούργησε μπλουζάκια για την πασαρέλα του με σλόγκαν “White Lives Matter” και πουκάμισα με φωτογραφία του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β στο μπροστινό μέρος. Οι συγκεκριμένες δημιουργίες δημιούργησαν πανικό, αφού πολλοί celebrities, μοντέλα αλλά και η ομάδα της Vogue ενοχλήθηκαν. Δήλωσαν πως το μήνυμα ήταν ρατσιστικό και μάλιστα, η Gigi Hadid τον αποκάλεσε γέλιο!

Τέλος σαν λάτρης της μόδας, εντυπωσιάστηκα με τις καινούριες συλλογές των Balenciaga, Mugler και Balmain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Balmain (@balmain)

Love, Always,
Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK