MC MEDIA NETWORK

Friday, 26 April
Advertisement

Ραντεβού 45: Φθινοπωρινές πινελιές για το σαλόνι

Advertisement

Γράφει η Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Γεια χαρά σε όλους! Διανύουμε τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη και μπορεί στην Κύπρο να κάνει ακόμα ζέστη, αυτό όμως δε σημαίνει πως ο φθινόπωρος καιρός θα αργήσει να έρθει. Ήδη τα social media έχουν γεμίσει με κολοκύθες, φθινοπωρινές αποχρώσεις και κουβέρτες!

- Advertisement -

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας tips για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας σε φθινοπωρινό mood.

Σας έχω ξαναπεί ότι το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη μου εποχή. Πάντα φροντίζω να διακοσμώ το σπίτι με φθινοπωρινά αξεσουάρ. Άρα, επιτρέψτε μου μέσα στα επόμενα ραντεβού να μοιραστώ μαζί σας εύκολες και έξυπνες λύσεις για να νιώσετε το απολυτό Fall Mood. 

Αρχικά η παλέτα του σαλονιού σας θα πρέπει να αποτελείται από αξεσουάρ σε χρώματα όπως πορτοκαλί, πράσινο και καφέ. Για παράδειγμα μια έξυπνη ιδέα είναι να αλλάζουμε τις μαξιλαροθήκες του σαλονιού μας στα χρώματα τις σεζόν. Εγώ φέτος έχω παραγγείλει μαξιλαροθήκες σε χρώμα πορτοκαλί με σχέδιο κολοκύθας. Θα τις συνδυάσω με καφέ κουβέρτες.

Άλλη μία ωραία ιδέα είναι να τοποθετήσετε παλιά γυάλινα μπουκάλια με κίτρινα λεμόνια ή να γεμίσετε τα βάζα του σπιτιού με κλαδιά. Στο κεντρικό τραπέζι του σπιτιού τοποθετώ συνήθως μεγάλες κολοκύθες σε ένα μεγάλο μπολ. Αγοράστε κεριά για το σπίτι με μυρωδιά κανέλα.

Τέλος το αγαπημένο μου αξεσουάρ είναι το στεφάνι που φτιάχνω κάθε χρόνο. Το τοποθετώ πάντα στην εξώπορτα του σπιτιού μου. Θα το μοιραστώ μαζί σας στο επόμενο ραντεβού πως να φτιάχνετε το δικό σας στεφάνι ανάλογα με την κάθε σεζόν.

Housewife Tip: Κάθε χρόνο φροντίζω να αγοράζω 2-3 φθινοπωρινά αξεσουάρ που τα προσθέτω στη συλλογή μου. Κλασικά κομμάτια του φθινοπώρου, διαχρονικά όπως για παράδειγμα οι κολοκύθες που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Love, Always,
Ιζαπέλλα Έλληνας Λαζάρου

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK