MC MEDIA NETWORK

Saturday, 27 April
Advertisement

Ραντεβού 44: Στην κουζίνα μου στο εξοχικό που τόσο αγαπήσατε

Advertisement

Γράφει η Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Γεια χαρά σε όλους,

- Advertisement -

Όπως σας είχα εκμυστηρευτεί στα προηγούμενα μας ραντεβού, τις τελευταίες μέρες βρίσκομαι στα ορεινά του νησιού μας!

Πολλοί από εσάς, ενθουσιαστήκατε με τις φωτογραφίες του σπιτιού και λαμβάνω πολλές ερωτήσεις στο Instagram, έτσι ήθελα να μοιραστώ αλλά και να αφιερώσω κάποια ραντεβού στο συγκεκριμένο θέμα.

Στο σημερινό μας ραντεβού θα μιλήσουμε για την κουζίνα που τόσο αγαπήσατε!

Αρχικά να σας πω, πως πηγή έμπνευσής μου ήταν το Instagram. Έτσι μαζί με τις δίκες μου πινελιές και ένα ταλαντούχο τεχνίτη, δημιούργησα την κουζίνα των ονείρων μου.

Ξεκίνησα με την απόφαση ότι ήθελα μία «ανοικτή κουζίνα». Είναι ένας χώρος του σπιτιού στον οποίο σπαταλάμε πολλές ώρες της ημέρας μαζί με όλη την οικογένεια, άρα η απόφαση του μεγέθους και η δομή ήταν καλή επιλογή. Τα χρώματα που επέλεξα είναι μπεζ και άσπρο! Χρώματα που φωτίζουν το χώρο αλλά και τον μεγαλώνουν.

Τα μπεζ ντουλάπια που επέλεξα είναι λειτουργικά και πολύ μεγάλα και συνδυάζονται απίστευτα με το μάρμαρο στους πάγκους. Τα χερούλια των ντουλαπιών είναι κομψά αλλά και διακριτικά, σε χρώμα χρυσό.

Τώρα φτάνουμε στο ψητό… Αυτό που σας ξετρέλανε όλους και με ρωτάτε συνεχώς είναι οι μικρές λεπτομέρειες ή και πινελιές που αναβαθμίζουν την κουζίνα. Λόγω του ότι επέλεξα
για το background της κουζίνας απαλά χρώματα πήρα την απόφαση και αγόρασα όλα τα accessories σε κόκκινο χρώμα! Από πιάτα και φλιτζάνια μέχρι τοστιέρα και μίξερ. Όλα κόκκινα! Δείτε πόσο κάνει τη διάφορα!

Τέλος, για όσους τώρα μετακομίζετε στο σπίτι σας έχω ένα Housewife Tip που θα λατρέψετε! Για να αποφύγετε τη σύγχυση αλλά και την ακαταστασία σε μια νέα κουζίνα σας συμβουλεύω να βάλετε ετικέτες σε κάθε συρτάρι μέχρι να συνηθίσετε την τοποθέτηση των πράγματων σας.

Housewife Tip:

Το Instagram προσωπικά για εμένα είναι η πηγή έμπνευσής μου! Σε γενικές γραμμές, φροντίστε να ακολουθείτε λογαριασμούς που σας εμπνέουν. Για καιρό τώρα αποθήκευα διάφορα αγαπημένα στυλ κουζινών. Με αποτέλεσμα να δημιουργήσω την κουζίνα των ονείρων μου, παίρνοντας ιδέες από τις αποθηκευμένες μου αναρτήσεις. Εύκολο και έξυπνο, ειδικά για άτομα σαν εμάς που δεν έχουμε σπουδάσει κάτι σχετικό με διακόσμηση.

Love, Always,
Ιζαπέλλα Έλληνα Λαζάρου

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK