MC MEDIA NETWORK

Saturday, 20 April
Advertisement

Ραντεβού 12: Welcome to Moulin Rouge! Όλες οι λεπτομέρειες του bachelorette party μου!

Advertisement

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει…

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν πάρα πολύ ξεχωριστό για εμένα, αφού φιλοξένησα τις φίλες μου σε ένα μαγικό αλλά και αξέχαστο προορισμό: το Moulin Rouge!

- Advertisement -

Με αφορμή το bachelorette party μου, μαζευτήκαμε σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στη Λεμεσό, στο Aura Patisserie, όπου δειπνήσαμε και ταξιδέψαμε στην Γαλλία με τις απολαυστικές τους γεύσεις.

Στη συνέχεια, παίξαμε διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια όπου δημιουργήθηκαν ειδικά για εμένα από τις κουμπάρες μου αλλά και χορέψαμε μέχρι αργά το βράδυ από ξένα μέχρι και κυπριακά παραδοσιακά όπου έφεραν μεγάλη συγκίνηση ιδιαίτερα στη μαμά μου και στην πεθερά μου.

Σε αυτό το πάρτι δεν θα μπορούσαν να μην είναι στο πλάι μου η οικογένειά μου, αλλά και οι αγαπημένες μου φίλες που με εντυπωσίασαν με τις λαμπερές ενδυματολογικές τους επιλογές.

Maxi υπέροχα βραδινά φορέματα με παγιέτες με έντονα accessories αλλά και μεγάλες γιρλάντες στο κεφάλι φτιαγμένες από φτερά. Η κάθε μια ξεχωριστά έλαμπε με το δικό της μοναδικό τρόπο! Εκτίμησα ιδιαίτερα, όχι μόνο την παρουσία τους, αλλά και την ξέφρενή τους διάθεση.

Σε γαλλικό ύφος «ντύθηκε» και το μαγαζί, περικυκλωμένο από κόκκινες βελούδινες κουρτίνες. Τα χρώματα που επιλέξαμε για το συγκεκριμένο theme ήταν κόκκινο, μαύρο με χρυσές λεπτομέρειες. Στη μέση τοποθετήθηκε ένα μεγάλο ορθογώνιο τραπέζι στολισμένο με ψηλά και χαμηλά βάζα όπου περιείχαν φτερά, λουλούδια αλλά και πέρλες.

Modern Housewife Tip: Το bachelorette της κάθε μέλλουσας νύφης είναι μια έμπειρα αξέχαστη. Θα συμβούλευα την κάθε μια σας ξεχωριστά να το ζήσετε στο ζενίθ και να απολαύσετε την κάθε στιγμή.

Lots of love,
Izabella
Xo

Modern Housewife by Ιζαπέλλα Έλληνα

Instagram: @missiellinas

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK