MC MEDIA NETWORK

Friday, 26 April
Advertisement

Ραντεβού 11: Προετοιμασίες για το bachelorette party!

Advertisement

Εμπνευσμένο από το Moulin Rouge!

Σήμερα λοιπόν, εγώ και οι φίλες μου θα «ταξιδέψουμε» στο μαγικό Παρίσι, στο περίφημο κέντρο του Moulin Rouge!

- Advertisement -

Αλλά αφού δεν μπορούμε να βρεθούμε όλες εκεί, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πάρτι εμπνευσμένο από το γνωστό θέατρο.

Tο theme που επέλεξα είναι τρελό αλλά και πρωτότυπο. Ό,τι πιο θηλυκό, φαντασμαγορικό υπάρχει!

Θα «ντύσουμε» το venue στα κόκκινα, με μονάχα έναν προορισμό, το Παρίσι, όπου θα πρωταγωνιστούν τα φτερά, οι παγιέτες και ο έντονος φωτισμός.

Την οργάνωση του event θα επιμεληθεί η αγαπημένη μου ομάδα του «Fresh Events» όπου δεν σταματούν να με εκπλήσσουν με τις νέες τους, αλλά και πλούσιες συνθέσεις τους. Έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και η αλήθεια είναι πως κάθε φορά μένω άφωνη με το αποτέλεσμα!

“Για το look μου επέλεξα ένα φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις, με ένα θεαματικό χειροποίητο headpiece με έντονα μεγάλα φτερά!”

Αποφάσισα να κρατήσω το Guest List μου σε στενό κύκλο, με κριτήριο ότι αυτή τη μέρα θέλω να την περάσω με τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Εγώ, όπως και οι καλεσμένοι μου, θα μεταμφιεστούμε σε φιγούρες εμπνευσμένες από το Moulin Rouge. Εννοείται ότι θα διασκεδάσουμε και θα χορέψουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Για το look μου, επέλεξα ένα φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις λόγω και της περίστασης. Με ένα θεαματικό χειροποίητο headpiece, το οποίο δεν περνά σίγουρα απαρατήρητο! Λευκό, με έντονα μεγάλα φτερά το οποίο μου έφτιαξε με πολλή αγάπη ο γνωστός πρώην βασιλιάς καρνάβαλος, κύριος Αντρέας Βρυωνίδης, που δεν παύει να με εκπλήσσει συνεχώς με το ταλέντο του.

Τέλος, για venue επέλεξα ένα new hot spot στη Λεμεσό που όχι μόνο ταιριάζει με το bachelorette theme, αλλά με κέρδισε η νόστιμη γαλλική κουζίνα τους! Τα πολύχρωμα éclair αλλά και η μεγάλη ποικιλία από διάσημα παριζιάνικα γλυκά που δύσκολα κάποιος μπορεί να αντισταθεί. Δημιουργήσαμε ένα γαλλικό Menu για τους καλεσμένους μας, μαζί και ένα γιγάντιο μπούφε από γλύκα.

Σας αφήνω τώρα και τρέχω να προετοιμαστώ, αλλά σας υπόσχομαι πως στο επόμενό μας ραντεβού θα μοιραστώ μαζί σας όλες τις φωτογραφίες και τις λεπτομέρειες.

See you next week,
Izabella
xo

Modern Housewife by Ιζαπέλλα Έλληνα

Instagram: @missiellinas

 

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK