MC MEDIA NETWORK

Thursday, 28 March
Advertisement

Meet me, Malou

Advertisement

Γράφει η Μαλού Λαρσινού

7.00 πμ ξυπνητήρι

- Advertisement -

7.00 – 7.20 πμ ρουτίνα περιποίησης προσώπου, ρούχα gym, νερό & συμπληρώματα διατροφής, pre-workout snack

7.20 – 7.40 πμ ημερολόγιο (brain dump & gratitude), meditation

8.00 – 9.00 πμ γυμναστική

9.00 – 9.30 πμ μπάνιο, ντύσιμο κλπ

10 πμ γραφείο

10 – 7 μμ day party #not μεταξύ γραφείου, εξωτερικών ραντεβού, γυρισμάτων, και quick business/personal lunch or coffee breaks

7.30 – 8.30 μμ σπίτι, προετοιμασία για την επόμενη μέρα (ρούχα, gym bag, φαγητό)

8.30 – 10 μμ dinner με οικογένεια ή φίλους

10 – 11.00 μμ βραδινή ρουτίνα (καθαρισμός προσώπου, βιβλίο, χαλάρωση)

 

“Εξις δευτέρα φύσις”
Είμαστε αυτό που κάνουμε επανειλημμένως
Αριστοτέλης

Πάντα μου άρεσε να παρατηρώ τον τρόπο ζωής των ανθρώπων γύρω μου για να καταλάβω περισσότερα για τους χαρακτήρες τους. Αν το σκεφτείς, οι συμπεριφορές γίνονται συνήθειες. Και οι συνήθειες διαμορφώνουν την ζωή μας.

Νομίζω πως η καθημερινότητα μου προδίδει ότι είμαι program/organization freak & αγαπάω το wellbeing. Δεν είναι τυχαίο που συνδύασα αυτά τα δύο και τα έκανα επάγγελμα – είμαι Holistic Health Coach και co-founder της Life Clinic Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες coaching & wellbeing στην Ελλάδα.

Είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σου όλα μου τα tips, τις συνήθειες, τις γνώσεις και τις πρακτικές για μια ζωή γεμάτη ενέργεια, χαμόγελο, good vibes και.. ευεξία!

Και θα μου πεις, «που ξέρεις εσύ τι κάνει εμένα να χαμογελάω;». Και δεν θα έχεις άδικο! Πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος είναι εντελώς ξεχωριστός και την ίδια στιγμή μοναδικός. Σκέψου – στον πλανήτη που ζούμε δεν υπάρχει άλλος με το DNA σου, τις εμπειρίες σου, τις συνήθειες σου, τα θέλω και τις ανάγκες σου. Την ίδια στιγμή όμως, ειδικά στην εποχή που ζούμε, οι επιλογές και οι ευκαιρίες είναι άπειρες. Και εδώ έρχομαι εγώ. Έχω τις γνώσεις, τα εργαλεία, και πολύ σημαντικό, την διάθεση, να σε ενημερώσω και να καθοδηγήσω για να ζήσεις πιο.. λειτουργικά.

Ναι! αυτή είναι η σωστή λέξη. Η λειτουργική ζωή είναι εύκολη, ευχάριστη, ρέει όπως το νερό σε ένα ήσυχο ποταμάκι, κομμένη και ραμμένη για εσένα. Ο παρανομαστής της; Η ψυχική και η σωματική ευεξία. Κατά βάθος, ξέρεις πως να την πετύχεις. Εγώ λοιπόν θα σε βοηθήσω να βρεις αυτό που λειτουργεί για εσένα και θα σε φέρει πιο κοντά στην ζωή που θέλεις.

Ανυπομονώ! Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα!

Nice to meet you, dearest!

Xxx

Μαλού

@maloularsinou

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK