MC MEDIA NETWORK

Friday, 26 April
Advertisement

January Detox: είναι απαραίτητο

Advertisement

Γράφει η Μαλού Λαρσινού

Η χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει, οι γύρω σου είναι σε καινούργιο mindset, το ίδιο και εσύ.

- Advertisement -

Θέλεις να κάνεις μια καινούργια αρχή, νιώθεις την έμπνευση και το κίνητρο που χρειάζεσαι για να αλλάξεις ό,τι δεν λειτουργεί στην ζωή σου, και να εφαρμόσεις νέες συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Φανταστικά νέα!

Για να πετύχεις τους στόχους σου τι χρειάζεσαι; Κίνητρο, ενέργεια, δύναμη, αποφασιστικότητα, πειθαρχεία, ηρεμία, γαλήνη.. Θέλω να κάνεις μια παύση και να σκεφτείς αν όντως είσαι οπλισμένη με όλα αυτά τα εργαλεία.

Κατά πάσα πιθανότητα δεν είσαι 🤫 – και δεν φταις! Η χρονιά που πέρασε ήταν μεταβατική και πολύ έντονη. Έκλεισε με τις γιορτές που, όπως είπαμε και στα προηγούμενα άρθρα, είναι μια στρεσογόνα περίοδος για όλους. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως η 1η εβδομάδα (στην καλύτερη…) άδεια που είχες δεν είναι δυνατό να σε ξεκούρασε και να σε προετοίμασε τόσο ώστε να είσαι έτοιμη να.. αναγεννηθείς.

Γι’ αυτό λοιπόν, το μόνο που χρειάζεσαι για να μπεις στην νέα χρονιά δυναμικά και να πετύχεις τους νέους σου στόχους είναι να κάνεις μια Ολιστική & Λειτουργική Αποτοξίνωση.

💝 Malous Way Detox 💝

🙌🏻 Γιατί Ολιστική;

Αν δεν αποτοξινώσεις την καρδιά σου από την ψυχική κούραση, το άγχος, την μελαγχολία, τα μπερδεμένα συναισθήματα, είναι αδύνατο να διαμορφώσεις νέες σκέψεις. Αν δεν αποτοξινώσεις το μυαλό σου από τις άπειρες σκέψεις, τα διλήμματα, την βαρεμάρα λόγω κούρασης, το πνευματικό στρες είναι αδύνατο να έχεις την ψυχική και σωματική ενέργεια που θα χρειαστείς για ένα δυνατό ξεκίνημα. Αν δεν αποτοξινώσεις το σώμα σου από τις τοξίνες, τις ελεύθερες ρίζες, τα απόβλητα που έχουν μαζευτεί τόσο καιρό μέσα σου και έχουν κολλήσει στο συκώτι και τοπ έντερο σου, είναι αδύνατο να έχεις την ψυχική ηρεμία που χρειάζεσαι (γιατί όπως έχουμε πει το έντερο είναι ο δεύτερος εγκέφαλος του σώματος & το συκώτι αντίστοιχα επικοινωνεί άμεσα με τον εγκέφαλο μας επηρεάζοντας τα συναισθήματα μας). Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι όχι μόνο πρέπει να κάνεις ένα detox, αλλά πρέπει να γίνει και ριζικό!

 

🙌🏻Γιατί Λειτουργική;

Δεν υπάρχει ένας οδηγός αποτοξίνωσης που ταιριάζει σε όλους. Για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα πρέπει να πειραματιστείς και να εφαρμόσεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου το σώμα, την δική σου καθημερινότητα, στις ανάγκες και τους στόχους σου. Μόνο τότε θα είναι και πετυχημένο.

Πριν λοιπόν ξεκινήσεις την χρονιά σου με στόχους που μάλλον δεν θα τηρήσεις, προετοιμάσου σωστά! Stay tuned και κάθε εβδομάδα αυτού του μήνα θα πάρεις όλο το υλικό που χρειάζεσαι για να κάνεις το σωστό, το λειτουργικό, το ολιστικό το detox!

To the best new year ahead ✨,

Xxx

Μαλού @maloularsinou

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK